- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
huu huuu alya naz ım sızlere bır merhaba demek ıstedı teyzoşları.
bıde bışı sorcaktık kuzularınıza gunde kacdefa hıçkırık tutuyor:))
ooo senin işin zor ardaşım evde uyuyan olunca gündüzleri benimde kardeşimin vardıyalı işi annem pek evde durmuyo gündüzleri :)))
ben hala hıçkırık olayını çözemedim desem haraket ediyo çok sık
birde sırtını poposunu başını birden yaslıyo karnıma o kadar
onu yapamıyorum işte... arada uyanır ve beni ewde görmezse cok morali bozuluyormus... bu yuzden tek gidebildiğim yer ekmek almak için bakkal daha ötesi yok
tatlım normal hareketlerinin dısında 2 sn.de bir olan ritmik kalp atısı gibi bir hareket oluyor hıckırık o işte :)
canım melodinin sitesinde fiyat bulamadım ben fiyatları biliyomusun nasıl bir şey alıcaksın
merhaba bende melodi çikolatadan alacağım kızımın çikolatalarını.bize yakın mağazası var gdiip bakmıştım fiyatlarına.yaldızlı paketlerin kilosu 52 tl ye geliyo ve yaklaşık olarak 64 tane varmış içinde.biblolu olanların kilosu 78 tl ye geliyo ve onda da yaklaşık 35-40 tane oluyo.bir de kelebekli modelleri falan vardı pnun kilosu da 78 tl ye geliyo ve içinde 60-65 arası varmış.umarım yardımcı olabilmişimdir.
https://www.cikolatayolla.com/kiz-bebek-cikolatasi.htm
biz de burdan sipariş verdik bakalım çikolatamızı..isim falan istediğimiz gibi yazı yazdırabiliyoruz üstüne..inşallah tadı da güzeldir..
hımmm bizim oğlumuz pek hıçkırmıyo o zaman arada sırada
biz çok hıçkırıyoruz yaa özelliklede ben yemek yedikten sonra hıçkırık tutuyo oğlum ne alakaysaa günde 4 5 kere hıçkırıyo diyebilirim bizimki
yutkunmayı öğreniyorlarmıs güzel annesi :) ondan da hıckırık tutarms annem bana öyle demişti
kızlar kalsiyum ilacı içen varmı benim kemiklerim ağrıyor diye yazdı dr da şimdilerde kemiklerimin ağrıması normal değilmi
canım melodinin sitesinde fiyat bulamadım ben fiyatları biliyomusun nasıl bir şey alıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?