2012 Ekim Anneleri

hayırlı olsun bebeğiniz... analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah...

son zamanlarda bendede var... aslında yatıncada pek uyuyamıyorum ama süreklide uyku halinde gibiyim..

Kızlar selam, nasılsınız?

Artık eskisi kadar sık giremiyorum internete. 15'inde taşınıyoruz, iki ev arasında gidip geliyorum.

Bir sürü sıkıntım var evde. Kayınvalidem ve görümcem var...Biliyorsunuz ben riskli bir hamilelik geçiriyorum, o yüzden çoğunlukla yatmam gerekiyor. O yüzden onlar yardıma geldiler sözde. Ne yardım sormayın. Görümcem tüm gün ayaklarını dikip yatıyor. Kayınvalidem ise sadece kahvaltı ve yemek hazırlıyor. E bu kadarını ben de zaten yapabiliyordum! Ne halt etmeye geldiler anlamış değilim! Yazlık tuttuğumuzu duyuna kadar doğuma gelicem diyordu, biz yazlığı tutunca, annen azıcık dinlensin biz gelip bakalım sana dediler, annemi gönderdik onlar geldi.
Yemin ediyorum ki evden her şeyden tiksindim onlar yüzünden! Sürekli cinnet geçirme aşamasında yaşıyorum İki üç defa kilotlarını benim çamaşırlarımla makinaya atmamalarını söylememe rağmen, dün olan şeye inanamazsınız! Bebeğin dikilecek nevresim kumaşlarını çeksin diye makinaya attım elde yıkama programında. Asmak için bir çıkardım ki, içinden ağı yeşermiş siyah bir don çıktı görümceme ait. Sinir krizi geçirme aşamasına geldim.Eşimi çağırdım manzarayı gösterdim dayanamadım artık, eşim indi aşağı söylendi annesine böyle şey olur mu diye. Görümcem hazırlanmakta olan sofrayı bıraktığı gibi kızdı küstü gitti odasına. Bir daha da biz yatana kadar çıkmadı.
Ben kayınvalidemi titiz bilirdim, bu güne kadar hep öyleydi. Ama gel gör ki evi bile silmiyor, haftasonu eşime sildirdim. Buzdolabını açtım al dedim bak o titiz annene,küflenmiş kabakları, çürümüş meyveleri, morarmış salçayı göserdim. Kadın oturuyor bütün gün. İşin garibi ben işe el atmaya kalkınca da yaptırmıyor, çözebilen varsa akıl versin, nedir bu? Sadece yük olmaya ve sinir bozmaya gelmişler...Kaçtım geldim bu gün Beylikdüzü'ndeki eve işim var deyip. Huzura hasret kaldım yahu!

hayırlı uğurlu olsun.. allah bebeğinize sağlık,sıhat versin...

hayırlı uğurlu olsun.. allah bebeğinize sağlık,sıhat versin...

Hayırlı uğurlu olsun... analı babalı saplıkla büyütün inşallah... darısı başımıza :)

valla sinir oldummmm , Allah yardımcın olsunnn benim kayınvalidem aynı şehirdeyiz 8 ayda evime 2 defa geldi diye üzülüyodum , valla seni okuyunca aman gelmemeleri daha hayırlı diye düşündüm şimdi.... moral bozmaktan başka bişi değil .... doğuma kadar kalmasalar bari gitseler annen geri gelse ... sanada yazık son aylarında stres le geçirme...

annennemizin ördüğü ciciler we kapı süsümüz weeee beşiğimizzz

Eklentiler

• $FILE0009.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $FILE0008.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $FILE0010.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $FILE0011.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $FILE0012.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $FILE0013.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 37

maşallahhh gözünüz aydınnn ... rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin ... bende epidural normal düşünüyodum ama bakalım inş bi sorun çıkmaz...

