2012 Ekim Anneleri

tatlım başıın saolsun gercekten cok üzüldüm... her sehit haberinde içimden bir parca kopar gibi olurum hep ama bir tanıdığımızın canının şehit olması baska birşeymiş... rabbim sizlere sabır versin...

merhaba kızlar nasılsınız ?

hafiften ağrılarla geceye devam etmekteyiz kızımla :)

sanırım artık sabırsızlanıyor minnakım bakalım hayırlısı olsun...

sizler nasılsınız ?

sizler nasılsınız ?

sizler nasılsınız ?

Benimde bi kasiklarima sanci giriyo az,ama asil sag kaburgamin altinda toplaniyor oglum poposu o kadar yukari cikar mi bilmiyorum ama oyle cok fena tutuluyorum kipirdayamiyorum...

Benimde bi kasiklarima sanci giriyo az,ama asil sag kaburgamin altinda toplaniyor oglum poposu o kadar yukari cikar mi bilmiyorum ama oyle cok fena tutuluyorum kipirdayamiyorum...

o yaslanmalarını sorma zaten hiç çok fena oluyorlar yahu bir de geriniyorlar ya :)) hem canım acıyor o vakit hem cok hosuma gidiyor

göğüs çatlamasıyla yaralarıyla ilgili bir öneriden alıntı yaptım

yeni doğum yapan bayanın memesinin ucuna ve kahverengi bölğeye kuru soğanı 2ye bölüp onunla 2göğse sürüyorlarmış 5dk beklettikten sonra temiz bezle silip bebeği emziriyorlarmış
1kez yapılan uyğulama ama asla bebek ağız sütünü almadan yapılacakmış bir dahada çatlak olmuyormuş
sizler için geç olmuş olabilir ama yeni anne olacaklar için denemeye değer derim

eee soğan mı koyacaz d. çantasına

öyykkkk benim şimdiden içim kalktı soğan kokusu acısı yok aman ben almayayım alana mani olmayayım...

hem her yazan da doğru olmuyor malum... cocuk belki emeceği varsa da emmez iyice tiksinir...

bu riski göze alamam sanırım:26:

canım ben sordum doktoruma lansinoh kremi pazartesi sürmeye başla dedi...perşembe gününe kadar devam edeceğim sürmeye

canım ben sordum doktoruma lansinoh kremi pazartesi sürmeye başla dedi...perşembe gününe kadar devam edeceğim sürmeye

bende eczaneden alicaktim bana bepanthen önerdi, hem bebegin poposuna hemde göguse surulebiliyormus bende aldim, kullanan var mi ki?

bende eczaneden alicaktim bana bepanthen önerdi, hem bebegin poposuna hemde göguse surulebiliyormus bende aldim, kullanan var mi ki?

benim bir yakın arkadasım kızının popuşuna kullanıyormus bepanthen kremi... annem de hemsire o da tavsiye etti koydum ben de cantaya...

canım ben 32. haftamda pişik gibi bişey olmuştu kolumda o zman bepanthen kullanabilirmiyim demiştim,,hayır dedi başka bikrem yazdı :26:

herkese şimdiden hayırlı doğumlar dilerim, bebişlerinizi sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah

soğanı duymuştum bende ama hiç denemedim..
lansinoha doğumdan önce başlamıştım, sonra da sürdüm bende etki etmedi diyebilirim. denemek için küçük boyu alınabilir..
yara olmamıştı ama sızlıyordu göğüs uçlarım. en iyisi göğüs kalkanı, o dönemdeki hassas göğüs uçlarını çok güzel koruyor, tavsiye ederimm

kızlar ben 12ye kadar buradayım anca neti yenilemek için eşim hatta tl yükletmeyi unutmus pfff

tarihler 13 eylüle döndüğünde net otomatik kesilecek... vınn kullanıyoruz ondan biranda cıkarsam kusura bakmayın emi

benim bir yakın arkadasım kızının popuşuna kullanıyormus bepanthen kremi... annem de hemsire o da tavsiye etti koydum ben de cantaya...
evet bebis poposu icin iyiymiste, gögus icin kullanildigini eczanede ögrendim.

canım ben 32. haftamda pişik gibi bişey olmuştu kolumda o zman bepanthen kullanabilirmiyim demiştim,,hayır dedi başka bikrem yazdı :26:
aaa neden öyle dediki doktor, acaba cesidi falan mi var:26: benim aldigim kutunun ustunde bebek resmiyle kadin resmi var, prospektusude okudum gögus yaralari icinde kullanilir diyo:26:

benim lansinoh çooktaaaaaaaaaaaan çantama girdi bile... kullanmaya başlarım tarihi belli olsun da. ama arkadaşımda öncesinde başlamasına rağmen zerre kadar işe yaramadı...bir de kızlar gerçekten tepine tepine emziriyor acısı çok belli resmen kanlı kanlı emiyor bebek..

sanırım göğüs kalkanı almak en güzeli olacak

ewet tatlım benim çevremde de bunu çok söylüyorlar ama doğuma giderken sürecekmişsin doğum olana kadar göğüs ucu pişiyormuş sonrada dediğin gibi silip emziriyormuşsun bence denemeye değer

aaa neden öyle dediki doktor, acaba cesidi falan mi var:26: benim aldigim kutunun ustunde bebek resmiyle kadin resmi var, prospektusude okudum gögus yaralari icinde kullanilir diyo:26:

bilmiyorum ki canım belki farklıdır orada satılanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…