En son ben varim heraldebide normal olcak muhtemelen dogum bekliycez artik aslinda beklemekten sikayetim yok kendimi,iyi hissetsem yetecek sadece
Canim bende oyle diyordum erken ayrildim izneama halen hicbisey yapamadim cunku benim 28 aylik bide oglum varona tuvalet egitimi aof sinavim filan derken simdide agirlastim bu ara ayakta duramiyrum fazla henuz hastane cantam hazir deil bide kimsem yok esim yardim ediyor ama oda cok soyleniyor hayirlisyla su dogum olup bi kurtulsaydim depresyona gircem bu gidisle
Yaaaa nasil becerdin bu akadar az alabilmeyii, kac kiloydun hamile kaldiginda?? Ben 6kiloyu ilk 4ayda almistim galiba:))
Ben de ben de en sonlardann:)) amaan vaktinde dogsun da bosverin kizlar beklemek daha iyibu arada madem yakiniz birbirimize en son ne zaman gittiniz kontrole ve bidiklaroniz ne kadar olmuslardii?
Ben de ben de en sonlardann:)) amaan vaktinde dogsun da bosverin kizlar beklemek daha iyibu arada madem yakiniz birbirimize en son ne zaman gittiniz kontrole ve bidiklaroniz ne kadar olmuslardii?
cnm ben 88le başladım ilk 2 ayda hiç kilo almadım sonra almaya başladım 6 hafta önceye kadar toplamda 7 kilo almıştım fakat 5 haftadır şeker yüzünden diyet yapınca 2 kiloyu geri vermişim yani 88le başladım şuanda 93üm zaten doktorda en fazla 8 9 demişti bana fazlasına izin yoktu bu 5 in 2.350si oğlum
Bravo cnm valla hem hamile olup hem kontrol edebilmek cok zor.. Ise giderken yone iyiydi hem hareket ediyodum hem de yemek yemeye vakit cok olmuyodu simdi bosluktan habire bisiler yiyesim geliyooyoksa zaman gecmiyo.. Ah bi de calar saat gibi oldum 8 dedinmi uyaniyorum, bari biraz daha uyuyabilsem gun kisalir ama yok:) ne hamilelikmis ya herseyimizi degistirdi...
biz de oğluşumla uyumuşuz,uyandık şimdi son günlerdede bu uyku modası başladı bizde :122:
biz de oğluşumla uyumuşuz,uyandık şimdi son günlerdede bu uyku modası başladı bizde :122:
Canim biz ne desek dogru olmaz simdi,sen kendini iyi hissediyorsan calisabilirsin ama saatlerini azaltmaya calis en azindan,bu zamanlarda cunku butun dr lar yormayin kendinizi abartmayin diyorlar...
mesaim 8.00-17.00 canım. azaltamıyorum malesef. şuan iyiyim ufak tefek sancılar giriyor.
cimeka
valla şahsen ben çalışmayı tercih ederdim,ki işin yorucu değilmiş. doğum sonrası bence daha önemli,bebekle geçirilen zaman daha çok olsun ve d. sonrası vücut dinlensin düşüncesindeyim. d. öncesi 3 hafta yeterli bir süre bence..
işim yorucu değil canım. psikologum. zaten kendimi iyi hissetmediğim zaman görüşme almıyorum.ama yinede ev değil sonuçta. sandalyede oturmak rahatsız ediyor insanı. doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum bebişimi 2 yaşına kadar getirene kadar ücretsiz izin alıcam. evde zaman geçmez mi diye devam ediyorum çalışmaya.
gLssHh
günaydın kızlar... uykumu hiç alamıyorum. akşam 11.30da yattım ama gece wc ye kalktığım için bölünüo uykularım hep. yetmio uykuç bide sabah sabah kalk işe gel
tosun86, canım benimde ara ara sancılarım oluyo, adet sancısı gibi. girio ama çıkıo sonra. dr a sordum bende, oda cumartesi baktı bişi açılma vs bişi yok dedi. ama dinlen demedi.:) bu haftalarda artık bu sancıları yawaş yawaş hissetmen normal dedi. iki hafta sonra nst ye başlar sancılarını ölçeriz dedi.ama çalışma demedi. ben kendim düşünüyorum acaba ayrılsam mı diye? çok yorucu değil işim ama işte sürekli masa başında otur otur daralıyorum. ayaklarım dah açok şişio. bide bilgisayar tepesinde kalvye vs ellerimde şişyoama işte diyorum 2 hafta daha dayanayımda öyle çıkayım. benimde kafam karışık. sen kendini ii hisstmiıosan çık canım. ben 36 da çıkıcam muhtemelen 37 i beklemiycem..
bende şaşırdım benim doktora. herşeye normal der geçerdi, gerçi dünde normal dedi ama nedense 2 kez istirahat et diye öyledi. sonra eşim çıktıktan sonra geri gitti sordu, çalışmayı kesin bıraksın mı diye.. ozamanda çok sancısı yoksa sorun değil ama varsa ayrılsın demiş. benimde bir günüm bir günümü tutmuyo bazen çok ağrım oluyor bazen gayet iyiyim. o yüzden kararsızım.
cimeka burda mısın canım sana bir haberim var
bunlar iyi günlerin diyenlere deli oluyorum ben de
söyle canım hayırdır inşallah....
ya bugün bi haber duydum ne kadar doğru bilmiyorum
ilköğretim de ders saatleri arttığı için dersler sabah 5 buçukta başlıcakmış
tabi bu uygulama ikili öğretim yapan kullar için geçerli olcakmış
akşam çıkış saati ise 19.30
bizim okulda 1. sınıflar öğleden sonra geliyo düşün artık o saate kadar o çocuklar okulda nası duracak
herkes akşam 21.00 da uyuyacakmış türkiyenin gelişmesi için hem öğretmenlerin hem öğrencilerin fedakarlık yapması lazımmış
mış da mış mış yani
sana böyle bir haber geldi mi dicektim biz bugün şok olduk da
kizlar popom cikti temizlik yapmaktansimdi de utum var, gömlekler nevresimler pöff bitmedi gitti, hayatim olmus isler gucler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?