hiç sanmıyorum canım ya, hem o kadar da düşünme,ooooff o neyden yapılmış bunun içinde ne var kafayı yeriz.. biz çok rahat anneler olalım ki yeni nesil de huzurlu rahat olsun..Bilgisi olan varsa yazsın ya aklıma çok takılıyor duyduğumdan beri :S
valla arkadas sordu simdi benim kafamada takildi acaba nedir ne degildir diye, ya beyazlatilmis yaban domuzu kiliysahahaha, iceri gitttim hemen pakedin ustunu okudum ustunde dogal sac fircasi diyo ne demek bu dogaldan kasitlari
hiç sanmıyorum canım ya, hem o kadar da düşünme,ooooff o neyden yapılmış bunun içinde ne var kafayı yeriz.. biz çok rahat anneler olalım ki yeni nesil de huzurlu rahat olsun..
okuyalım bakalım özellikle koyu yazıyı
http://www.gidaraporu.com/domuz-kili-fircalar_g.htm
kızlar merhaba! bebek şekeri olayını ne yaptınız? ben kendim yapmayı düşünüyorum. internette toptan malzeme satan bir site buldum oradan kutu, tül ve çok güzel ahşap stickerlar sipariş vereceğim. ancak kaç tane yapsam bilemedim. siz satın mı alıyorsunuz?
Evet haklisin iste insanın kafası karışıyor arkadaşımın eşi bu tarz kozmetik sektöründe de o söylemiş dogal killar ondan yapilabiliyormus sahsen domuzun kılından olan tarağı cocuğuma kullanamam ins değildiriceriginde de yazmıyor ne kılı olduğu bu chicco nun kinde :S
yetişir canım inşallah.sen çok yorma kendiini...benim de çarşamba günü annem gelecek inşallah. ona bir gün dinlenme izni. perşembe başladık mı pazara kadar bitsin herşey istiyorum... benim için daha erken ama bitsin. aklımdayken daha çok yoruluyorum.. işler bitsin ki doğuma kadar dinlenelim..bebekten sonra yorgun günler olacak sanırım..selam kızlar nasılsınız geçmişe göz attım ayy o domuz kılıyla ilgili yazıyı okudum iğrendim resmen doğrumudur ki...bende ev işlerini yapıyorum bu hafta yarın benim eşimin dolabını ayıklıcak dolap işleri bitsin halım gidio yarın yıkanmaya cumartesi kadın gelcek nasipse iş çokkk 21ine kadar yetiştirmem lazım:)))
şimdi eşimi işe yolladım nasıl sabah olur bilmiyorum
yetişir canım inşallah.sen çok yorma kendiini...benim de çarşamba günü annem gelecek inşallah. ona bir gün dinlenme izni. perşembe başladık mı pazara kadar bitsin herşey istiyorum... benim için daha erken ama bitsin. aklımdayken daha çok yoruluyorum.. işler bitsin ki doğuma kadar dinlenelim..bebekten sonra yorgun günler olacak sanırım..selam kızlar nasılsınız geçmişe göz attım ayy o domuz kılıyla ilgili yazıyı okudum iğrendim resmen doğrumudur ki...bende ev işlerini yapıyorum bu hafta yarın benim eşimin dolabını ayıklıcak dolap işleri bitsin halım gidio yarın yıkanmaya cumartesi kadın gelcek nasipse iş çokkk 21ine kadar yetiştirmem lazım:)))
şimdi eşimi işe yolladım nasıl sabah olur bilmiyorum
selam kızlar nasılsınız geçmişe göz attım ayy o domuz kılıyla ilgili yazıyı okudum iğrendim resmen doğrumudur ki...bende ev işlerini yapıyorum bu hafta yarın benim eşimin dolabını ayıklıcak dolap işleri bitsin halım gidio yarın yıkanmaya cumartesi kadın gelcek nasipse iş çokkk 21ine kadar yetiştirmem lazım:)))
gececilik te zor be.. ona daha zor geliyordur bu saatte gitmek seni bırakıp...
