desene aynı programı izliyoruz şuan :)) ayakta uyuma konusunda da yalnız bırakmadım seni müge anlıda olduğu gibi :)
dün gece hiç uyuyamadım desem yeridir. ağrılarım tuttu yine, bir de sabahtan beridir de sanki alt tarafıma hızla vurmuslar da onun sancısı varmıs gibi ağrı var... kuyruk sokumumdaki ağrı da geçmedi... karın bölgeme ağrısı vurmadığı için de dr.a gitmedim... korkuyorum ama(
hayırlı ömürlü olsun bebişin.inşallah en kısa zamanda sütün gelir ve toparlarsın canımBalım hayırlı olsun bende cumartesı gunu dogum yaptım sutum hıc yok 34 haftalık oldugu ıcın.bugun taburcu oluyoruz.butun testlerı ıyı cıktı topuktan kan aldılar zeka testı ıcın.10 gun sonra cıkıcak sonucu ınsallah ıyıdır.
Gunaydin Anneler dogum yapali 6 gun olucak sizlere tavsiyem epitural dogum tercih etmeyin benim bebegim risk altina virdigi icin epigural sezaryan denendii fakat bel kemigim darligindan olmadi genel anaztezi uygulandiii fakat epitural denemezinden sonra acayip bel agrisi cekiyorum inanin sezaryan dikislerim bileee sizlAMIYOR ACIMIYORR zaten hemen ayaklandim 70.kilo ile dogum yaptim.suan 64 dustum bebeginizin battaniyesi agiz siilme mendili cit cit badii ve alt boll boll.olsunnnnnnn birde gogus ucu cikartisi kesinlikle wee alin ayrica gogus ucu mayan arkadaslar sutunuzu saginca makine cikartiyor kuzummm cokkk erken dogdugu icin sarilik oldu 1 gece hst yagtik isik tedavisi uygulNdi simdi hem emziriyofum hemde mama takviyesi yapiyorum dogar dogmaz emzik biberon vsrmeyin emzik ilk etapta cigerlere su toplamasina neden oluyormus eger bebeginiz emmez ise sutunuz gelmezse sutunuzu veya mamayi kasik yada şIrInga ile verin cunku biberon anne memesini tanimasini guclendirip emme refleksi ini yok ediyormus benden simdilik bu kadar opuyorum sizi
Balım hayırlı olsun bende cumartesı gunu dogum yaptım sutum hıc yok 34 haftalık oldugu ıcın.bugun taburcu oluyoruz.butun testlerı ıyı cıktı topuktan kan aldılar zeka testı ıcın.10 gun sonra cıkıcak sonucu ınsallah ıyıdır.
2 3 gündür bende baya kötüyüm geceleri çok sık uyanıyorum bizim daha baya vaktimizde var ama bende korkuyorum dünden beri karnımı aşağıda hissediyorum o alttan vurulmuş hissi bendede var heleki tuvaletim geldiğinde yürüyemiyorum tuvalete
2 3 gündür bende baya kötüyüm geceleri çok sık uyanıyorum bizim daha baya vaktimizde var ama bende korkuyorum dünden beri karnımı aşağıda hissediyorum o alttan vurulmuş hissi bendede var heleki tuvaletim geldiğinde yürüyemiyorum tuvalete
canım öncelikle gözün aydın kucağına aldın çok şükür bebeğiniGunaydin Anneler dogum yapali 6 gun olucak sizlere tavsiyem epitural dogum tercih etmeyin benim bebegim risk altina virdigi icin epigural sezaryan denendii fakat bel kemigim darligindan olmadi genel anaztezi uygulandiii fakat epitural denemezinden sonra acayip bel agrisi cekiyorum inanin sezaryan dikislerim bileee sizlAMIYOR ACIMIYORR zaten hemen ayaklandim 70.kilo ile dogum yaptim.suan 64 dustum bebeginizin battaniyesi agiz siilme mendili cit cit badii ve alt boll boll.olsunnnnnnn birde gogus ucu cikartisi kesinlikle wee alin ayrica gogus ucu mayan arkadaslar sutunuzu saginca makine cikartiyor kuzummm cokkk erken dogdugu icin sarilik oldu 1 gece hst yagtik isik tedavisi uygulNdi simdi hem emziriyofum hemde mama takviyesi yapiyorum dogar dogmaz emzik biberon vsrmeyin emzik ilk etapta cigerlere su toplamasina neden oluyormus eger bebeginiz emmez ise sutunuz gelmezse sutunuzu veya mamayi kasik yada şIrInga ile verin cunku biberon anne memesini tanimasini guclendirip emme refleksi ini yok ediyormus benden simdilik bu kadar opuyorum sizi
canım seninde gözün aydınBalım hayırlı olsun bende cumartesı gunu dogum yaptım sutum hıc yok 34 haftalık oldugu ıcın.bugun taburcu oluyoruz.butun testlerı ıyı cıktı topuktan kan aldılar zeka testı ıcın.10 gun sonra cıkıcak sonucu ınsallah ıyıdır.
