2012 Ekim Anneleri

akşam bende biara doğuruyorum sandım belimdende ağrı girseydi emin olucaktımm oğlum çok kıpırdadı ve kıpırdadıkça aşağıya baskı yaptı canımı çok yaktıı eşim bile farketmiş o baskı yaptıkça ben kendimi kasıyomuşum dua ettim durdum gece oğlum sakın gelme daha erken diyeee

Coyotemmm nasılsın balım bugün fındık iloş nasıl bakalım

Ay ne olacak bu hilimiz bilmem,
sona yaklaştıkça tedirginliklerimiz artıyor. Bende akşam nasıl bir hareket ettiysem eşim sıçradı yerinden. Adam doğuruyorum zannetti:)
Onlar bizden de panik aslında. Bana diyor ki " arama beni gündüz ufak tefek şeyler için, birşey oldu zannediyorum" :)

aynı benim eşim de huy değiştirdi valla adam tetikte bekliyor, ne zaman arasam noldu diye açıyo telefonu gece uykusu gelmiyo sabahlıyoruz birlikte valla, sancım filan gelse nasıl arayıp alıştıra alıştıra söylücem bilmiyorum ..
yanındayken olsa süper olcak, bu arada çantamı nihayet hazırladım, bebişin çantası hazırdı zaten, salonun ortasında bekletmeye başladık heyecanlanmaya başladım oğlum da aşağıya basınç yapıyo sanki ayaklarını gerdirip kafa atıyo alt tarafa

eee onlarda babalığa hazırlanıyorlar tabii bizimkide her tuvalete kalkışımda gözlerini açıyo noldu diyeee off desem noldu doktora gidelimmi diyo hemennn günde 4 5 kere arayıp nasılsın diye soruyoo canım benmmm

günaydın şekerler.dün aksam kasıklarımın altında agrı oldu dogurcam sandım

sen doğurabilirsin artık canımmm 37ye girmişsin :))) bırak pırtlasın bebiş 37ye girdiğimizde benmkide pırtlayabilir.kızlar merak ettiğim bişivar hiç açılma olmadan suni sancı uygulayıp doğurtabiliyolarmı

Coyotemmm nasılsın balım bugün fındık iloş nasıl bakalım

Canim daha iyiyim sukurler olsun,findikcigim da bugun daha sakin,babadan uyari aldi kuzum,simdi uslu takiliyoooo
Ellerime oje suruyorum,bulent ersoyun elleri gibi oldu,ablaniz kurrrrbaaann olsun size kiiizz,kucucuk ellerim yaba gibiii,vurdu mu oturtur heeZaten kizimin dogumuna yakin artik tirnaklarimi da dibinden kesicem,cizmesin melekimi.
Haftaya persembeyi bekliyorum heyecanla,minnaklar gelecek teker teker,bunca ay bekledik,simdi kavusma zamanlari basliyooooo
Mirac mi oldu son karariniz recep miii?

ohh maşallah size iyi olun hep böyle boncuk boncuk gülün

hala düşünüyor bakalım bekliyoruz keyfini 2. kız olsun bende aynısını ona yapıcam son dakikaya kadar söylemicem adını meraktan çatlasın

Canim bol bol kendine vakit ayir gun icinde... uzan falan. Belki dinlendirir seni. Kendine soguk sandvic falan hazirla. Tabi et urunleri olmaan. Sandvic ekmeginin icine soyle guzlce. Belki istahini acar. Iceberg koyarsin bir parca.

Canim surekli beraber yasamak simdiki gibi olmaz tabi. Elbette araniz iyidir ama muhakkak sorunlar olur. Yani bence tabi..... Annen yakina bir yere tasinsa sabah birakip cocugu, aksam alsan nasil olur? Gerci siz bilirsiniz tabi. Insallah hersey cok guzel olur. Annenin de bu fedakarligi takdire sayan tabiki. Bize gelince koltuk kiliflarini yikiyip silecegiz bugun. Bakalim nasil olacak :)

Eki Görüntüle 508482

kızımı gorun dedım.cok kucuk ama napalım artık buyutucez

Masallah. Allah nazardan saklasin. Cok tatli :)

kızlar adet sancısı oluyormu sizdede bende şu son 3 gündür oluyor, 10 dakika sürüp geçiyor... artık gelsin bebeğimiz hayırlısıyla diye dua ediyoruz çok özledik

ya kızlarrr bez gbi olan kilotlar varmış yaa onun adı neydii hastane için ondan planlıyorumdaaa:26::26::26::26::26::26:bilen varmııı:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…