taçtan stor aldık biz winnie the pooh var üzerinde... onun şirinler, winnix vs... olanlarıda var biz beğendik tavsiye ederim..
ayyy sormayın ya,herkes böyle diyor. ve ben bu lafa aşırı gıcığım,yani ne kadar da çok kilo almışsın lafından bile daha gıcığım,anlayın yani...sanki elimizde orada kalması veya çıkması... kal dersem kalacak mı!!! bir de bol bol uyuyun lafı, ne saçma. uyku günlük bir ihtiyaçtır depolanamaz..yani ben 3 gün uyanmadan uyusam bir daha sanki bir yıl uykusuz yaşayabilecekmişim gibi..pehhhh...
bizde sabah kalktık namaza sonrada eşim geldi gececiydi bir uyumuşuz oğlumla 11 de kalktık
iyi ki fazla uyuma dedi doktorumuz
aa neden fazla uyuma dedı doktorunuz canımcım :26:
canım en baştan beri böyle diyor uyku şişliği arttırırmış,,bende fazla uyumamaya dikkat ediyorum ama son haftalarda artık arada kaçıyorama inanırmısın hiç şişliğim yok en mutlu yanı da hala ayakkabılarımı doya doya giyebiliyorum belki de bunun da etkisi vardır diyorum...ama burnum büyüdü sanki bu aralar göğüslerim dersen şiş olmalarından çok memnunum hiç bu kadar büyük olmamaışlardı kendimi pamela gibi hissettiriyor bana
canım en baştan beri böyle diyor uyku şişliği arttırırmış,,bende fazla uyumamaya dikkat ediyorum ama son haftalarda artık arada kaçıyorama inanırmısın hiç şişliğim yok en mutlu yanı da hala ayakkabılarımı doya doya giyebiliyorum belki de bunun da etkisi vardır diyorum...ama burnum büyüdü sanki bu aralar göğüslerim dersen şiş olmalarından çok memnunum hiç bu kadar büyük olmamaışlardı kendimi pamela gibi hissettiriyor bana
ben çalışırken doğru düzgün uyumuyordum canım 4.-5. aydan beri şişliğim çok fazla. ayakkabılarım terliklerim olmuyor ayağıma 37den 39a çıktıkbir de bu el şişmeleri başladı 1 aydır falan
hep okuyorum canım hep videolar izliyorum. çünkü ben çok korkuyorum bakamamaktan bebeğime
nasıl banyo yaptırılır, nasıl emzirilir ,altı nasıl değiştirilir....eşime de bi yandan anlatıyorum böyle böyle olcakmış, bak yeni doğunca 8-12 kez emziriliyomuş; 6-8 kez kaka yapıyomuş vs. diye
valla bende sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum doğumdan sonra çok panik olmamak için... hem böyle olunca insan doğum korkusuna kapılmıyor kafanı doğum sonrasına yönlendirdiğin için... ben stres olmuyorum yani en azından..
bana arkadaşım demişti şimdi istediğin kadar oku bilgilen doğduktan sonra bebişler insanda bilgi felan bırakmıyo herşeyi onlara göre ayarlıyosun yapmam dediklerini yaptrıyolar insana demişti mesela o asla ayağımda sallamam derdi şimdi kıçım koltuk yüzü görmüyo diyo kız yerde oturmaktan bildiğini şaşırtıyomuş bu bebişler insana
Canim ne tesaduf bizde tac dan store aldik winnie the pooh lu cok sekerler bizimkisinde domuzcuk essek ve kaplanda var
bende bebeğin bir karakteri olduğuna ve ona göre hareket edeceğimize inanıyorum benim zaten kasteettiğim şey kitap yazana göre saatler ayarlamak yada ona göre hareket etmek değil.. ama mesela şuanda bir kitap okuyorum yenidoğan bebkte reflü,gaz sancısı ve kolik arasındaki özellikle fark nedir? yada memede olan yara neden olur nasıl önlenir vs... gibi.. çünkü yenidoğanda bir sürü hastalık yada sıkıntı olabiliyor basit çözümü olan ama eğer bilmiyorsanız yada başka birşey olduğunu düşünüyorsanız yanlış yolda ilerleyip vakit kaybedersiniz.. ve ben bilginin insana her zaman fayda sağladığını düşünüyorum muhakkakki insan ihtiyaç duyacaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?