2012 Ekim Anneleri

ama ara öğün güzelim,yemicez mi aaaaaa

yoğurt içine doğrayıp ye tatlım daha faydalı oluyormuş hemde meyvedeki şekeri ortadan kaldırıyormuşuz...ben üzümü şeftaliyi hep öyle yiyorum ıyy midem oldu çöp tenekesi gibi karıştırıp yemekten

Aman Allahım kabus geri dönmüş müge anlı yine başlamış

:))) gözümüz aydın olsun canım :))) bela geri geldi arada bakıyorum ama bunaldım yine...

bu arada geçmişi okurken gördüm oğlusuna kavusmaya cok az kalmış... hayırlısı olsun şimdiden

rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip eder inşaAllah...

darısı da bizlerin başına :)

sorma canım tam bela

Amin canım inş. hepimiz hayırlısıyla tek tek yavrularımıza kavuşacağız Allahın izniyle

9 gün kaldı

sorma canım tam bela

Amin canım inş. hepimiz hayırlısıyla tek tek yavrularımıza kavuşacağız Allahın izniyle

9 gün kaldı

bakalım 20sinde ben de zübeydeye gidicem kontrole kendi dr.uma da 1 ekimde gidicem o zaman belli olacak hersey.

simdilik normal doğum görünüyor ama hayırlısı bakalım herseyin...

kızım da oğlusun gibi 2 hafta önden gidiyor gelişimi herseyiyle bakalım doğum tarihimiz ne olacak

içime doğan hep nedense 16 ekim ama hayırlısı :)

ben üstüne bir bardak süt içiyorum..yada yoğurt. ben karışık sevmiyorum pek
Aman Allahım kabus geri dönmüş müge anlı yine başlamış

evet ya..çok sıkıcı tv gündüzleri..sabah irfan değirmencioğlunu izliyorum ve doktorum başlamış,bundan sonra onu izlerim.sonra mutfağımı izliyorum bazen.. o kadar... akşama kadar boş bence...bakalım ev hanımlığı hayatım nasıl olacak bu dönem...

Bahar hastanesini bıraktınmı canım yoksa 2 doktora mı gidiyorsun

selamlarrrrrrrrrrr
nasılsınız kızlarrrrrrrgünler azalıyorrrr doğum tarihi, belli olan arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar şimdidennnn

heyecan dorukta sizlere zaman hiç geçmiyordurrrrrr
benimde perşembe randevum var belki benimde günüm belli olur o zaman

Bahar hastanesini bıraktınmı canım yoksa 2 doktora mı gidiyorsun

bahar hastanesini bırakmadım tatlım ama bu ayın 20sine ve sonrasında dr hep dolu takipli hastası olsam da randevu alamadım düsün

bu yuzden 1 kereliğine zübeydeye gidicem bu konuda biraz canım sıkkın ama yapabilecek bişi yok

zübeydeye de gitmesem bu sefer iki kontrol arası 1,5 ay olacak cok uzun. en azından zübeyde de kontrolü yaptırır o gün sonuc göstermeye dr.uma giderim diye düsündüm

kızlar hepınıze merhaba. Bugun doktor kontrolum vardı. 33+6 oldum. Oglum 2900 olmus boyu 47 cm. Erken dogum rıskımız varmıs. Oglum cok asagıda duruyomus. 36 yı cıkartalım da sonra ne kadar kalırsa kar dedı. Cok uzuldum...

sağol canım,bekleşiyoruz işte evlatları

bu arada ikizler en son kaçıncı haftada doğuyor???

gunler azaldıkca sanki zaman durmaya basladı gibi geliyor bana :) saate bakıyorum hep aynı...

hani dönüp baktığımda 34 haftayı geride bırakmısız ama yok günlerden halen salı :) günler geçmiyooooorrrr

ohh şifa olsun,,afiyet bal olsun sana bol bol kilo olsun,, ama tatlı kızına lokum gibi et olsun inş.

yakında Esra Erolda başlar tam olur şahtı şahbaz olurlar

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin tatlım dilerim hersey yoluna girer... üzülme fazla...

maşallah oğluşuna.hiç üzülme.sağlıklı olsun da bak erken doğum yapanlar var aramızda..

canım kilo alır bence çünkü bende 2 hafta önce gittimde 3300 dü ama dün gittiğimde 3820 çıktı içerde kaldıkça kilo almaya devam ediyorlar sanırım :44:

evet son ay birden kilo alıyor bebişlerimiz.tabiki biz de alıyoruz.Ama dikkat etmem gerekirken iştahım öyle bir açıldı ki anlatamam.önüme geleni silip süpürmek istiyorum napcam ben daha 1 ayım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…