arkadaşlar bu setten almıştık ama içindeki tüylü fırça ne işe yarıyo anlamadım ?
arkadaşlar bu setten almıştık ama içindeki tüylü fırça ne işe yarıyo anlamadım ?
sanirim sac fircasibende chicco dan aldim hem tarakhemde yaninda firca var
sanirim sac fircasibende chicco dan aldim hem tarakhemde yaninda firca var
bende de var canım bu setten o fırça minik bebeğiinn saçları için
aynısını aldım canım. konak fırçasıymış.hani bebeklerin başında beyaz beyaz oluyor ya onları temizliyormuş
bende de var canım bu setten o fırça minik bebeğiinn saçları için
Ece kızımıza maşallah tabii annesine dedemekki kızına bol bol toka alacaksın annesi ne güzel
Hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım, Rabbim neylerse güzel eyler arkadaşım
masallah bebisineprensese bak sen saclarida varmis, annesi hazirla pembis tokalari zilli kizina
tabi rahat olur ya ne guzel 10 dan geriye sayim basladikiz bende cok heycanlandim sen dogurcan diye
İyi aksamlar arkadaslar
Bizim de bugun kontrolumuz vardi kizimla cok sukur hersey yolunda guzel ciktik doktordan
Kilomuz 3000 gr olmus boyuda 49 cm
Yine resim vermedi bizik kiz doktor dogduktan sonra gorursun artik diyor
Kizim sacliymis amma saci var dedi doktor hatta olctu 2 cm saci var diyor esimde gormus ultrasondadeim bosuna midem eksimiyor acayip yaniyordu bu aralar diyorum bana kiziyor koca kari laflariymis onlar
Tabi ki sezeryanda karar kilamadik herseyimiz normal yolunda syrederken kesmenin bir alemi yok diyor oyle cati muayenesi yapan biri degilim merak etme dedi dogum sirasinda bir problem cikmadikca normal dogurturum diyor bende artik uzerinde durmayacam akisina birakicam bu olayi sen ne dusunursen dusun hersey olucagina varir dedi eee dogru aslinda Allah hakkimizda hayirlisini eylesin insaallah
Artik haftada 1 e dustu kontrollerimiz simdilik bu kadar
kiz fircanin killari batmaz mi bebislerimizn hassas basinaben cok guldum fircayi ilk gördugumde
ışıkları yanıyor aynı zmanda farklı melodileri var ışıkları yanıp sönerken melodileride sırayla çalıyor canım...birde üzerinde çevirmeli titreyen ve basınca öten çıngırak gibi bişeyler var...kıkır kıkır kıkırdıyor
canım dönence alacaksan chıcco nun bu modelini almanı tavsiye ederim Chicco Projeksiyonlu Kumandalı Dönence 2012 GittiGidiyor'da 63418707 projektör var bu modelde tavana farklı farklı ışıklı desenler yansıtıyor...çok güzel bir model...eşim üretim yeri çin olduğu için chıcco ya takıntılı hiçbir ürününü almıyor ama ben doğumdan sonra eve geldiğimizde o mutlu tablodan faydalanarak aldırmayı planlıyorum
Burda da projeksiyonunu tavana yansıması var canım
Chicco Byl Yldzlar Dnence - Oyuncak Dnyas
Kiskaniyolar bizi kuzumCanim sagolasin sendekiza bi de toka alicaz ohhh ne guzel chiccodan aldigim tarak ise yarayacak demek ki tarak aldim diye dalga gecmislerdi benle
oh cnm maşallla bebşinin gelişimi bayagı ıyı doğuda hayırlısı ne ıse o olsun
ben bebişin sacının görundugunu bılmıyodum usg de usg cıhazınız ne turde
Canim masallah kizina,bence dogumu at kafandan(atalim hatta:)))Allah nasil yazdiysa gidisata gore dr en dogrusunu yapicaktir,ona guvenip dua etmek en dogrusu...
İyi aksamlar arkadaslar
Bizim de bugun kontrolumuz vardi kizimla cok sukur hersey yolunda guzel ciktik doktordan
Kilomuz 3000 gr olmus boyuda 49 cm
Yine resim vermedi bizik kiz doktor dogduktan sonra gorursun artik diyor
Kizim sacliymis amma saci var dedi doktor hatta olctu 2 cm saci var diyor esimde gormus ultrasondadeim bosuna midem eksimiyor acayip yaniyordu bu aralar diyorum bana kiziyor koca kari laflariymis onlar
Tabi ki sezeryanda karar kilamadik herseyimiz normal yolunda syrederken kesmenin bir alemi yok diyor oyle cati muayenesi yapan biri degilim merak etme dedi dogum sirasinda bir problem cikmadikca normal dogurturum diyor bende artik uzerinde durmayacam akisina birakicam bu olayi sen ne dusunursen dusun hersey olucagina varir dedi eee dogru aslinda Allah hakkimizda hayirlisini eylesin insaallah
Artik haftada 1 e dustu kontrollerimiz simdilik bu kadar
Asudem eksik olma canimsenin de guzel haberlerini okudum cok mutlu oldum artik hep boyle guzel haberler aliriz insallah birbirimizden
Ne heyecanlandim demek 10 gun kaldi pasana kavusmanababasina soyle artik ismine karar versin
Klasik siyah beyaz olan usg de gordu saclarini canim
tsk ederim canim valla akillimizdan cikartmak zor olucak ama uzerinde cok fazla dusunmenin de anlami yok sonucta bir sekilde dogurucaz bebisleri icimizde kalmayacak yaaao gunleri de atlaticaz Allahin izniyle yeter ki saglikla gelsinler
Kiskaniyolar bizi kuzumbende aldim chicco dan mavi tarak seti oglumun saclarini taricam
Aa evet 1. oçok güzel rengi de çok uyuyor odamıza benim eşimde aslında Çin malı takıntısı var ama. Dönence Çin malı olsa ne olur ki :)
sen ve esin sarisin degilseniz sacli olur, bide sizin bebekliginiz nasildi ona göre sizde sac varsa onda da olabilirbak şimdi ya merak ettim acaba kızımın saçları var mı:44::44::44:
aaaBende ondan aldım ins memnun kalırım :) yanliz bisey sorucam kızlar bu kıllar doğal ya domuz tüyünden oluyormuş oyle dediler bı bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?