2012 Ekim Anneleri

Kizlar merhaba, doktordan geldik haberleri vereyim dedim.. oglusum 47cm olmus ve 2260gr.. cok iri bir bebek olmayacakmis uzun boylu ama minyon dedi doktorumuz.. suyum 100 civarindaymis limit ama bebegin sagligina engel birsey degil dedi.. yine de bol bol dinlen artk calisma dedi.. buyuk ihtimal ben de sezeryan olcam..kafasi buyuk oglumun bi de korkuyorum... iste boyle.. sizde ne var ne yokk?

Cok uzuldum basiniz saolsun iste boyle bir zamanda erkek cocuk getiriyoruz biz de.. beni en cok dusunduren de bu

ayyy cnm benım çok uzuldum ne dıyeccegımı bılemedım dogudayken hergun o duyguyu yasıyordum asker esı olarak çokk kötu allahım sabır versın.memleketı neresıydı

başınız sağolsun arkadaşım.
allah rahmet eylesin, sizlerede sabırlar versin...

dayıkızı nbr nasılsın bakım
napıyo oğlumuz nasıl gıdıyo ısım duşundunmu kg durumun nasıl senı son görduumde manken modundaydın şimdşlerde nasılsın
iyi valla seni sormali, bebis iyi, isme karar vermedik daha, 63 kiloyum ama yine ayni manken modunda, bi göbek fazlaligim var

tosun 86

çok üzüldüm canım... daha ne kadar içimiz yanacak bilemiyorumm cok üzücü.. Allah sabır versin ailenize,başınız sağolsun..

maşallah kuzuna.
çalışmak zorlaştı gerçekten bizimde son 4 günümüz kaldı

çokkkk çok üzüldüm.malesef ki artık her gün en az bir şehit var ve biz başkalarının derdiyle uğraşmaktan kendi sorunlarımıza bakamıyoruz ülke olarak.. ateşler düşüyor evlere,anaların yüreğine...kimin umurunda,çok yazık,giden gittiğiyle kalıyor..geride gözü yaşlı bir aile çevresi..Allah bu hainlere akıl fikir vicdan versin.. pis nankörler.. haram zıkkım olsun bu ülkeden yedikleri her lokma,benim cebimden ona giden her bir kuruş...

başınız sağolsun,Allah anacığına babacığına sizlere sabır versin..

Son düzenleme:

sağol canım. allah razı olsun..

Basiniz sagolsun be basimiz sagolsun Yeter artik verdigimiz sehitler Allah geride kalanlara sabir versin. Demek istedigim cok sey var ama....

çok üzüldüm canım başımız sağolsun Allah sizlere sabır versin...
yetti artık hergün şehit haberi ...

başımız sağolsun ..Allah geride kalanlara sabır versin

allah sabır versin, başınız sağolsun cnm,allah terörü kahretsin yok etsin inş

Canim basiniz sagolsun,Allah sabir versin...

bugün toplantım vardı okulda.dogum iznini sordum memura işlemiş.ayın 21inde izne ayrılıyorum ve toplamda 5+8hafta 13hafta iznliyim.tekrar rapor almana gerek yok doktordan dedi memur.

bugün toplantım vardı okulda.dogum iznini sordum memura işlemiş.ayın 21inde izne ayrılıyorum ve toplamda 5+8hafta 13hafta iznliyim.tekrar rapor almana gerek yok doktordan dedi memur.

işgöremez raporun olmadan nasıl ayın 21inde ayrılabilirsin ki..ben sana bişey diyim mi sen yine de eşeğini sağlam kazığa bağla al raporunu... çünkü o rapor olmadan mümkün değil ayrılamazsın.. küçük bir teftişte başın çok fena yanar benden söylemesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…