2012 Ekim Anneleri

ilk gunaydın bizden olsun ben uyandım ama oğluş uyuyor,hergun gece 2 kere kalkıyorum 3.kalkmamda da kalkış o kalkış saat te hep aynı oluyor belli 5 suları siz uyuyun kızlar ben nobet tutarım

aynı canım,gece noluyorsa uyandığımda berbatım,gün içinde açılıyorum ama akşama doğru yine yorgun..böyle böyle geçecek demk ki son günler..benim en çok sırtım belim ağrıyor,böbrek sancısı gibi bişey de oluyor sanki..

ben merak ettim hemşehrimi ama kimseye sormadım vardır dedim bi işi... farkedilmez mi yokluğun...işler bitiyor ha! ne güzel..benim de bugün annem geliyor.. bugün gelir gelmez korkutmıyım kadını da yarın başlarız.minicik ev zaten biter hemen 2-3 güne kadar.. sonra dinlenerek beklemek istiyorum bebeğimi.. annem de dinlensin ki bana çoooook lazım olacak canım annem.. yormıyım kadını..ben işe başladıktan sonra da annem allah izin verirse hep bizimle kalacak..umarım birlikte yaşam zor olmaz..eşimle araları çok iyi maşallah benden bile iyiler ama sürekli kalmak nasıl olur bilmem..

bizden de herkese günaydınn

ben de dün gece uyuyamayanlardanım

şimdi de okula gidicez son 3 gün artık iş güç yok 4 ay boyunca inşallahh

coyoteeeee nerdesinnnn hala yorgunlugu atamadın mı ? :26::26:

kızlar bu coyote hanım nerde ya merak ettim :26: bugun hiç girdi mi ? haberiniz var mı ?

Burdayiiiiim
Gunaydin tatlim ve diger tatlilarimmmm...
Dun dinlendim kendime geldim,troid doktoruna gidecektim bakirkoye ama gidemedim,o kadar halsizdim yani.ayyy merak etmis beni bebislilerim,yerim sizi ben...
Asu portakal popolu ilosu babasi da halimi gordukce isirmayi planliyor,bu sabah giderken kizina dedi ki,kizim anneyi dun cok yordun,bugun uslu dur da annecik dinlensin oldu mu babacim diyor
Hepinize guzel mutlu ve enerjik bir gun dilerim

canım yaa allah analı babalı büyütsün doğum yaptığını bile bilmiyodum kaç gündür okuyamadım. sen nasılsın yaa çok duygulandım maşallah kızına:)

amın canım saol.4 gun oldu bugun.bende bugun ıyıce ayaklandım ıyıyım allaha sukur kızım 34 haftalık oldugu ıcın bıraz sorunlu ama halledıyoruz.darısı sızlerın basına

amın canım saol.4 gun oldu bugun.bende bugun ıyıce ayaklandım ıyıyım allaha sukur kızım 34 haftalık oldugu ıcın bıraz sorunlu ama halledıyoruz.darısı sızlerın basına

maşallah meleğine canımmm pek tatlııı allah nazarlardan korusun darısı başımıza

Tugcecim o nasil minik ve tatli bir cimcime,masaallah kuzucugaa
Allah kavusturdu yavruna,ne guzel,minik olsun sagligi yerinde olsun, sen onu nasil olsa buyutuceksin...
Ahhh darisi basimizaaaaaaa

Eki Görüntüle 508482

kızımı gorun dedım.cok kucuk ama napalım artık buyutucez

günaydın kızlar nasılsınız? herkes uykusuz sanırım ben uykuyu unuttum sızma ve ayılma modundayım
tuğçecim maşallah bebişin çokk tatlı kuzumm allah güzel bi ömür versin inşallahh hemencecik tombiş olsun hiç üzmesin seni inşallah canımm
benim oğlum karnımı oyuyor ayakları hiç durmuyor doğurcak gibi oluyorum ama sancım filan da yok, arada bi adet sancısı gibi bişeyler oluyo, sizde yalancı doğum sancısı başladımı yaşayan varsa tarif edebilir mi nasıl bişey ki? :18:

günaydın kızlar nasılsınız? herkes uykusuz sanırım ben uykuyu unuttum sızma ve ayılma modundayım
tuğçecim maşallah bebişin çokk tatlı kuzumm allah güzel bi ömür versin inşallahh hemencecik tombiş olsun hiç üzmesin seni inşallah canımm
benim oğlum karnımı oyuyor ayakları hiç durmuyor doğurcak gibi oluyorum ama sancım filan da yok, arada bi adet sancısı gibi bişeyler oluyo, sizde yalancı doğum sancısı başladımı yaşayan varsa tarif edebilir mi nasıl bişey ki? :18:

Günaydın hanımlar,
İşe giderken yataktan kazınarak kalkan ben, şimdi uyuyamıyorum.
Eşim gittikten sonra yatakta uyumak için debeleniyorum resmen.

Bu arada akşam 2-3 kez vajinama bir ağrı girdi, incecik bir ağrı.
Sanki rahim çıkışına girdi, bebeğin çıkacağı yere.
Be ne ki acaba? Belden gelen bir ağrı falan da değildi, içimden geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…