2012 Ekim Anneleri

ay kızlar gogus catlagı demeyın aglarım valla ya basım dertte doktor sadece anne sutu surun dıgerlerı zararlı dıyor.bende kullanmıyorum krem felan acıyorrr

cnm öncelıkle bebişin maşalla pek bı tatlı pamuk gıbı raabım sağlıklı zun ömurler veresın ınşalla
cnm ya ben sezeryan oldum ınan olkı hıc bı kere bıle of demedım ama gögus yarasında resmen agladıgımı bılırım ınsan hem bebgı tedırgın etmek ıstemıyo hem dışını sıkıyo ay cok zor ben komsunu dedıgı bışeyle 2 gunde ıyıleştırdım sağolsun hala dua ederım

kız ne o sölesene

bende öyle uyandığımda çok kötü oluyorum gün içinde daha rahatım ama akşam 8-9 dan sonra başlıyor şikayetlerim..
devamlı keyifsizim..gün yaklaştığından bilmiyorum ama her an patlayacak bir bomba gibiyim..tuhafımm..sanırım sona yaklaştığımızdan..

Eki Görüntüle 508482 kızımı gorun dedım.cok kucuk ama napalım artık buyutucez

oyyy maşallahh ne kadar tatlı birşey o öyle

Ayni agrilar ufaktan sancilar gece 2 de yattim 8:30 da kalktim nasil yorgunum ama uyuyamiyorum,ama Allah a sukur yine de...

Allaha şükür bunlar normal şeyler ama insan hep diken üstünde oluyor..beterin beteri vardır muhakkak..ama ne bileyim son ayım biraz vukaatlı gececek heralde

Canim bol bol kendine vakit ayir gun icinde... uzan falan. Belki dinlendirir seni. Kendine soguk sandvic falan hazirla. Tabi et urunleri olmaan. Sandvic ekmeginin icine soyle guzlce. Belki istahini acar. Iceberg koyarsin bir parca.

bugünlerde hep tembellikle geçiyor günüm..bol bol uzanıyorum..aslında yapılacak işler var ama içimden gelmeyince girişmiyorum bile..keyfimin yerine gelmesini bekliyorum..eksiklerin kaldı mı canım??

aynı tır benim üzerimden de geçmiş gibiyim belim ve kalçamdaki ağrı o kadar fazlaydı ki gece tövbe yarabbim felç olmuş gibi uyuyup uyanıyorum

sanırım bu tır bütün gece bizi yoklamakla görevli il il dolaşıyor demek ki
şaka maka elimi kolumu kaldıramıyorumm..

aa bıze hıc öle şeyler öğretmıyolar kı
hatta bızım dr coık sevımsız eşim bı kerecık gıtmıştı bogazları şışmıştı gece corba ıcmışındır ondan olmuştur dedı nasıl ama
nerde gögus bakım teknıgı ögretcek

ay bizim dru pek sevmiyolar ama bence çok şirin yaa tombik bide bak bole bole ov diyo göstererek tmm dr cum dedim bende :)

canım benimde 21 eylül:)))aynen bende senin gibi heyecanlıyım allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah amin...bende dr a 28 olsun terazi olsun dedim dr um riske gireriz diyo yazık adamda şaştı kaldı:)))

ay 8 gunmu var yanı ay cok heyecanlı ya sezeryanmı olucak cnm tarıh bellı

selam kızlar nasılsınız bebişler iyidir inşallah...ben bugün perdelerimi yıkadım oturma odamın salonun perdeleri katlamalı olanlardan onu benden başkası takamıyo o yüzde kaldı 1yıl olcak yıkanmayalı dursun biraz daha çok zor onlarla uğraşmak...mutfak dolaplarımın içini çok incelemeden öylesine sildim vallahi yoruluyorum bide ufak kızım olunca cumartesi kadında yapar arınırız azıcık...

kızlar nasıl yaaa benim neden 5+8 olmuyor... ben müdür yardımcısına sordum yaz tatiline gelen haftalar eklenmiyor dedi... yol gösterin bana ne yapmalıyım nasıl 5+8 13 yapabilirimmmmm

sonunda defnoşumun odası bitti,kendimi iyi hissedersem yarın fotograflayıp eklerim.. acaba doğum cantamda eksik var mı diye düşünüyorum..

artist cim;

bizim hastanenin verdiği doğum cantasında olması gerekenleri yazarmısın canım...

cnm dun gıbı bıze guzel haberı verdıgın gun ne kadar abuk ectıde doğum zamnın geldı

canım başınız sağolsunn..
çok üzüldüm bizde şarktan geleli 50 gün oldu..
hala oranın psikolojisi var üstümde..

Allah annesine babasına yakınlarına sabır versin..
Mekanı cennet olsun inş

herkese günaydınnnnn..dün büyük temizlik vardı bugünde devam edecek,galıba çok yorulmusum deliksiz uyudum ama yine sabahın 5 inde uyandım şimdi yine uykum geldi gidip yatayım,ne dengesiz kadın oldum ya ..terazı burcu dengesız olurmus bu arada oğlumun burcu mu etkılıyor ne gerçi benım yukselen burcumda terazi

günaydın kızlar akşam eşim istanbula gitti bugün bayim olurmusun fuarı varmış cnr fuar merkezinde oraya gitti bende ayaklarımın ağrısından uyuyamadım şimdide 6 dan beri uyanığım döndüm dolandım kalktım saat 11 de randevum var nst ye kızımla gidicem bugün inşallah fenalık gelmez yine kahvaltı edeyim bari acıktım

allah sabır versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…