2012 Ekim Anneleri

ben de sondamı doğumdan sonra çıkarıcam kendime prima premium yetişkin aldım 90 numara

pamelam benim
midem boğazıma boğazım başıma vurdu ondan bu muhabbetler

ben de sondamı doğumdan sonra çıkarıcam kendime prima premium yetişkin aldım 90 numara

pamelam benim
midem boğazıma boğazım başıma vurdu ondan bu muhabbetler

ayy şimdi brck olsaydı derdi yine o küpe deliği kadar yerden nasıl takıyorlar o sonda hortumunu

şekerim tablet al şayet şurup artık kesmiyorsa

ayy şimdi brck olsaydı derdi yine o küpe deliği kadar yerden nasıl takıyorlar o sonda hortumunu

şekerim tablet al şayet şurup artık kesmiyorsa

valla kesmiyo canım ya

milletin bebeği doğum kanalına girer benimki boğaz kanalına geliyo

zilli hamsiyem kesin bugün 100 gr aldı uyku sonrası karnım gerim gerim gerildi

yok canım gelmezler benımde perşembe kadın gelecek büyük temizlik var,daha yatak alınmadı ,bir sürü iş var aslında da ufak tefek :26::26:

ben herseyını hazırladım sonunda ama evımı gorsen ayyyy cok utandım

halılar,perdeler,ortuler yıkanacak.................

gozumde buyuyor fena,cuma kına gecesı var yıne,pazarda dugun ay dugunde doguracam sonunda

küsme gülüm,bakarız 3ünde doğururuz biz de duruma göre..
kızlar bu coyote hanım nerde ya merak ettim :26: bugun hiç girdi mi ? haberiniz var mı ?
sabahtan buralardaydı..
midem çookk yanıyo iki kaşık şurup aldım kesmedi

şimdi dikecem kafaya şurubu o olcak yani

ben de ilk defa 2 kaşık içtim. geçti gibi ama başlayacak.. az önce eşime de dedim reflüsü olanlar napıyorlar acaba,ya da midesinde başka rahatsızlık olanlar.. ..ejderha gibi ağzımı açsam ateş püskürecekmiş gibi

ben yatıyorum kızlar.. herkese iyi geceler...rüyalarda bebekleri görelim inşallah..

benim de ilk defa bu kadar yoğun oldu şuruptan sonra azcık gezindim evde sanki şimdi daha rahat midem

Ay kızlar alemsiniz yav iki saatir gecmiş okuyorum cok güldüm güzel muhabbetler donmuş )gecmisi okurken yoruldum ama hepinize iyi geceler tatli rüyalar :)

canım benım reflum var endeskopi cektırdım mıdemle yemek borum arasında da osluk var ama Allah ın ısı ıste bır kere bıle hamılelıkte mıdem bulanmadı ve yanmadı,normalde sabhları ogurerek uyanırdım

tatlı bebişli ruyalar herkese...

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl benim 9 günüm kaldı hayırlısıysa:)))bugün dolap içlerini hallettim yarında mutfağın dolap içlerini yapayım diyorum bide perdeleri yıkıyayım perşembe banyom boya olucak işler sıkıştı allah sağlık versinde yapalım...bugün pusetimiz geldi gri pembe değilde siyah pembe gelmiş ama olsun bunuda çok beğendim...halı yıkamacılar gelcekti gelmediler yine 2gündür ekiyolar beni((

kızıma çeşitli renklerde penye,yumuşacık saç bandı almak istiyorum netten bakıyorum yok
netten alan arkadaşlarımız var mı acaba:26:

Kızlar selam.. Bütün gün yazamadım. Dün de pek yazamadım.. Beni hiç merak etmemişsiniz ama ben doğurdum hahahahhahaah Deeeeerrrrmiiiişşşiiiiiiimmmmmmm Niye kimse beni merak etmemiş bakayım.. Yoksa yerim belli olmuyor mu yahu ??? Benim annem bende sağ olsun. Temizlik bitiyor. Ay valla içim açılıyor işler azaldıkça. Oooohhh mis evim benim. Tabi ki birde birtanecik anneciğim diyorum başka da birşey demiyorum.

Bu arada biliyorsunuz bizim köpeğimiz var. Yatak odamızda park yatağı bebeğin yatacağı gibi başucuma koyacağız. Queenimiz yadırgamasın sonradan diye ve Queen'in de bir koltuğu var. O koltuğunu da alacağız yatak odamıza. Oda halıların üstünde yatmaktansa kendi koltuğunda yatacak böylelikle. Koltuğunun biri koridorda, biri salonda, biri de yatak odamızda olacak. Zaten uzun süredir evde değişiklikler oluyor.. Hayvancağız alışsın artık diye yarın halledeceğiz bu park yatak ve köpüşümüzün koltuk olayını.. Ay bakalım nasıl olacak bebiş gelinceeeee

herkese iyi geceler

1-2 gündür çok keyifsizim malesef..
sancılarım oluyor, böbreklerime doğru ağrılarım oluyor..
elim ayağım kalkmıyor çok halsizim..uyandığımda bile üstümden tır geçmiş gibi oluyorum..
ağzımın tadı yok anlayacağınız..keyifsizim çokkk..

kontrolümüz pazartesi günü nerdeyse 1 haftamız var..

sizler nasılsınız ??

yok canım yıkamadım ama bol bol havalandırdım ambalaj kokusu gitti nihayet. zaten doğrudan yatırmam, bebeğin altına müslin bez yayarım. Emzirme önlüğü aldıysan onu da açıp havalandır bence, çok pis kokuyoooor. Onu da yıkamadım mesela. Ama kıyafetlerin tamamını, montları, örtüleri herşeyi 30 derece narin programda ılık suda erittiğim az roxyle yıkadım.

Ben emzirme önlüğünü hatta enzirme
Yastığının kılıfına kadar yıkadım çok pis kokuyordu .
Ben uyudum uyandım uykumu almışim sanki çok dinçim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…