ohh maşallah tosun paşama3820 gr
20 eylül mübizim istediğimiz tarih de o aynı gün oluyor mu bi de
işteyken bende öyleydim canım boğasım geliyodu insanlarıevde de ne kadar sıkılsam da kafam rahat sessiz sakin oturuyoruz oğluşumla
eşim bunaltıyor artık ,ayy desem geliyor mu diye soruyor, off desem geliyor mukendimi 40 haftayı geçmişim de doğuramamışım gibi hissediyorum annem bi yandan günde bikaç kez arayıp iyisin di mi diye soruyor
doğru söylüyosun bazen bende diyorum napıcam diye , benim ailem şehir dışından gelicek eşiminkiler burda ama bakalım gelir misafir gibi durur giderler heralde ... ... dün eşime diyorum hast . doğuma giderken kimseye söylemeyelim benim annem gelsin bide eşim yeter , sanki stres yapıcakmışım gibi geliyo başka birileride gelirse.... doğuruyim kendime gelip toparlanıyım odama geçiyim öyle ara herkesi dedim amaaa .... bakalım nasıl bi süreç bekliyo bizleri...
Canim çok gecmis olsun ben epidural normal düşünüyorum bak korktum simdi kuzenlerim yaptı onlarda oyle bı yan etki olmadı ama demek ki kisiden kisiye değişiyor . O zaman hastane cantamiza emzik filan almayalim biz vermesekte kalkar buyuklerden biri verir filan bibaronda belki sut gelmezse diye yanima alacaktim ama almasam mi ki ? neyseki canim senin bebeğin şimdi sağlıcakla kucağında darısı bize canim dua et :)
inşallah canıminşallah hepimiz güzel ve mutlu doğum hikayeleri paylaşırız
hadi bakalım artık sizlerden bekliyoruz güzel haberleri ve doğum tarihlerini
oooo asu hanım gelmişşş miniğimizden güzel haberler getirmiş
maşallahhh oğlumuza
20 eylül ha :18::18::18:
ay çok heyecanlandım :18::18::18:
10 gün sonra hasret biticek inşallahhh rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
darısı bizlere artıkkkk bakalım bize ne diyecek doktorumuz:18::18:
Amin canım inş. hepimize nasip etsin Rabbim..
Darısı bütün arkadaşların başına canım..inş hepimiz hep güzel haberler getiririzçok şükür son zamanlarda hep güzel haberler aldık zaten annelerden ve bebeklerden
malum iş ne oldu bacım
bende öyle yapmayı düşünüyodum cnm annem alınganlık yaptı eşime dedmki sancım felan gelrse ikimiz gidelim sadece sancımı felan tek başıma çekeyim doğuma girdiğimde haber ver gelsnler diye annem alındı istemiyosun bizi yanında diye istememek değil eminimki yanımda olunca ağlıcak sızlıcak ben daha çok gerilcem o anda yanımda ağlayan sızlayan birini istemiyorum ben doğuma huzursuz girmek istemiyorum bilmiyorum bencillikmi bu ama yalnız olmak istiyorummm
ben else cim bana aynı gibi geldi ama sanki az inmede var gibi çözemedim yanii ölçmedinmi 4 parmakla :)))
amin canım
gelmiş canımben sabah okula gittiğim için eşimin iş yerine götürmüşler o da dayanamayıp açmış
ne güzel yumuşacık diyo ellerine sağlık çok güzel olmuş dedi
akşama getirecek
şimdiden çoookk teşekkürlerrr kızımın kaynanası
resimde bana da çok farklı gibi gelmediama aynaya bakınca ve otururken daha farklı hissediyorum
4 parmak girmiyo daha araya
evet canım kişiden kişiye değişiyor birde Alper Mumcu nun sitesinde okumuştum sanırım...bu epidural doğumlarda iyi bir anestezi uzm. ve iyi bir ameliyat ekibi ile gayet rahat doğum gerçekleştiriliyormuş...benim ablamda epidural oldu hiç sorun yaşamadı...aslında bel ve baş ağrısını daha çok spinalde olduğunu söylüyorlar
cok guzeller gule gule kullansın mınısınannennemizin ördüğü ciciler we kapı süsümüz weeee beşiğimizzz
Ben de "doğuma geliriz" dediğinde sinir olmuştum bu ne ilgisizlik böyle diye. Böyle olacağını bilseydim, aaah ah! Bırak canım, aman gelmesinler. Canım maalesef doğum sonrasına kadar kalacaklar. Annem de 20'si gibi gelecek. Gidin de demem mümkün değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daha neler neler anlatmakla bitmez! Bu görümcem olacak kız, wc den bir çıkıyor tüm klozet sıkırlsıklam yerler sırılsıklam! Önce utandım bir şey demeye, her girdiğimde siliyordum, sonra başka şeyler de görünce tepem attı, ne mecburiyetim var başkasının girdiği yeri temizlemeye! Hamileyim ben ya! Annesine söyledim. Meğer hanımefendi kıçını eliyle yıkamaya tiksiniyormuş da, suyu tazyikle açıyormuş, tazyikle yıkanıyormuş şeyi! Bunu bir duydum! Yani klozeteki ve yerdeki sular aferdersin onun pis suyu! Tazyikle açınca her yere sıçrıyor yani.
Şükür ki artık yapmıyor ama söylesene nasıl girersin o wc'ye bir daha rahat rahat?
Ben öyle çok titiz bir insan değilim ama pasaklı pis hiç değilim. Bunlara katlanmak mümkün değil.
benim yürümeye bile halim kalmamış kızlar rahat rahat gezebilen dolaşabilen var mı bu haftalarda artık?
dün gece lavaboya gidince bir baktım bir damla kahverengi akıntı gelmiş yine. daha önce de pazara gidip çok ağırlık kaldırmıştım o zaman gelmişti
arkadaşlar bu nst deninlen alet karnımızın üstüne filan koyulan bişimi üstümüzü tamamen çıkarmıyoruz dimi ? sadece usg deki gibi göbeğimizimi açıyoruz ? biraz cahilce soruyorum ama nası bişi hiç görmedim
Kızlar biz geldik doktorumuzdan
Güzel haberler getirdik hamdolsun RabbimeHerşey yolunda önümüzdeki salı son bir kez görüşelim ve perşembe sabah 8:00 de yatış yaparsınız 10:30 gibi doğuma alırız ve cumarteside sabah taburcu ederiz dedi
Yavruma kavuşacağım Allahım nasip ederse 20 eylül sabahı çok ama çok mutlu oldum
Yine 2 hafta öndeyiz hatta 39+2 çıktı yine ölçümlerimiz3.820 olmuşuz
Uzatmaları oynuyor artık dedi doktorumuzGenel durumun iyi kilo ve şişlik sorunun yok,,mühim şikayetlerinde yok o yüzden bu haftayı da geçirelim dedi
Bu bir hafta içinde sıcak suyla duş almak yok, birliktelik yokuzun yürüyüşler ve yorgunluk yok dedi...Kesede açılma olmaması için 1 hafta daha dikkatli ol dedi
Doğumla ilgili daha önce herşeyi kesinleştirmiştik zaten yine bir kaç şey sordum...sadece bana güven ve dediklerimi yap doğum anında ve sonrasında dedi...inşallah rahat ve konforlu bir epidural gerçekleştireceğiz dedisenden isteğim sadece doğum anında biraz cesaret dedi
Rabbim inş. hepimize doğum anında o gücü kuvveti ve cesareti verir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?