rabbim yardımcımız olsun tatlım gerçekten çok zor... en azından 37 haftalık falan olsak biraz daha korkum azalacak ama suan dediğin gibi çok çok erken
Gunaydin Anneler dogum yapali 6 gun olucak sizlere tavsiyem epitural dogum tercih etmeyin benim bebegim risk altina virdigi icin epigural sezaryan denendii fakat bel kemigim darligindan olmadi genel anaztezi uygulandiii fakat epitural denemezinden sonra acayip bel agrisi cekiyorum inanin sezaryan dikislerim bileee sizlAMIYOR ACIMIYORR zaten hemen ayaklandim 70.kilo ile dogum yaptim.suan 64 dustum bebeginizin battaniyesi agiz siilme mendili cit cit badii ve alt boll boll.olsunnnnnnn birde gogus ucu cikartisi kesinlikle wee alin ayrica gogus ucu mayan arkadaslar sutunuzu saginca makine cikartiyor kuzummm cokkk erken dogdugu icin sarilik oldu 1 gece hst yagtik isik tedavisi uygulNdi simdi hem emziriyofum hemde mama takviyesi yapiyorum dogar dogmaz emzik biberon vsrmeyin emzik ilk etapta cigerlere su toplamasina neden oluyormus eger bebeginiz emmez ise sutunuz gelmezse sutunuzu veya mamayi kasik yada şIrInga ile verin cunku biberon anne memesini tanimasini guclendirip emme refleksi ini yok ediyormus benden simdilik bu kadar opuyorum sizi
canım benim en başından beri düşük..o yüzden doğuma bağlayamıyorum..
ama bebiş büyüdükçe kapanıyor gibi arada ki fark..
bende var bir terslik
Balım hayırlı olsun bende cumartesı gunu dogum yaptım sutum hıc yok 34 haftalık oldugu ıcın.bugun taburcu oluyoruz.butun testlerı ıyı cıktı topuktan kan aldılar zeka testı ıcın.10 gun sonra cıkıcak sonucu ınsallah ıyıdır.
günaydın güzelleriyi haftalar
çok yorgunum ben gezmek bizden geçmiş artıkdün akşam biraz gezdik dolaştık ,gece her yanım sızım sızım sızladı
var mı haftasonu doğuran
dün bebiş geldi bize , 3 aylık olmuş kuzucuk çok tatlıydı
hem gezmek geçmiş hem ev işleri dün mahvoldum resmen işleride yarım yamalak yaptımm güçsüzüm halsizim yatmakta istemiyorum yatıncada heryerim ağrıyooo daha 1 aydan fazla var offf offf
günaydın kızlarr... ayy doguran yok sanırım
hayırdır kızlar bugün çok sakin burası
ya benim ellerim şişiyor, kemiklerim sızlıyor çok
hayırdır kızlar bugün çok sakin burası
ya benim ellerim şişiyor, kemiklerim sızlıyor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?