2012 Ekim Anneleri

Tamam canim sagol inşallah bakicam ve alicam yakından da beğenirsem rengi tam odama uyuyor çünkü :)

sagol canim ya çok hoş rengide tam Uygun bı bakicam yakından da begenirsem alicam ins

sen ve esin sarisin degilseniz sacli olur, bide sizin bebekliginiz nasildi ona göre sizde sac varsa onda da olabilir

aaa valla benimde bi bilgim yok merak ettim bak

ben esmer eşim sarışın. ben saçlı doğmuşum,eşime sordum biliyormuş...zaten nasıl doğmuş nasıl büyümş nasıl hayatta kalmış merak konusu

Bilgisi olan varsa yazsın ya aklıma çok takılıyor duyduğumdan beri :S
kafama takildi netten baktim domuz kuli fircalara, bazi yerlerde haram yaziyor bazi yerlerde, kullanilir diyor, ee tabi biz o taraklarin domuz kili olup olmadigini bilmiyoruz ki

ben esmer eşim sarışın. ben saçlı doğmuşum,eşime sordum biliyormuş...zaten nasıl doğmuş nasıl büyümş nasıl hayatta kalmış merak konusu
sana cekerse sacli olur o zaman, ama esine cekerse sari sari ince saclari olur, ben sirf sac dogmusum simsiyah saclarim varmis, ama ablam sari tuy gibi saclari varmis.

Ya bende yine bi melankoli,bi depresyon havasi,bi mutsuzluk...niye boyle oldum yine cocuk gibi koseye kivrilip aglamak istiyorum,kimseyi gormek istemiyorum....

görsellerde bulduğun ilk domuz resmine bak bacım kılı bu kadar uzun mu sence yaban domuzu olabilir mi dersen o da kara oluyor

hadi çık işin içinden
valla arkadas sordu simdi benim kafamada takildi acaba nedir ne degildir diye, ya beyazlatilmis yaban domuzu kiliysa hahaha, iceri gitttim hemen pakedin ustunu okudum ustunde dogal sac fircasi diyo ne demek bu dogaldan kasitlari

yaşasınnn annem bebeklik fotoğraflarımdaki tulumumu bulmuş , gelirken getiricekkk kızıma giydirip onunda fotosunu çekicemmm :))

analı kızlı yanyana face fotoğrafı yapmak nasip olur inşallahh:)

Bende yapmaya calisiyorum format uygun deil diyo nasil yaptin????

canım ilk sayfada bak masumiyet paylaşmış tam dediği gibi yap en son çizelge profilinde acık aşağıda kalem resmi war orayada kopyala hop tamam akşamdan beri bakıyorum gıcık olmuştum yaptım olduu anlamadığın yer olursa orda sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…