2012 Ekim Anneleri

Kızlar sizinde kalça kemiklerinizde ağrı var mı? Benim sağ tarafım o kadar fena ki ben artık yürüyemiyorum; toplallıyorum. Bir taraftan diğer tarafa dönmek işkence oluyor. Ama ne uzanırken ne de ayaktayken var bu problem sadece yürürken. Ben şimdi doğuma kadar yatacak mıyım? :44::44:Yürümem gerek doğumu kolaylaştırmak için. Doktoruma sorum "yapacağımız bir şey yok" dedi. Ama ben iki adım bile atamıyorum

akıntı da çoğaldı iyice, ıslaklık oluyor

hele geceleri sanki ayağa kalkıcam suyum boşalcak gibi bir takıntı oldu bende kafayı yiyorum kendimi dinlemekten galiba

Gozunaydin canim,dogumlar yaklasiyor,anneler geliyor yavas yavas...

sağol canım. yarın gidicez günümüzü alıcaz bakalım vakit geçmek bilmiyor

kızlar nasılsınız bebişlerr nasıl bugun bı kaşıntı bı kaşıntıki kolumda bacağımda göbegimde kşınmayan yerım yok valla 33 hftalardayım sızdede oluyomu bu kaşıntılar :/

frhnrfhn Canım benim de normal doğum görünüyor. Doktor tarih vermedi ama 12 ekim son bdt. Ben daha önce bekliyorum ama Neden bilmem hep gününden önce gelicekmiş gibi hissediyorum. İnşaallah sizin bebişleri takip ederiz; doğum hikayelerinizi okuruz canım

Aynı korku bende de var, doktoruma soracağım; "Hareketleriyle kesesine zarar verebilir mi?" diye.

rabbim kısmet ederse aynı gün ve normal doğum şekerim,benn varımm
Bende, bende:)
Allah nasip ederse şu an için normal doğum gözüküyor. Doktorumda destekliyor.
Ekim ortasıyız bizde.

Benim bel ağrım sol kalçama vuruyordu. Ne yürüyebiliyordum ne oturduğum yerden kalkabiliyordum. Sol ayağımın üzerinde durmamam gerekiyordu. İççamaşırımı giyerken ya da pantalonumu oturarak giyebiliyordum. Adım atarkende ağırlığı sol bacağıma vermemek için sürüklüyordum. İki bacağının üzerinde durdun mu ağrımızdı pek.
Ama ne olduysa o ağrılar geçti, kalça ağrımı bırak Allah'a şükürler olsun belim bile ağrımıyor bu aralar.
Tabi yine koca ve sivri bir göbekle oturup kalkmak, yattığn yerden dönmek epeyce zor.

Ayrıca fikrin için sağ ol. Bir kişinin bile "güzel olur" demesi yetti bana:)

akıntı da çoğaldı iyice, ıslaklık oluyor

hele geceleri sanki ayağa kalkıcam suyum boşalcak gibi bir takıntı oldu bende kafayı yiyorum kendimi dinlemekten galiba
Benimde akıntı epeyce zor. Aktığını farkediyorum ve koşarak tuvalete gidip kontrol ediyorum. Bakıyorum ki kıvamlı ve beyaz, ohh çekiyorum.:):):)

Son düzenleme:
tatlım ağrılar kendiliğinden mi geçiverdi? :44::44::44:magnezyum filan içtin mi?

Rica ederim. Söylediğim gibi katologlarda inanılmaz bir şekilde turkuaz kullanımı var. Mutfak dolaplarından pedere kadar. Bence hiç pişman olmayacaksın. Klasik görüntüden kurtulmuş olacaksın

Son düzenleme:

Emzirme onlugunu havalandiriyorum canim actim o da kokuyordu emzirma yastiginin kilifi sokuluyordu yikadim simdi bu sevi bebenini sokulen kilifini yikayacam geri kalnini havalandiririm artik bende dalin sivi deterjanla yikadim harika koktu kiyafetleri tavsiye ederim

Eki Görüntüle 508482

kızımı gorun dedım.cok kucuk ama napalım artık buyutucez

Tugcecim yerim senin prensesini Ece kizimiz melek gibi maasallah subhanallah darisi bizim Eceye bizde kavusalim artik

nasıl geçti ağrılar , dediğin gibi oturmadan iç çamaşırımı pantolonumu giyemiyorum ben. belimin ve kalçamın ağrısı hele bikaç gündür o kadar fazla ki

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlarcım eksik olmayın.

çokk güzelde bir kızımız doğmuş maşallah sübanallah,tuğçeserdar güle güle büyüsün inşallah.

yan odamda 37.haftada doğan bir bebek vardı.adı serkan ani bir sancı ile annesi doktora gitmiş.7 cm'e kadar açılması olmuş ondan sonra açılma durmuş.annesi çok acı çekmiş bebeği vakumla çekmeye çalışmışlar yazık oda olmamış bebek içeride tehlikeye düşmüş haymanada yaşıyolarmış orada ilk doğum yaptırılmadı için ankaraya sevk etmişler anne bu zaman zarfında acıdan ölmüş yazık.sonra sezeryan olmuşlar çok şükür annede bebekte iilerdi.vee bir bebeğin 3 günde nasıl büyüdüğüne şahit oldum.her sabah odalarına gittiğimde başka bir bebekle karşılaştım.yaklaşık 10 dk bir sıvı kaka yaptı paketler dolusu bez harcadılar bende bir paket götüreceğim.2 takım koymuşlardı hepsi battı.ananesi ona hastane kantininden pembe takım aldı onu giydirdik gülüşerek mavi yokmuş çünkübebeğin emme refleksi gelişmemişti bunun için anneye manuel göğüs pompası aldırdılar onla süt sağıp şırıngayla hemşire bebeğe verdi emme refleksini açtılar sonra çok güzel emdi maşallah.Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.

AZRAA tatlım bende öksürüyorum bir elmayı dörde bölüp çeyrek limonla kaynatıp çubuk tarçınla içiyorum ii geliyor.istersen dene hayatım.öksürüncede bebek hopluyo yazık.tutuyorum kendimi çok zor

anne acıdan ölmüş diye okuyunca gerçekten öldü sandım :18:

ben de kıyafet fazla mı koydum acaba diyodum ama iyi olmuş o zaman pis minişler

çok geçmiş olsun sana da

aman da aman Ece hanım çok mu beğenmiş dalinin kokusunu yesinler onun poposunu

canım maşallah kuzun gerçekten çok tatlı rabbim nazarlardan esirgesin meleğini hiçte küçük durmuyor oyy su gibi yaa maşallahhhh

yumruk mu

biz kızımla yine işe geldik ve çok sıkıldıkk bu ne yaaa son 4 neyseki...
topikte tek çalışan ben mi kaldım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…