artık sümüklerim yok ameliyatla aldırdım
artık pamelaya benziyorum göğüs profilinden silikon taktırdım
eee sen nasılsın hala kaçırıyonmu altınaen son senin için öğretmen olunca sonda taktırdı dediler
ayy bu nee yaaaa nasıl muhabbetler bunlar
yine belime ağrılar girip çıkıyor :18: ama korkmuyorum artık hazırlıklar tamam sayılır mobilyası geldi ya yeter gerisi kolay
ben de sondamı doğumdan sonra çıkarıcamkendime prima premium yetişkin aldım 90 numara
pamelam benim
midem boğazıma boğazım başıma vurdu ondan bu muhabbetler
cnm ben turkıyedeyım belkım benle baglantı cıkar haha bak nerden neree
cnm dr banada tablet vermıştı bıde onu dene ıstersen kızımdan bılırım ay gece yatarken fecıydı yanı
ayy şimdi brck olsaydı derdi yine o küpe deliği kadar yerden nasıl takıyorlar o sonda hortumunu
şekerim tablet al şayet şurup artık kesmiyorsa
ay dur 10 gun gelmesın temızlık yapıcam daha ızne cıkıp
yok canım gelmezlerbenımde perşembe kadın gelecek büyük temizlik var,daha yatak alınmadı ,bir sürü iş var aslında da ufak tefek :26::26:
küsme gülüm,bakarız 3ünde doğururuz biz de duruma göre..küstüm işte
sabahtan buralardaydı..kızlar bu coyote hanım nerde ya merak ettim :26: bugun hiç girdi mi ? haberiniz var mı ?
midem çookk yanıyo iki kaşık şurup aldım kesmedi
şimdi dikecem kafaya şurubu o olcak yani
ben de ilk defa 2 kaşık içtim. geçti gibi ama başlayacak.. az önce eşime de dedim reflüsü olanlar napıyorlar acaba,ya da midesinde başka rahatsızlık olanlar.. ..ejderha gibi ağzımı açsam ateş püskürecekmiş gibi
küsme gülüm,bakarız 3ünde doğururuz biz de duruma göre..
sabahtan buralardaydı..
ben de ilk defa 2 kaşık içtim. geçti gibi ama başlayacak.. az önce eşime de dedim reflüsü olanlar napıyorlar acaba,ya da midesinde başka rahatsızlık olanlar.. ..ejderha gibi ağzımı açsam ateş püskürecekmiş gibi
Allah biliyor ya içimden hiç geçmiyor 40. haftayı bekleyeceği minnoşumun 38-39. haftalarda doğururum gibi geliyor çatır çatır doğurucam bu gidişle doktorum ısrarla normal doğurmamı istiyor çünkü
Hanımlar sevi bebenin çok amaçlı yan yatış yastığı geldi içinden de kırmızı sıcak su torbası çıtı. Şimdi yatağın kılıfı söküldü fakat yatağın üstündeki yan yatma süngerlerinin kılıfları çıkmıyor onları napıcam siz yıkadınız mı? :26::26::26:
yok canım yıkamadım ama bol bol havalandırdım ambalaj kokusu gitti nihayet. zaten doğrudan yatırmam, bebeğin altına müslin bez yayarım. Emzirme önlüğü aldıysan onu da açıp havalandır bence, çok pis kokuyoooor. Onu da yıkamadım mesela. Ama kıyafetlerin tamamını, montları, örtüleri herşeyi 30 derece narin programda ılık suda erittiğim az roxyle yıkadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?