coyotee hanımmm ne bu suskunluk
cimeka sende tıkınıyomusun yoksa yine
armut yiyordum,yakalandım
al işte ben bilirin boş bırakmaya gelmez anacım bunları hemen ana kız götürüyorlar
ama ara öğün güzelim,yemicez mi aaaaaa
Aman Allahım kabus geri dönmüş müge anlı yine başlamış
:))) gözümüz aydın olsun canım :))) bela geri geldi arada bakıyorum ama bunaldım yine...
bu arada geçmişi okurken gördüm oğlusuna kavusmaya cok az kalmış... hayırlısı olsun şimdiden
rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip eder inşaAllah...
darısı da bizlerin başına :)
+14 kg..
aslında hedefim 10du başaramadım...
sorma canım tam bela
Amin canım inş. hepimiz hayırlısıyla tek tek yavrularımıza kavuşacağız Allahın izniyle
9 gün kaldı
ben üstüne bir bardak süt içiyorum..yada yoğurt. ben karışık sevmiyorum pekyoğurt içine doğrayıp ye tatlım daha faydalı oluyormuş hemde meyvedeki şekeri ortadan kaldırıyormuşuz...ben üzümü şeftaliyi hep öyle yiyorum ıyy midem oldu çöp tenekesi gibi karıştırıp yemekten
Aman Allahım kabus geri dönmüş müge anlı yine başlamış
bakalım 20sinde ben de zübeydeye gidicem kontrole kendi dr.uma da 1 ekimde gidicem o zaman belli olacak hersey.
simdilik normal doğum görünüyor ama hayırlısı bakalım herseyin...
kızım da oğlusun gibi 2 hafta önden gidiyor gelişimi herseyiyle bakalım doğum tarihimiz ne olacak
içime doğan hep nedense 16 ekim ama hayırlısı :)
Bahar hastanesini bıraktınmı canım yoksa 2 doktora mı gidiyorsun
selamlarrrrrrrrrrr
nasılsınız kızlarrrrrrrgünler azalıyorrrr doğum tarihi, belli olan arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar şimdidennnn
heyecan dorukta sizlere zaman hiç geçmiyordurrrrrr
benimde perşembe randevum var belki benimde günüm belli olur o zaman
selamlarrrrrrrrrrr
nasılsınız kızlarrrrrrrgünler azalıyorrrr doğum tarihi, belli olan arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar şimdidennnn
heyecan dorukta sizlere zaman hiç geçmiyordurrrrrr
benimde perşembe randevum var belki benimde günüm belli olur o zaman
ben üstüne bir bardak süt içiyorum..yada yoğurt. ben karışık sevmiyorum pek
evet ya..çok sıkıcı tv gündüzleri..sabah irfan değirmencioğlunu izliyorum ve doktorum başlamış,bundan sonra onu izlerim.sonra mutfağımı izliyorum bazen.. o kadar... akşama kadar boş bence...bakalım ev hanımlığı hayatım nasıl olacak bu dönem...
kızlar hepınıze merhaba. Bugun doktor kontrolum vardı. 33+6 oldum. Oglum 2900 olmus boyu 47 cm. Erken dogum rıskımız varmıs. Oglum cok asagıda duruyomus. 36 yı cıkartalım da sonra ne kadar kalırsa kar dedı. Cok uzuldum...
maşallah oğluşuna.hiç üzülme.sağlıklı olsun da bak erken doğum yapanlar var aramızda..kızlar hepınıze merhaba. Bugun doktor kontrolum vardı. 33+6 oldum. Oglum 2900 olmus boyu 47 cm. Erken dogum rıskımız varmıs. Oglum cok asagıda duruyomus. 36 yı cıkartalım da sonra ne kadar kalırsa kar dedı. Cok uzuldum...
canım kilo alır bence çünkü bende 2 hafta önce gittimde 3300 dü ama dün gittiğimde 3820 çıktıiçerde kaldıkça kilo almaya devam ediyorlar sanırım :44:
Ben de 13teyimdoktorumun hedefi 8-9du sadece guldum ztn ona:))) daha da cok var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?