işgöremez raporun olmadan nasıl ayın 21inde ayrılabilirsin ki..ben sana bişey diyim mi sen yine de eşeğini sağlam kazığa bağla al raporunu... çünkü o rapor olmadan mümkün değil ayrılamazsın.. küçük bir teftişte başın çok fena yanar benden söylemesi..
taze anne hoşgeldin... seni görünce içim kıpır kıpır oldu meleğin nasıl iyi misiniz tatlı kuzuuu
iyi allaha sukur yanımda bı gozum onda dıger gozum topıkte gecmısı okuyodum..
iyi allaha sukur yanımda bı gozum onda dıger gozum topıkte gecmısı okuyodum..
Canim Ece kizimiz cok tatli maasallah pamuk prenses gibionu gorduk iyi de sen nasil oldun anlat bakalim? Agrin sizin var mi? 1. Sayfada link var dogum hikayeleri diye bir ara detayli yazarsan sevinirim bize de faydasi olur tecrubelerin
bende 4 gün sonra izne çıkacağımsanıyordum ki 32.haftada aldığım 37.haftaya kadar çalışabilir raporu yeterli, doktoruma sorduğumda 37.haftada çalışamaz raporu almam gerekliymiş. ben özel sektördeyim ama sistem aynıdır herhalde.
ama sahiden çok tatlı bi kuzuumaşallah subhanallah resmini görünce dayanamadım ağladım hepimizin meleği sağ salim gelsin inşallahh. sende iyisin toparlandın değil mi?
ayyy cnm benım çok uzuldum ne dıyeccegımı bılemedım dogudayken hergun o duyguyu yasıyordum asker esı olarak çokk kötu allahım sabır versın.memleketı neresıydı
toparlandım yarın bantımı cıkarıcaklar.hastaneye gıdıcem yanı
herkese merhaba..
bugün benim için çok zor bir gün..kuzenim şemdinlide şehit düştü....cenazeye bile gidemedim. gitmeye kalksam otobüsle 20 saat burdan. eşim il dışında görevde.. tek başımayım.. çok zormuşbu acı. allah kimseye yaşatmasın.. mekanını cennet etsin..
herkese merhaba..
bugün benim için çok zor bir gün..kuzenim şemdinlide şehit düştü....cenazeye bile gidemedim. gitmeye kalksam otobüsle 20 saat burdan. eşim il dışında görevde.. tek başımayım.. çok zormuşbu acı. allah kimseye yaşatmasın.. mekanını cennet etsin..
sağol canım. mersin anamur. benim eşimde asker şimmdi daha çok korkmaya başladım
iyiyim ilk 2-3 gun bıraz zordu.sunı sancı bıraz zor oldu dogumdan cıktım hala sancım vardı.iğrenc bısey sunı sancı.bellim agrıyor.oda normalmıs doktor az kalsın dogurmustun dedı.anlıycagın hem normal dogum agrıları hemde sezeryan sızısı var.bırde kızım hergun baska baska testler ıcın hastaneye gıdıyor.o yuzden gec ıylesmısım.sıze sunu soylıyım e normal ne sezeryan zor degıl.allah oyle bır cesaret verıyor kı benım gıbı korkak bırı.bıle normal dogum ıcın cırpındı eger kı kızımın kalp atısları 60 a kadar dusmeseydı dogurucaktım kısmet degılmıs..
herkese merhaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?