2012 Ekim Anneleri

Bilgisi olan varsa yazsın ya aklıma çok takılıyor duyduğumdan beri :S
hiç sanmıyorum canım ya, hem o kadar da düşünme,ooooff o neyden yapılmış bunun içinde ne var kafayı yeriz.. biz çok rahat anneler olalım ki yeni nesil de huzurlu rahat olsun..
valla arkadas sordu simdi benim kafamada takildi acaba nedir ne degildir diye, ya beyazlatilmis yaban domuzu kiliysa hahaha, iceri gitttim hemen pakedin ustunu okudum ustunde dogal sac fircasi diyo ne demek bu dogaldan kasitlari

okuyalım bakalım özellikle koyu yazıyı

http://www.gidaraporu.com/domuz-kili-fircalar_g.htm

Son düzenleme:

Evet haklisin iste insanın kafası karışıyor arkadaşımın eşi bu tarz kozmetik sektöründe de o söylemiş dogal killar ondan yapilabiliyormus sahsen domuzun kılından olan tarağı cocuğuma kullanamam ins değildir iceriginde de yazmıyor ne kılı olduğu bu chicco nun kinde :S

hangi site bu canım? adrsi verirmisin

evet yazmıyor..paylaştığım yazıdaki şeyi deneyebilirsin domuz mu öğrenmesen bile en azından hayvan kılı mı onu öğrenirsin. araştırdıkça bir sürü fırçada kullanıldığını okuyup okuyup şaşıyorum..yumurta,resim,elbise,ayakkabı,saç fırçaları...

selam kızlar nasılsınız geçmişe göz attım ayy o domuz kılıyla ilgili yazıyı okudum iğrendim resmen doğrumudur ki...bende ev işlerini yapıyorum bu hafta yarın benim eşimin dolabını ayıklıcak dolap işleri bitsin halım gidio yarın yıkanmaya cumartesi kadın gelcek nasipse iş çokkk 21ine kadar yetiştirmem lazım:)))

yetişir canım inşallah.sen çok yorma kendiini...benim de çarşamba günü annem gelecek inşallah. ona bir gün dinlenme izni. perşembe başladık mı pazara kadar bitsin herşey istiyorum... benim için daha erken ama bitsin. aklımdayken daha çok yoruluyorum.. işler bitsin ki doğuma kadar dinlenelim..bebekten sonra yorgun günler olacak sanırım..
şimdi eşimi işe yolladım nasıl sabah olur bilmiyorum

gececilik te zor be.. ona daha zor geliyordur bu saatte gitmek seni bırakıp...

yetişir canım inşallah.sen çok yorma kendiini...benim de çarşamba günü annem gelecek inşallah. ona bir gün dinlenme izni. perşembe başladık mı pazara kadar bitsin herşey istiyorum... benim için daha erken ama bitsin. aklımdayken daha çok yoruluyorum.. işler bitsin ki doğuma kadar dinlenelim..bebekten sonra yorgun günler olacak sanırım..
şimdi eşimi işe yolladım nasıl sabah olur bilmiyorum

Kolay gelsin canim :) Bende halılarımı verdim canim Temizlikci bu hafta sonu gelecekti ama erken diyorlar Ekim basına kadar tekrar pislenir camlar filan diye önümüzdeki hafta gelmek ins. O domuz kılı olayı çok sinir Yaa

evet canım zor oluyor neyse ki 3 haftada bir sadece 1 hafta gece çalışıyor...hele bebek olunca ona daha zor geçecek, sabaha kadar defalarca geçiyor evin önünden korkmayayım diye

saol canım evet saba erken o zaman daha önümüzdek haftada yağmur geliyomuşbenim mecburiyetten yapılıyo sen oyalan acık daha:)))

Maşallah kuzuyaaa. Ben ssaçı nasıl gördüklerini anlamıyorum. Benim oğluşum da saçlıymış Prenseslere ne güzel toklar var; prenslere ne yapıcaz

cimeka canım alıntı yapıp yazdım ama senin yazınla benim yazım karışmış...ordan oku...

bacım beni de kıllandırdınız gece gece

Asudecim 10 günün mü kaldı sadece??? Çok heyecanlı yaaa Allah sağ salim doğmasını nasip etsin inşaallah

evet canım bugünü saymıyorum 9 gün aslında daha bi rahatladım sanki

Rabbim hepimize nasip etsin canım

Selam annişler artık neredeyse hergece rüyamda doğum yaptıgımı görüyorum bigün sarışın bi bebek alıyorum kucagıma dünküde kapkara bi ogluştu nezaman gelicek bu doğum yaa

ben geldim güzel anneler
nasılsınız bakalım nasıl geçiyor hamileliğiniz benim başıma gelmeyen kalmadı hastaneye yattım çıktım bir dönem tansiyonum yükseldi burun kanaması ile gittim yatış yaptılar hemen kan yüklemesi yaptılar 2 sefer 4 tüp ona rağmen hala yetersiz kanım ara ara yükseliyor yine tansiyonum ama idare ediyorum işte

Selam annişler artık neredeyse hergece rüyamda doğum yaptıgımı görüyorum bigün sarışın bi bebek alıyorum kucagıma dünküde kapkara bi ogluştu nezaman gelicek bu doğum yaa
Slm canim Evet benim gördüğüm bebeklerde hep farklı bakalım nasıl bisey çıkacak az kaldı :))
Hosgeldin canim çok çok gecmis olsun kansizlik hamilelikte çok zor :S

Slm canm bende oyle sabirsizlaniyorum artık :S

Hosgeldin canim çok çok gecmis olsun kansizlik çok zor hamilelikte özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…