2012 Ekim Anneleri

oyyy oyyy 41 kere maşallah prensimize
ne güzel gününüzde belli olmuş büyük heyecan vardır şimdi..
ben ve eşimde 20 eylülü çok istiyoruz bizim için özel bir gün ama bize erken oluyor malesef..
rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş asudecim..

çok geçmiş olsun canımm..umarım zamanında hayırlısıyla gelir defnoşun

Teyzoşlarımız biz bugün bunu aldık Jokerden ,oğluşumuzun beşiğinin yanına takmak için

Eki Görüntüle 507466 Eki Görüntüle 507467

çok güzel görünüyor canım güle güle kullanmak nasip olur inş..
bizde böyle birşey düşünüyoruz ama daha karar veremedik malesef..

çok ciciymiş güle güle kullanın canımm

zor bir durum allah yardımcınız olsun..inş sorunsuz bir şekilde tedavisi vardır..
dualarımız sizinle.. dr bundan sonrası için ne dedi peki??

maşallah ece prensese
ne güzel haberler getirmişsiniz böyle..
hakkınızda hayırlısı olsun inş canımm

Maşallah kuzuyaaa. Ben ssaçı nasıl gördüklerini anlamıyorum. Benim oğluşum da saçlıymış Prenseslere ne güzel toklar var; prenslere ne yapıcaz

bir arkadaşımın erkek bebeği resmen peruk gibi saçlı doğmuştu, onlar da ne yapsın saçları yukarı dikip çim adam pozu verdirmişlerdi, harikaydı

kızlar nst de sancısı çıkan varmı ben 37+1 görünüyorum ultrasonda sancım çıktı doktor yakındır dedi..ayy korktum doğumdan.sancılar 5 dk da bi gelince gel dedi.normalde ara ara adet sancısı gibi oluyo..korktugun için sezeryanda yapmıyorlarmış artık.

herkese gunaydın ilk gunaydın bizden bugun...dün doktor kontrolumuz vardı oğlusum 2900gr.47,5 cm olmuş teyzeleri,ama dönmemiş makat duruşlu bu saatten sonra dönme ihtimali olabilir ama çok düşük dedi..ve tibbi gereklilik diye not aldı,sezaryen tarihimizi de belirledi 3 ekimde oğluşuma kavuşuyorum o an iş ciddiye bindi ya bir kaç sanıye dondum kaldım,heyecan yaptım galıba kalbımın atısını duydum verdiğim cevap ta hadi yaa olmuş bir gün öncede odası gelmıstı kurulmustu minnak minnak mobılyalar minnak minnak giysiler falan anneme bir an dönüp anne kendimi evcilik oynuyor gibi hissediyorum dedim,evet aynen çocukken evcılık oynardım bebeğime bakardım aynı hisleri hissettim,annemde bir de kucağına al bak nasıl olacaksın demişti o andan berı duygusaldım bırde tarıhı netleştirince costum,sonra cıktık coyote teyzemızı beklıyorduk,dogum fotografcısının standında kı albumlere bakıyordum anne ıle bebegın ılk karsılasması fotosuna gelınce çeşmeleri açmışım gözlerim doldu doldu doldu tam bırakacam akacaklar coyote arkamdan seslendı kendıme geldım sonra hastaneye sorularımızı sorduk ve foruma gectık felis teyzemız ve masum teyzemız geldı..mamalarımızı yedık sevcanyk dan da ıyı haberler aldık bıraz dolandık ama işimiz bitmiş kızlar çok yorulduk

Artistcim dun ben eve resmen yikila yikila geldim,taksiyi epey bekledim,bi de taksi sirasi yokmuydu!Allaah bekle bekle gelmez bana bi haller olmaya basladi,sonra siradakilerden biri dedi ki bu kadin hamile,ilkgelen taksiye binsin,onun onundeki kadinlar soyle bi bana bakti,uyuz uyuz,olmaz der gibi...sonra da ben dedim lutfen ben artik duramiycam bu sekilde diye...neyse iyi miyi yaptilar ama zorakiiiAyy napiim zorla morla epey bekledim ilk gelen taksiye de atladim bindim
Sonra eve geldim amavbaktim midem acayip bulaniyo,o yedigimiz mamalar vardi ya,onlari geri dogaya geri puskurttum
Esim geldi bakti ben pert olmusum,hadi uyu dedi,ikiletmeden uyudum.
Onca saat disarda gezmeler ciddi anlamda bizden gecmis,artik bebiklerimizi dogurduktan sonra eski zindeligimize kavusucaz sanirim.
Sen naptin buldun mu perde?

