sanırım göğüs kalkanı almak en güzeli olacak
ewet tatlım benim çevremde de bunu çok söylüyorlar ama doğuma giderken sürecekmişsin doğum olana kadar göğüs ucu pişiyormuş sonrada dediğin gibi silip emziriyormuşsun bence denemeye değer
canım ben sordum doktoruma lansinoh kremi pazartesi sürmeye başla dedi...perşembe gününe kadar devam edeceğim sürmeye
canım ben sordum doktoruma lansinoh kremi pazartesi sürmeye başla dedi...perşembe gününe kadar devam edeceğim sürmeye
herkese merhaba..
bugün benim için çok zor bir gün..kuzenim şemdinlide şehit düştü....cenazeye bile gidemedim. gitmeye kalksam otobüsle 20 saat burdan. eşim il dışında görevde.. tek başımayım.. çok zormuşbu acı. allah kimseye yaşatmasın.. mekanını cennet etsin..
göğüs kalkanı da bebeğin emme refleksini güçlendirmiyormuş,çünkü içine süt kendi kendine akıyormuş,birikince hop bebek çekmeden ağzına geliyormuş.. o zaman da süt artmıyormuş.. dolayısıyla ilerleyen zamanda kalkansız emzirmek istediğinde bebek çekmeyi unuttuğu veya tembelleştiği için emme olayı kalıyormuş...
Asude kiz dogumdan sonrada gelip bize yazacan dimi? Seni ve pasani merak ederiz bize dogum hikayeni de anlatirsin ama lutfen dogum topigine yazin kayabebe acmis bende 1. Sayfaya linkini kopyaladim
o yaslanmalarını sorma zaten hiç çok fena oluyorlar yahu bir de geriniyorlar ya :)) hem canım acıyor o vakit hem cok hosuma gidiyor
Ben bayramdan beri sürüyorum lansinoh daha oncede tahînin üzerindeki susam yaginİ sürdüm halada Arda sürüyorum ins ise yarar ya :S çok sormuş göğüs yarası hiç birimiz yasamayız ins
Aynen bi yandan hosuma gidiyo,yavas oglum bile demiyorum,bir yandan da napiyosun oglum icerde neler ceviriyosun diye sormak istiyorum????
inş. yaşamayız canım ama bebeğin memeyi doğru kavraması da çok önemliymiş emzirirken:26:
yani iki gün önce yapsak oluyormu?:26:
İns o kahve kismin tamamini kavratabiliriz :) Oyy hayali bile tatli emismenin :)
ay kızlar gogus catlagı demeyın aglarım valla ya basım dertte doktor sadece anne sutu surun dıgerlerı zararlı dıyor.bende kullanmıyorum krem felan acıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?