2012 Ekim Anneleri

Ya hanımlar malum benim bebek odam hala hazır değil.
Dün kanepe siparişi verdim oğlumun odasına. Renge bir türlü karar veremedik annemle. Klasik renkler vardı. Gri, kahve, bej, kırmızı... birde turkuaz. Hadi dedik odası bembeyaz olacak zati, koltuk renkli olsun, turkuaz yaptıralım. Birde oda da kitaplığım var, boya bulabilirsim onuda turkuaza boyarım diyorum. Odam klasik erkek bebek odası gibi mavi-beyaz değilde, son anda turkuaz beyaz olacak.
Ama uyku seti falan laci-mavi- beyaz idi. Gözümü kapatıp hayal ediyorum odayı ve uyku seti acayip gözüme batıyor. Ben mi büyütüyorum acaba?
Ne yapsam karar veremedim. Kanepenin rengini mi değiştirsem? Bu seferde duman rengi ya da bej falan olacak.
Off!

aynı tır benim üzerimden de geçmiş gibiyim belim ve kalçamdaki ağrı o kadar fazlaydı ki gece tövbe yarabbim felç olmuş gibi uyuyup uyanıyorum

Eki Görüntüle 508482

kızımı gorun dedım.cok kucuk ama napalım artık buyutucez

maşallah subhanallah, rabbim nazarlardan korusun tatlı kızını

her hareketimde GELİYOR MU sorusundan bıktırdı eşim resmen beni bugünlerde dün akşam doktora gidicektik nerdeyse

gözün aydı canım

sağol canım

kuzenim sabah msj atmış rüyasında beni görmüş. çok güzel bir oğlum olmuş, ben hayatımda öyle güzel bebek görmedim diyor

mavileri giydirmişiz boncuk boncuk bakıyomuş kuzucum

en sonunda Antonio koyucam görücek

Bizim oğlumuzunda ismi yok henüz.
Babası dalga geçiyor, "bir yiğitlik yapsında ona göre koyarız adını diyor"
Akif Emre aklıma geldi geçen gün. İkisinin anlamıda güzel.
Ama aklım hala Eymen isminde. Eşimde kesinlikle olmaz diyor.
Korkarım eski kız arkadaşının falan ismi Eymen. Hoş bana bayan akrabam var Eymen isminde dedi ama..

kızlar adet sancısı oluyormu sizdede bende şu son 3 gündür oluyor, 10 dakika sürüp geçiyor... artık gelsin bebeğimiz hayırlısıyla diye dua ediyoruz çok özledik

geçmiyor sanki artık o ağrılar bende, her an adet olmayı bekler gibi her an doğurmayı bekliyorum

Ben bıraktım artık ne isterse koysun kimliğini çıkartmaya giderken kesin kararını verir heralde diyorum

geçmiyor sanki artık o ağrılar bende, her an adet olmayı bekler gibi her an doğurmayı bekliyorum

benim o kadar değil ama her gün oluyor hemen gidiyorum wc ye bakıyorum bişey yok.. birde maşallah oğlum çok hareketli, yerleşmişte bende şey oluyo o zaman suyum geliyor sanıyorum, sanki içimden bişey akıyor gibi oluyor bu ne ki acaba bakıyorum çamaşırıma hiçbişey yok....

werilio canım yengem öle dogurdu 40 haftaya girdi sancı yok werdiler suni sancıyı pırtlattı

kızlar adet sancısı oluyormu sizdede bende şu son 3 gündür oluyor, 10 dakika sürüp geçiyor... artık gelsin bebeğimiz hayırlısıyla diye dua ediyoruz çok özledik

Canım bana oluyor ara ara; uzanırsam geçiyor. Yalancı ağrılar işte. Ama o an hemen tipim değişiyor; eşim anlayıp "sancın mı var" diyor. "Var ama bunlar yalancı ağrılar" diyorum bilmiş bilmiş

ya kızlarrr bez gbi olan kilotlar varmış yaa onun adı neydii hastane için ondan planlıyorumdaaa:26::26::26::26::26::26:bilen varmııı:26::26::26:

Bez gibi olan külotlardan kastın bez gibi giyilebilen hasta bezleri mi? :44::44:Eğer oysa canpedin var hasta bezi adı ile geçiyor. Kullan at çamaşır mı? onlar da baby jem'de var

Csnım bence farklı olması çok daha güzel. Ben turkuaz rengine bayılırım. İkea'nın bu ayki katologunda turkuaz renginde çok güzel aksesuarlar var. Beyaz ile öyle güzel yakışmışlar ki. Bej ve ya duman renginin beyaz ile uyumundansa turkuazın uyumu çok daha modern Bence fikrinden cayma; hatta resimlerini paylaş bak nasıl da beğenilecek

tugceserdar tatlım bebişin cok seker rabbim nazarlardan saklasın emi 41 kere maşaAllah öp kokla onu bizim içiin... rabbime emanetsiniz...

kızlar merhaba nasılsınız iyi misiniz ? bugun kızım iyice iyice hareketlendi valal korkuyorum hareket ederken cıkıvercek diye patlatıvercek kesesini diye ödüm catlıyo vallama :26: siz nasılsınız iyi misiniz ?

frhnrfhn tatlım ben de normal doğum bakalım dr.a gittiğimizde söyler herhalde muhtemel bu tarihlerde diye ama en son gittiğimizde yani ağustosta 20 ekimde bekle demişti kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…