2012 Ekim Anneleri

tabikide haklısın canım bende araştırıyorum annebebek.com var orda okudum mesela bebeği sakinleştirmenin yollarını şişşşşşşşş sesi bebeği sakinleştirirmiş bunu mutlaka uygularım ben

mesela banada parmak emme olayı enteresan geldi... parmağını emen çocuğu engelllemek çocuğun karakterini inanılmaz olumsuz etkiliyormuş... bu tarz çocuklar ileriki dönemlerde içine kapanık,sosyalleşemeyen çocuklar oluyormuş... bebek anne karnında ilk emme refleksini geliştirdiği için doğduktan sonrada bir kısmı annesini emsede o emme duygusunu tam olarak bastıramıyormuş ve bunu bastırmak için parmak emiyormuş ve engellememek gerekiyormuş.. zaten engellerseniz bırakmasıda daha uzun sürüyormuş ama engellemezseniz kendiğinden bebeklik döneminde bırakıyormuş emme duygusu tamamen tatmin olunca..

off çok sıkıldım. napıyosunuz?? ütü yapçam üşeniyorum

sıkılıyoruz bzde napalımmm işyerinde yalnızım bi gözüm tvde bi gözüm pcde takılıyorumm evime gtmek istiyorum bu hafta bitsin istiyorum hatta 6 hafta bitsin istiyorum çokmu şey istiyorum yahuuuu

sıkılıyoruz bzde napalımmm işyerinde yalnızım bi gözüm tvde bi gözüm pcde takılıyorumm evime gtmek istiyorum bu hafta bitsin istiyorum hatta 6 hafta bitsin istiyorum çokmu şey istiyorum yahuuuu

ne zamana kadar devam çalışmaya?

bende perşembe gelsin istiyorum biran önce şu tarihi bir netleştirelim artık

yarın annemle babam da geliyor

ne zamana kadar devam çalışmaya?

bende perşembe gelsin istiyorum biran önce şu tarihi bir netleştirelim artık

yarın annemle babam da geliyor

cumartesi son şekerimm biraz kendimi dinleyip evimle ilgilencemmm oğlumun odası hazır değil eşyaları daha ütülenmedi işim çok yanii bide gezcem heppp

cumartesi son şekerimm biraz kendimi dinleyip evimle ilgilencemmm oğlumun odası hazır değil eşyaları daha ütülenmedi işim çok yanii bide gezcem heppp

gezilmiyor be şekercim yürünmüyor artık , bacaklarımın arasında hep ağırlık var

iyi ki bütün herşeyini halletmişim oğlumun izne çıkmadan önce ,artık herşey zor geliyor

en sona biz varız coyotee aynı gün bdtlerimiz herkes doğurucak 1 aylık olcaklar biz daha anca doğurcazzz
En son ben varim heralde bide normal olcak muhtemelen dogum bekliycez artik aslinda beklemekten sikayetim yok kendimi,iyi hissetsem yetecek sadece

Canim bende oyle diyordum erken ayrildim izneama halen hicbisey yapamadim cunku benim 28 aylik bide oglum varona tuvalet egitimi aof sinavim filan derken simdide agirlastim bu ara ayakta duramiyrum fazla henuz hastane cantam hazir deil bide kimsem yok esim yardim ediyor ama oda cok soyleniyor hayirlisyla su dogum olup bi kurtulsaydim depresyona gircem bu gidisle

evet canım aynısı bırazdan ciciler topiğine ekleyecem kızın odasından bölümler ama hala eksik sayılır

banada eşim her yeni bir şey aldığımda eksikler bittimi diyor son olarak şu kaldı diyorum ama o son hiç bitmiyor sürekli yeni bir şey çıkıyor oda da bende hala sonuca ulaşamadım gibi geliyor hala yapmam gerekenler var allahtan bugün işte son artık yarından itibaren halledicez işlerimizi kısmetse son rötuşlar yapılacak :)

