2012 Ekim Anneleri

taçtan stor aldık biz winnie the pooh var üzerinde... onun şirinler, winnix vs... olanlarıda var biz beğendik tavsiye ederim..

Canim ne tesaduf bizde tac dan store aldik winnie the pooh lu cok sekerler bizimkisinde domuzcuk essek ve kaplanda var

slmm annem aradı şimdi kardesımın esıde 38+4 gunluk hamıle dun sancısı baslamış bugun hastaneye gıtmışler sımdı nstye gırcekmış bakarsınız dogum yaparr ayyy sonra bana gelıyor :)))

ay evet bende çok sinir oluyorum daha bıraz once de marketten gelırken aynı seyı söyledı komsu oradan,eşi yeni dogum yapan esnafımızda katıldı "yandınız siz yandınııızzzz" koro halınde mahalle nınde katılmasını bekledım ama ses cıkmadı "yeter uleennnnnn" dıye bagıracaktım valla.bence bilmişlik taslıyorlar tamamen psikolojik

bizde sabah kalktık namaza sonrada eşim geldi gececiydi bir uyumuşuz oğlumla 11 de kalktık
iyi ki fazla uyuma dedi doktorumuz

aa neden fazla uyuma dedı doktorunuz canımcım :26:

Hamilelik süresince aldığınız kiloların dağılımı
(ortalama değerlerdir)
Bebek 3500 gram
Plasenta 700 gram
Amniyon sıvısı 800 gram
Uterus (rahim) 900 gram
Meme dokusu 400 gram
Kan hacmindeki artış 1250 gram
Dokulardaki su artışı 1250 gram
Annedeki yağ hacmi artışı 3200 gram
TOPLAM 12000 gram

aa neden fazla uyuma dedı doktorunuz canımcım :26:

canım en baştan beri böyle diyor uyku şişliği arttırırmış,,bende fazla uyumamaya dikkat ediyorum ama son haftalarda artık arada kaçıyor ama inanırmısın hiç şişliğim yok en mutlu yanı da hala ayakkabılarımı doya doya giyebiliyorum belki de bunun da etkisi vardır diyorum...ama burnum büyüdü sanki bu aralar göğüslerim dersen şiş olmalarından çok memnunum hiç bu kadar büyük olmamaışlardı kendimi pamela gibi hissettiriyor bana

ben çalışırken doğru düzgün uyumuyordum canım 4.-5. aydan beri şişliğim çok fazla. ayakkabılarım terliklerim olmuyor ayağıma 37den 39a çıktık bir de bu el şişmeleri başladı 1 aydır falan

vaayyyyy pamela haa,ben daha olamadım pamela malela,kendı çapında azcık doldu bunada şükür :111:

oy oy kıyamam az kaldı tatlım sonra hepsi puff diye gidecek inş.

merhaba kızlar bebiş odası için kapı süslerinizi nerden aldınız ben burda bi tek civil var oraya gittim ama hiç beğenemedim çoğuda solmuştu onuda netten alayım diyorum var mı bildiğiniz bi site?

bizde gidelim oğlumla babamız kalkar birazdan kahvaltı hazırlayalım

bak çok yazmayın ben yokken sonra okuması zor oluyor...bu hayatta sevmediğim 3 şeyden biri geçmişi okumak

artistim pamelam benim dödürme o gözlerini yirim onları

valla bende sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum doğumdan sonra çok panik olmamak için... hem böyle olunca insan doğum korkusuna kapılmıyor kafanı doğum sonrasına yönlendirdiğin için... ben stres olmuyorum yani en azından..

ben artık kilo milo dert etmıyorum şurada 3 haftam kaldı Allah'ın izniyle......... nasılsa sezaryende olacam,kilo normal doğum yapacaklar için tehlıkeymiş,3 hafta dıkkat ederım ama dıyet yapmam,dogumdan sonra dıyet,spor,bakım,ne varsa vs başlarım artık tabi belli bir süre sonra

Rüyamda Can'cağızım oğluşumu gördüm. Yeni doğmuştu, hayatımda gördüğüm en güzel bebekti Masmavi gözleri vardı, ben yanaklarını sevdikçe, konuştukça gülüyordu. Bu kadarcık bebek ne biliyor sevildiğini diyordum...Çok güzeldi...

bana arkadaşım demişti şimdi istediğin kadar oku bilgilen doğduktan sonra bebişler insanda bilgi felan bırakmıyo herşeyi onlara göre ayarlıyosun yapmam dediklerini yaptrıyolar insana demişti mesela o asla ayağımda sallamam derdi şimdi kıçım koltuk yüzü görmüyo diyo kız yerde oturmaktan bildiğini şaşırtıyomuş bu bebişler insana

bende bebeğin bir karakteri olduğuna ve ona göre hareket edeceğimize inanıyorum benim zaten kasteettiğim şey kitap yazana göre saatler ayarlamak yada ona göre hareket etmek değil.. ama mesela şuanda bir kitap okuyorum yenidoğan bebkte reflü,gaz sancısı ve kolik arasındaki özellikle fark nedir? yada memede olan yara neden olur nasıl önlenir vs... gibi.. çünkü yenidoğanda bir sürü hastalık yada sıkıntı olabiliyor basit çözümü olan ama eğer bilmiyorsanız yada başka birşey olduğunu düşünüyorsanız yanlış yolda ilerleyip vakit kaybedersiniz.. ve ben bilginin insana her zaman fayda sağladığını düşünüyorum muhakkakki insan ihtiyaç duyacaktır...

tabikide haklısın canım bende araştırıyorum annebebek.com var orda okudum mesela bebeği sakinleştirmenin yollarını şişşşşşşşş sesi bebeği sakinleştirirmiş bunu mutlaka uygularım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…