2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlar umarım herkes iyidir.benelse doğum şeklin bellimi tatlım satımız seninle aynı.yakında doktora gttinmi bebişin nasıl kilosu felan

günaydın canım geçen çarşamba gittim 36+0da 3260 grdı kuzucum

iri bir bebek olduğu için normal alamayız haftasını doldurursa dedi, bu perşembe gidip sezeryan tarihimize karar vericez inşallah

sen naptın? nasıl bebişin kilosu? ne dedi doktor?

ohhhhh be doktorum başlamış... izlemem gerek. bir sene çalıştığım okulda çok az dersim vardı.p.tesi salı boştu,çarşamba öğleden sonra başlıyordu derslerim. 3 gün kaçırmadan izlerdim..hey gidi hey 2 sene önceydi bahsettiğim günler..ay çok mutlu oldum. bebişim gelene kadar rahat rahat izlerim.. sonrası nasıl olur bilemiyorum...

şu bebişleri tombiş olan anneler bana tiyo verin ne yapsamda bebek kilo alır 2 haftam kaldı doğuma.birde içinizde arı sütü kullanan varmı cevaplayan olursa sevinirim

ben özel birşey yapmadım. açıkçası yediklerime de çok fazla titizlenmedim..genel olarak yemem gerekenleri yedim.bence biraz yapı meselesi.. onun da kendine has bir vücudu var..kaç kilo ki seninki? ha bir de usg çok yanıltabiliyor..

canım bende 36+0da gttim ayın 19 na kadar doğmazsa yarından itibaren 19da gün belirlenecek sanırsam 24ne verecek.36+0da 2,900gramdı ben ne yesem içsemde kilo alsa diyorum aslında okadarda dikkat ediyorum tatlım ya

günaydın kızlar ve tatlı bebişlerr nasılsınız
benim uykum var hala gece hiç uyuyamıyorum saat başı kalkıyorum
şimdi uykum var hiç uyumamış gibi ama kahvaltı yaptım yatamıyom midem yanıyor yatınca

canım bende 36+0da gttim ayın 19 na kadar doğmazsa yarından itibaren 19da gün belirlenecek sanırsam 24ne verecek.36+0da 2,900gramdı ben ne yesem içsemde kilo alsa diyorum aslında okadarda dikkat ediyorum tatlım ya

az değil ki güzelim kilosu dert etme sen 2900 gr maşallah iyi

neden sezeryana alıyor?

günaydın kızlar....herkese bol tekmeli günler diliyoruz oğluşumla....kaç gündür devam eden sancılarımz için dün doktorumuzu aradık. bakmam lazım gelin dedi. gittik. açılmam falan yok. rahim ağzın kapalı dedi. ama istirahat etmelisiniz dedi. çalışıyorum işim yorucu değil dedim. yne tekrar etti bence istirahat etseniz iyi olur dedi. şimdi napacağım bilemedim..

siz ne diyorsunuz. işten ayrılsam mı? yoksa sancılar artana kadar çalışsammı?

dün akşam hamur işi bişeyler yapmıştım, gece yandı mahvoldu midem, yaptığıma da yediğime de pişman oldum

iyiymiş,bence kilosu az değil ki,doğana kadar 3ü de geçecek %100...

canım ne kadar rahat çalışırsan çalış evde olmak gibisi yok, benim doktorum da 37. haftaya kadar çalışabilir raporu veriyorum ama kendini kötü hissettiğin an gel raporunu al ddemişti

ben de dayanamadığım için 1 hafta yıllık izin kullandım, raporumdan önce

evde yorulsan dinleniyosun daha düzenli besleniyosun daha rahatsın

valla şahsen ben çalışmayı tercih ederdim,ki işin yorucu değilmiş. doğum sonrası bence daha önemli,bebekle geçirilen zaman daha çok olsun ve d. sonrası vücut dinlensin düşüncesindeyim. d. öncesi 3 hafta yeterli bir süre bence..
dün akşam hamur işi bişeyler yapmıştım, gece yandı mahvoldu midem, yaptığıma da yediğime de pişman oldum

artık çok dikkat etmek gerek..ben de yemeklerde dikkat etmeye çalışıyorum,yemekteki yağ beni mahvediyor ki çokkk az yağ kullanırım.. salça çok yakıyor midemi,onu da az kullanıyorum,kullanmam gerekirse.. hamurrişi ve baharatlar da tehlike yaratıyor mide için. sanırım artık bişey yemicez...

