2012 Ekim Anneleri

Gunaydin kizlar Koca kafali, ince belli ogluma ucgen vucutlu oglumuz diyoruz Kavusmamiza 33 gun kaldi Umarim o zamana kadar bir 2.600 falan olur. Saglikli olsun da baska birsey istemiyorum zaten Bazi arkadaslar normal olmasina ragmen kilo aldirsam diyor bunu gorunce uzuluyorum acikcasi. Uzulmem benim bebegimin zayif olmasi degil yanlis anlasilmasin. Hic bir saglik sorunu yokken boyle seyleri dert etmeleri. Allah hepimizin kucagina saglikla versin Terk derdimizde bunlar olsun

canım bence çalışma bende çalışıyorum ama bu cuma benim son ayrılıcam ve doğumdan sonrada çalışmıycam. Bebeğim büyüyene kadar daha çalışsam çalışırım bende ama azıcık keyfini çıkartmak istiyorum. İstediğim saatte yatıp istediğim saatte kalkmak istiyorum. Avmlere gidip dolaşmak istiyorum. Koltukta soluma :) yatıp tv izlemek istiyorum. Çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum... Bebeğimin herşeyini aldım ama yerleştirmedim mobilyalar daha kokuyor diye onları keyifli keyifli yerleştirmek istiyorum.. yani anlıycan serbest zaman bizi en iyi dinlendirecek şey... Ne olursa olsun işimiz ağır olmasada bütün gün pc başında dik bi şekilde oturuyoruz bebişlerimiz zaten büyüdü sığmıyolar bide biz sıkıştırıyoruz. zorlamanın alemi yok bence..

Canim hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin,kilosu usg de cikanla ayni mi cikti dogunca?ve benim 35+1 de 2700 bu haftadan sonra daha az mi yoksa daha cok mu kilo alir,biraz siskolatmaya calisiyorum:))))

tşkler canım..benim bebğim 3kilo dogdu 100gr fazla doğdu usg ye göre..kilo konusunda ne desek tutmuyo drlar bile tam bişey söleyemiyo ama sakın takma kilo konusunu..
oğlum 3kilo doğdu 3 gün sonra hastaneden çıktıgımızda 2740a düştü.15 gün sonra 3470 olmustu dünde 1aylık kontrolumuz vardı kilomuz 4650 olmuş..masallah bebekler çabuk toparlıyo sen hamileliğinin son günlerinin keyfini çıkar canım herşey güzel olacak

ne güzel canım kavuşmuşsun yavruna
canım spinalsezeryandan memnunmusun nasıl geçti sezeryanın anlatabilirmisin?

ne güzel canım kavuşmuşsun yavruna
canım spinalsezeryandan memnunmusun nasıl geçti sezeryanın anlatabilirmisin?

darısı basınıza insallah canım sağlıkla sıhatle..

canım ben çok memnun kaldım dogum hem çok kolay hemde bnm için çok zevkliydi.. çok kısa sürdü 5.dk da oğlumu gördüm 15dk da odamdaydım..kesinlikle tavsiye ediyorum ben..ayrıntılı öğrenmek istediğin bişey varsa ona cvp veriim canım sen sor..

amin canımmm

ne güzel ya kısa sürede olmuş
peki uyuşukluk ne kadar zaman sonra geçti canım?

Bence de kesinlikle.. Tabiki maddi durum onemli ama sonucta uzerimizde o kadar buyuk bir yuk varki oyle kolay birsey degil yani hamilelik..ayagimizi uzatip keyif yapmayi hakediyoruz

Kizlar 2 haftadir ellerim ve ayaklarim inanilmaz sismeye basladi, ve nerdeyse 2kilo birden aldim, buyuk ihtimalle odem basladi bende ama bu gebelik zehirlenmesi konusu da urkutuyo beni, birden olan sislikler mi acaba belirtisi yoksa uzun sureli sislikler de degerlendirilmelimi? Bu arada dogum sayimiz kac olduuu?? Ekim sonu olarak topikin en sonlarnda dogrcam galiba sizin haberlerinizi okudukca cok heyecanlaniyorum ben de.. Veeee yarin doktorumuza gidiyoruz, oglusun ac degeri 2hafta gerideydi heyecanla bekliyorum yakslamismi normalini diye..