Gecmis olsum cimekacim,zor gecmis hakikaten,biz de her gece bulanti oldugu icin artik alistik da bir de bas agrisi fena olur.
Saklanmis demek ki minik prenses annesiiiiii....

cimeka canım çok geçmiş olsun inşallahhh sorunsuz atlatırsın bugünü

cimeka gunaydın gecmiş olsun bu arada bu gece benımde mıde bulantım oldu anlamadım neden acaba :26:

teşekkürler kızlar....kabus gibiydi gecem. toplantı da 9dan bu saate kadar sürdü şimdi ara verdik sonra devam..belim koptu..
şeker dengen nasıl??? son haftalarda uyuyan duymadım da hiç...
bence de canım..çok ta dinlememek gerek,iyi veya kötü..aynı hastanede aynı doktor aynı ebe ayno d.şekli bile çok farkediyor yorumlarda..

aman Allahım keşke hiç gelmeselermiş..resmen ayak altında sana köstek...git te diyemezsin...of ki ne offff..Allah sabır versin..

Ben de "doğuma geliriz" dediğinde sinir olmuştum bu ne ilgisizlik böyle diye. Böyle olacağını bilseydim, aaah ah! Bırak canım, aman gelmesinler. Canım maalesef doğum sonrasına kadar kalacaklar. Annem de 20'si gibi gelecek. Gidin de demem mümkün değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daha neler neler anlatmakla bitmez! Bu görümcem olacak kız, wc den bir çıkıyor tüm klozet sıkırlsıklam yerler sırılsıklam! Önce utandım bir şey demeye, her girdiğimde siliyordum, sonra başka şeyler de görünce tepem attı, ne mecburiyetim var başkasının girdiği yeri temizlemeye! Hamileyim ben ya! Annesine söyledim. Meğer hanımefendi kıçını eliyle yıkamaya tiksiniyormuş da, suyu tazyikle açıyormuş, tazyikle yıkanıyormuş şeyi! Bunu bir duydum! Yani klozeteki ve yerdeki sular aferdersin onun pis suyu! Tazyikle açınca her yere sıçrıyor yani.
Şükür ki artık yapmıyor ama söylesene nasıl girersin o wc'ye bir daha rahat rahat?

Ben öyle çok titiz bir insan değilim ama pasaklı pis hiç değilim. Bunlara katlanmak mümkün değil.

Son düzenleme:

valla çok zor yaa koca kız değilmi bu görümcen Allah akıl fikir versin , keşkede hiç gelmeselerdiii benim de ennn dayanamadığım şeydir , kendi evindeki klozetten tiksindirir insanı .... valla Rabbimden sabır diliyorum senin için inşallah hayırlı bi yol gösterirde onların gitmesi gerekir annen gelir ....

Allah sabır versin kaç yaşında bu görümce ya

benim yürümeye bile halim kalmamış kızlar rahat rahat gezebilen dolaşabilen var mı bu haftalarda artık?

dün gece lavaboya gidince bir baktım bir damla kahverengi akıntı gelmiş yine. daha önce de pazara gidip çok ağırlık kaldırmıştım o zaman gelmişti

dün ben öyleydim sanki allatan bebiş çıkıcak gibiydi , ama senin haftanı düşününce çok daha zorluyodur Allah yardımcın olsun , inşallah bebişlerimiz zamanında sağlıkla doğsun

okurken ben sinir oldum o ne pislik öyleee allahtan biz aynı şehirdeyiz öyle doğumdan günler önce gelip kalmaları gibi bir durum olamaz zaten bizimkide temiz titiz kadındır yapmaz öyle şeyler bende doğumdan sonrasını düşünüyorum annem gelip kalır kv gelip kalır kaynımda kalır eşimde 1 hafta izin alıcak doğumda oda evde tüm gün evdeki cümbüşü görün 2+1 eve bunca insan nası sığar bilmiyorum bide ben sıkılırım kalabalıktan hemen ayaklanmak en iyisi olucak sanırım

arkadaşlar bu nst deninlen alet karnımızın üstüne filan koyulan bişimi üstümüzü tamamen çıkarmıyoruz dimi ? sadece usg deki gibi göbeğimizimi açıyoruz ? biraz cahilce soruyorum ama nası bişi hiç görmedim

benim kayınvalidemler 25inde gelip 30unda döncekler belli oldu tarihleri, aldılar uçak biletlerini. 20sinde inşallah doğum olur da onlar gelene az da olsa toparlanmış olurum.

ultrason gibi sadece göbeğini açıyosun canım , 2 tane kemer gibi şeyle alet bağlıyor göbüşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…