benim o kadar değil ama her gün oluyor hemen gidiyorum wc ye bakıyorum bişey yok.. birde maşallah oğlum çok hareketli, yerleşmişte bende şey oluyo o zaman suyum geliyor sanıyorum, sanki içimden bişey akıyor gibi oluyor bu ne ki acaba bakıyorum çamaşırıma hiçbişey yok....
Gozunaydin canim,dogumlar yaklasiyor,anneler geliyor yavas yavas...
rabbim kısmet ederse aynı gün ve normal doğum şekerim,benn varımm
frhnrfhn tatlım ben de normal doğum bakalım dr.a gittiğimizde söyler herhalde muhtemel bu tarihlerde diye ama en son gittiğimizde yani ağustosta 20 ekimde bekle demiştikısmet bakalım
iyi bak yalniz degilmisimarka arkaya beklicez artik
Aynı korku bende de var, doktoruma soracağım; "Hareketleriyle kesesine zarar verebilir mi?" diye.kızlar merhaba nasılsınız iyi misiniz ? bugun kızım iyice iyice hareketlendi valal korkuyorum hareket ederken cıkıvercek diyepatlatıvercek kesesini diye ödüm catlıyo vallama :26: siz nasılsınız iyi misiniz ?
Bende, bende:)rabbim kısmet ederse aynı gün ve normal doğum şekerim,benn varımm
Benim bel ağrım sol kalçama vuruyordu. Ne yürüyebiliyordum ne oturduğum yerden kalkabiliyordum. Sol ayağımın üzerinde durmamam gerekiyordu. İççamaşırımı giyerken ya da pantalonumu oturarak giyebiliyordum. Adım atarkende ağırlığı sol bacağıma vermemek için sürüklüyordum. İki bacağının üzerinde durdun mu ağrımızdı pek.Kızlar sizinde kalça kemiklerinizde ağrı var mı? Benim sağ tarafım o kadar fena ki ben artık yürüyemiyorum; toplallıyorum.Bir taraftan diğer tarafa dönmek işkence oluyor. Ama ne uzanırken ne de ayaktayken var bu problem sadece yürürken. Ben şimdi doğuma kadar yatacak mıyım? :44::44:Yürümem gerek doğumu kolaylaştırmak için. Doktoruma sorum "yapacağımız bir şey yok" dedi. Ama ben iki adım bile atamıyorum
Benimde akıntı epeyce zor. Aktığını farkediyorum ve koşarak tuvalete gidip kontrol ediyorum. Bakıyorum ki kıvamlı ve beyaz, ohh çekiyorum.:):):)
akıntı da çoğaldı iyice, ıslaklık oluyor
hele geceleri sanki ayağa kalkıcam suyum boşalcak gibi bir takıntı oldu bendekafayı yiyorum kendimi dinlemekten galiba
bizim kuzucuklar 1 aylık olcaklar o zaman teyzoşları inşallah
cnm senin kesn tarih yarın belli oluyo demi belkide şuan son 1 haftan var :))))
yok canım yıkamadım ama bol bol havalandırdım ambalaj kokusu gitti nihayet. zaten doğrudan yatırmam, bebeğin altına müslin bez yayarım. Emzirme önlüğü aldıysan onu da açıp havalandır bence, çok pis kokuyoooor. Onu da yıkamadım mesela. Ama kıyafetlerin tamamını, montları, örtüleri herşeyi 30 derece narin programda ılık suda erittiğim az roxyle yıkadım.
Aynı korku bende de var, doktoruma soracağım; "Hareketleriyle kesesine zarar verebilir mi?" diye.
Bende, bende:)
Allah nasip ederse şu an için normal doğum gözüküyor. Doktorumda destekliyor.
Ekim ortasıyız bizde.
