2012 Ekim Anneleri

kızlar son bir haftadır çok halsizim ve sürekli uykum var.normalde hep uyuma problemi yaşayan biriyim.ama şimdi uykudan gözlerim açılmıyor. iş yerinde bile uyukluyorum.34. haftamdayım. sizdede böyle bir durum varmı..

canım bende aynıyım. bdt yakın seninle benim. bendede son günlerde uyku hali var. havalrında etkisi olduğunu düşünüyorum. sıcakken uyuyamıoduk biraz serinleyincede işte gözlerimizi açamıyoruz. bu sabah zor kalktım. bende 28 eylüle kadar zor dayanıcam gibi görünüyo muhtemeln bir hafta erken çıkıcam. bakalım..

gunaydin kizlar, ben en gec 13de marmara forumda olurum, en ust kattaki ozsute ne dersiniz? hep bakamiyorum, baska yer ve saate karar verirseniz ozel mesaj ya da fbden haber verin lutfen.

Gunaydin Anneler dogum yapali 6 gun olucak sizlere tavsiyem epitural dogum tercih etmeyin benim bebegim risk altina virdigi icin epigural sezaryan denendii fakat bel kemigim darligindan olmadi genel anaztezi uygulandiii fakat epitural denemezinden sonra acayip bel agrisi cekiyorum inanin sezaryan dikislerim bileee sizlAMIYOR ACIMIYORR zaten hemen ayaklandim 70.kilo ile dogum yaptim.suan 64 dustum bebeginizin battaniyesi agiz siilme mendili cit cit badii ve alt boll boll.olsunnnnnnn birde gogus ucu cikartisi kesinlikle wee alin ayrica gogus ucu mayan arkadaslar sutunuzu saginca makine cikartiyor kuzummm cokkk erken dogdugu icin sarilik oldu 1 gece hst yagtik isik tedavisi uygulNdi simdi hem emziriyofum hemde mama takviyesi yapiyorum dogar dogmaz emzik biberon vsrmeyin emzik ilk etapta cigerlere su toplamasina neden oluyormus eger bebeginiz emmez ise sutunuz gelmezse sutunuzu veya mamayi kasik yada şIrInga ile verin cunku biberon anne memesini tanimasini guclendirip emme refleksi ini yok ediyormus benden simdilik bu kadar opuyorum sizi

Son düzenleme:

cnmm geçmiş olsun tekrardan allah analı babalı büyütsün bebeğinizi tavsiyelerin için teşekürler

Tatlim ben de 12:30 gibi hastanede olabilecegim sanirim,ama bensiz tanisma hemsirelerle sonra ben gidip kendim tanisamaambir de isin uzarsa haber verir misin?felis ve masumla da konusamadim

Canim gunaydin sizlere
Benimde randevum 1:30 da orada isim biraz uzun sure bilir muayene olucam vajinadan ornek alicak doktorum B grubu streptekok bakterisi var mi diye test edecekler eee sorularim da var muhasebeyle falan gorusmek istiyorum odalarini gormek sonrasinda esimle geceriz marmara foruma biraz ugrarim yaniniza benimki fazla yalniz kalamaz patlar oralarda mizmizlanir insallah gorusuruz bugun opuyorum sizi

Aklim sevcana takildi pembe akintidan bahsediyordu doktora gidecekti bakalim ne haberler getirecek :26:

hayırlı olsun cnm..geçmiş olsun.tavsiyelerin için de çok sağol..bebişini bol bol kokla artık...

tatlım rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin inşaAllah... dilerim hersey yolundadır. epidural düsünüyordum ben doğum ağrılarından korktuğum için bu konudaki tavsiyenden dolaı gerçekten teşekkür ederim yaşayan birinden tavsiye almak güzel oldu dilerim bundan sonra da bebeğin hızla toparlar kendini. sen de kendine dikkat et. bebişini bizim için öp kokla emi

Ok canim,biz az once artistle konustuk,o doktora girecekti ama doktoru acil doguma girmis,herhalde 40 dk falan surermis dogum,cafede bekliyo,ben de 12:30 gibi hastanede olurum sanirim,biraz soracaklarimiz var bir de odaya falan bakicaz.ordan foruma gecicez gene 13:30 u bulur sanirim,feliscim umarim gorursun dur ben bunu senin ozele de yaziim de gor mutlaka,teliniz ben de yok,fb de kullanmiyorum.sevcan doktora gidecekmis gelemeyecek sanirim.

Canim sana telimi yazayim bende ozelden bulunsun tabi

doğrudur bende ayakta uyuyorum çünkü müge anlıyı izliyorum benm sezonum başladı bugün :))))

desene aynı programı izliyoruz şuan :)) ayakta uyuma konusunda da yalnız bırakmadım seni müge anlıda olduğu gibi :)

dün gece hiç uyuyamadım desem yeridir. ağrılarım tuttu yine, bir de sabahtan beridir de sanki alt tarafıma hızla vurmuslar da onun sancısı varmıs gibi ağrı var... kuyruk sokumumdaki ağrı da geçmedi... karın bölgeme ağrısı vurmadığı için de dr.a gitmedim... korkuyorum ama (

Balım hayırlı olsun bende cumartesı gunu dogum yaptım sutum hıc yok 34 haftalık oldugu ıcın.bugun taburcu oluyoruz.butun testlerı ıyı cıktı topuktan kan aldılar zeka testı ıcın.10 gun sonra cıkıcak sonucu ınsallah ıyıdır.

hayırlı olsun tatlım bebeğin doğmuş gözün aydın. hayırlı evlat olmasını dilerim. darısı başımıza artık... erken doğum oldu sanırım ? sorun var mıydı ? sancılar mı basladı ya da nasıl oldu ? sanırım cok soru sordum... meleğini öpersin benim için cok öptümm

günaydın güzel annişler..az önce sağlık ocağından geldim son kontrolümdü.hemşire izinliymiş,başka bir hemşire muayene etti.bebişimin kalp atışları normal çıktı.tansiyonum da normal.3 gündür tansiyon ilacı kullanıyorum.doğum ile ilgili bilgiler için haftaya kendim gitcem.zaten sağlık ocağı evimin yanı:))

ayy kizlar allah kolaylik versin size var cok zor bir durum.benim ilk 3,5 ay bulantim cok oldu sonra gecmisti dun gece tutu birden oyle cok cikardimki ayy unutmusum valla cok zor geldi,bogazim tahris olmus gece boyunca yandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…