saol canım evet saba erken o zaman daha önümüzdek haftada yağmur geliyomuşKolay gelsin canim :) Bende halılarımı verdim canim Temizlikci bu hafta sonu gelecekti ama erken diyorlar Ekim basına kadar tekrar pislenir camlar filan diye önümüzdeki hafta gelmek ins. O domuz kılı olayı çok sinir Yaa
yetişir canım inşallah.sen çok yorma kendiini...benim de çarşamba günü annem gelecek inşallah. ona bir gün dinlenme izni. perşembe başladık mı pazara kadar bitsin herşey istiyorum... benim için daha erken ama bitsin. aklımdayken daha çok yoruluyorum.. işler bitsin ki doğuma kadar dinlenelim..bebekten sonra yorgun günler olacak sanırım..
valla canım bide küçük kızım olunca biraz yoruluyorum ama dnlene dinlene artık yapmak zorundayım kadınların işi bitmez eşimde kızıyo kendini mahvediyosun diye ama sanki bebek olunca bunları bidaha yapamıcakmışım gibi geliyor nedense:)))bide tavan boyam var yapılcak perş günü çatımdan akma olmuştu biraz...
gececilik te zor be.. ona daha zor geliyordur bu saatte gitmek seni bırakıp...
İyi aksamlar arkadaslar
Bizim de bugun kontrolumuz vardi kizimla cok sukur hersey yolunda guzel ciktik doktordan
Kilomuz 3000 gr olmus boyuda 49 cm
Yine resim vermedi bizik kiz doktor dogduktan sonra gorursun artik diyor
Kizim sacliymis amma saci var dedi doktor hatta olctu 2 cm saci var diyor esimde gormus ultrasondadeim bosuna midem eksimiyor acayip yaniyordu bu aralar diyorum bana kiziyor koca kari laflariymis onlar
Tabi ki sezeryanda karar kilamadik herseyimiz normal yolunda syrederken kesmenin bir alemi yok diyor oyle cati muayenesi yapan biri degilim merak etme dedi dogum sirasinda bir problem cikmadikca normal dogurturum diyor bende artik uzerinde durmayacam akisina birakicam bu olayi sen ne dusunursen dusun hersey olucagina varir dedi eee dogru aslinda Allah hakkimizda hayirlisini eylesin insaallah
Artik haftada 1 e dustu kontrollerimiz simdilik bu kadar
http://www.markozi.com/ProductImages/94013/Bchicco-tarak-firca-seti-mavi.jpg
kizlar bu firca domuz kili olabilir mi?
Kolay gelsin canim :) Bende halılarımı verdim canim Temizlikci bu hafta sonu gelecekti ama erken diyorlar Ekim basına kadar tekrar pislenir camlar filan diye önümüzdeki hafta gelmek ins. O domuz kılı olayı çok sinir Yaa
Asudecim 10 günün mü kaldı sadece???Çok heyecanlı yaaa Allah sağ salim doğmasını nasip etsin inşaallah
Slm canim Evet benim gördüğüm bebeklerde hep farklı bakalım nasıl bisey çıkacak az kaldı :))Selam annişler artık neredeyse hergece rüyamda doğum yaptıgımı görüyorum bigün sarışın bi bebek alıyorum kucagıma dünküde kapkara bi ogluştu nezaman gelicek bu doğum yaa
Hosgeldin canim çok çok gecmis olsun kansizlik hamilelikte çok zor :Sben geldim güzel anneler
nasılsınız bakalım nasıl geçiyor hamileliğiniz benim başıma gelmeyen kalmadı hastaneye yattım çıktım bir dönem tansiyonum yükseldi burun kanaması ile gittim yatış yaptılar hemen kan yüklemesi yaptılar 2 sefer 4 tüp ona rağmen hala yetersiz kanım ara ara yükseliyor yine tansiyonum ama idare ediyorum işte
Slm canm bende oyle sabirsizlaniyorum artık :SSelam annişler artık neredeyse hergece rüyamda doğum yaptıgımı görüyorum bigün sarışın bi bebek alıyorum kucagıma dünküde kapkara bi ogluştu nezaman gelicek bu doğum yaa
ben geldim güzel anneler
nasılsınız bakalım nasıl geçiyor hamileliğiniz benim başıma gelmeyen kalmadı hastaneye yattım çıktım bir dönem tansiyonum yükseldi burun kanaması ile gittim yatış yaptılar hemen kan yüklemesi yaptılar 2 sefer 4 tüp ona rağmen hala yetersiz kanım ara ara yükseliyor yine tansiyonum ama idare ediyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?