2012 Ekim Anneleri

Ben de ben de en sonlardann:)) amaan vaktinde dogsun da bosverin kizlar beklemek daha iyi bu arada madem yakiniz birbirimize en son ne zaman gittiniz kontrole ve bidiklaroniz ne kadar olmuslardii?

Yaaaa nasil becerdin bu akadar az alabilmeyii, kac kiloydun hamile kaldiginda?? Ben 6kiloyu ilk 4ayda almistim galiba:))

cnm ben 88le başladım ilk 2 ayda hiç kilo almadım sonra almaya başladım 6 hafta önceye kadar toplamda 7 kilo almıştım fakat 5 haftadır şeker yüzünden diyet yapınca 2 kiloyu geri vermişim yani 88le başladım şuanda 93üm zaten doktorda en fazla 8 9 demişti bana fazlasına izin yoktu bu 5 in 2.350si oğlum

Bravo cnm valla hem hamile olup hem kontrol edebilmek cok zor.. Ise giderken yone iyiydi hem hareket ediyodum hem de yemek yemeye vakit cok olmuyodu simdi bosluktan habire bisiler yiyesim geliyoo yoksa zaman gecmiyo.. Ah bi de calar saat gibi oldum 8 dedinmi uyaniyorum, bari biraz daha uyuyabilsem gun kisalir ama yok:) ne hamilelikmis ya herseyimizi degistirdi...

fazla kiloyla hamile kalınca dkkat ediyosun mecburen canım bide şeker sorunu çıktı kendim için olsa bu kadar iradeli olamazdım heralde çünkü defalarca diyet yapmaya kalktım olmadı insanın kendi canından daha kıymetli başka bişey varmış oda evlat kendmden çok onun için dikkat ediyorum yediğime içtiğime şeker kalıcı olmasın diye bebeğime zararı olmasın diye benm içinde iyi oldu tabi doğum sonrasına fazla kilom kalmıcakk bende sıkıldıkça yerim evde kalınca nası olcam bakalım bide kendmce planlarım var çay partilerine katılcam :))))alırım bende son zamanlarda kilo

söyle canım hayırdır inşallah....

ya bugün bi haber duydum ne kadar doğru bilmiyorum

ilköğretim de ders saatleri arttığı için dersler sabah 5 buçukta başlıcakmış
tabi bu uygulama ikili öğretim yapan kullar için geçerli olcakmış
akşam çıkış saati ise 19.30
bizim okulda 1. sınıflar öğleden sonra geliyo düşün artık o saate kadar o çocuklar okulda nası duracak
herkes akşam 21.00 da uyuyacakmış türkiyenin gelişmesi için hem öğretmenlerin hem öğrencilerin fedakarlık yapması lazımmış
mış da mış mış yani
sana böyle bir haber geldi mi dicektim biz bugün şok olduk da

hamileliğin başlarına geri döndük sanki, midem bhulanıyor. bi de yemek kokuları geliyo daha çok bulanıyo

duymadım canım. sen urfada mıydın? normalde ikili öğretimler kaçta başlıyordu?eğer ders saatleri artıyorsa mecbur öyle olur zaten,başka çıkış yolu yok..ya da c.tesi de gidilecek..bizim de haftada 35 olan ders saati 9.sınıflardan başlamak üzere 40a çıktı.. zaten 8den 16 ya kadar okuldaydım hergün,şimdi iyice artık 5te gelirim eve.. hakkımızda hayırlısı.. bakanımıza da okullar açılacak herşey karmakarışık..yönetmelikten bihaber..kılık kıyafet maddesi belli,dün çıkmış
sıkmayın ne giyerlerse giysinler demeye getiriyor. atama konusu da o biçim...şimdiye kadar eşi özelde çalışan zaten eş durumu yapamıyordu ki diyor.tövbeeeeee 10-14 eylül arası olacak alan değişikliğinin kılavuzu bile çıkmadı daha,biliyor musun!!!

bir dokun bin ah işit oldu;allah sonumuzu hayır etsin.. dün atananlara hem çok sevindim hem de başlarına gelecek olandan bihaberler,kıyamadım onlara...

kizlar popom cikti temizlik yapmaktan simdi de utum var, gömlekler nevresimler pöff bitmedi gitti, hayatim olmus isler gucler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…