2012 Ekim Anneleri

Canım benim güzel arkadaşım kıyamam sana üzme kendini,,düşünsene 12. haftamızda 16. haftamızda nasılda kötüydük buradda konuşurduk baş dönmelrri bulantılar ne denli şiddetliydi son bir haftadır bende de var bulantı özellikle yemeklerden sonra iştahsızlıkta yapıyor,,doktorum normal dedi bu ay kilo almamışım mesela muhtemelen vermişsin dedi doktorum şikayetlerinden dolayı normaldir zaten bu son haftalarda belirtiymiş ccanım bulantı iştahsızlık ve kilo kaybı..

yorgunluk bende yaşıyorum, uyku düşkünlüğü hissediyorum kız bana bak sende mi doğuracan yoksa bu yakınlarda belirtiler aynı

evet canım haftaya perşembe inş. Allahın izniyle...

hem biz oğlumla doğumdan sonra da hep girer yazarız...coyotee teyzee gazımız var pırt yapamıyoruz yetişşş derizz sana

herkes doğurana kadar kimse bu sayfadan bi yere gitmeyecek sonuna kadar doğuran doğurmayan herkes birbirine tam destek o kadarrr

Merhaba herkese,

yakın arkadaşım doğum yaptı sadece aynı mantıkta olanlar varsa dikkat etsin diye yazmak istedim... kanaması olmasına rağmen suyu gelmediği ve sancısı falan olmadığı için 1 hafta beklediler normal doğumu... sonra doktoru baktı bebeğin sıvısı sınırda çıktı.. buna rağmen 3 gün daha beklediler.. üstüne suni sancı verildi normal doğum için... ama suni sancı verilince bebeğin kalp atışları yavaşlayıp hemen sezeryana alındı ve bebek anne karnında kakasınıda yapmış.. allah korusun birşeyde olabilirdi... yani illaki normal yada sezeryan diye şartlamamk gerek o dönemki koşullar anne ve bebek için neyi gerektiriyorsa o yapılmalı yoksa son dakika büyük acılarlada insan karşılaşabilir..

Merhaba herkese,

yakın arkadaşım doğum yaptı sadece aynı mantıkta olanlar varsa dikkat etsin diye yazmak istedim... kanaması olmasına rağmen suyu gelmediği ve sancısı falan olmadığı için 1 hafta beklediler normal doğumu... sonra doktoru baktı bebeğin sıvısı sınırda çıktı.. buna rağmen 3 gün daha beklediler.. üstüne suni sancı verildi normal doğum için... ama suni sancı verilince bebeğin kalp atışları yavaşlayıp hemen sezeryana alındı ve bebek anne karnında kakasınıda yapmış.. allah korusun birşeyde olabilirdi... yani illaki normal yada sezeryan diye şartlamamk gerek o dönemki koşullar anne ve bebek için neyi gerektiriyorsa o yapılmalı yoksa son dakika büyük acılarlada insan karşılaşabilir..

Merhaba herkese,

saat 10-12:30 güzel bir uyku çektik gecenin acısını çıkardık bıcı bıcımızı da yaptık geldik

bizde sabah kalktık namaza sonrada eşim geldi gececiydi bir uyumuşuz oğlumla 11 de kalktık
iyi ki fazla uyuma dedi doktorumuz

bu gece rüyamda gevrekçide gevrek bitti diye ağlıyodum canım istiyor zaten rüyama bile girmiş

gevrek alıyorum sonra onları kaybediyor adam, bende başka istiyorum bakıyorum kalmamış

nasıl ağlıyorum gevrek istiyorum ben diye

geçenlerde bir yazı okumuştum ve gerçektende mantıklı... diyorki kadınlar hamilelikleri boyunca kendilerini hep hamilelik sürecine kaptırıyorlar ve bebek nasıl olacak, doğum nasıl olacak diye düşünüyorlar ama asla nasıl bir anne olacağım diye düşünmüyorlar... çünkü önemli olan doğumdan sonra bebeğin hangi durumunda ne yapacağını bilmek kendini anneliğe hazırlamak diye.. şuanda mesela ben acayip derecede emzirme yöntemleri,hataları ile ilgili kitaplar okuyorum.. sizlerede tavsiyem yenidoğan bakımı ile ilgili bol bol araştırma yapmanız ki mümkün mertebe hazır olalım...

canım dün benim gittiğim hastanede de böyle bi sıkıntı olmuştu konuşuyorlardı...doktor ilk gebelik olduğu için haliyle normal süreci beklemiş ama bebekler işte bazen aceleci olabiliyor..aynı şekilde kakasını yapmış sanırım...birde hamile olan kızın annesi söyleniyordu doktora ve kızın kayınvalidesine sezaryan yaptırmadınız normal diye tuttrdunuz falan diye...Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..sağlıkla bi alalım onları kucağımıza başka ne isteriz ki

hep okuyorum canım hep videolar izliyorum. çünkü ben çok korkuyorum bakamamaktan bebeğime

nasıl banyo yaptırılır, nasıl emzirilir ,altı nasıl değiştirilir....eşime de bi yandan anlatıyorum böyle böyle olcakmış, bak yeni doğunca 8-12 kez emziriliyomuş; 6-8 kez kaka yapıyomuş vs. diye

o nee bee gerdekçi de gerdek bitti diye okuyorum yazını ne gerdeği ne diyo bu hatun derken anca düzeltebildim okuduğumu

ohhh gevrekkk yanınada peynir çayyy boyozda çekmiyomu canın

allah bağışlasın.. güle güle büyütsünler. çok haklısın,hiç bir şeyde inat ısrar etmemek lazım...
seni izmirli seniiii... izmir tişörtlerini gördün mü? gevreğe gevrek denir. simit yüzme bilmeyenler içindir
evet araştırma yapmak gerekli fakat,teori ile pratik bazen çok farklı olabiliyor.. ingilizce bilmek ve konuşmak arasındaki fark gibi. yani turistle(bebekle) karşılaşınca görücez neyin ne olduğunu.. o kitaplar yazıyor da yazıyor,ama uygulamaya gelince bakıcaz..heryerde sallamayın bebeği diyor mesela,ama anne öyle çaresiz kalıyor ki,napsın sonunda sallıyor..
ben bugüne kadar hiç alt değiştirmedim,hiç yıkamadım,ama bence öyle bişey ki,içgüdüsel olarak yapabileceğiz bunları..annelerimiz kitap mı okumuş video mu izlemiş?? ama fıstık gibi yetiştirmişler....bir de öyle 8-12 kez emzirilir diye söylenir ama senin bebeğin belki bir iki çekecek bırakacak..doymadıktan sonra tamam bebeğim bugünkü 12 emme hakkını doldurdun mu diyeceğiz deneye deneye göreceğiz yanii
boyoz sevmem pek ben ya yağlı yağlı
boyoza bayılırımmmmmmmm

ahh memleketimin simidi olsa da yesem gevrekten çok daha güzel bence

doğsalar da görsek kuzucuklara nasıl bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…