2012 Ekim Anneleri

PERDE şöyle birşey buldum...

slm guzel anisle.bende iki ay aradan sonra dun kizimla bulustum cok tatliydi masallah bebisime:)33+6 2.395 gr 52 cm cikti ayaklarini gozune girecekti neredeyse yeri daralmis kizimizin.nasil sizce kilosu boyu falan .ben daha ilk kez ogrendim kizimin kilosunu doktor iyi gayet dedi ama...

ay hala yorgunluk diyor, az daha dolansak Ali'nin kafası çıkacaktı aşağıdan Zaten Ekim'e kadar gözümüzü karartıp bir buluşma daha yaparsak yine marmara forumda olsun, oradan da ethicayla hizmetin doğumhanelerine yollanırız Ben size söyleyeyim bizim çocuklar kesin gezenti olacak, kesin yani!

Canim ne guzel tarih belli geri sayiyorsun artik,Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin...

Bu arada cok guldum tiroidlere agladigimi dusunsene

Cocugu olmayan bir cift vardi,adam herkes soruyo kimse anlamiyor olmuyor diyemoyorum diye(((((

cnm bizimde 33+1 de 2.350 çıkmıştı bize doktor biraz fazla dedi 2000 felan olması lazım dedi ama çokta değilmiş önceki ay daha fazlaydı burda bakıyorum bu haftalarda herkesin hemen hemen aynı yani bizimkide iiyi bence

Aa olmaz ama oyle bul internet biryerlerden gir mutlaka,hbr ver bizlere de,sen de kendine iyi bak...

Azracim seni goremiyorum sanki iki gundur????

canım bende 36+0da gttim ayın 19 na kadar doğmazsa yarından itibaren 19da gün belirlenecek sanırsam 24ne verecek.36+0da 2,900gramdı ben ne yesem içsemde kilo alsa diyorum aslında okadarda dikkat ediyorum tatlım ya

Bence gayet iyi kilosu canim ya benim ki 35+3 de 2 buçuk kiloydu doktorum çok ii dedi. Kolay doğurursun hem bosver çok kilolu olması şart değil ki kemikleri sağlam olsun sağlıklı olsun yeter :))

günaydın tontişler.... canım bebeğin kg alsın istıosan yemek yedıkten sonra soluna yatmayı dene bol sıwı al hep soluna yat.

şu bebişleri tombiş olan anneler bana tiyo verin ne yapsamda bebek kilo alır 2 haftam kaldı doğuma.birde içinizde arı sütü kullanan varmı cevaplayan olursa sevinirim

canım çekirdekli siyah üzüm yedim ben bol bol sanırım faydası oluyor. hem zeka gelişiminede üzüm ve çekirdeği iyidir.

günaydın tontişler.... canım bebeğin kg alsın istıosan yemek yedıkten sonra soluna yatmayı dene bol sıwı al hep soluna yat.

Tombiş bebek isteyen arkadaşlar bol bol muz ve dondurma yiyin kesin faydası var. Çevremde 2 kişi doğum yaptı muz ve dondurma hastası biri 4.5 doğurdu 9. ayda diğeri 8. ayda 3,5 :)

lohusa şerbetliklerimizi hazırladık bakın bakalım teyzoşlarr

Eklentiler

• $FILE0014.webp
    34 KB · Görüntüleme: 55
  • $FILE0015.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 51

İdeal bence kilosu boyunda uzun mAsallah annesi :)

Bende bi tek benm işyerinde soruyolar sanıyodum ne zaman izne çıkıyosun lafından bıktım inanın kaç aydır. benmde bugün son günüm yarın evde bebeişimizin gelmesini beklemeye başlıycaz artık

Canim hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin,kilosu usg de cikanla ayni mi cikti dogunca?ve benim 35+1 de 2700 bu haftadan sonra daha az mi yoksa daha cok mu kilo alir,biraz siskolatmaya calisiyorum:))))

Gayet iyi kilosu canim ya bosver 3 kusurleri ki zaten seninkide 3 kusur olur Doğan'a kadar

MAsallah bebeğine canim Yaa hemen alıyorlar kilo benim doktorumda oyle diyor :)

Canim hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin,kilosu usg de cikanla ayni mi cikti dogunca?ve benim 35+1 de 2700 bu haftadan sonra daha az mi yoksa daha cok mu kilo alir,biraz siskolatmaya calisiyorum:))))

canım kilo alır bence çünkü bende 2 hafta önce gittimde 3300 dü ama dün gittiğimde 3820 çıktı içerde kaldıkça kilo almaya devam ediyorlar sanırım :44:

Canim sisliklerinden dr na bahset mutlaka,cok basit bi tam idrar testiyle zaten protein ve albumin e bakiyorlar,icin rahatlamis olur seninde...bebisinde insallah arayi kapatmistir annesi....

Saol cnm oyleyse yarin soyleyeilm doktorumuza, yarin guzel haberlerle doneriz insallah:) bu arada sizlerin kilo durumu nasil gidiyor? Son zamanlar hizlandimi? Toplamda kac oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…