- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
biz çok hıçkırıyoruz yaa özelliklede ben yemek yedikten sonra hıçkırık tutuyo oğlum ne alakaysaa günde 4 5 kere hıçkırıyo diyebilirim bizimki
kızlar merhabalarrr.sizlere haberim var.benimde doğum tarihi belli oldu.21/09/2012:))))normal tarih 1 ekimdi fakat ben dr uma çok korktuğumu ve sezeryan istediğimi söyledim.oda tarihi koydu..şaşkın ve tuhafım:)sanki daha aylar var gibi geliyordu bana.halbuki 10 gün kaldı.allah hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursunn..:))başka tarihi belli olan varmı acaba?
kızlar merhabalarrr.sizlere haberim var.benimde doğum tarihi belli oldu.21/09/2012:))))normal tarih 1 ekimdi fakat ben dr uma çok korktuğumu ve sezeryan istediğimi söyledim.oda tarihi koydu..şaşkın ve tuhafım:)sanki daha aylar var gibi geliyordu bana.halbuki 10 gün kaldı.allah hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursunn..:))başka tarihi belli olan varmı acaba?
hayatımmm sağlıkla gelsin benimde belli oldu kısmetse aynı gün seninle :))) 21 eylül Allahtan hayırlısı ben çok heyecanlanıyorum ama aklıma geldikçe kalbim çarpıyor buarada ekim anneleri bende dahil eylül annesi oluyor :))) benim dr ile yaptığım konuşmada 21 değil 24 olsun terazi olsun bide çarşamba olmasın kuzey güney var dr nin bana bakışlarını görecektiniz :)))
cok komıksın kız bı de dr a da mı soyledın
gözlerim doldu.Allah dualarını kabul etsin..HERKESİN İYİ OLMASINA SEVİNDİM, ALLAH HAYIRLISIYAA BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN BENİM İÇİNDE BOL BOL DUA EDİN LÜTFEN, UNUTMAYIN BENİDE :) KIZIM GEÇEN KADİR GECESİNDE İFTARA GİTTİĞİMİZDE 40 ÇIKMAMIŞ BİR BEBEK GÖRDÜ VE AĞLAMAYA BAŞLADI "BİZİM NEDEN YAŞAMADI " DEDİ ÇOK ÜZÜLDÜM ONUN İÇİN SONRA ONA " DUA ET ALLAH HAYIRLSINI VERSİN " DEDİM. O DA ŞÖYLE DUA ETTİ " ALLAHIM BİZE İKİZ VER HEM GİDENİN YERİNE HEMDE YENİ BİR TANE İKİSİDE ERKEK OLSUN ÇÜNKÜ BİZ EVDE 3 KIZIZ BABAM TEK ERKEK ONLARDA 3 ERKEK OLSUNLAR HEP BERABER OYUNLAR OYNIYALIM, BEN SÖZ VERİYORUM SANA BİRİNİN ADINI HAMZA DĞERİNİN ADINIDA MUHAMMED KOYCAM" HEM GÜLDÜM HEM GÖZLERİM DOLDU, MUKABELEDİ Kİ BİR TEYZEDE "SENİN İÇİN DUA ETTİM AMA İKİZ OLSUN DEDİM " DEDİ . BENDE ARTIK İKİZ OLURSA YARDIMA GELİRSİN BAKMAK İÇİN DEDİM:) ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH...
huu huuu alya naz ım sızlere bır merhaba demek ıstedı teyzoşları.
bıde bışı sorcaktık kuzularınıza gunde kacdefa hıçkırık tutuyor:))
kızlar kalsiyum ilacı içen varmı benim kemiklerim ağrıyor diye yazdı dr da şimdilerde kemiklerimin ağrıması normal değilmi
dayıkızı nbr nasılsın bakım
napıyo oğlumuz nasıl gıdıyo ısım duşundunmu kg durumun nasıl senı son görduumde manken modundaydın şimdşlerde nasılsın
yine başladınız mı sohbete kız kuzenler
emmimm kızı nerdesiiinnnnnnnnnnnnnn asuuuuuuuu
yine başladınız mı sohbete kız kuzenler
emmimm kızı nerdesiiinnnnnnnnnnnnnn asuuuuuuuu
Piiiiiii....bunca saat uyuduk kizimla,dedim simdi sayfalar dolmustur,bu kadarcik mi paylasim yapildiiii
Nerde bu annisler,nerde bu bebeler
Yazik,cok yazik
Asuuu kaynana topigine mi topluyosun milleti yoksaaa...
herkes yatıyor karpuzunu büyütüyor
ben zaten sen yoksun diye kendimi kaynnalar topiğine verdimkötü kaynana olmak için tüyolar alıyorum ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?