günaydın kızlar....herkese bol tekmeli günler diliyoruz oğluşumla....kaç gündür devam eden sancılarımz için dün doktorumuzu aradık. bakmam lazım gelin dedi. gittik. açılmam falan yok. rahim ağzın kapalı dedi. ama istirahat etmelisiniz dedi. çalışıyorum işim yorucu değil dedim. yne tekrar etti bence istirahat etseniz iyi olur dedi. şimdi napacağım bilemedim..
siz ne diyorsunuz. işten ayrılsam mı? yoksa sancılar artana kadar çalışsammı?
Canim hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin,kilosu usg de cikanla ayni mi cikti dogunca?ve benim 35+1 de 2700 bu haftadan sonra daha az mi yoksa daha cok mu kilo alir,biraz siskolatmaya calisiyorum:))))
günaydın herkesee..
şöle bi bakalım dedik oğluşumla bizde bundan 33gün önce sizin gibi meraklı ve heyecanlıydık
şükür olsun ben sağlıklı sıhatli kavuştm bebeğime..darısı hepinizin basına insallah..
çok taze bi anne olarak dogumla ilgili falan merak ettiğiniz bişey olursa cvplayabilirim kızlar..
bu arada spinal sezeryanla yaptım dogumumu..
şimdiden hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı bebişler insallah
ne güzel canım kavuşmuşsun yavruna
canım spinalsezeryandan memnunmusun nasıl geçti sezeryanın anlatabilirmisin?
darısı basınıza insallah canım sağlıkla sıhatle..
canım ben çok memnun kaldım dogum hem çok kolay hemde bnm için çok zevkliydi..çok kısa sürdü 5.dk da oğlumu gördüm 15dk da odamdaydım..kesinlikle tavsiye ediyorum ben..ayrıntılı öğrenmek istediğin bişey varsa ona cvp veriim canım sen sor..
canım bence çalışma bende çalışıyorum ama bu cuma benim son ayrılıcam ve doğumdan sonrada çalışmıycam. Bebeğim büyüyene kadar daha çalışsam çalışırım bende ama azıcık keyfini çıkartmak istiyorum. İstediğim saatte yatıp istediğim saatte kalkmak istiyorum. Avmlere gidip dolaşmak istiyorum. Koltukta soluma :) yatıp tv izlemek istiyorum. Çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum... Bebeğimin herşeyini aldım ama yerleştirmedim mobilyalar daha kokuyor diye onları keyifli keyifli yerleştirmek istiyorum.. yani anlıycan serbest zaman bizi en iyi dinlendirecek şey... Ne olursa olsun işimiz ağır olmasada bütün gün pc başında dik bi şekilde oturuyoruz bebişlerimiz zaten büyüdü sığmıyolar bide biz sıkıştırıyoruz. zorlamanın alemi yok bence..
Gunaydin kizlarKoca kafali, ince belli ogluma ucgen vucutlu oglumuz diyoruz Kavusmamiza 33 gun kaldi Umarim o zamana kadar bir 2.600 falan olur. Saglikli olsun da baska birsey istemiyorum zaten Bazi arkadaslar normal olmasina ragmen kilo aldirsam diyor bunu gorunce uzuluyorum acikcasi. Uzulmem benim bebegimin zayif olmasi degil yanlis anlasilmasin. Hic bir saglik sorunu yokken boyle seyleri dert etmeleri. Allah hepimizin kucagina saglikla versin Terk derdimizde bunlar olsun
Artistcim dun ben eve resmen yikila yikila geldim,taksiyi epey bekledim,bi de taksi sirasi yokmuydu!Allaah bekle bekle gelmez bana bi haller olmaya basladi,sonra siradakilerden biri dedi ki bu kadin hamile,ilkgelen taksiye binsin,onun onundeki kadinlar soyle bi bana bakti,uyuz uyuz,olmaz der gibi...sonra da ben dedim lutfen ben artik duramiycam bu sekilde diye...neyse iyi miyi yaptilar ama zorakiiiAyy napiim zorla morla epey bekledim ilk gelen taksiye de atladim bindim
Sonra eve geldim amavbaktim midem acayip bulaniyo,o yedigimiz mamalar vardi ya,onlari geri dogaya geri puskurttum
Esim geldi bakti ben pert olmusum,hadi uyu dedi,ikiletmeden uyudum.
Onca saat disarda gezmeler ciddi anlamda bizden gecmis,artik bebiklerimizi dogurduktan sonra eski zindeligimize kavusucaz sanirim.
Sen naptin buldun mu perde?
benim de sez gorunuyor oyle olursa 4-5 ekim gibi olur diyorum.cok meraktayim nne zaman kavusacagim kizima! Tabi Allah nasip ederse..
Ruyamda hic dogumla ilgili bisey gormuyorum.zaten eskisi kadar ruya da gordugum yok.
Artistcim tarihi almissin.hayirli olsun..terazi bebegi geliyor.ben gercekten terazilericok seviyorum.ya da sevdigim cooook insan terazi.dedim ya daha once de,24 eylulden 16 ekime kadar bos gun yok diyebilirim yakinlarim hep bu tarihlerde dogmus.ben abim kuzenler ve nasil olmussa esleri...bir tek esim boga..yani nerrdeyse sadece o...
amin canımmm
ne güzel ya kısa sürede olmuş
peki uyuşukluk ne kadar zaman sonra geçti canım?
Bence de kesinlikle.. Tabiki maddi durum onemli ama sonucta uzerimizde o kadar buyuk bir yuk varki oyle kolay birsey degil yani hamilelik..ayagimizi uzatip keyif yapmayi hakediyoruz
Kizlar 2 haftadir ellerim ve ayaklarim inanilmaz sismeye basladi, ve nerdeyse 2kilo birden aldim, buyuk ihtimalle odem basladi bende ama bu gebelik zehirlenmesi konusu da urkutuyo beni, birden olan sislikler mi acaba belirtisi yoksa uzun sureli sislikler de degerlendirilmelimi? Bu arada dogum sayimiz kac olduuu?? Ekim sonu olarak topikin en sonlarnda dogrcam galiba sizin haberlerinizi okudukca cok heyecanlaniyorum ben de.. Veeee yarin doktorumuza gidiyoruz, oglusun ac degeri 2hafta gerideydi heyecanla bekliyorum yakslamismi normalini diye..
Doktorumu izleyip agliyorum((
canım ben 11.30da dogumdan çıkmıştım akşam üstüne doğru uyuşukluk tamamen geçmişti..uyuşukluk geçtikten sonraki zaman biras zordu ama ağrı kesici istediğin zaman veriyolar oda tam bi kurtarıcı oluyo o anda..
ne demek canım lafı olmas..teşekkürederim canım verdiğin bilgiler için
bakalım bizler ne yaşıcaz inşallah kolay olur
nıye aglıyorsun canım troıdlerı anlatıyor ki
ne demek canım lafı olmas..
insallah tez zamanda kurtulursunuz siizde..ama suanda size tek tavsiyem eğer mümkünse bolbol dinlenin ve uyuyunsonrasında bebiş pek izin vermiyo uyumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?