Benim bel ağrım sol kalçama vuruyordu. Ne yürüyebiliyordum ne oturduğum yerden kalkabiliyordum. Sol ayağımın üzerinde durmamam gerekiyordu. İççamaşırımı giyerken ya da pantalonumu oturarak giyebiliyordum. Adım atarkende ağırlığı sol bacağıma vermemek için sürüklüyordum. İki bacağının üzerinde durdun mu ağrımızdı pek.
Ama ne olduysa o ağrılar geçti, kalça ağrımı bırak Allah'a şükürler olsun belim bile ağrımıyor bu aralar.
Tabi yine koca ve sivri bir göbekle oturup kalkmak, yattığn yerden dönmek epeyce zor.
Ayrıca fikrin için sağ ol. Bir kişinin bile "güzel olur" demesi yetti bana:)
Benimde akıntı epeyce zor. Aktığını farkediyorum ve koşarak tuvalete gidip kontrol ediyorum. Bakıyorum ki kıvamlı ve beyaz, ohh çekiyorum.:):):)
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlarcım eksik olmayın.
çokk güzelde bir kızımız doğmuş maşallah sübanallah,tuğçeserdar güle güle büyüsün inşallah.
yan odamda 37.haftada doğan bir bebek vardı.adı serkanani bir sancı ile annesi doktora gitmiş.7 cm'e kadar açılması olmuş ondan sonra açılma durmuş.annesi çok acı çekmiş bebeği vakumla çekmeye çalışmışlar yazık oda olmamış bebek içeride tehlikeye düşmüş haymanada yaşıyolarmış orada ilk doğum yaptırılmadı için ankaraya sevk etmişler anne bu zaman zarfında acıdan ölmüş yazık.sonra sezeryan olmuşlar çok şükür annede bebekte iilerdi.vee bir bebeğin 3 günde nasıl büyüdüğüne şahit oldum.her sabah odalarına gittiğimde başka bir bebekle karşılaştım.yaklaşık 10 dk bir sıvı kaka yaptı paketler dolusu bez harcadılar bende bir paket götüreceğim.2 takım koymuşlardı hepsi battı.ananesi ona hastane kantininden pembe takım aldı onu giydirdik gülüşerek mavi yokmuş çünkü bebeğin emme refleksi gelişmemişti bunun için anneye manuel göğüs pompası aldırdılar onla süt sağıp şırıngayla hemşire bebeğe verdi emme refleksini açtılar sonra çok güzel emdi maşallah.Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.
AZRAA tatlım bende öksürüyorum bir elmayı dörde bölüp çeyrek limonla kaynatıp çubuk tarçınla içiyorum ii geliyor.istersen dene hayatım.öksürüncede bebek hopluyo yazık.tutuyorum kendimi çok zor
aman da aman Ece hanım çok mu beğenmiş dalinin kokusunuEmzirme onlugunu havalandiriyorum canim actim o da kokuyordu emzirma yastiginin kilifi sokuluyordu yikadim simdi bu sevi bebenini sokulen kilifini yikayacam geri kalnini havalandiririm artik bende dalin sivi deterjanla yikadim harika koktu kiyafetleri tavsiye ederim
Masallah masallah kuzuna,cati muayenen nasil gecti,aci durumu
teşekkür ederiz canım
çatım çok darmışşdoktor yumruk yaptı elini dayadı aşağıma, dedim ne oluyor ittirdi yumruğunu bak dedi takılıyor, gömülmesi lazımmış sonra parmak muayenesine geçti 2 parmağını soktu zaten kemiklerim sızlıyor yana açtı kapadı aşağı yukarı açtı kapadı yok dedi çatı dar hiç umut yok gibi normal doğum için :104:
çatım çok darmışşdoktor yumruk yaptı elini dayadı aşağıma, dedim ne oluyor ittirdi yumruğunu bak dedi takılıyor, gömülmesi lazımmış sonra parmak muayenesine geçti 2 parmağını soktu zaten kemiklerim sızlıyor yana açtı kapadı aşağı yukarı açtı kapadı yok dedi çatı dar hiç umut yok gibi normal doğum için :104:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?