herkese iyi geceler
1-2 gündür çok keyifsizim malesef..
sancılarım oluyor, böbreklerime doğru ağrılarım oluyor..
elim ayağım kalkmıyor çok halsizim..uyandığımda bile üstümden tır geçmiş gibi oluyorum..
ağzımın tadı yok anlayacağınız..keyifsizim çokkk..
kontrolümüz pazartesi günü nerdeyse 1 haftamız var..
sizler nasılsınız ??
aynı benim eşim de huy değiştirdi valla adam tetikte bekliyor, ne zaman arasam noldu diye açıyo telefonugece uykusu gelmiyo sabahlıyoruz birlikte valla, sancım filan gelse nasıl arayıp alıştıra alıştıra söylücem bilmiyorum ..
yanındayken olsa süper olcak, bu arada çantamı nihayet hazırladım, bebişin çantası hazırdı zaten, salonun ortasında bekletmeye başladıkheyecanlanmaya başladım oğlum da aşağıya basınç yapıyo sanki ayaklarını gerdirip kafa atıyo alt tarafa
gözün aydı canım
en sonunda Antonio koyucam görücek
kızlar adet sancısı oluyormu sizdede bende şu son 3 gündür oluyor, 10 dakika sürüp geçiyor... artık gelsin bebeğimiz hayırlısıyla diye dua ediyoruz çok özledik
en sonunda Antonio koyucam görücek
Bizim oğlumuzunda ismi yok henüz.
Babası dalga geçiyor, "bir yiğitlik yapsında ona göre koyarız adını diyor"
Akif Emre aklıma geldi geçen gün. İkisinin anlamıda güzel.
Ama aklım hala Eymen isminde. Eşimde kesinlikle olmaz diyor.
Korkarım eski kız arkadaşının falan ismi Eymen. Hoş bana bayan akrabam var Eymen isminde dedi ama..
Antonio muuu
Onu nerden bulduuuun?
İnsallah mirac koyar,ben bu ismi cok begeniyorum.
geçmiyor sanki artık o ağrılar bende, her an adet olmayı bekler gibiher an doğurmayı bekliyorum
günaydın güzeller ve kuzucukları
annanemizle dedemiz çıkmışlar yola geliyolar
sen doğurabilirsin artık canımmm 37ye girmişsin :))) bırak pırtlasın bebiş 37ye girdiğimizde benmkide pırtlayabilir.kızlar merak ettiğim bişivar hiç açılma olmadan suni sancı uygulayıp doğurtabiliyolarmı
kızlar adet sancısı oluyormu sizdede bende şu son 3 gündür oluyor, 10 dakika sürüp geçiyor... artık gelsin bebeğimiz hayırlısıyla diye dua ediyoruz çok özledik
ya kızlarrr bez gbi olan kilotlar varmış yaa onun adı neydii hastane için ondan planlıyorumdaaa:26::26::26::26::26::26:bilen varmııı:26::26::26:
Ya hanımlar malum benim bebek odam hala hazır değil.
Dün kanepe siparişi verdim oğlumun odasına. Renge bir türlü karar veremedik annemle. Klasik renkler vardı. Gri, kahve, bej, kırmızı... birde turkuaz. Hadi dedik odası bembeyaz olacak zati, koltuk renkli olsun, turkuaz yaptıralım. Birde oda da kitaplığım var, boya bulabilirsim onuda turkuaza boyarım diyorum. Odam klasik erkek bebek odası gibi mavi-beyaz değilde, son anda turkuaz beyaz olacak.
Ama uyku seti falan laci-mavi- beyaz idi. Gözümü kapatıp hayal ediyorum odayı ve uyku seti acayip gözüme batıyor. Ben mi büyütüyorum acaba?
Ne yapsam karar veremedim. Kanepenin rengini mi değiştirsem? Bu seferde duman rengi ya da bej falan olacak.
Off!
rabbim kısmet ederse aynı gün ve normal doğum şekerim,benn varımmkizlar yaaa hepinizin dogum tarihleri belli oldu nerdeyse, bu topikte normal dogum yapicak tek benmiyim22 ekim... bizleride takip edin dogumdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?