kızlar son bir haftadır çok halsizim ve sürekli uykum var.normalde hep uyuma problemi yaşayan biriyim.ama şimdi uykudan gözlerim açılmıyor. iş yerinde bile uyukluyorum.34. haftamdayım. sizdede böyle bir durum varmı..
coyote gunaydınnn....yok valla uyumuyordukdun pek gıremedım kulube oğlusumun odası geldı kuruldu yemeğe mısafırlerım vardı curcuna yanıi sabahtan berı bulusma saatını ve yerını yazdınızmı dıye tek tek sayfalara bakıyorum bende başım döndü :111: bende senı tel ıle arayacaktım ..ben 10:00 dan ıtıbaren hastanede olacagım bıraz sarkabılır muayne ama 11:30-12:00 gıbı musaıt olurum dıye dusunuyorum inşallah ...nst ye baglar mı acaba bılemıyorum..felis ve masum marmarada nerde bulusacaz konustunuz mu ?faceden onlara tel imi msj atarım haberleşiriz
cimeka gunaydın gecmiş olsun bu arada bu gece benımde mıde bulantım oldu anlamadım neden acaba :26:
kızlar dua edın kontrolumuz var her gıdıste heyecanlanıyorum hayırlı haberle gelırım inşallah
Gunaydin Anneler dogum yapali 6 gun olucak sizlere tavsiyem epitural dogum tercih etmeyin benim bebegim risk altina virdigi icin epigural sezaryan denendii fakat bel kemigim darligindan olmadi genel anaztezi uygulandiii fakat epitural denemezinden sonra acayip bel agrisi cekiyorum inanin sezaryan dikislerim bileee sizlAMIYOR ACIMIYORR zaten hemen ayaklandim 70.kilo ile dogum yaptim.suan 64 dustum bebeginizin battaniyesi agiz siilme mendili cit cit badii ve alt boll boll.olsunnnnnnn birde gogus ucu cikartisi kesinlikle wee alin ayrica gogus ucu mayan arkadaslar sutunuzu saginca makine cikartiyor kuzummm cokkk erken dogdugu icin sarilik oldu 1 gece hst yagtik isik tedavisi uygulNdi simdi hem emziriyofum hemde mama takviyesi yapiyorum dogar dogmaz emzik biberon vsrmeyin emzik ilk etapta cigerlere su toplamasina neden oluyormus eger bebeginiz emmez ise sutunuz gelmezse sutunuzu veya mamayi kasik yada şIrInga ile verin cunku biberon anne memesini tanimasini guclendirip emme refleksi ini yok ediyormus benden simdilik bu kadar opuyorum sizi
Tatlim ben de 12:30 gibi hastanede olabilecegim sanirim,ama bensiz tanisma hemsirelerle sonra ben gidip kendim tanisamaambir de isin uzarsa haber verir misin?felis ve masumla da konusamadim
Gunaydin Anneler dogum yapali 6 gun olucak sizlere tavsiyem epitural dogum tercih etmeyin benim bebegim risk altina virdigi icin epigural sezaryan denendii fakat bel kemigim darligindan olmadi genel anaztezi uygulandiii fakat epitural denemezinden sonra acayip bel agrisi cekiyorum inanin sezaryan dikislerim bileee sizlAMIYOR ACIMIYORR zaten hemen ayaklandim 70.kilo ile dogum yaptim.suan 64 dustum bebeginizin battaniyesi agiz siilme mendili cit cit badii ve alt boll boll.olsunnnnnnn birde gogus ucu cikartisi kesinlikle wee alin ayrica gogus ucu mayan arkadaslar sutunuzu saginca makine cikartiyor kuzummm cokkk erken dogdugu icin sarilik oldu 1 gece hst yagtik isik tedavisi uygulNdi simdi hem emziriyofum hemde mama takviyesi yapiyorum dogar dogmaz emzik biberon vsrmeyin emzik ilk etapta cigerlere su toplamasina neden oluyormus eger bebeginiz emmez ise sutunuz gelmezse sutunuzu veya mamayi kasik yada şIrInga ile verin cunku biberon anne memesini tanimasini guclendirip emme refleksi ini yok ediyormus benden simdilik bu kadar opuyorum sizi
Canim gunaydin sizlere
Benimde randevum 1:30 da orada isim biraz uzun sure bilir muayene olucam vajinadan ornek alicak doktorum B grubu streptekok bakterisi var mi diye test edecekler eee sorularim da var muhasebeyle falan gorusmek istiyorum odalarini gormek sonrasinda esimle geceriz marmara foruma biraz ugrarim yaniniza benimki fazla yalniz kalamaz patlar oralarda mizmizlanirinsallah gorusuruz bugun opuyorum sizi
Aklim sevcana takildi pembe akintidan bahsediyordu doktora gidecekti bakalim ne haberler getirecek :26:
Ok canim,biz az once artistle konustuk,o doktora girecekti ama doktoru acil doguma girmis,herhalde 40 dk falan surermis dogum,cafede bekliyo,ben de 12:30 gibi hastanede olurum sanirim,biraz soracaklarimiz var bir de odaya falan bakicaz.ordan foruma gecicez gene 13:30 u bulur sanirim,feliscim umarim gorursun dur ben bunu senin ozele de yaziim de gor mutlaka,teliniz ben de yok,fb de kullanmiyorum.sevcan doktora gidecekmis gelemeyecek sanirim.
Canim sana telimi yazayim bende ozelden bulunsun tabi
pek sessiz forumumuz bugün
kesinlikle tatlım sanırım gece uyku tutmadığından şimdi uyuyor olmalılar :26:
doğrudur bende ayakta uyuyorum çünkü müge anlıyı izliyorum benm sezonum başladı bugün :))))
Balım hayırlı olsun bende cumartesı gunu dogum yaptım sutum hıc yok 34 haftalık oldugu ıcın.bugun taburcu oluyoruz.butun testlerı ıyı cıktı topuktan kan aldılar zeka testı ıcın.10 gun sonra cıkıcak sonucu ınsallah ıyıdır.
bebişlerimiz etkilenmesinde bizler nasıl olsa sabredebiliyoruz..
yok canım zofran hiç işe yaramadı..
onun dışında 2 ilaç daha denedim onlarda olmadı..
sakız denedim naneli iyi dediler o da olmadı..
artık yapacak bişey yok dedim çekiyorum işte böyle..
bazen de diyorum tek derdimiz bu olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?