aynı canım,gece noluyorsa uyandığımda berbatım,gün içinde açılıyorum ama akşama doğru yine yorgun..böyle böyle geçecek demk ki son günler..benim en çok sırtım belim ağrıyor,böbrek sancısı gibi bişey de oluyor sanki..herkese iyi geceler
1-2 gündür çok keyifsizim malesef..
sancılarım oluyor, böbreklerime doğru ağrılarım oluyor..
elim ayağım kalkmıyor çok halsizim..uyandığımda bile üstümden tır geçmiş gibi oluyorum..
ağzımın tadı yok anlayacağınız..keyifsizim çokkk..
kontrolümüz pazartesi günü nerdeyse 1 haftamız var..
sizler nasılsınız ??
Kızlar selam.. Bütün gün yazamadım. Dün de pek yazamadım.. Beni hiç merak etmemişsiniz ama ben doğurdumhahahahhahaah Deeeeerrrrmiiiişşşiiiiiiimmmmmmm Niye kimse beni merak etmemiş bakayım.. Yoksa yerim belli olmuyor mu yahu ??? Benim annem bende sağ olsun. Temizlik bitiyor. Ay valla içim açılıyor işler azaldıkça. Oooohhh mis evim benim. Tabi ki birde birtanecik anneciğim diyorum başka da birşey demiyorum.
Bu arada biliyorsunuz bizim köpeğimiz var. Yatak odamızda park yatağı bebeğin yatacağı gibi başucuma koyacağız. Queenimiz yadırgamasın sonradan diye ve Queen'in de bir koltuğu var. O koltuğunu da alacağız yatak odamıza. Oda halıların üstünde yatmaktansa kendi koltuğunda yatacak böylelikle. Koltuğunun biri koridorda, biri salonda, biri de yatak odamızda olacak. Zaten uzun süredir evde değişiklikler oluyor.. Hayvancağız alışsın artık diye yarın halledeceğiz bu park yatak ve köpüşümüzün koltuk olayını.. Ay bakalım nasıl olacak bebiş gelinceeeee
coyoteeeee nerdesinnnn hala yorgunlugu atamadın mı ? :26::26:
kızlar bu coyote hanım nerde ya merak ettim :26: bugun hiç girdi mi ? haberiniz var mı ?
canım yaa allah analı babalı büyütsün doğum yaptığını bile bilmiyodum kaç gündür okuyamadım. sen nasılsın yaa çok duygulandım maşallah kızına:)
amın canım saol.4 gun oldu bugun.bende bugun ıyıce ayaklandım ıyıyım allaha sukur kızım 34 haftalık oldugu ıcın bıraz sorunlu ama halledıyoruz.darısı sızlerın basına
amın canım saol.4 gun oldu bugun.bende bugun ıyıce ayaklandım ıyıyım allaha sukur kızım 34 haftalık oldugu ıcın bıraz sorunlu ama halledıyoruz.darısı sızlerın basına
ay ne güzl kurtuldun şükür darısı bizlerin başına.. emzirme nasıl gidiyo peki var mı sorun?
herkese iyi geceler
1-2 gündür çok keyifsizim malesef..
sancılarım oluyor, böbreklerime doğru ağrılarım oluyor..
elim ayağım kalkmıyor çok halsizim..uyandığımda bile üstümden tır geçmiş gibi oluyorum..
ağzımın tadı yok anlayacağınız..keyifsizim çokkk..
kontrolümüz pazartesi
günü nerdeyse 1 haftamız var..
sizler nasılsınız ??[/QUOTE
Ayni agrilar ufaktan sancilar gece 2 de yattim 8:30 da kalktim nasil yorgunum ama uyuyamiyorum,ama Allah a sukur yine de...
günaydın kızlar umarım herkes iyidir
günaydın herkeseee
Size de gunaydin kizlar....
Tugceserdar masallah masallah kizina melek gibi
Allah analı babalı büyütsün küçük meleğini:)kızımı gorun dedım.cok kucuk ama napalım artık buyutucez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?