2012 Ekim Anneleri

kızlar bu coyote hanım nerde ya merak ettim :26: bugun hiç girdi mi ? haberiniz var mı ?

canım bulantıları iyice keyifsiz hale getirmiş onu kıyamam yaa biraz bitkin galiba...iloş hanım annesine çok yaramazlık yapıyor çok,,portakal poposunu ısıracam onun

bu arada akraba çıkanlar varmışş

ben de istiyorummmm halamın kızınııııııııııııııııııııııııııııııı

bu arada akraba çıkanlar varmışş

ben de istiyorummmm halamın kızınııııııııııııııııııııııııııııııı

kızz bana bak benim eskiden bi arkadaşım vardı dersaneden o sen olmayasın öğretmen oldu demişlerdi

yine belime ağrılar girip çıkıyor :18: ama korkmuyorum artık hazırlıklar tamam sayılır mobilyası geldi ya yeter gerisi kolay

kızz bana bak benim eskiden bi arkadaşım vardı dersaneden o sen olmayasın öğretmen oldu demişlerdi

haaa hatırladım sen şu sümüklü asusun

vayyy beeee buralarda mı karşılaşacaktık kız

ee annengiller napıyo iyiler mi
ne günlerdi ya de mi

hahahahaha en sonunda kopardınız kayışları ee kolay değil 9 ay sık kendini böyle olur işte

haaa hatırladım sen şu sümüklü asusun

vayyy beeee buralarda mı karşılaşacaktık kız

ee annengiller napıyo iyiler mi
ne günlerdi ya de mi

artık sümüklerim yok ameliyatla aldırdım

artık pamelaya benziyorum göğüs profilinden silikon taktırdım

eee sen nasılsın hala kaçırıyonmu altına en son senin için öğretmen olunca sonda taktırdı dediler

ayy bu nee yaaaa nasıl muhabbetler bunlar

haha söyle kuzum neresın kımlerdesın belkı senlede cıkar bı bag

ahh canım benim yurt dışı bağlantılarım yokkk olsaydı iyiydi amca kızı falan derdim de benim akrabalar hep yerli

cnm rennıe cığneme tablet denedınmı hıc suruptan daha etkılı benım kzımda cok oluyokı sımdı cok arada bı oluyo a cok ıyı gelıyodu benım sorunuma

şurup var canım tablet vermedi doktor
aslında şurup çok ii geliyodu ama bugün kızım boğazıma kadar yukarı çıktı nerdeyse iki kaşık aldım bana mısın demedi yanıyo hala

cnm ben turkıyedeyım belkım benle baglantı cıkar haha bak nerden neree
cnm dr banada tablet vermıştı bıde onu dene ıstersen kızımdan bılırım ay gece yatarken fecıydı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…