2012 Ekim Anneleri

Tosun86 basimiz sagolsun,yuregimiz yaniyor,tabii en cok ailesinin yanar biliyorum, yeter artik bu kadar evlat verdigimiz,yeter!
Allah sabir versin,ne diyeyim,onun yeri zaten cennet...

bende 4 gün sonra izne çıkacağım sanıyordum ki 32.haftada aldığım 37.haftaya kadar çalışabilir raporu yeterli, doktoruma sorduğumda 37.haftada çalışamaz raporu almam gerekliymiş. ben özel sektördeyim ama sistem aynıdır herhalde.

taze anne hoşgeldin... seni görünce içim kıpır kıpır oldu meleğin nasıl iyi misiniz tatlı kuzuuu

iyi allaha sukur yanımda bı gozum onda dıger gozum topıkte gecmısı okuyodum..

Canim Ece kizimiz cok tatli maasallah pamuk prenses gibi onu gorduk iyi de sen nasil oldun anlat bakalim? Agrin sizin var mi? 1. Sayfada link var dogum hikayeleri diye bir ara detayli yazarsan sevinirim bize de faydasi olur tecrubelerin

iyi allaha sukur yanımda bı gozum onda dıger gozum topıkte gecmısı okuyodum..

ama sahiden çok tatlı bi kuzuu maşallah subhanallah resmini görünce dayanamadım ağladım hepimizin meleği sağ salim gelsin inşallahh. sende iyisin toparlandın değil mi?

tosun86 başın sağolsun benim de ağzım doluyor doluyor ama lanet olsun susuyorum....

benimde cuma günü son günüm umarım benimde 8+5 13 haftamda sorun çıkmaz ...memura tembihledim ama herşey mem e bağlı galiba...

Tugceserdar meleğine sevgiler Alllah onunla mutlu bir ömür versin sana inşallah....

Canim Ece kizimiz cok tatli maasallah pamuk prenses gibi onu gorduk iyi de sen nasil oldun anlat bakalim? Agrin sizin var mi? 1. Sayfada link var dogum hikayeleri diye bir ara detayli yazarsan sevinirim bize de faydasi olur tecrubelerin

iyiyim ilk 2-3 gun bıraz zordu.sunı sancı bıraz zor oldu dogumdan cıktım hala sancım vardı.iğrenc bısey sunı sancı.bellim agrıyor.oda normalmıs doktor az kalsın dogurmustun dedı.anlıycagın hem normal dogum agrıları hemde sezeryan sızısı var.bırde kızım hergun baska baska testler ıcın hastaneye gıdıyor.o yuzden gec ıylesmısım.sıze sunu soylıyım e normal ne sezeryan zor degıl.allah oyle bır cesaret verıyor kı benım gıbı korkak bırı.bıle normal dogum ıcın cırpındı eger kı kızımın kalp atısları 60 a kadar dusmeseydı dogurucaktım kısmet degılmıs..

evet canım aynen öyle..doğum izninde fark yok özelle devlette.çalışamaz raporunda artık çalışamayacağımız yazacak,tarih olacak ve kaç hafta gebe olduğumuz yazacak..ayrılma sebebimiz olacak. yoksa kafadan ben çıkıyorum şeklinde olur..

kızlar bu çokkk önemli bir konu,birçok kişi bu raporları tam yapamadığı için,takip etmediği -edemediği için,veya yanlış bilgilerden dolayı çok mağdur oluyor..

melis37 senin de mağdur olmanı istemem.o raporu almak zorundasın canım...

toparlandım yarın bantımı cıkarıcaklar.hastaneye gıdıcem yanı

maşallah ikinizede. senden iyi haberler alınca sezeryan korkularımda hafifliyor
biraz toparlandıktan sonra ve bende doğum yaptıktan sonra (hala çalışıyorum) görüşelim kuzularımızla birlikte

başın sağolsun canım.milletimizin başı sağolsun Allah sabır versin sizlere.

tosun86
başımız sağolsun yeter artık bu lanet terör hergün ciğerimizi yakıyor
allah sizlere sabır versin canım hele anasına babasına

başınız saolsun..mekanı cennet olsun

Dedigin gibi canim Kismet degilmis normal dogumun halbuki 7 cm de acilman olmustu. Oyle ya da boyle sen atlattin kuzunu kucagina aldin darisi hepimizin basina

Canım başımız sağolsun. çok zor bir acı ve artık her gün her gün duymak hepimizi kahrediyor. Şehidiniz cennet mekanında sizlere şefaatçi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…