- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Sorma asu,kendimi cok amaaa cok yorgun ve bitkin hissediyorum,hic enerjim kalmadi,artik su kusmalardan da fenalik geldi,kizimi kollarimda gormek istiuorum ama zaman gecmiyor,bi de benim minnak sizinkilerden kucuk yani daha zamani var,hepiniz doguracaksiniz ben burda hala kusmalara devamAyyy bayilicam kendimi sisirdim bugun,senin bu ayin 20 si mi canim,Saglikla gelsin guzel oglusun insallah...
saat 10-12:30 güzel bir uyku çektik gecenin acısını çıkardıkbıcı bıcımızı da yaptık geldik
Merhaba herkese,
yakın arkadaşım doğum yaptı sadece aynı mantıkta olanlar varsa dikkat etsin diye yazmak istedim... kanaması olmasına rağmen suyu gelmediği ve sancısı falan olmadığı için 1 hafta beklediler normal doğumu... sonra doktoru baktı bebeğin sıvısı sınırda çıktı.. buna rağmen 3 gün daha beklediler.. üstüne suni sancı verildi normal doğum için... ama suni sancı verilince bebeğin kalp atışları yavaşlayıp hemen sezeryana alındı ve bebek anne karnında kakasınıda yapmış.. allah korusun birşeyde olabilirdi... yani illaki normal yada sezeryan diye şartlamamk gerek o dönemki koşullar anne ve bebek için neyi gerektiriyorsa o yapılmalı yoksa son dakika büyük acılarlada insan karşılaşabilir..
geçenlerde bir yazı okumuştum ve gerçektende mantıklı... diyorki kadınlar hamilelikleri boyunca kendilerini hep hamilelik sürecine kaptırıyorlar ve bebek nasıl olacak, doğum nasıl olacak diye düşünüyorlar ama asla nasıl bir anne olacağım diye düşünmüyorlar... çünkü önemli olan doğumdan sonra bebeğin hangi durumunda ne yapacağını bilmek kendini anneliğe hazırlamak diye.. şuanda mesela ben acayip derecede emzirme yöntemleri,hataları ile ilgili kitaplar okuyorum.. sizlerede tavsiyem yenidoğan bakımı ile ilgili bol bol araştırma yapmanız ki mümkün mertebe hazır olalım...
bu gece rüyamda gevrekçide gevrek bitti diye ağlıyodumcanım istiyor zaten rüyama bile girmiş
gevrek alıyorum sonra onları kaybediyor adam, bende başka istiyorum bakıyorum kalmamış
nasıl ağlıyorum gevrek istiyorum ben diye
o nee bee gerdekçi de gerdek bitti diye okuyorum yazınıne gerdeği ne diyo bu hatun derken anca düzeltebildim okuduğumu
bu gece rüyamda gevrekçide gevrek bitti diye ağlıyodumcanım istiyor zaten rüyama bile girmiş
gevrek alıyorum sonra onları kaybediyor adam, bende başka istiyorum bakıyorum kalmamış
ohhh gevrekkk yanınada peynir çayyy boyozda çekmiyomu canın
hay allah seniaz önce bebeği olmayan bir çift vardı.tüp bebek yapacaklarmış,ona ağlıyordu.. tiroid ve bebek:18::18::18::18:
boyoz sevmem pek ben ya yağlı yağlı
Ay ben cok severim sicak sicak...arada ark larim gonderiyor canim cekince istanbul a...
allah bağışlasın.. güle güle büyütsünler. çok haklısın,hiç bir şeyde inat ısrar etmemek lazım...Merhaba herkese,
yakın arkadaşım doğum yaptı sadece aynı mantıkta olanlar varsa dikkat etsin diye yazmak istedim... kanaması olmasına rağmen suyu gelmediği ve sancısı falan olmadığı için 1 hafta beklediler normal doğumu... sonra doktoru baktı bebeğin sıvısı sınırda çıktı.. buna rağmen 3 gün daha beklediler.. üstüne suni sancı verildi normal doğum için... ama suni sancı verilince bebeğin kalp atışları yavaşlayıp hemen sezeryana alındı ve bebek anne karnında kakasınıda yapmış.. allah korusun birşeyde olabilirdi... yani illaki normal yada sezeryan diye şartlamamk gerek o dönemki koşullar anne ve bebek için neyi gerektiriyorsa o yapılmalı yoksa son dakika büyük acılarlada insan karşılaşabilir..
