2012 Ekim Anneleri

Ece kızımıza maşallah tabii annesine de demekki kızına bol bol toka alacaksın annesi ne güzel

Hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım, Rabbim neylerse güzel eyler arkadaşım

Asudem eksik olma canim senin de guzel haberlerini okudum cok mutlu oldum artik hep boyle guzel haberler aliriz insallah birbirimizden
Ne heyecanlandim demek 10 gun kaldi pasana kavusmana babasina soyle artik ismine karar versin

masallah bebisine prensese bak sen saclarida varmis, annesi hazirla pembis tokalari zilli kizina

tabi rahat olur ya ne guzel 10 dan geriye sayim basladi kiz bende cok heycanlandim sen dogurcan diye

Canim sagolasin sende kiza bi de toka alicaz ohhh ne guzel chiccodan aldigim tarak ise yarayacak demek ki tarak aldim diye dalga gecmislerdi benle

Canim masallah kizina,bence dogumu at kafandan(atalim hatta:)))Allah nasil yazdiysa gidisata gore dr en dogrusunu yapicaktir,ona guvenip dua etmek en dogrusu...

Aa evet 1. oçok güzel rengi de çok uyuyor odamıza benim eşimde aslında Çin malı takıntısı var ama. Dönence Çin malı olsa ne olur ki :)

oh cnm maşallla bebşinin gelişimi bayagı ıyı doğuda hayırlısı ne ıse o olsun
ben bebişin sacının görundugunu bılmıyodum usg de usg cıhazınız ne turde

Klasik siyah beyaz olan usg de gordu saclarini canim

Canim masallah kizina,bence dogumu at kafandan(atalim hatta:)))Allah nasil yazdiysa gidisata gore dr en dogrusunu yapicaktir,ona guvenip dua etmek en dogrusu...

tsk ederim canim valla akillimizdan cikartmak zor olucak ama uzerinde cok fazla dusunmenin de anlami yok sonucta bir sekilde dogurucaz bebisleri icimizde kalmayacak yaaa o gunleri de atlaticaz Allahin izniyle yeter ki saglikla gelsinler

MAsallah ya ne güzel saçlı saçlı :)) doktorunun normal dogumu desteklemesi çok güzel Canim ya sanslisin bence benimkide oyle Sagolsun yani hersey müsaitken ne gerek var e risk oldugunda tabiki sezeryani olmalı

Asudem eksik olma canim senin de guzel haberlerini okudum cok mutlu oldum artik hep boyle guzel haberler aliriz insallah birbirimizden
Ne heyecanlandim demek 10 gun kaldi pasana kavusmana babasina soyle artik ismine karar versin

inşallah canım haberlerimiz hep böyle olsun inş.

hayırlısıyla alallım evlatlarımızı kucağımıza başka ne isteriz ki
isim konusunda hala kararsız ama Miraç daha ağır basıyor sanırım

aaaaaaaa tamamdır o zaman bu kontrolde hemen soruyorum oğlumun sacı varrmı dıye

Aa evet 1. oçok güzel rengi de çok uyuyor odamıza benim eşimde aslında Çin malı takıntısı var ama. Dönence Çin malı olsa ne olur ki :)

aslında bişey olmaz ama işte erkekler bazen takılabiliyor böyle şeylere

sen onu birde karanlıkta gör harika bişey, bir arkadaşımda gördüm bunu ve gerçekten tavana projeksiyon sayesinde cicili bicili harika bi aydınlatma veriyor..

bak şimdi ya merak ettim acaba kızımın saçları var mı:44::44::44:
sen ve esin sarisin degilseniz sacli olur, bide sizin bebekliginiz nasildi ona göre sizde sac varsa onda da olabilir
Bende ondan aldım ins memnun kalırım :) yanliz bisey sorucam kızlar bu kıllar doğal ya domuz tüyünden oluyormuş oyle dediler bı bilginiz var mı
aaa valla benimde bi bilgim yok merak ettim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…