günaydın kızlar nasılsınız? herkes uykusuz sanırım ben uykuyu unuttum sızma ve ayılma modundayım
tuğçecim maşallah bebişin çokk tatlı kuzumm allah güzel bi ömür versin inşallahh hemencecik tombiş olsun hiç üzmesin seni inşallah canımm
benim oğlum karnımı oyuyor ayakları hiç durmuyor doğurcak gibi oluyorum ama sancım filan da yok, arada bi adet sancısı gibi bişeyler oluyo, sizde yalancı doğum sancısı başladımı yaşayan varsa tarif edebilir mi nasıl bişey ki? :18:
Burdayiiiiim
Gunaydin tatlim ve diger tatlilarimmmm...
Dun dinlendim kendime geldim,troid doktoruna gidecektim bakirkoye ama gidemedim,o kadar halsizdim yani.ayyy merak etmis beni bebislilerim,yerim sizi ben...
Asu portakal popolu ilosu babasi da halimi gordukce isirmayi planliyor,bu sabah giderken kizina dedi ki,kizim anneyi dun cok yordun,bugun uslu dur da annecik dinlensin oldu mu babacim diyor
Hepinize guzel mutlu ve enerjik bir gun dilerim
akşam bende biara doğuruyorum sandım belimdende ağrı girseydi emin olucaktımm oğlum çok kıpırdadı ve kıpırdadıkça aşağıya baskı yaptı canımı çok yaktıı eşim bile farketmiş o baskı yaptıkça ben kendimi kasıyomuşum dua ettim durdum gece oğlum sakın gelme daha erken diyeee
aynı benim eşim de huy değiştirdi valla adam tetikte bekliyor, ne zaman arasam noldu diye açıyo telefonugece uykusu gelmiyo sabahlıyoruz birlikte valla, sancım filan gelse nasıl arayıp alıştıra alıştıra söylücem bilmiyorum ..
yanındayken olsa süper olcak, bu arada çantamı nihayet hazırladım, bebişin çantası hazırdı zaten, salonun ortasında bekletmeye başladıkheyecanlanmaya başladım oğlum da aşağıya basınç yapıyo sanki ayaklarını gerdirip kafa atıyo alt tarafa
günaydın şekerler.dün aksam kasıklarımın altında agrı oldu dogurcam sandım
Coyotemmm nasılsın balım bugünfındık iloş nasıl bakalım
Canim daha iyiyim sukurler olsun,findikcigim da bugun daha sakin,babadan uyari aldi kuzum,simdi uslu takiliyoooo
Ellerime oje suruyorum,bulent ersoyun elleri gibi oldu,ablaniz kurrrrbaaann olsun sizekiiizz,kucucuk ellerim yaba gibiii,vurdu mu oturtur hee Zaten kizimin dogumuna yakin artik tirnaklarimi da dibinden kesicem,cizmesin melekimi.
Haftaya persembeyi bekliyorum heyecanla,minnaklar gelecek teker teker,bunca ay bekledik,simdi kavusma zamanlari basliyooooo
Mirac mi oldu son karariniz recep miii?
herkese iyi geceler
1-2 gündür çok keyifsizim malesef..
sancılarım oluyor, böbreklerime doğru ağrılarım oluyor..
elim ayağım kalkmıyor çok halsizim..uyandığımda bile üstümden tır geçmiş gibi oluyorum..
ağzımın tadı yok anlayacağınız..keyifsizim çokkk..
kontrolümüz pazartesi günü nerdeyse 1 haftamız var..
sizler nasılsınız ??
aynı canım,gece noluyorsa uyandığımda berbatım,gün içinde açılıyorum ama akşama doğru yine yorgun..böyle böyle geçecek demk ki son günler..benim en çok sırtım belim ağrıyor,böbrek sancısı gibi bişey de oluyor sanki..
ben merak ettim hemşehrimi ama kimseye sormadım vardır dedim bi işi... farkedilmez mi yokluğun...işler bitiyor ha! ne güzel..benim de bugün annem geliyor.. bugün gelir gelmez korkutmıyım kadını da yarın başlarız.minicik ev zaten biter hemen 2-3 güne kadar.. sonra dinlenerek beklemek istiyorum bebeğimi.. annem de dinlensin ki bana çoooook lazım olacak canım annem.. yormıyım kadını..ben işe başladıktan sonra da annem allah izin verirse hep bizimle kalacak..umarım birlikte yaşam zor olmaz..eşimle araları çok iyi maşallahbenden bile iyiler ama sürekli kalmak nasıl olur bilmem..
günaydın güzeller ve kuzucukları
annanemizle dedemiz çıkmışlar yola geliyolar
ohh maşallah sizeiyi olun hep böyle boncuk boncuk gülün
hala düşünüyor bakalım bekliyoruz keyfini2. kız olsun bende aynısını ona yapıcam son dakikaya kadar söylemicem adını meraktan çatlasın
Aaaa bizi de catlatiyor valla senin bu kocisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?