2012 Ekim Anneleri

Kızlar bebek odası tülünü hala halledemedim bu hafta sonu mobilya gelicek tül için önerileriniz var mı netten bakabileceğim ?

Kızlar bebek odası tülünü hala halledemedim bu hafta sonu mobilya gelicek tül için önerileriniz var mı netten bakabileceğim ?

tatlım netten su ya da bu siteye bak diyemem belki ama bence yerinde gidip alsan daha güzel olur bazen fotoğraflar cok aldatabiliyor insanı... yine de sen bilirsin... şimdiden hayırlı olsun...

tatlım netten su ya da bu siteye bak diyemem belki ama bence yerinde gidip alsan daha güzel olur bazen fotoğraflar cok aldatabiliyor insanı... yine de sen bilirsin... şimdiden hayırlı olsun...

canım doğru sölüyosun ben tül alan arkadaşların aldığı yerin net adresi olabilir ne tarz bir şey yapabilirim fikir olsun tavsiye olsun diye düşündüm :)) kumaşına dokunmadan çok sağlıklı olmaz dediğin gibi

sağol canım,bekleşiyoruz işte evlatları

bu arada ikizler en son kaçıncı haftada doğuyor???
evlatlarımız canlarımız sağlıcakla gelsinlerrrrr
37. haftada alınıyor ikizlerrrrraboooooowwwww 2 haftam kaldııı
evet ya son zamanlar günler takıldı kaldı

bazen düşünüyorum bu bebişler karnımızdan çıkınca bidaha girmeyecek ömür boyu kollarımızda yanımızda olacaklar hamileliğimim tadını sonunna kadar çıkarırım diyorum

ama yokkkkkk insan illede çıkarmadan rahat edemiyor demekki sabredemiyorum ben

Saol cnm oyleyse yarin soyleyeilm doktorumuza, yarin guzel haberlerle doneriz insallah:) bu arada sizlerin kilo durumu nasil gidiyor? Son zamanlar hizlandimi? Toplamda kac oldu?

İns iyi haberlerle don canim. Benim + 8 kg oldu neremden aldım bilmiyorum yüzüm kollarim bacaklarim filan hiç almadı ama 8 kg var yani :)

Canim ben öğrendim bizim aldığım chicco ürününun kıli 100 de yüz doğal at kılındanmis ohh icim taht etti ya :))
ohh canim benimde icim rahat etti, aklimdan da gecmedi degil acaba at kilida olabilir mi diye, iyi oldu ögrendigimiz

Gunaydin guzel hatunlarrr bugun temizlik is guc hersey beni bekliyor

kızlarrrrrrrr ben yaklaşık 30 kg aldımama ödemim çok fazla sanırım doğumda 15 kg rahat atarım diye düşünüyorum
burnum bile kendi başına 250 gr oldu beeeeeeee

yeni doğum yapan arkadaslarım ya da daha önceden doğum yapmıs tanıdıklarım hep diyorlar ki kızım bu günlerin kıymetiini bil

şimdi cıksın diye bakarsın sonra keske hep içimde kalaydı dersin diyorlar demeyiz herhalde ya

ayyyyyyy evet her gören banada aynı şeyi söylüyor
banane ben asla öyle düşünmücem

coyotee hanımmm ne bu suskunluk

cimeka sende tıkınıyomusun yoksa yine

Sorma asu,kendimi cok amaaa cok yorgun ve bitkin hissediyorum,hic enerjim kalmadi,artik su kusmalardan da fenalik geldi,kizimi kollarimda gormek istiuorum ama zaman gecmiyor,bi de benim minnak sizinkilerden kucuk yani daha zamani var,hepiniz doguracaksiniz ben burda hala kusmalara devamAyyy bayilicam kendimi sisirdim bugun,senin bu ayin 20 si mi canim,Saglikla gelsin guzel oglusun insallah...

bende kimi görsem aynı şeyi söylüyo 1 gece boyunca deliksiz uyumayı özledk diyolarr birkaç saat oturdukta beraber gerçekten zor az uyuyolar emişiyolar uyanıyo ve ağlamaya başlıyolar hayatımız bundan ibaret olucak bzmde uyut emdir altını temizle bide ağlama krizlerine tutuluyolar onları avutmaya çalşıosun zorr yanii

annem yemeğimizi hazırlamış biz çıkıyoruz hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk öperek
oğluşlara mama yediricem

bu maşallahlarda bizden hepinizeeeeeeeeee

kızlar duşa giricem simdi basım catlıyor ağrıdan duş iyi geliyor... gelirim yine nasipse 1 - 2 saate cok öptüm hepinizi...

en sona biz varız coyotee aynı gün bdtlerimiz herkes doğurucak 1 aylık olcaklar biz daha anca doğurcazzz

ayyyyyyy evet her gören banada aynı şeyi söylüyor
banane ben asla öyle düşünmücem

karnın ne durumda lara merak ediyorum seniii bizde doğru düzgün göbüş yokken seninki kocamandı şimdi biz kocamanız seni düşünemiyorum bilee :))))

saat 10-12:30 güzel bir uyku çektik gecenin acısını çıkardık bıcı bıcımızı da yaptık geldik

şu bebişleri tombiş olan anneler bana tiyo verin ne yapsamda bebek kilo alır 2 haftam kaldı doğuma.birde içinizde arı sütü kullanan varmı cevaplayan olursa sevinirim

süt ürünleri, et, yumurta, muz, bulgur ve buğday özellikle bol bol... :) ben hergün hurmada yiyiyorum hatta artık arttırmaya başladım doğuma yakın dahada çok yiycem çünkü doğumu kolaylaştırıormuş ve süt yapıyormuş...

ayyy sormayın ya,herkes böyle diyor. ve ben bu lafa aşırı gıcığım,yani ne kadar da çok kilo almışsın lafından bile daha gıcığım,anlayın yani...sanki elimizde orada kalması veya çıkması... kal dersem kalacak mı!!! bir de bol bol uyuyun lafı, ne saçma. uyku günlük bir ihtiyaçtır depolanamaz..yani ben 3 gün uyanmadan uyusam bir daha sanki bir yıl uykusuz yaşayabilecekmişim gibi..pehhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…