Aynen ben de normal doğum istiyorum. Hem de çok... Bu sancılar hem sinirimi bozuyor hem de bana alıştırma oluyor belki daha rahat dayanırım diye seviniyorum... Sen de benim gibi yapmaya çalış.. Yoksa ben de korkarııımmmm
ahhh coyotecimmmmm... rahatlamaya ihtiyacım var.. dün gece hafif pembemsi akıntım oldu,bebek te kıpır kıpırdı cok korktum uyuyamadım sabaha karsı dalmışım uyanır uyanmaz saat 7 de doktoru aradım..
36. haftadan sonra rahmin acılmasına baglı olarak olabileceğini söyledi,suyum gelirse,sancım olursa ve bebek hareketleri yavaslarsa hemen beni ara dedi,Allahtan defnoş kıpır kıpır ama cok kastım vucudumu sancım var mı yok mu onu bile hissedemiyorum panikten:18:
inşllah bekler biraz daha,çok korkuyorummmm....
salıya temizlikçi cagırmıstım sımdı aradım bugün gelsin diye,özel bir durumdan dolayı gelemiyor evi de hiç temizlememiştim sadece dün defnoşun hazırlıklarını yaptım lütfen bebeğim hayırlısıyla zamanında gel... aminnn
Dogru soyluyorsun canim. Biraz eski tempoma donmem iyi olacak. Sonra uzulmemek icin...
merhaba kızlar nasılsınız ?
bugun biraz sancım varsırtım cok ağrıyor ve karnıma ağrı saplanıyor fenaa.... biraz sıkıcı bir aksam geçirdim sanırım ondan korkuyorum valla bişi olcak diye... dr.a da gitmedim eşim işe gitti yarım saat önce eğer coğalırsa ağrılar dr.a gidicez bakalım ne olacak ama bu ağrılar berbat yaa pfff
ağrıya acıya dayanıklıyımdır aslında... bu tip durumlarda tek korkum bebeğime bişi olmasın yoksa ağrı acı gelir gecer gider... böyle düsünmek lazım bence
canım çok geçmiş olsun inş defnecik çok zorlamaz annesini de gününde gelir..güzel haberlerini bekliyoruz dr dan sonra
canım bende geçen hafta vicdan azabı çektim resmen..koca 18 günde 360 gr almıştı çok üzülmüştüm..
sonra sirkelendim çok dikkat ettim 1 haftada 700 gr aldı çok şükür..
9 ay boyunca 1 hafta dikkat edemedim o bile beni üzmeye yetti..
sen de dikkat et son günlerimiz zaten canımm..
canım bende 3-4 sabahtır sancıyla uyanıyorum..akşamları da oluyor bazen..
bundan 1 hafta önce şiddetli sancım oldu belimden kasığıma doğru resmen doğuruyorum dedim soğuk terler döktüm..
ondan sonra bir kere daha oldu ama ilki kadar şiddetli değildi..
sanırım artık bu sancılara alışmak zorunda kalıcaz doğuma kadar..
dikkat et sancılarını takip et bebişinin hareketlerini izle..dr un bana öyle söylemişti..
Dikkat etmeye bugünden başladım cnım :=) Bu arada senin de belinden geliyormuş ancılar.. Acaba bebekler knala mı yaklaşıyr yaa :26:
süperrrbende dikkat ediyorum bu dönemlerde..bakalım karşılığını alabilecek miyiz
bilmiyorum ki canım yaa bana da öyle geliyor..bundan 4-5 gece önce yataktayken farkettim sanki bebeğim bir yerini bacak arama sokmaya çalışıyor gibiydi..hani böyle zorlaya zorlaya denersin yaa öyle hissettim..ama birşeye de yoramadım..anlayamadım yani :26:
ama böyle birşey hissetmekte şaşırtıcı geldi bana..
Bebek aşağı iner ve nefes almak daha kolay olurmuş kanala girince. Midedeki baskı azalırmış. Mide kısmı boşalırmış. Benim oğlan hala leğen kemiklerime dayanıyor. Ortalara geçemedi daha.
Asucum ne yaptin gittin mi english home a aldin mi uyku tulumu?
ben hiç nefes problemi yaşamadım canımm..
gögüs ve karın aramda baya bir boşluk var herkes karnın düşmüş diyor ama benim bayadır düşük..
ama buna rağmen oğlum maşallah ağzımdan çıkacak sanki..
kayınvalidem eşime hamileyken aynı şeyleri yaşadığını söylüyor..
bazen öyle direniyor ki oturmam bile mümkün olmuyor..
Ay bana da diyorlar göbeğin düşmüş diye ama ben onu belime bağlıyorum. Benim omurgam içeride ondan öyle görünüyor sanıyorum. Geçenlerde kuaförde bir hanım, göbeğin düşmüş doğum yakın herhalde dedi bana
ben ve oğlum varız
Edacim sen niye uyuyamadin?
her zaman ki gibi mide bulanması ve yanmasından dolayı canımm
seninle aynı dert yani..
Kiz eda,oyle cok ozeniyorum ki su midesi bulanmayan annislere,bizim niye hep midemiz agzimizda yaa
Anacim 9 ayin 9 u da boyle olur muymus!hani sirf sabah olup gecse ona da raziyim ama devamli yaaa!kimsede gormedim ben boyle bisey!millet telefonda falan anlattiklarim bana inanmamamaya basladi,naz yapiyorum da yakiniyorum saniyorlar heralde,deli miyim de boyle naz yapicam!
valla canım ben de anlamıyorum ki..
yere eğilemiyorum, eğildiğim an bütün hayatım bitiyor..
ne yesem içsem 5 dk midem de kalmıyor..
böyle naz mı olur canım yaaa zorla öğürerek kusacak değiliz yaa..
su kolanya elimde dolaşıyorum 24 saat..
gece sağa sola dönerken bile lavaboya yetişemediğim zamanlar oluyor..
artık ne yapacağımı şaşırdım canım yaaa..
dışarı bile çıkamadım şu 9 ay boyunca gezmeyi unuttum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?