- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
tabikide haklısın canım bende araştırıyorum annebebek.com var orda okudum mesela bebeği sakinleştirmenin yollarını şişşşşşşşş sesi bebeği sakinleştirirmiş bunu mutlaka uygularım ben
off çok sıkıldım. napıyosunuz?? ütü yapçam üşeniyorum
sıkılıyoruz bzde napalımmm işyerinde yalnızım bi gözüm tvde bi gözüm pcde takılıyorumm evime gtmek istiyorum bu hafta bitsin istiyorum hatta 6 hafta bitsin istiyorum çokmu şey istiyorum yahuuuu
ne zamana kadar devam çalışmaya?
bende perşembe gelsin istiyorum biran önce şu tarihi bir netleştirelim artık
yarın annemle babam da geliyor
cumartesi son şekerimm biraz kendimi dinleyip evimle ilgilencemmm oğlumun odası hazır değil eşyaları daha ütülenmedi işim çok yanii bide gezcem heppp
bizimde öyle üzerlerinde kelebekler uçuşuyor belki aynısıdır.. ben çok beğendim...
En son ben varim heraldeen sona biz varız coyotee aynı gün bdtlerimiz herkes doğurucak 1 aylık olcaklar biz daha anca doğurcazzz
cumartesi son şekerimm biraz kendimi dinleyip evimle ilgilencemmm oğlumun odası hazır değil eşyaları daha ütülenmedi işim çok yanii bide gezcem heppp
evet canım aynısıbırazdan ciciler topiğine ekleyecem kızın odasından bölümler ama hala eksik sayılır
banada eşim her yeni bir şey aldığımda eksikler bittimi diyor son olarak şu kaldı diyorum ama o son hiç bitmiyor sürekli yeni bir şey çıkıyor oda da bende hala sonuca ulaşamadım gibi geliyor hala yapmam gerekenler var allahtan bugün işte son artık yarından itibaren halledicez işlerimizi kısmetse son rötuşlar yapılacak :)
selaaaaammm hanımlarrr nasılsınız ? size bomba haberlerim var iyi mi kötümü Allah bilir artık ama herşeyin hayırlısı diyorum başta bugün dr ye gittik benim minnoşun suyu çoook azalmış hala dönmemiş yan duruyor plesentamda yaşlanmışbunların hepsini alt alta toplayınca sonuç erken doğum ve sezeryana çıkıyor hatta dr gün bile verdi bu ayın 18 i yada 21 i şaka gibi en fazla 10 gün içinde Allah izniyle doğum oluyor :44:
selaaaaammm hanımlarrr nasılsınız ? size bomba haberlerim var iyi mi kötümü Allah bilir artık ama herşeyin hayırlısı diyorum başta bugün dr ye gittik benim minnoşun suyu çoook azalmış hala dönmemiş yan duruyor plesentamda yaşlanmışbunların hepsini alt alta toplayınca sonuç erken doğum ve sezeryana çıkıyor hatta dr gün bile verdi bu ayın 18 i yada 21 i şaka gibi en fazla 10 gün içinde Allah izniyle doğum oluyor :44:
Ayyyy yerim onu ben,poposunu isiririz pirt yapmazsaCanım benim güzel arkadaşım kıyamam sanaüzme kendini,,düşünsene 12. haftamızda 16. haftamızda nasılda kötüydük buradda konuşurduk baş dönmelrri bulantılar ne denli şiddetliydi son bir haftadır bende de var bulantı özellikle yemeklerden sonra iştahsızlıkta yapıyor,,doktorum normal dedi bu ay kilo almamışım mesela muhtemelen vermişsin dedi doktorum şikayetlerinden dolayı normaldir zaten bu son haftalarda belirtiymiş ccanım bulantı iştahsızlık ve kilo kaybı..
yorgunluk bende yaşıyorum, uyku düşkünlüğü hissediyorumkız bana bak sende mi doğuracan yoksa bu yakınlarda belirtiler aynı
evet canım haftaya perşembe inş. Allahın izniyle...
hem biz oğlumla doğumdan sonra da hep girer yazarız...coyotee teyzee gazımız var pırt yapamıyoruz yetişşş derizz sana
herkes doğurana kadar kimse bu sayfadan bi yere gitmeyecek sonuna kadar doğuran doğurmayan herkes birbirine tam desteko kadarrr
gezilmiyor be şekercim yürünmüyor artık , bacaklarımın arasında hep ağırlık var
iyi ki bütün herşeyini halletmişim oğlumun izne çıkmadan önce ,artık herşey zor geliyor
En son ben varim heraldebide normal olcak muhtemelen dogum bekliycez artik aslinda beklemekten sikayetim yok kendimi,iyi hissetsem yetecek sadece
Canim bende oyle diyordum erken ayrildim izneama halen hicbisey yapamadim cunku benim 28 aylik bide oglum varona tuvalet egitimi aof sinavim filan derken simdide agirlastim bu ara ayakta duramiyrum fazla henuz hastane cantam hazir deil bide kimsem yok esim yardim ediyor ama oda cok soyleniyor hayirlisyla su dogum olup bi kurtulsaydim depresyona gircem bu gidisle
hayırlısı olsun inşallah kolay bir doğum olur ve sağlıkla dünyaya gelir... yoksa bu haftalardan itibaren zaten doğması normal hiç erken diye düşünmeyin bence... hem ne güzel bir an önce kavuşmak :)
hadi bakalım hayırlısı..aman iş yapma lütfen..plasenta yaşlanmasında aniden bebek ayrılabiliyor,allah korusun.. eğilme kalkma,iş yapma. prenses ol..
zaten bu kraliçelik/ prenseslikte son demlerimiz
hayırlısı olsun inşallah, haftası da dolmuş artık inşallah problemsiz gelicek kuzucuk. günün belli olması da güzel artık insan beklemekten bunalıyor
benmde hedefim 8 9 3 hafta önce 5teydim şimdi 6 olduysam kendime 3 izin veriyorum 3ten fazlasını kabul etmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?