- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
Kızlar biz geldik doktorumuzdan
Güzel haberler getirdik hamdolsun RabbimeHerşey yolunda önümüzdeki salı son bir kez görüşelim ve perşembe sabah 8:00 de yatış yaparsınız 10:30 gibi doğuma alırız ve cumarteside sabah taburcu ederiz dedi
Yavruma kavuşacağım Allahım nasip ederse 20 eylül sabahı çok ama çok mutlu oldum
Yine 2 hafta öndeyiz hatta 39+2 çıktı yine ölçümlerimiz3.820 olmuşuz
Uzatmaları oynuyor artık dedi doktorumuzGenel durumun iyi kilo ve şişlik sorunun yok,,mühim şikayetlerinde yok o yüzden bu haftayı da geçirelim dedi
Bu bir hafta içinde sıcak suyla duş almak yok, birliktelik yokuzun yürüyüşler ve yorgunluk yok dedi...Kesede açılma olmaması için 1 hafta daha dikkatli ol dedi
Doğumla ilgili daha önce herşeyi kesinleştirmiştik zaten yine bir kaç şey sordum...sadece bana güven ve dediklerimi yap doğum anında ve sonrasında dedi...inşallah rahat ve konforlu bir epidural gerçekleştireceğiz dedisenden isteğim sadece doğum anında biraz cesaret dedi
Rabbim inş. hepimize doğum anında o gücü kuvveti ve cesareti verir kızlar
oyyy oyyy 41 kere maşallah prensimize
ne güzel gününüzde belli olmuş büyük heyecan vardır şimdi..
ben ve eşimde 20 eylülü çok istiyoruz bizim için özel bir gün ama bize erken oluyor malesef..
rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş asudecim..
merhaba kızlar....
biliyorsunuz cumartesi gece pembemsi bir kanamam olmuştu.. 2 gündür çok korktum sıkıntı yaptım... neyseki bugün doktoruma gidince biraz da olsa rahatladım.. nst ye girdim agrılarım çıktı ama ben farketmiyodum dr. söyleyince hafif hafif hisseder gibi oldum..
dinlenmem gerektiğini söyledi,bu hafta cuma zaten 37. haftam oluyordu.. bu 4 günde gitmiycem.. bebeğimin kilosu 2.800 müş doktor çok iyi dedi,normal doğum yanlısı olduğu için bence doğsun bile dedi..korkulcak bişey olmadığını söyledi.. bence bekler ama ama gün veremeyiz dedi.. yani kaç gün içerde kalırsa okadar kar benim için..
yoksa bebeğinin senden baskasına yakın olmasını istemiyormusun dedi,böyle annelerde var karnımda dursun sadece bana yakın olsun isteyen dedi:)) tabiki beslensin büyüsün diye istiyorum dedim,dısarda da aynı sürede beslenir büyür merak etme dedi... sağolsun dr.cumm moralim daha iyi şimdi...
şimdi biraz dinlenicem,felis,coyote ve artist buluşmuş geziyorlar katılamadık bu kez defnoşumla... neyse kızlar ben biraz dinleneyim dua edin lütfen.. hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler diliyorummm...
çok geçmiş olsun canımm..umarım zamanında hayırlısıyla gelir defnoşun
Teyzoşlarımız biz bugün bunu aldık Jokerden ,oğluşumuzun beşiğinin yanına takmak için
Eki Görüntüle 507466 Eki Görüntüle 507467
çok güzel görünüyor canım güle güle kullanmak nasip olur inş..
bizde böyle birşey düşünüyoruz ama daha karar veremedik malesef..
Baby 9028 Blue - İstikbal Mobilya
halımızı almış babamızcibiliğimizde ,lambamızda bulutlar var , halı olarak da bunu beğenmiştik dün int. sitesinden
perşembe doktor çıkışı beraber bakarız dedim ,ama çok canı tez babamızın hemen gitmiş bugün almış
çok ciciymiş güle güle kullanın canımm
Mrblar.Çoktan beri size yazmamıştım.Genelde okuyarak yetiniyodum.Bugün sizin dualarınızı almak iin dersimi anlatmak istiyorum.Çok üzgünüm.24 agustosta rutin kontrol için doktora gittik.Doktor ultrasyonla bebeğimize bakarken bi anda kalktı.Testlere bakacağını söyledi.Bizim mi acaba diye korktum sonra değildir diye düşündümBişey gördüm dedi.Kuyruk sokumunun alduğu bi yerde şişlik var dedi.İzmirde ve aydında olmak üzere 2 tane proforde aynı teshisi koydu.Sipina bifida dendi.Çok üzgünüm.Sizden ekim anneleri olarak dua bekliyorum.Allah herkesn yardımcısı olsun.Şimdiden yapılan dualar için allah razı olsun.İnşllh siz benm yaşadığım şeyleri yaşamadan bebeğininzi sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
zor bir durum allah yardımcınız olsun..inş sorunsuz bir şekilde tedavisi vardır..
dualarımız sizinle.. dr bundan sonrası için ne dedi peki??
İyi aksamlar arkadaslar
Bizim de bugun kontrolumuz vardi kizimla cok sukur hersey yolunda guzel ciktik doktordan
Kilomuz 3000 gr olmus boyuda 49 cm
Yine resim vermedi bizik kiz doktor dogduktan sonra gorursun artik diyor
Kizim sacliymis amma saci var dedi doktor hatta olctu 2 cm saci var diyor esimde gormus ultrasondadeim bosuna midem eksimiyor acayip yaniyordu bu aralar diyorum bana kiziyor koca kari laflariymis onlar
Tabi ki sezeryanda karar kilamadik herseyimiz normal yolunda syrederken kesmenin bir alemi yok diyor oyle cati muayenesi yapan biri degilim merak etme dedi dogum sirasinda bir problem cikmadikca normal dogurturum diyor bende artik uzerinde durmayacam akisina birakicam bu olayi sen ne dusunursen dusun hersey olucagina varir dedi eee dogru aslinda Allah hakkimizda hayirlisini eylesin insaallah
Artik haftada 1 e dustu kontrollerimiz simdilik bu kadar
maşallah ece prensese
ne güzel haberler getirmişsiniz böyle..
hakkınızda hayırlısı olsun inş canımm