2012 Ekim Anneleri

2 3 gündür bende baya kötüyüm geceleri çok sık uyanıyorum bizim daha baya vaktimizde var ama bende korkuyorum dünden beri karnımı aşağıda hissediyorum o alttan vurulmuş hissi bendede var heleki tuvaletim geldiğinde yürüyemiyorum tuvalete

hayırlı ömürlü olsun bebişin.inşallah en kısa zamanda sütün gelir ve toparlarsın canım

canım hayırlı ömürlü olsun bebişin senin de.bel ağrıların geçer inşallah..sütün gelir erken dogum oldugu için ve sezeryanda biraz gecikebiliyor

hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün bebeğin iyidir inşallahh ikinizde öpüldünüzz

rabbim yardımcımız olsun tatlım gerçekten çok zor... en azından 37 haftalık falan olsak biraz daha korkum azalacak ama suan dediğin gibi çok çok erken

hepimizde aslında aynı şikayetler var.bence hepsi normal.içimizi rahat tutalım.geceleri ben uyuyamıyorum.normalde 10da uyurdum şimdi 2-3ü buluyor.tuvalete kalkınca bacaklarım tutulmuş oluyor benim de..birazyürüyünce açılıyor.aman dikkat edelim düşmeyelim de

canım öncelikle gözün aydın kucağına aldın çok şükür bebeğini
verdiğin bilgiler içinde sağol bende genel mi epidural mi kararsızım
bide göğüs ucum hiç yok benim bende napcağımı düşünüyom göğüs ucu çikartıcısı nasıl bişey oluyor bi bakayım :)
canım seninde gözün aydın maşallah sende kavuştun bebişine seninle 1 gün vardı aramızda sen aceleci çıktın bakalım biz napcaz :) doğumun nasıl geçti canım ?

rabbim yardımcımız olsun tatlım gerçekten çok zor... en azından 37 haftalık falan olsak biraz daha korkum azalacak ama suan dediğin gibi çok çok erken

evet bi 37 yi görsek rahatlıycam bende şimdi tedirginim hepp aman gelmesin aman doğmasn diye dua ediyorummm

arkadaslar ben biraz uzanıcam...

biraz kendime geleyim gelirim yine. cok öptüm hepinizi...

günaydın güzeller iyi haftalar

çok yorgunum ben gezmek bizden geçmiş artık dün akşam biraz gezdik dolaştık ,gece her yanım sızım sızım sızladı

var mı haftasonu doğuran

dün bebiş geldi bize , 3 aylık olmuş kuzucuk çok tatlıydı

Canim gozunaydin bebisinle iyi olmaniza sevindim,insallah bir an once agrilarin gecer,bilgiler icinde tesekkurler....

canım benim en başından beri düşük..o yüzden doğuma bağlayamıyorum..
ama bebiş büyüdükçe kapanıyor gibi arada ki fark..
bende var bir terslik

ayni durumdayim,asagida olan karnim 15 gundur gogsumu zorluyor:)))

canım..tebrikler..hayırlı olsun..erken bi doğum daha. bebişler acele edio gelmek için..çok şükür testleri ii çıkmış meleğine kavuşmuşsun. zeka testi de inşallah güzel çıkarda içiniz tamamen rahat eder.. nasıl oldu doğumun canım? meraklıyız malum:) allah bziede hayırlı doğumlar nasip etsin alalım yawrularımızı kucağımıza..

hem gezmek geçmiş hem ev işleri dün mahvoldum resmen işleride yarım yamalak yaptımm güçsüzüm halsizim yatmakta istemiyorum yatıncada heryerim ağrıyooo daha 1 aydan fazla var offf offf

Canım hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın. Erken olmuş biraz, dilerim biran önce sütün de gelir. Nasıl oldu peki, doğum hikayeni paylaşırsan seviniriz...

biz geldik okuldan çok şükür

Balımm hayırlı olsun canım bebişini almışsın kucağına ne zamandır haber bekliyoduk yalnız epidural konusunda kafama takılan bişey var herkesin doğumu farklı oluyo nice epidural yapanlarla konuştum çok memnun kalanlar da var
yani bence kişiden kişiye değişiyo herkes için hayırlı olan doğum olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…