2012 Ekim Anneleri

şimdi uyuyabilsekte bebek gelince uyuyamıyacak olsak tamam da şimdide uyuyamıyoruz ki ne farkı var..
benim ki kıpır kıpır şuan..bu mide bulantısı yüzünden bebeğimi gece uykusuna bile alıştıramadım..
uyasa da öğürmekten uyanıyor zaten..
yok canım yaa sevdiğim yemeklerden bile tad alamıyorum böyle acımsı kötü bir tad oluyor genelde..
sırf bu kustuğum için bir önceki muaynemde bebeğim etkilenmiş beslenememişti..
koca 18 günde 360 gr almıştı düşün yani..

Su an kac kilo bebekin,doktorun kilosu dusuk mu dedi normal mi?ilac almaya devam ediyor musun?

Su an kac kilo bebekin,doktorun kilosu dusuk mu dedi normal mi?ilac almaya devam ediyor musun?

yok canım düşük değil çok şükür..
en başından beri 2 hafta önde gidiyor ama 360 gr aldığı hafta önde gittiği gün 8 güne düşmüştü..
çok üzülmüştüm..1 hafta sonra tekrar gittim..
18 günde 360 gr alan doruk paşa 1 hafta da 700 gr almıştı..
ama çok dikkat ettim inadına yedim yedim çıkardım düşün halimi..
önceki haftamda çıkarmaktan korktuğum için yemiyordum..

zofran kullanıyorum ama dr artık hiç birşey kesmez doğurana kadar devam eder dedi..
bu kadar çıkarmana rağmen yine de iyi beslediğimi söyledi..

ben hala kilo almadım biliyor musun..
her gittiğimde kilo kaybettiğimi bebişin aldığı kiloyla orantıladığımı söylüyor dr um..

ayak bileklerim kollarım bacaklarım falan baya inceldi..sadece göbeğim kaldı düşün yani..

Ayy aman iyi sevindim,oglusumuz iyi masallah
Ben gunduzleri sakizla kusmayi durdurabiliyorum o yuzden kilo aliyorum,zofrani birakali cok oldu,ama zofran ben de hepsinden daha fazla ise yariyordu,taa ki sakizi kesfedene kadar.zofran sende ise yaramiyor mu artik?

bebişlerimiz etkilenmesinde bizler nasıl olsa sabredebiliyoruz..

yok canım zofran hiç işe yaramadı..
onun dışında 2 ilaç daha denedim onlarda olmadı..
sakız denedim naneli iyi dediler o da olmadı..

artık yapacak bişey yok dedim çekiyorum işte böyle..
bazen de diyorum tek derdimiz bu olsun :)

Gunaydin sevgili anneciklerim
Bugun nasiliz bakalim,biz gene cikardik,tiroid ilacimizi aldikve sonra agzimiza sakizimizi attik ki bi daha cikarmayalim
Gece burda balim vardi,yakaladim onu ama bisey yazmadan gitti
Acaba sevcanyk geceyi nasil gecirdi onu merak ediyorum,bu arada kacta bulusacagimiz hala belli degil,kiiiiiiiizzzz artiz gel buraya
Kacta bulusucaz tatlisim ona gore islerimi ayarlayacagim,gerci bu hatun uyuyordur bu saatte oglusuyla,neyse ariycam seni bi kac saat gecsin de..
Asu hanim sabahin korunde bakiyorum burdasiniz,Oglusunuz pir pir mi icerde?

günaydın kızlar... berbat bir geceydi.... saat 10a doğru başım ağrımaya başladı... geçer dedim ,yok geçmedi bir de midem bulanmaya başladı. o nasıl bir başağrısıydı nasıl bir bulantıydı öyle. zonk zonk zonk. başımın heryeri aynı şiddette ağrıdı.. minoset içtim.yok fayda etmedi..gittim yattım karanlıkta,ama gözümü bile kapatamadım.. mide bulantısıyla beraber olması beni çok korkuttu..napayım şaştım..balkona çıkıyorum,hava alıyorum,tekrar yatağa.. alnımı tülbentle bağladım.yok yok yok.çıldırdım anlıcağınız..en son tülbentle gözümü bağladım,kör ebe gibi..kapkaranlık oldu..zorla uyumuş kalmışım 4e geliyordu saat..sanırım akşam yediklerim dokundu. çok yemedim ama biraz yağlıydı..tansiyonumu da yükseltti sanırım..(eve bir tansiyon aleti almak lazım) şimdi de 7 de kalktım ve toplantı var. bu uykusuzlukla nasıl olur bilmem..sonra bu hafta hiç bi işim yok artık okulla...haftaya p.tesi de ayrılıyorum zaten...

sabah bir de korku yaşadım.. soluma yatıyordum,uyandım,elimi karnıma götürdüm,yumuşak olmuş,nasıl panikle yokluyorum,normalde çünkü poposunu sırtını hiç çekmiyor,karnım 24 saat sert..vurdum bir iki tane pıt pıt,çıktı geldi sertlik..dip dalmış herhalde kızım..

bir de şuna dikkat ettim.o kadar başağrımın mide bulantımın arasında aklımdaki tek şey kızımdı..