günaydın kızlar... uykumu hiç alamıyorum. akşam 11.30da yattım ama gece wc ye kalktığım için bölünüo uykularım hep. yetmio uykuç bide sabah sabah kalk işe gel of çok fena.
tosun86, canım benimde ara ara sancılarım oluyo, adet sancısı gibi. girio ama çıkıo sonra. dr a sordum bende, oda cumartesi baktı bişi açılma vs bişi yok dedi. ama dinlen demedi.:) bu haftalarda artık bu sancıları yawaş yawaş hissetmen normal dedi. iki hafta sonra nst ye başlar sancılarını ölçeriz dedi.ama çalışma demedi. ben kendim düşünüyorum acaba ayrılsam mı diye? çok yorucu değil işim ama işte sürekli masa başında otur otur daralıyorum. ayaklarım dah açok şişio. bide bilgisayar tepesinde kalvye vs ellerimde şişyo ama işte diyorum 2 hafta daha dayanayımda öyle çıkayım. benimde kafam karışık. sen kendini ii hisstmiıosan çık canım. ben 36 da çıkıcam muhtemelen 37 i beklemiycem..

canım eğer imkanın varsa dr unun tavsiyesini dinle bence vardır bi bildiği belki dinlenmeni önemle tavsiye ettiğine göre

ben hep öyleyim işte ne yesem yanıyor ama benim şurubum olmadan dışarı bile çıkamıyorum

şu bebişleri tombiş olan anneler bana tiyo verin ne yapsamda bebek kilo alır 2 haftam kaldı doğuma.birde içinizde arı sütü kullanan varmı cevaplayan olursa sevinirim

cnmm bizim tombişlik sebebimiz şekerdi bu ay normal gidiyo şeker 600 gr almış ben diyet uyguluyorum yani düzenli besleniyorum öyle özel yediğim bişi yok süt felanda içmiyorum bu ay normale dönüyo gibi kilomuz az değil canım seninkinin kilosu doktor iyi dediği sürece dertlenme doğunca aldırırsın sen ona kiloo

Canim biz ne desek dogru olmaz simdi,sen kendini iyi hissediyorsan calisabilirsin ama saatlerini azaltmaya calis en azindan,bu zamanlarda cunku butun dr lar yormayin kendinizi abartmayin diyorlar...

Kixlar gunayyyddiiinnnn.....

Ve izne cikmama son 5 gunnnnnn

Ya bende bebisin kilosuna taktim zayif gibi geliyo burda 3 kusurleri duyunca persembe kontrol var bakalim kac olmusuz????

günaydın herkesee..
şöle bi bakalım dedik oğluşumla bizde bundan 33gün önce sizin gibi meraklı ve heyecanlıydık
şükür olsun ben sağlıklı sıhatli kavuştm bebeğime..darısı hepinizin basına insallah..
çok taze bi anne olarak dogumla ilgili falan merak ettiğiniz bişey olursa cvplayabilirim kızlar..
bu arada spinal sezeryanla yaptım dogumumu..
şimdiden hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı bebişler insallah

günaydın kızlarrrr umarım herkesler iyidirrrrr.... ben çok yoğunum artık son zamanlar ayın 1 de ayrılcam izne ondan koşturuyorummm bebişlerde umarım ii dir... C.tesi günü doktor kont var bakalım kızçocuğummm ne durumda :)))

Canim hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin,kilosu usg de cikanla ayni mi cikti dogunca?ve benim 35+1 de 2700 bu haftadan sonra daha az mi yoksa daha cok mu kilo alir,biraz siskolatmaya calisiyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…