2012 Ekim Anneleri

selam güzel anneler kızları ve oğlları. giremiyorum nete hiç girsemde son sayfaya bakıp çıkıyorum nasılsınız iyisinizdir inşallahhh. benim kızımda inşallahhh 7 ekimde gelecek oğlumu sezeryanla dünyaya getirmiştim dört sene önce şimdi yine sezeryan olucam tarihimiz belli oldu inşallahh erken gelmeye kalkmazsa sağlıkla alıcaz kucağımıza. çok heyecan var içimde sanki ilk defa doğum yapıcam herşeyi hazır çok şükür hastane çantamızıda hazırladık tek geri kalan ev temizliği ve beşik beşiğide acele etmeyelim dedik ne olur olmaz diye doğuma bir gün kala filan alıcaz. erken gelirse artık beğendiğim modeli babamıza gösterdim gidip alır gelir ben hastanedeyken ne yapalım. son zamanlarım çok sıkıntılı eşim amaliyat oldu 10 gündür evde raporunun bitmine 20 gün var sağolsunlar geçmiş olsuna gelen giden çok oluyor ayakta çok kalıyorum oğlumunda uyku düzeni bozuldu gece geç saatlaere kadar ayakta bir türlü dinlenemiyorum yattığım zaman hiç rahatım yok toplam beş kilo aldım çok fazla kilo almadım ama göbüşüm kocaman sivri bir şekilde oğlumda bvu kadar şişmemeştim rahatsız ediyor yatmamda kalkmamda buna şükür sağlıkla gelsinde güzel kızımız alya da bugünlerde geçer eminim. hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhh rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize.

dilek pastanelerinin bebek çikolatalarından aldım biblolu olanlardan... eger doğum belirtilerin yoksa bence erken... ama alıp dolaba koyarım içim rahat eder diyosan o da olabilir...

Haftaya cuma kontrolum var o zaman mı als:26:am diyorum hem tam olarak durumumda belli olur bakalım kararsızım iste doğurmadan bütün isler hallolsun istiyorum

slm yazmadan gecemedim benim de cok kötüydü ayağımı kaldırmak,yatakta dönmek işkenceydi...
doktorum da sürekli yapacak bişi yok diyordu baska bi doktora gittim kalsiyum kullanmamı söledi 2 günde bir
ve bıcakla kesilmiş gibi gecti ağrım
doktoruna danısabilirsin bana iyi geldi umarım sana da faydası olur

masum cum bu arada dun kızın odasını gordum ama yazmayı unutmusum cok tatlı olmus herseyı cok guzel,dolapta cok kullanıslı gorunuyor...gule gule buyusun ece kız odasında Allah ın ıznıyle

tatlım ben bir takım gecelik bir takım da önden düğmeli pijama koydum kalın henuz sabahlık almadım... terlik iç çamasırı vs onları da koydum... hayırlısı bakalım

masum cum bu arada dun kızın odasını gordum ama yazmayı unutmusum cok tatlı olmus herseyı cok guzel,dolapta cok kullanıslı gorunuyor...gule gule buyusun ece kız odasında Allah ın ıznıyle

Sagolasin canim dolabi marangoza yaptirdik duz beyaz sonra ben ustlerine yapiskanli suslerv aldim cok sirin oldu odayi tamamlamaya calisiyoruz az isi daha kaldi

anne acıdan ölmüş diye okuyunca gerçekten öldü sandım :18:

ben de kıyafet fazla mı koydum acaba diyodum ama iyi olmuş o zaman pis minişler

çok geçmiş olsun sana da

sağolasın canım.bende az önce bavuluma ek olarak sırt çantası aldım herşeyi fazla fazla koydum ne olur olmaz sende ii yapmışsın.durmadan kaka yaptı teyzesi içinin temizlenmesi 3-4 günü buluyomuş bebişlerin

37 de çatı muayenemiz yapılacak haftaya cumaya denk geliyor. Ona göre normal sezeryan kararı verilecek...hayırlısı:)Muayene etmeden karar vermemek lazım dedi bakalım...ben normal istiyorum isallah olur:))))

kızlar bugun gecen gunku kadar siddetli olmasa da bel ve sırtım ağrıyor ek olarak ta adet sancısı cekiyorum gibi sanki baslıcak gibi ağrısı var inceden inceye sizde de oluyor mu böyle ağrılar ??