pff çok sıkıldım canım hiç bişi yapmak istemiyor işlerim duruyor daha yatmak kalkmak hiç bişi istemiyor canım bide s.lak gibi bebişini kaybeden annelerin bölümünü okudum biraz korku kapladı içimi Allahım sen koru kuzularımızı dışarıda çıkamıyorum servis gelecek ayy nefes almak ne kadar zor

selaaaaammm hanımlarrr nasılsınız ? size bomba haberlerim var iyi mi kötümü Allah bilir artık ama herşeyin hayırlısı diyorum başta bugün dr ye gittik benim minnoşun suyu çoook azalmış hala dönmemiş yan duruyor plesentamda yaşlanmış bunların hepsini alt alta toplayınca sonuç erken doğum ve sezeryana çıkıyor hatta dr gün bile verdi bu ayın 18 i yada 21 i şaka gibi en fazla 10 gün içinde Allah izniyle doğum oluyor :44:

bu arada biz o storun iki yanına ince iplikten olan pembe perde yada tül ne diye geçiyorsa ondan aldık çok daha dolu ve şık gösterdi bilemiyorum siz bişey koyacakmısınız ama.. biz taç fabrikasından aldık storuda yanına koymak için ( fon gibi) ince iplik perdeleride.. şirin oluyor pembiş pembiş..

hayırlısı olsun inşallah kolay bir doğum olur ve sağlıkla dünyaya gelir... yoksa bu haftalardan itibaren zaten doğması normal hiç erken diye düşünmeyin bence... hem ne güzel bir an önce kavuşmak :)

hadi bakalım hayırlısı..aman iş yapma lütfen..plasenta yaşlanmasında aniden bebek ayrılabiliyor,allah korusun.. eğilme kalkma,iş yapma. prenses ol..

zaten bu kraliçelik/ prenseslikte son demlerimiz

hayırlısı olsun inşallah, haftası da dolmuş artık inşallah problemsiz gelicek kuzucuk. günün belli olması da güzel artık insan beklemekten bunalıyor

Ayyyy yerim onu ben,poposunu isiririz pirt yapmazsa
Evet dogumdan sonra da mirac(recep mi yoksa?)ile birlikte bizi birakmayin,benim kizim biraz kucuk ondan,daha dogmasin zillos,once mirac abi,sonra ilos:)

gezilmiyor be şekercim yürünmüyor artık , bacaklarımın arasında hep ağırlık var

iyi ki bütün herşeyini halletmişim oğlumun izne çıkmadan önce ,artık herşey zor geliyor

ben öyle mağaza gezmicemkiiii ev gezmelerine gtcem kabul günlerine gtcem çay partilerine gitcemm hep çalış hep çalış pek heves etmiştim napayımmmm sonra diyeti bozarım şimdiye kadar 5 kilo aldım şimdiden sonra 6 haftada bi 4 5 alırım heralde bu gidişlee

benmde hazır değil canımm merak etme yalnız değilsinn evde kalınca plan yaptım kendime 1 hafta içinde herşeyi bitircem pazartesi temizliğe başlıyoruz sonra bebeğin odası eşyaları çanta biraz kışlık hazırlıycam dolaba bişiler atayımm işte geçer gder zaman benm sezeryan ihtimalide var tabii öyle olursa daha az vaktimiz varr

hayırlısı olsun inşallah kolay bir doğum olur ve sağlıkla dünyaya gelir... yoksa bu haftalardan itibaren zaten doğması normal hiç erken diye düşünmeyin bence... hem ne güzel bir an önce kavuşmak :)

hadi bakalım hayırlısı..aman iş yapma lütfen..plasenta yaşlanmasında aniden bebek ayrılabiliyor,allah korusun.. eğilme kalkma,iş yapma. prenses ol..

zaten bu kraliçelik/ prenseslikte son demlerimiz

hayırlısı olsun inşallah, haftası da dolmuş artık inşallah problemsiz gelicek kuzucuk. günün belli olması da güzel artık insan beklemekten bunalıyor

sağolun kızlarrrr aminnnn hepimizinde minnoşları sağlıkla gelsin bizlerde sağlıkla onlara bakalım büyütelim biede ben çok büyük konuştum galiba normal doğum yapacam diye bas bas bağırdım :))) hakkımızdan hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…