aslında bişey olmaz ama işte erkekler bazen takılabiliyor böyle şeylere
sen onu birde karanlıkta gör harika bişey, bir arkadaşımda gördüm bunu ve gerçekten tavana projeksiyon sayesinde cicili bicili harika bi aydınlatma veriyor..
sagol canim ya çok hoş rengide tam Uygun bı bakicam yakından da begenirsem alicam insaslında bişey olmaz ama işte erkekler bazen takılabiliyor böyle şeylere
sen onu birde karanlıkta gör harika bişey, bir arkadaşımda gördüm bunu ve gerçekten tavana projeksiyon sayesinde cicili bicili harika bi aydınlatma veriyor..
sen ve esin sarisin degilseniz sacli olur, bide sizin bebekliginiz nasildi ona göre sizde sac varsa onda da olabilir
aaavalla benimde bi bilgim yok merak ettim bak
sen ve esin sarisin degilseniz sacli olur, bide sizin bebekliginiz nasildi ona göre sizde sac varsa onda da olabilir
aaavalla benimde bi bilgim yok merak ettim bak
kafama takildi netten baktim domuz kuli fircalara, bazi yerlerde haram yaziyor bazi yerlerde, kullanilir diyor, ee tabi biz o taraklarin domuz kili olup olmadigini bilmiyoruz kiBilgisi olan varsa yazsın ya aklıma çok takılıyor duyduğumdan beri :S
sana cekerse sacli olur o zaman, ama esine cekerse sari sari ince saclari olur, ben sirf sac dogmusumben esmer eşim sarışın. ben saçlı doğmuşum,eşime sordum biliyormuş...zaten nasıl doğmuş nasıl büyümş nasıl hayatta kalmış merak konusu
http://www.markozi.com/ProductImages/94013/Bchicco-tarak-firca-seti-mavi.jpg
kizlar bu firca domuz kili olabilir mi?
ben esmer eşim sarışın. ben saçlı doğmuşum,eşime sordum biliyormuş...zaten nasıl doğmuş nasıl büyümş nasıl hayatta kalmış merak konusu
valla arkadas sordu simdi benim kafamada takildi acaba nedir ne degildir diye, ya beyazlatilmis yaban domuzu kiliysagörsellerde bulduğun ilk domuz resmine bak bacım kılı bu kadar uzun mu senceyaban domuzu olabilir mi dersen o da kara oluyor
hadi çık işin içinden
kızlar bizim kendi profilimizdeki çizelge bölümü nerde yaa yardımcı olun hadee
canim profilim yerine gir ordan da hakkiimda bölumu var orda görursun cizelgeyi.
yuppi oldu sonunda anca yapabildim hehehe saol canım...
Bende yapmaya calisiyorum format uygun deil diyo nasil yaptin????
Bende yapmaya calisiyorum format uygun deil diyo nasil yaptin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?