Gunaydin kizlar..dun okulda son toplantidan sonra artik bi isim kalmadi.haftaya p.tesi raporu da aldik mi tamamdir. Dogum tarihleri belli olmaya basladikca ben heyecanlaniyorum.benim de sez gorunuyor oyle olursa 4-5 ekim gibi olur diyorum.cok meraktayim nne zaman kavusacagim kizima! Tabi Allah nasip ederse..
Ruyamda hic dogumla ilgili bisey gormuyorum.zaten eskisi kadar ruya da gordugum yok.

Artistcim tarihi almissin.hayirli olsun..terazi bebegi geliyor.ben gercekten terazilericok seviyorum.ya da sevdigim cooook insan terazi.dedim ya daha once de,24 eylulden 16 ekime kadar bos gun yok diyebilirim yakinlarim hep bu tarihlerde dogmus.ben abim kuzenler ve nasil olmussa esleri...bir tek esim boga..yani nerrdeyse sadece o...

Son düzenleme:
Gunaydin annisler
Bugun kendimihala yorgun bitkin hissediyorum,insallah siz iyisinizdir,opuyorum bebiklerinizi de sizi de..
Bu arada sevcanykcim gecmis olsun,dun iyi haberlerini alinca epey rahatladik..iyi dinlenmeler tatlim,defnosumuzu da operim.
Gos83 insallah bebisiniz iyidir,hersey duzelir ve yoluna girer,Allah saglik sihhat versin size de bebisinize de...

ya ama arkadaşlar ya ilk günaydın benden olacaktı bugün ilk defa yaaa :)

artistçim sen muslukları gevşetmişsin ama yazdığın yazıyı okuyunca sabah sabah ben açtım gitti :)

bol tepişli güzel bir gün olsun hepimizeeee...

geç kaldın canım,yarına artık,nasippppp sana da günaydın ve bol dalgalı günler...

günaydın annişler

umarım herkes iyidir

birazdan biz de okula gidicez kızımla

bizz gelmeden doğurmayın

sağlıklı ve güzel bir gün olması dileğiyle öptük herkesi

Kızlar gogus pompasından bahsetmıssınız.bende aldım phıllıps avent super cekıyor.hastanede kullandıgımdan cok daha pratık ve kullanıslı.goguslerım yara oldu ama napalım.ayrıca gogus kremı almayın kesınlıkle onermıyolar.ızın vermıyolar surmeye.

adet sancısı gibi mi oldu hep sancıların? bende de var sancılar ,korkuyorum da sancıları ayırt edememekten. perşembe gidelim bakalım çıkçak mı sancımız

haberlerde gösteriyor şuan minicik doğmuş yavrum 650 gr. kalp ameliyatı olmuş 15 günlükken. şuan solunum desteği almadan yaşıyomuş

700 gr olmuş kilo alması için bekliyoruz sadece diyor doktor

rabbim canı nasip ettikten 650 gr'da olsa nasip ediyor inşallah

kendi kendime konuşuyorum bugün galiba

2011 ekim annelerine baktım da ne yedirsek derdindeler şuan, ek besinler vs. biz de seneye böyle olcaz inşallah

günaydın güzeller babamızı gönderdik uyuyamadık geldik

güzel bir kahvaltı olsa da yesek

günaydın kızlar umarım herkes iyidir.benelse doğum şeklin bellimi tatlım satımız seninle aynı.yakında doktora gttinmi bebişin nasıl kilosu felan

bahsettiğin elektrikli mi? bir de bu pompalar varolan sütü mü çekiyor sadece,yoksa bebeğin emmesi gibi süt te getiriyor mu?

krem almıştım ben ama:44::44::44:

göğüs yarasına tahinin üstünde biriken yağı öneriyorlar...

ben hazırladım kahvaltı buyur gel cnmmm allahın koruduğunu kmse korumuyo doğar doğmaz kalp ameliyatı ne zorr alalh yardımcıları olsun güüçlü bebişmiş şu haliyle nelere göğüs geriyo

şu bebişleri tombiş olan anneler bana tiyo verin ne yapsamda bebek kilo alır 2 haftam kaldı doğuma.birde içinizde arı sütü kullanan varmı cevaplayan olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…