seni izmirli seniiii... izmir tişörtlerini gördün mü? gevreğe gevrek denir. simit yüzme bilmeyenler içindirbu gece rüyamda gevrekçide gevrek bitti diye ağlıyodumcanım istiyor zaten rüyama bile girmiş
evet araştırma yapmak gerekli fakat,teori ile pratik bazen çok farklı olabiliyor.. ingilizce bilmek ve konuşmak arasındaki fark gibi. yani turistle(bebekle) karşılaşınca görücez neyin ne olduğunu.. o kitaplar yazıyor da yazıyor,ama uygulamaya gelince bakıcaz..heryerde sallamayın bebeği diyor mesela,ama anne öyle çaresiz kalıyor ki,napsın sonunda sallıyor..geçenlerde bir yazı okumuştum ve gerçektende mantıklı... diyorki kadınlar hamilelikleri boyunca kendilerini hep hamilelik sürecine kaptırıyorlar ve bebek nasıl olacak, doğum nasıl olacak diye düşünüyorlar ama asla nasıl bir anne olacağım diye düşünmüyorlar... çünkü önemli olan doğumdan sonra bebeğin hangi durumunda ne yapacağını bilmek kendini anneliğe hazırlamak diye.. şuanda mesela ben acayip derecede emzirme yöntemleri,hataları ile ilgili kitaplar okuyorum.. sizlerede tavsiyem yenidoğan bakımı ile ilgili bol bol araştırma yapmanız ki mümkün mertebe hazır olalım...
ben bugüne kadar hiç alt değiştirmedim,hiç yıkamadım,ama bence öyle bişey ki,içgüdüsel olarak yapabileceğiz bunları..annelerimiz kitap mı okumuş video mu izlemiş?? ama fıstık gibi yetiştirmişler....bir de öyle 8-12 kez emzirilir diye söylenir ama senin bebeğin belki bir iki çekecek bırakacak..doymadıktan sonra tamam bebeğim bugünkü 12 emme hakkını doldurdun mu diyeceğizhep okuyorum canım hep videolar izliyorum. çünkü ben çok korkuyorum bakamamaktan bebeğime
nasıl banyo yaptırılır, nasıl emzirilir ,altı nasıl değiştirilir....eşime de bi yandan anlatıyorum böyle böyle olcakmış, bak yeni doğunca 8-12 kez emziriliyomuş; 6-8 kez kaka yapıyomuş vs. diye
boyoza bayılırımmmmmmmmboyoz sevmem pek ben ya yağlı yağlı
allah bağışlasın.. güle güle büyütsünler. çok haklısın,hiç bir şeyde inat ısrar etmemek lazım...
seni izmirli seniiii... izmir tişörtlerini gördün mü? gevreğe gevrek denir. simit yüzme bilmeyenler içindir
evet araştırma yapmak gerekli fakat,teori ile pratik bazen çok farklı olabiliyor.. ingilizce bilmek ve konuşmak arasındaki fark gibi. yani turistle(bebekle) karşılaşınca görücez neyin ne olduğunu.. o kitaplar yazıyor da yazıyor,ama uygulamaya gelince bakıcaz..heryerde sallamayın bebeği diyor mesela,ama anne öyle çaresiz kalıyor ki,napsın sonunda sallıyor..
ben bugüne kadar hiç alt değiştirmedim,hiç yıkamadım,ama bence öyle bişey ki,içgüdüsel olarak yapabileceğiz bunları..annelerimiz kitap mı okumuş video mu izlemiş?? ama fıstık gibi yetiştirmişler....bir de öyle 8-12 kez emzirilir diye söylenir ama senin bebeğin belki bir iki çekecek bırakacak..doymadıktan sonra tamam bebeğim bugünkü 12 emme hakkını doldurdun mu diyeceğizdeneye deneye göreceğiz yanii
boyoza bayılırımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?