Canim tabi ki en onemlisi saglikli olmasi,ama bu icgudusel bisey,annelik gudusu de diyebiliriz herseyin iyisini istiyorsun onun icin,ki ben cok sisko olsun degil normal bir kiloda dogsun zayif olmasin daha cabuk toparlar gibi dusunuyorum,elimde degil bunu dusunmemek,yegenim 2500 dogdu ve o kadar minikti ki simdi ele avuca gelen bebis olsun diyoruz

Ama tabi ki senin dedigin gibi saglikli olmasi disinda onemli olan bisy yok:)))

canım ben senı bındırecektım ama baktım banada bırseyler oluyor ben gıdım dedım bılıyorsun sonra alt kata ındım bır sandalyeye oturdum dınlendım sonra hemen gırdım perdeye baktım,ben desenli fon istıyorum genelde tullerı desenlıydı dayanamadım cıktım taxı bekledım ne gelmez taxıydı yaaa..zor attım kendımı eve sonra devrıldım,

cımekacım tesekkur ederım senınle aynı galıba tarıhlerımız ,bende terazı olsun ıstıyorum gununu beklerlerde terazı olurlar inşallah..bazı ınsanlar ayyyy terazı erkegımı Allah kızlara yardım etsın falan dıyorlar sankı baska buc olunca yıne kulp bulmayacaklarda laf olsun işte

amin canımmm

ne güzel ya kısa sürede olmuş
peki uyuşukluk ne kadar zaman sonra geçti canım?

canım ben 11.30da dogumdan çıkmıştım akşam üstüne doğru uyuşukluk tamamen geçmişti..uyuşukluk geçtikten sonraki zaman biras zordu ama ağrı kesici istediğin zaman veriyolar oda tam bi kurtarıcı oluyo o anda..

Canim sisliklerinden dr na bahset mutlaka,cok basit bi tam idrar testiyle zaten protein ve albumin e bakiyorlar,icin rahatlamis olur seninde...bebisinde insallah arayi kapatmistir annesi....

teşekkürederim canım verdiğin bilgiler için

bakalım bizler ne yaşıcaz inşallah kolay olur

günaydın anneler... uzun zamandır yazamadım size yeni işime başladım ama bu hafta son yine.. 37. haftamda ayrılıyorum izne. ve heyecan dorukta artık dün akşam çok değişik sancı girdi sanki rahmimi biri yırtıyo gibi

ne demek canım lafı olmas..
insallah tez zamanda kurtulursunuz siizde..ama suanda size tek tavsiyem eğer mümkünse bolbol dinlenin ve uyuyun sonrasında bebiş pek izin vermiyo uyumaya

bende dinlenmek istiyorum canım bol bol ama gece saat başı ayaktayım belim bacaklarım ağrıyor sabah kalktığımda hala uykum var ve yorgunum şimdiden başladık uyumamaya...demekki daha uzun bi süre bize uyku yoook napalım bizde uyumaz bebişerimizi koklarız bol bol ayy bian önce kavuşmak istiyor insan bebişine yaaaa

Merhaba Arkadaşlar,
Doğum yapan arkadaşlara bebeklerini sağlıklı bir şekilde büyütmelerini diliyor, Doğum yapacaklara da Allah kolaylık versin diyorum.
Bugün işyerinde son günüm cumaya kadardı raporum ama 3 günde taşınma iznimi aldım bugün finali yapıyorum. Artık herkesin sen hala burdamısın doğurmadınmı burdamı doğuracaksın tepkisinden çok sıkıldım. Kendime nazar değmesinden korktum valla. Formu günlük takip edemeyeceğim maalesef evimde şuan internet yok. İlerki günlerde vınn falan alabilirsem artık girebilirim. Aklım hep sizde kalacak hepinizden güzel haberler almak istiyorum inşallah. Benim doğumumda Ekim ilk haftası sezeryan olacak dönmezde. Bir şekilde paylaşırım mutluluğumu. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın görüşmek üzere..

Kerem'in Annesi :)

istanbulda ki arkadaşlar ben oğlusumun odasına desenlı koyu renk fon perde arıyorum tül ünü düz beyaz istiyorum lacıvert üstüne desenlı (ayıcık olabılır ay dede olabılır )fon perde takmak ıstıyorum linens ten başka acaba nerelerde bulabılırım bilen gören var mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…