2012 Ekim Anneleri

huu huuu alya naz ım sızlere bır merhaba demek ıstedı teyzoşları.

bıde bışı sorcaktık kuzularınıza gunde kacdefa hıçkırık tutuyor:))

hoşgeldiniz efendim

bize en az 2 kez hıckırık tutuyor valla teyzesi... hatta biri az önce geçti cıldırdı sinirden içerde

size kaç kez hıckırık tutuyor efendim

ooo senin işin zor ardaşım evde uyuyan olunca gündüzleri benimde kardeşimin vardıyalı işi annem pek evde durmuyo gündüzleri :)))

onu yapamıyorum işte... arada uyanır ve beni ewde görmezse cok morali bozuluyormus... bu yuzden tek gidebildiğim yer ekmek almak için bakkal daha ötesi yok

ben hala hıçkırık olayını çözemedim desem haraket ediyo çok sık

birde sırtını poposunu başını birden yaslıyo karnıma o kadar

tatlım normal hareketlerinin dısında 2 sn.de bir olan ritmik kalp atısı gibi bir hareket oluyor hıckırık o işte :)

canım melodinin sitesinde fiyat bulamadım ben fiyatları biliyomusun nasıl bir şey alıcaksın

merhaba bende melodi çikolatadan alacağım kızımın çikolatalarını.bize yakın mağazası var gdiip bakmıştım fiyatlarına.yaldızlı paketlerin kilosu 52 tl ye geliyo ve yaklaşık olarak 64 tane varmış içinde.biblolu olanların kilosu 78 tl ye geliyo ve onda da yaklaşık 35-40 tane oluyo.bir de kelebekli modelleri falan vardı pnun kilosu da 78 tl ye geliyo ve içinde 60-65 arası varmış.umarım yardımcı olabilmişimdir.

hastane için düşünüyorum bende mevlüt için k.validem ayarlamış
uygunmuş melodinin fiyatları ben şubeleri nerede bir bakayım şimdi teşekkür ederim

biz çok hıçkırıyoruz yaa özelliklede ben yemek yedikten sonra hıçkırık tutuyo oğlum ne alakaysaa günde 4 5 kere hıçkırıyo diyebilirim bizimki

yutkunmayı öğreniyorlarmıs güzel annesi :) ondan da hıckırık tutarms annem bana öyle demişti

sızın ne guzel azmış bızımkı her yemekten sonra hıçkırık tutuyor kuzum çıldırıyor ıçerde bende dışarda tabıkı hatta gece mıgdem yanıyor kalkıp soda veya sut ıçıyorum hemen arkasından tekrar hıçkırıyor

kızlar kalsiyum ilacı içen varmı benim kemiklerim ağrıyor diye yazdı dr da şimdilerde kemiklerimin ağrıması normal değilmi

kızlar kalsiyum ilacı içen varmı benim kemiklerim ağrıyor diye yazdı dr da şimdilerde kemiklerimin ağrıması normal değilmi

Bana coktandir yazdı ama içmiyorum mİdem almıyor sandoz seklinde ben doğal olarak almaya çalışıyorum süt peynir dr zaten kalsiyum alamadığında al demişti

canım melodinin sitesinde fiyat bulamadım ben fiyatları biliyomusun nasıl bir şey alıcaksın

Sitesinden degilde şubesinden daha dogrusu Anadolu yakasında libadiye de pilaki diye bı yerde melodi satılıyor oradan alicam ins canim KADIKÖY de filanda var pilakinin şubesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…