2012 Ekim Anneleri

kızlar ben kaçar... midem bugun cok tuhaf.. bir de su regl olcakmsım gibi sancı deli olcam. biraz uzanayım kendime gelirsem uğrarım yine gelemezsem de kendinize dikkat edin öpt

hayatımmm sağlıkla gelsin benimde belli oldu kısmetse aynı gün seninle :))) 21 eylül Allahtan hayırlısı ben çok heyecanlanıyorum ama aklıma geldikçe kalbim çarpıyor buarada ekim anneleri bende dahil eylül annesi oluyor :))) benim dr ile yaptığım konuşmada 21 değil 24 olsun terazi olsun bide çarşamba olmasın kuzey güney var dr nin bana bakışlarını görecektiniz :)))

hayatımmm sağlıkla gelsin benimde belli oldu kısmetse aynı gün seninle :))) 21 eylül Allahtan hayırlısı ben çok heyecanlanıyorum ama aklıma geldikçe kalbim çarpıyor buarada ekim anneleri bende dahil eylül annesi oluyor :))) benim dr ile yaptığım konuşmada 21 değil 24 olsun terazi olsun bide çarşamba olmasın kuzey güney var dr nin bana bakışlarını görecektiniz :)))

cok komıksın kız bı de dr a da mı soyledın

gözlerim doldu.Allah dualarını kabul etsin..
huu huuu alya naz ım sızlere bır merhaba demek ıstedı teyzoşları.

bıde bışı sorcaktık kuzularınıza gunde kacdefa hıçkırık tutuyor:))

günde en az bir kere.bazen 3 4 oluyor,ama çokkk uzun sürmüyor.. 5 dk falan..

slmmm kızlar
sabah bi günaydın dedik bi türlü gelemedik
bi gündüz uykusudur başladı başımı kaldıramıyorum
sonra da gece uyuyamıyorum nolucak benim bu halim

ne var ne yok çok bilmiyorum ama
Tuğçeserdar ın kızını gördüm maşallahhhh
kızımız çok tatlı allah bağışlasın darısı bizlere inşallahhh
doğuran falan yok de mi bugün

kızlar kalsiyum ilacı içen varmı benim kemiklerim ağrıyor diye yazdı dr da şimdilerde kemiklerimin ağrıması normal değilmi

cnm merhaba ben 5.aydan berı alıyorum 1 kg sut degerınde su anda vucudumuzda depolanan sutumuzun kalıtesı ıcınde cok önemlı ıcebılıysosan kullan derım ben emzırme dönemınd ebıle kullanmıştım kızımda yıne kullanıcam

kızlar gece uykularınız nasıl benım su 10 gundur ınanılmaz böluk bı ağrım rahatsızlogım yada hareket sorunumda yok ama cok sık uyanıyorum kımdada böyle olmuştu soın 2 ayda acaba rabbım alıştırıyomu sımdıde uykusuzluga dıyorum

dayıkızı nbr nasılsın bakım
napıyo oğlumuz nasıl gıdıyo ısım duşundunmu kg durumun nasıl senı son görduumde manken modundaydın şimdşlerde nasılsın

Piiiiiii....bunca saat uyuduk kizimla,dedim simdi sayfalar dolmustur,bu kadarcik mi paylasim yapildiiii
Nerde bu annisler,nerde bu bebeler
Yazik,cok yazik
Asuuu kaynana topigine mi topluyosun milleti yoksaaa...

Piiiiiii....bunca saat uyuduk kizimla,dedim simdi sayfalar dolmustur,bu kadarcik mi paylasim yapildiiii
Nerde bu annisler,nerde bu bebeler
Yazik,cok yazik
Asuuu kaynana topigine mi topluyosun milleti yoksaaa...

herkes yatıyor karpuzunu büyütüyor

ben zaten sen yoksun diye kendimi kaynnalar topiğine verdim kötü kaynana olmak için tüyolar alıyorum ordan

herkes yatıyor karpuzunu büyütüyor

ben zaten sen yoksun diye kendimi kaynnalar topiğine verdim kötü kaynana olmak için tüyolar alıyorum ordan

Durum vahim:18:
Artist hanim yok,felis hanim yok,masum hanim yok,daha bir suru kisi yok!asu kendini kaynanalara adamis,nerelere gidim ben yaa!yok ben en iyisi dogurayim,ekim annelerine mevzu ciksin,ehehe saka tabiii...
Gel kizim ilos,yemek yemeye gidelim,buralar da yeller esiyor...
Burda olan canlarim,yemekten sonra geliciiim,opuldunuz

herkese merhaba..
bugün benim için çok zor bir gün..kuzenim şemdinlide şehit düştü....cenazeye bile gidemedim. gitmeye kalksam otobüsle 20 saat burdan. eşim il dışında görevde.. tek başımayım.. çok zormuşbu acı. allah kimseye yaşatmasın.. mekanını cennet etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…