2012 Ekim Anneleri

valla hiç sorma canımm nasıl sıkılıyorum iş yerindede kmse yok tek başımayım bunalım bunalım takılıyorum uzanıcam biraz koltuğa yatıncada rahat değilim iyi değilim ben bugünnn

merhabalar
benim 40 haftayı doldurduğum tarih kasım ayına denk geliyor ama mecburi sezeryan olacağı için ekimin son günlerinde doğum gerçekleşecek inş. doktor henüz net bir tarih vermedi ama ekimin 20'sinden sonra olur dedi. heyecanla bekliyoruz o günleri...

bende öyle yapmayı düşünüyodum cnm annem alınganlık yaptı eşime dedmki sancım felan gelrse ikimiz gidelim sadece sancımı felan tek başıma çekeyim doğuma girdiğimde haber ver gelsnler diye annem alındı istemiyosun bizi yanında diye istememek değil eminimki yanımda olunca ağlıcak sızlıcak ben daha çok gerilcem o anda yanımda ağlayan sızlayan birini istemiyorum ben doğuma huzursuz girmek istemiyorum bilmiyorum bencillikmi bu ama yalnız olmak istiyorummm

evet canım kişiden kişiye değişiyor birde Alper Mumcu nun sitesinde okumuştum sanırım...bu epidural doğumlarda iyi bir anestezi uzm. ve iyi bir ameliyat ekibi ile gayet rahat doğum gerçekleştiriliyormuş...benim ablamda epidural oldu hiç sorun yaşamadı...aslında bel ve baş ağrısını daha çok spinalde olduğunu söylüyorlar

oooo asu hanım gelmişşş miniğimizden güzel haberler getirmiş
maşallahhh oğlumuza
20 eylül ha :18::18::18:

ay çok heyecanlandım :18::18::18:
10 gün sonra hasret biticek inşallahhh rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

darısı bizlere artıkkkk bakalım bize ne diyecek doktorumuz:18::18:

Amin canım inş. hepimize nasip etsin Rabbim..
Darısı bütün arkadaşların başına canım..inş hepimiz hep güzel haberler getiririz çok şükür son zamanlarda hep güzel haberler aldık zaten annelerden ve bebeklerden

malum iş ne oldu bacım

amin canım

gelmiş canımben sabah okula gittiğim için eşimin iş yerine götürmüşler o da dayanamayıp açmış

ne güzel yumuşacık diyo ellerine sağlık çok güzel olmuş dedi

akşama getirecek
şimdiden çoookk teşekkürlerrr kızımın kaynanası

ben else cim bana aynı gibi geldi ama sanki az inmede var gibi çözemedim yanii ölçmedinmi 4 parmakla :)))

hayırlısı yaa bakalım nolucakk nekadar plan yapsakta herşey olucağına varıyo ... sıkıntısız kolay olur tüm doğum ve lohusalık sürecimiz inşallah ....

benim tek endişem farklı şehirlerde olunduğu için ailelerin kültür farkı her ağızdan bişi çıkıcak ... bizde şöyle sizde böylemi gibilerinden ...

aman iyi tatlım sonunda vardı yani

sabah eşimde soruyor almışlarmı diye...alsa mesaj atardı, eşi alır muhtemelen dedim...bu devrem çok fırıldak ya diyor

güle güle kullansın portakal popolu gelinim duasını da pusete bi yere iğnele gelinime nazar değmesin kaynanası ona trabzon bileziği de takar,,,2 metre duvak alırım ona fransız danteli

resimde bana da çok farklı gibi gelmedi ama aynaya bakınca ve otururken daha farklı hissediyorum

4 parmak girmiyo daha araya

bende dünden beri bakıyorum sanki giriyo benm 4 parmak annem bile farketmiş dün dedi acaba aşağıyamı indi karnın diye 4 parmak giriyo rahat tırsmaya başladım bende daha çok erken

arkadaşlar bende formu takip ediyorum sürekli yazdıklarınızı okuyorum. sayenizde çok şey öğrendim. hepinize teşekkür ederim. ama iş yerinden girdiğim için nete iş güçten fırsat bulup pek yorum yapamıyorum. doğum yapmış annelere hayırlısı olsun diliyorum. ALLAH bebekleriyle sağlıklı bir ömür nasip etsin İnş. doğum tarihi belli olan annelere ve bizlere de kolay doğumlar nasip etsin İnş. Rabbim. benimde 28 eylülde randevum var doktorda o gün belli olacak sezeryan tarihim. tabi gününden önce oğlum geliyorum demezse :)

evet öyleymiş zaten doktrorum doğum gündüz olursa kesinlikle epidural diyorda gece olursa gece anestezizleri hepsi yapmayabiliyorlar dedi bende şimdi doğumum gündüze denk gelir inş diye dua ediyorum olmadı baktım dayanamıyorum doğum gece olursa başka epidural yapan bi hastaneye gidicez mecbur :S neyseki hastane çok burada medipole filan giderim gece olursa ve erdemde epidural yapmazlarsa.. ben normal doğum epidural istiyorum ama sezeryan olursa da onu düşünüyorum görmek istiyorum o anı inş :)

annennemizin ördüğü ciciler we kapı süsümüz weeee beşiğimizzz
cok guzeller gule gule kullansın mınısın

ıyıy de gorumcen gıtsın evınde kalsın koca kız ya...

canım yorma ama kendını kı pazardan bısey tasımaman lazım artık son gunlerımızde dınlenmemız lazım...

canım belıne ıkı tane kemer sarıyor ucuna da bı bebısın kalbının oldugu yere bı de ust tarafa yuvarlak kapak gıbı bısı koyuyor kemerın arasına,gobdegını acman yeterli canım:))))soyunmana gerek yok

ayyy cok heyecanlı 10 gun kaldı oglusa da masallah annesı tosun gıbı olmus

bende mınnok bı oglan doguracagım kesın:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…