Kızlar bebek odası tülünü hala halledemedim bu hafta sonu mobilya gelicek tül için önerileriniz var mı netten bakabileceğim ?
tatlım netten su ya da bu siteye bak diyemem belki ama bence yerinde gidip alsan daha güzel olur bazen fotoğraflar cok aldatabiliyor insanı... yine de sen bilirsin... şimdiden hayırlı olsun...
evlatlarımız canlarımız sağlıcakla gelsinlerrrrrsağol canım,bekleşiyoruz işte evlatları
bu arada ikizler en son kaçıncı haftada doğuyor???
evet ya son zamanlar günler takıldı kaldıgunler azaldıkca sanki zaman durmaya basladı gibi geliyor bana :) saate bakıyorum hep aynı...
hani dönüp baktığımda 34 haftayı geride bırakmısız ama yok günlerden halen salı :) günler geçmiyooooorrrr
Saol cnm oyleyse yarin soyleyeilm doktorumuza, yarin guzel haberlerle doneriz insallah:) bu arada sizlerin kilo durumu nasil gidiyor? Son zamanlar hizlandimi? Toplamda kac oldu?
ohh canim benimde icim rahat etti, aklimdan da gecmedi degil acaba at kilida olabilir mi diye, iyi oldu ögrendigimizCanim ben öğrendim bizim aldığım chicco ürününun kıli 100 de yüz doğal at kılındanmis ohh icim taht etti ya :))
maşallah oğluşuna.hiç üzülme.sağlıklı olsun da bak erken doğum yapanlar var aramızda..
Evet canım onemlı olan saglıklı olması. Ama sımdı hep dıken ustunde olucam ve hıc bı ıs yapmamam lazım. Bende sevınıyodum kılosu ıyı gıdıyo doguma kadar topalak bısey olur dıye. Erken olursa zayıf olucak.
evlatlarımız canlarımız sağlıcakla gelsinlerrrrr
37. haftada alınıyor ikizlerrrrraboooooowwwww 2 haftam kaldııı
evet ya son zamanlar günler takıldı kaldı
bazen düşünüyorum bu bebişler karnımızdan çıkınca bidaha girmeyecek ömür boyu kollarımızda yanımızda olacaklar hamileliğimim tadını sonunna kadar çıkarırım diyorum
ama yokkkkkk insan illede çıkarmadan rahat edemiyor demekki sabredemiyorum ben
yeni doğum yapan arkadaslarım ya da daha önceden doğum yapmıs tanıdıklarım hep diyorlar ki kızım bu günlerin kıymetiini bil
şimdi cıksın diye bakarsın sonra keske hep içimde kalaydı dersin diyorlardemeyiz herhalde ya
coyotee hanımmm ne bu suskunluk
cimeka sende tıkınıyomusun yoksa yine
yeni doğum yapan arkadaslarım ya da daha önceden doğum yapmıs tanıdıklarım hep diyorlar ki kızım bu günlerin kıymetiini bil
şimdi cıksın diye bakarsın sonra keske hep içimde kalaydı dersin diyorlardemeyiz herhalde ya
Sorma asu,kendimi cok amaaa cok yorgun ve bitkin hissediyorum,hic enerjim kalmadi,artik su kusmalardan da fenalik geldi,kizimi kollarimda gormek istiuorum ama zaman gecmiyor,bi de benim minnak sizinkilerden kucuk yani daha zamani var,hepiniz doguracaksiniz ben burda hala kusmalara devamAyyy bayilicam kendimi sisirdim bugun,senin bu ayin 20 si mi canim,Saglikla gelsin guzel oglusun insallah...
ayyyyyyy evet her gören banada aynı şeyi söylüyor
banane ben asla öyle düşünmücem
Kızlar bebek odası tülünü hala halledemedim bu hafta sonu mobilya gelicek tül için önerileriniz var mı netten bakabileceğim ?
şu bebişleri tombiş olan anneler bana tiyo verin ne yapsamda bebek kilo alır 2 haftam kaldı doğuma.birde içinizde arı sütü kullanan varmı cevaplayan olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?