HERKESİN İYİ OLMASINA SEVİNDİM, ALLAH HAYIRLISIYAA BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN BENİM İÇİNDE BOL BOL DUA EDİN LÜTFEN, UNUTMAYIN BENİDE :) KIZIM GEÇEN KADİR GECESİNDE İFTARA GİTTİĞİMİZDE 40 ÇIKMAMIŞ BİR BEBEK GÖRDÜ VE AĞLAMAYA BAŞLADI "BİZİM NEDEN YAŞAMADI " DEDİ ÇOK ÜZÜLDÜM ONUN İÇİN SONRA ONA " DUA ET ALLAH HAYIRLSINI VERSİN " DEDİM. O DA ŞÖYLE DUA ETTİ " ALLAHIM BİZE İKİZ VER HEM GİDENİN YERİNE HEMDE YENİ BİR TANE İKİSİDE ERKEK OLSUN ÇÜNKÜ BİZ EVDE 3 KIZIZ BABAM TEK ERKEK ONLARDA 3 ERKEK OLSUNLAR HEP BERABER OYUNLAR OYNIYALIM, BEN SÖZ VERİYORUM SANA BİRİNİN ADINI HAMZA DĞERİNİN ADINIDA MUHAMMED KOYCAM" HEM GÜLDÜM HEM GÖZLERİM DOLDU, MUKABELEDİ Kİ BİR TEYZEDE "SENİN İÇİN DUA ETTİM AMA İKİZ OLSUN DEDİM " DEDİ . BENDE ARTIK İKİZ OLURSA YARDIMA GELİRSİN BAKMAK İÇİN DEDİM:) ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH...

tatlım ben bir takım gecelik bir takım da önden düğmeli pijama koydum kalın henuz sabahlık almadım... terlik iç çamasırı vs onları da koydum... hayırlısı bakalım

ben gecelik ile set almıştım sabahlığı gerek varmı sabahlığa bilmem adetten diye aldım işte hafta sonu odası gelicek kısmet olursa bir haftada havalansın kokar diyo annemler bende o arada yıkama utu işlerini halledeyim diyorum çantayıda ozaman hazırlarım haftaya c tesi dr randevum var 1 ay oldu bakalım neler diyecek dr

rabbım en kısa zamanda nasıp eder inşallah dualarım seninle benim 4.gebeliğim ilk bebeğim olsaydı şimdi 3 yaşında olucaktı benimle birlikte olan arkadaşlarım buyuttu bile ama kısmet değilmiş umudunu yitirme ben hiç yılmadım çok üzüldüm ama asla vazgeçmedim çok ama çok dua ettim şimdide ediyorum isteyen herkeze sağlıkla versin rabbim

sabahlığı doğum sonrası olan kanamlar için diyolarmıs tatlım. doğum yapan arkadaslardan öğrendim... hani iç çamasırından taşma kirlenme esnasında kurtarıcı olur dediler

evet kurtarıcı olur :)) yinede yedek bir pijama koyalım biz garanti olsun işimiz

yedek pijamam falan hepsi hazır sadece sabahlık almadım henuz gönlüme göre bulamadım daha

gunler azaldıkca heyecanım artıyo fenaaa... bir de bugun adet olacakmısım gibi ağrım var karnım cok sert....

acaba heyecandan mı böyleyim yoksa bebiş mi gelmeye iyice hazırlanıo bilemedimmmm

Sağol canım inşallah Allah hakkımızda hep hayır nasip etsin, duadan başka yapacak birşey yok Ondan başka gidecek kapımda yok...

bende ara ara baskı gibi ağrı oluyo aşağıya baskı yapıyo kereta :)) ama çabuk geçiyo ağrısı benim karnım ilk günden beri sert günler yaklaşınca heyecan bendede var tabi
çalışıyorum kafamı dağıtıyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum

bu hafta esim gececi 11-8 vardiyasında...

gunduz ewde ama uyuyo ses yapmamaya calısıyorum, gece de yok zaten.. ondan kendimi dinleyecek cooook vaktim oluyor

huu huuu alya naz ım sızlere bır merhaba demek ıstedı teyzoşları.

bıde bışı sorcaktık kuzularınıza gunde kacdefa hıçkırık tutuyor:))

bu hafta esim gececi 11-8 vardiyasında...

gunduz ewde ama uyuyo ses yapmamaya calısıyorum, gece de yok zaten.. ondan kendimi dinleyecek cooook vaktim oluyor

ooo senin işin zor ardaşım evde uyuyan olunca gündüzleri benimde kardeşimin vardıyalı işi annem pek evde durmuyo gündüzleri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…