Basiniz saolsun allah sabir versin cok zor daynamaiyorum sehit haberlerine benim esimde polis allah hepsini korusun
herkese merhaba..
bugün benim için çok zor bir gün..kuzenim şemdinlide şehit düştü....cenazeye bile gidemedim. gitmeye kalksam otobüsle 20 saat burdan. eşim il dışında görevde.. tek başımayım.. çok zormuşbu acı. allah kimseye yaşatmasın.. mekanını cennet etsin..
merhaba kızlar nasılsınız ?
hafiften ağrılarla geceye devam etmekteyiz kızımla :)
sanırım artık sabırsızlanıyor minnakım bakalım hayırlısı olsun...
sizler nasılsınız ?
Benimde bi kasiklarima sanci giriyo az,ama asil sag kaburgamin altinda toplaniyor oglum poposu o kadar yukari cikar mi bilmiyorum ama oyle cok fena tutuluyorum kipirdayamiyorum...
göğüs çatlamasıyla yaralarıyla ilgili bir öneriden alıntı yaptım
yeni doğum yapan bayanın memesinin ucuna ve kahverengi bölğeye kuru soğanı 2ye bölüp onunla 2göğse sürüyorlarmış 5dk beklettikten sonra temiz bezle silip bebeği emziriyorlarmış
1kez yapılan uyğulama ama asla bebek ağız sütünü almadan yapılacakmış bir dahada çatlak olmuyormuş
sizler için geç olmuş olabilir ama yeni anne olacaklar için denemeye değer derim
eee soğan mı koyacaz d. çantasına
yeni doğum yapan bayanın memesinin ucuna ve kahverengi bölğeye kuru soğanı 2ye bölüp onunla 2göğse sürüyorlarmış 5dk beklettikten sonra temiz bezle silip bebeği emziriyorlarmış
1kez yapılan uyğulama ama asla bebek ağız sütünü almadan yapılacakmış bir dahada çatlak olmuyormuş
sizler için geç olmuş olabilir ama yeni anne olacaklar için denemeye değer derim
canım ben sordum doktoruma lansinoh kremi pazartesi sürmeye başla dedi...perşembe gününe kadar devam edeceğim sürmeye
bende eczaneden alicaktim bana bepanthen önerdi, hem bebegin poposuna hemde göguse surulebiliyormus bende aldim, kullanan var mi ki?
bende eczaneden alicaktim bana bepanthen önerdi, hem bebegin poposuna hemde göguse surulebiliyormus bende aldim, kullanan var mi ki?
evet bebis poposu icin iyiymiste, gögus icin kullanildigini eczanede ögrendim.benim bir yakın arkadasım kızının popuşuna kullanıyormus bepanthen kremi... annem de hemsire o da tavsiye etti koydum ben de cantaya...
aaa neden öyle dediki doktor, acaba cesidi falan mi var:26: benim aldigim kutunun ustunde bebek resmiyle kadin resmi var, prospektusude okudum gögus yaralari icinde kullanilir diyo:26:canım ben 32. haftamda pişik gibi bişey olmuştu kolumda o zman bepanthen kullanabilirmiyim demiştim,,hayır dedi başka bikrem yazdı :26:
benim lansinoh çooktaaaaaaaaaaaan çantama girdi bile... kullanmaya başlarım tarihi belli olsun da. ama arkadaşımda öncesinde başlamasına rağmen zerre kadar işe yaramadı...bir de kızlar gerçekten tepine tepine emziriyor acısı çok belli resmen kanlı kanlı emiyor bebek..
aaa neden öyle dediki doktor, acaba cesidi falan mi var:26: benim aldigim kutunun ustunde bebek resmiyle kadin resmi var, prospektusude okudum gögus yaralari icinde kullanilir diyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?