2012 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız benimde bacağım çok kasılıyo ve belim kopacak sanki allahım geçse şu günlerde bebeklerimize kavuşsak sağlıkla...

ağrıya acıya dayanıklıyımdır aslında... bu tip durumlarda tek korkum bebeğime bişi olmasın yoksa ağrı acı gelir gecer gider... böyle düsünmek lazım bence

canım çok geçmiş olsun inş defnecik çok zorlamaz annesini de gününde gelir..güzel haberlerini bekliyoruz dr dan sonra

Dogru soyluyorsun canim. Biraz eski tempoma donmem iyi olacak. Sonra uzulmemek icin...

canım bende geçen hafta vicdan azabı çektim resmen..koca 18 günde 360 gr almıştı çok üzülmüştüm..
sonra sirkelendim çok dikkat ettim 1 haftada 700 gr aldı çok şükür..
9 ay boyunca 1 hafta dikkat edemedim o bile beni üzmeye yetti..
sen de dikkat et son günlerimiz zaten canımm..

canım bende 3-4 sabahtır sancıyla uyanıyorum..akşamları da oluyor bazen..
bundan 1 hafta önce şiddetli sancım oldu belimden kasığıma doğru resmen doğuruyorum dedim soğuk terler döktüm..
ondan sonra bir kere daha oldu ama ilki kadar şiddetli değildi..
sanırım artık bu sancılara alışmak zorunda kalıcaz doğuma kadar..
dikkat et sancılarını takip et bebişinin hareketlerini izle..dr un bana öyle söylemişti..

ağrıya acıya dayanıklıyımdır aslında... bu tip durumlarda tek korkum bebeğime bişi olmasın yoksa ağrı acı gelir gecer gider... böyle düsünmek lazım bence

Kesinlikle katılıyorum.. Normal doğumda şimdiden şartlıyorum kendimi. Ikın dediler mi tüm gücümle ıkınıcam diye.. Bakalım o an bunlardan hangisi gelecek aklıma :=)

Dikkat etmeye bugünden başladım cnım :=) Bu arada senin de belinden geliyormuş ancılar.. Acaba bebekler knala mı yaklaşıyr yaa :26:

Dikkat etmeye bugünden başladım cnım :=) Bu arada senin de belinden geliyormuş ancılar.. Acaba bebekler knala mı yaklaşıyr yaa :26:

süperrr bende dikkat ediyorum bu dönemlerde..bakalım karşılığını alabilecek miyiz

bilmiyorum ki canım yaa bana da öyle geliyor..bundan 4-5 gece önce yataktayken farkettim sanki bebeğim bir yerini bacak arama sokmaya çalışıyor gibiydi..hani böyle zorlaya zorlaya denersin yaa öyle hissettim..ama birşeye de yoramadım..anlayamadım yani :26:
ama böyle birşey hissetmekte şaşırtıcı geldi bana..

Bebek aşağı iner ve nefes almak daha kolay olurmuş kanala girince. Midedeki baskı azalırmış. Mide kısmı boşalırmış. Benim oğlan hala leğen kemiklerime dayanıyor. Ortalara geçemedi daha.

Bebek aşağı iner ve nefes almak daha kolay olurmuş kanala girince. Midedeki baskı azalırmış. Mide kısmı boşalırmış. Benim oğlan hala leğen kemiklerime dayanıyor. Ortalara geçemedi daha.

ben hiç nefes problemi yaşamadım canımm..
gögüs ve karın aramda baya bir boşluk var herkes karnın düşmüş diyor ama benim bayadır düşük..
ama buna rağmen oğlum maşallah ağzımdan çıkacak sanki..
kayınvalidem eşime hamileyken aynı şeyleri yaşadığını söylüyor..
bazen öyle direniyor ki oturmam bile mümkün olmuyor..

Ay bana da diyorlar göbeğin düşmüş diye ama ben onu belime bağlıyorum. Benim omurgam içeride ondan öyle görünüyor sanıyorum. Geçenlerde kuaförde bir hanım, göbeğin düşmüş doğum yakın herhalde dedi bana

canım benim en başından beri düşük..o yüzden doğuma bağlayamıyorum..
ama bebiş büyüdükçe kapanıyor gibi arada ki fark..
bende var bir terslik

her zaman ki gibi mide bulanması ve yanmasından dolayı canımm

seninle aynı dert yani..

Kiz eda,oyle cok ozeniyorum ki su midesi bulanmayan annislere,bizim niye hep midemiz agzimizda yaa
Anacim 9 ayin 9 u da boyle olur muymus!hani sirf sabah olup gecse ona da raziyim ama devamli yaaa!kimsede gormedim ben boyle bisey!millet telefonda falan anlattiklarim bana inanmamamaya basladi,naz yapiyorum da yakiniyorum saniyorlar heralde,deli miyim de boyle naz yapicam!

valla canım ben de anlamıyorum ki..
yere eğilemiyorum, eğildiğim an bütün hayatım bitiyor..
ne yesem içsem 5 dk midem de kalmıyor..
böyle naz mı olur canım yaaa zorla öğürerek kusacak değiliz yaa..
su kolanya elimde dolaşıyorum 24 saat..
gece sağa sola dönerken bile lavaboya yetişemediğim zamanlar oluyor..
artık ne yapacağımı şaşırdım canım yaaa..
dışarı bile çıkamadım şu 9 ay boyunca gezmeyi unuttum resmen

Su tarih bi gelse,su minnaklari saglikla cikarsak da bitirsek su kabus geceleri...millet diyor ki aman uyu su an sonra rahat edemiyceksin cart curt,halbuki esas simdi rahat edemiyorum,dusunsene mide bulantisiz bir gece,aman Allahim ne kadar guzel geliyor kulaga...ogurmek yok,agiz tadimiz normal falan.bu arada senin agzinin tadi da kotu geliyor mu sana,bana berbat geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…