Son düzenleme:
Gecmis olsum cimekacim,zor gecmis hakikaten,biz de her gece bulanti oldugu icin artik alistik da bir de bas agrisi fena olur.
Saklanmis demek ki minik prenses annesiiiiii....

günaydın kızlar.çok ama çok yorgun bitkin hissediyorum kendimi.son ayı bi atlatsaydım çok ağırlaştım eğilemiyorum uzun yürüyemiyorum.mide yanması kusma allahım hepsi birarada gece uyuyamada çıktı neyse şafak 16..................sağlıcakla gelsin anniş

günaydınnnnlarrrr herkese

yeni haftamız hayırlı olsun ,çabuk geçsin,kontrolden dönenler güzel haberler getirsin

asuu ton ton hamsiden çok güzel haberler getir eminim bugün doğum tarihi verir doktorun hayırlısı inşallahh

cimeka canım çok geçmiş olsun inşallahhh sorunsuz atlatırsın bugünü

herkes için güzel bir gün olsun kızlar biz de kızımla okula gidicez birazdan son haftamız sonra doğum iznimiz başlıcak

öptük herkesi

coyote gunaydınnn....yok valla uyumuyorduk dun pek gıremedım kulube oğlusumun odası geldı kuruldu yemeğe mısafırlerım vardı curcuna yanıi sabahtan berı bulusma saatını ve yerını yazdınızmı dıye tek tek sayfalara bakıyorum bende başım döndü :111: bende senı tel ıle arayacaktım ..ben 10:00 dan ıtıbaren hastanede olacagım bıraz sarkabılır muayne ama 11:30-12:00 gıbı musaıt olurum dıye dusunuyorum inşallah ...nst ye baglar mı acaba bılemıyorum..felis ve masum marmarada nerde bulusacaz konustunuz mu ?faceden onlara tel imi msj atarım haberleşiriz

cimeka gunaydın gecmiş olsun bu arada bu gece benımde mıde bulantım oldu anlamadım neden acaba :26:

kızlar dua edın kontrolumuz var her gıdıste heyecanlanıyorum hayırlı haberle gelırım inşallah

bende son 2 3 gündür aynıyım bitkin yorgun vücudumun heryeri ağrıyo geceleri kaç kere uyandığımı unuttum ya wc yada dönerken uyanıyorum yanlarım fena ağrıyo sızlıyo resmen bide gece rüyamda doğuruyodum normal doğumla açılmam 4 cm olmuş hiç sancı felanda hissetmiyorum ebeler süper diyo böyle giderse bikaç saate oğlun kollarında diyooo artık rüyalarımada grmeye başladı doğumum

Tatlim ben de 12:30 gibi hastanede olabilecegim sanirim,ama bensiz tanisma hemsirelerle sonra ben gidip kendim tanisamaambir de isin uzarsa haber verir misin?felis ve masumla da konusamadim

.geçmiş olsun canım..gece bende aynıydım. dün evde temizlik yaptım. dip köşe uğraştım bayağı. bide yemek vs yaptım. belime bi ağrı girdi sonra, adet sancısı gibi. çok fenaydı çok korktum. sonra yattım 9da. 10.30a kadar.uyandım karnımın belimin ağrısı geçmiş, bu seferde başım zonkladı. migren var bende. tuttu resmen. ilaç içtim yok yattım olmadı kalktım olmadı. dön dur. gece 12i geçiodu sızmışım yine. 4e doğru yataktan bağırarak uyandım. bu kezde kabus görmüşüm tam bir felaketti gecem zor uyandım sabah işe geldim. 3 hafta daha nasıl dayanıcam bilmiyorum

herkese günaydınlar bu arada..geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım.
bizim cumartesi kontrolümüz vardı. bebeğim 2570 gr olmuş.boyumuz 49 cm uzun boylu olucak manken kızım..çok şükür herşey yolunda bir aksilik yokmuş. suyumuz vs iyiymiş. ama yine yüzünü göstermedi. bi görmedim cadı kızımı:)
aldığım bi kıyafet vardı onu değiştirdim. 50cm idi. değiştirdim 3-6 ay lık aldım bende. kızım şuan o kadar 49cm zaten, 53-54 cm gibi doğar dedi doktor. artık beklemek çok yoruyo günler geçmiyo sanki

günaydın arkadaşlar... nasılsınız. geçmişi okuyamadım daha. 2 gündür pek giremedim..

benim yine ağrılarım var. iş yerindeyim. nefes almakta zorlanıyorum. çok zor geliyor çalışmak.sandalyede oturamıyorum...ekim 4 e kadar dayanamayacağım sanırım..(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…