dilek pastanelerinin bebek çikolatalarından aldım biblolu olanlardan... eger doğum belirtilerin yoksa bence erken... ama alıp dolaba koyarım içim rahat eder diyosan o da olabilir...
Kızlar sizinde kalça kemiklerinizde ağrı var mı? Benim sağ tarafım o kadar fena ki ben artık yürüyemiyorum; toplallıyorum.Bir taraftan diğer tarafa dönmek işkence oluyor. Ama ne uzanırken ne de ayaktayken var bu problem sadece yürürken. Ben şimdi doğuma kadar yatacak mıyım? :44::44:Yürümem gerek doğumu kolaylaştırmak için. Doktoruma sorum "yapacağımız bir şey yok" dedi. Ama ben iki adım bile atamıyorum
kızla hastane çantama 1 gecelik sabahlık takım birde pijama takım yetermi ? yedek pijama koysammı gerçi öyle hastane için yeni almam gerekecek çunku evdekiler olmuyo artık eşimin pijamalarını giyiyorum evde bu ara :))
masum cum bu arada dun kızın odasını gordum ama yazmayı unutmusum cok tatlı olmus herseyı cok guzel,dolapta cok kullanıslı gorunuyor...gule gule buyusun ece kız odasında Allah ın ıznıyle
anne acıdan ölmüş diye okuyunca gerçekten öldü sandım :18:
ben de kıyafet fazla mı koydum acaba diyodum ama iyi olmuş o zaman pis minişler
çok geçmiş olsun sana da
tatlım ben bir takım gecelik bir takım da önden düğmeli pijama koydum kalın henuz sabahlık almadım... terlik iç çamasırı vs onları da koydum... hayırlısı bakalım
HERKESİN İYİ OLMASINA SEVİNDİM, ALLAH HAYIRLISIYAA BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN BENİM İÇİNDE BOL BOL DUA EDİN LÜTFEN, UNUTMAYIN BENİDE :) KIZIM GEÇEN KADİR GECESİNDE İFTARA GİTTİĞİMİZDE 40 ÇIKMAMIŞ BİR BEBEK GÖRDÜ VE AĞLAMAYA BAŞLADI "BİZİM NEDEN YAŞAMADI " DEDİ ÇOK ÜZÜLDÜM ONUN İÇİN SONRA ONA " DUA ET ALLAH HAYIRLSINI VERSİN " DEDİM. O DA ŞÖYLE DUA ETTİ " ALLAHIM BİZE İKİZ VER HEM GİDENİN YERİNE HEMDE YENİ BİR TANE İKİSİDE ERKEK OLSUN ÇÜNKÜ BİZ EVDE 3 KIZIZ BABAM TEK ERKEK ONLARDA 3 ERKEK OLSUNLAR HEP BERABER OYUNLAR OYNIYALIM, BEN SÖZ VERİYORUM SANA BİRİNİN ADINI HAMZA DĞERİNİN ADINIDA MUHAMMED KOYCAM" HEM GÜLDÜM HEM GÖZLERİM DOLDU, MUKABELEDİ Kİ BİR TEYZEDE "SENİN İÇİN DUA ETTİM AMA İKİZ OLSUN DEDİM " DEDİ . BENDE ARTIK İKİZ OLURSA YARDIMA GELİRSİN BAKMAK İÇİN DEDİM:) ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH...
ben gecelik ile set almıştım sabahlığı gerek varmı sabahlığa bilmem adetten diye aldım işte hafta sonu odası gelicek kısmet olursa bir haftada havalansın kokar diyo annemler bende o arada yıkama utu işlerini halledeyim diyorum çantayıda ozaman hazırlarım haftaya c tesi dr randevum var 1 ay oldu bakalım neler diyecek dr
sabahlığı doğum sonrası olan kanamlar için diyolarmıs tatlım. doğum yapan arkadaslardan öğrendim... hani iç çamasırından taşma kirlenme esnasında kurtarıcı olur dediler
evet kurtarıcı olur :)) yinede yedek bir pijama koyalım biz garanti olsun işimiz
rabbım en kısa zamanda nasıp eder inşallah dualarım seninle benim 4.gebeliğim ilk bebeğim olsaydı şimdi 3 yaşında olucaktı benimle birlikte olan arkadaşlarım buyuttu bile ama kısmet değilmiş umudunu yitirme ben hiç yılmadım çok üzüldüm ama asla vazgeçmedim çok ama çok dua ettim şimdide ediyorum isteyen herkeze sağlıkla versin rabbim
yedek pijamam falan hepsi hazır sadece sabahlık almadım henuz gönlüme göre bulamadım daha
gunler azaldıkca heyecanım artıyo fenaaa... bir de bugun adet olacakmısım gibi ağrım var karnım cok sert....
acaba heyecandan mı böyleyim yoksa bebiş mi gelmeye iyice hazırlanıo bilemedimmmm
bende ara ara baskı gibi ağrı oluyo aşağıya baskı yapıyo kereta :)) ama çabuk geçiyo ağrısı benim karnım ilk günden beri sert günler yaklaşınca heyecan bendede var tabi
çalışıyorum kafamı dağıtıyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum
bu hafta esim gececi 11-8 vardiyasında...
gunduz ewde ama uyuyo ses yapmamaya calısıyorum, gece de yok zaten.. ondan kendimi dinleyecek cooook vaktim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?