ay kızlar gogus catlagı demeyın aglarım valla ya basım dertte doktor sadece anne sutu surun dıgerlerı zararlı dıyor.bende kullanmıyorum krem felan acıyorrr
kız ne o sölesenecnm öncelıkle bebişin maşalla pek bı tatlı pamuk gıbı raabım sağlıklı zun ömurler veresın ınşalla
cnm ya ben sezeryan oldum ınan olkı hıc bı kere bıle of demedım ama gögus yarasında resmen agladıgımı bılırım ınsan hem bebgı tedırgın etmek ıstemıyo hem dışını sıkıyo ay cok zor ben komsunu dedıgı bışeyle 2 gunde ıyıleştırdım sağolsun hala dua ederım
aynı canım,gece noluyorsa uyandığımda berbatım,gün içinde açılıyorum ama akşama doğru yine yorgun..böyle böyle geçecek demk ki son günler..benim en çok sırtım belim ağrıyor,böbrek sancısı gibi bişey de oluyor sanki..
Ayni agrilar ufaktan sancilar gece 2 de yattim 8:30 da kalktim nasil yorgunum ama uyuyamiyorum,ama Allah a sukur yine de...
Canim bol bol kendine vakit ayir gun icinde... uzan falan. Belki dinlendirir seni. Kendine soguk sandvic falan hazirla. Tabi et urunleri olmaan. Sandvic ekmeginin icine soyle guzlce. Belki istahini acar. Iceberg koyarsin bir parca.
aynı tır benim üzerimden de geçmiş gibiyimbelim ve kalçamdaki ağrı o kadar fazlaydı ki gece tövbe yarabbim felç olmuş gibi uyuyup uyanıyorum
kız ne o sölesene
hehe bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya dr erkek bana gögüs bakım tekniklerini anlatıyor kendi göğüslerini göstererek ne güldüm ya yağla bol bol ov yumuşasın diye tişörtünün üstünden
aa bıze hıc öle şeyler öğretmıyolar kı
hatta bızım dr coık sevımsız eşim bı kerecık gıtmıştı bogazları şışmıştı gece corba ıcmışındır ondan olmuştur dedı nasıl ama
nerde gögus bakım teknıgı ögretcek
ay bizim dru pek sevmiyolar ama bence çok şirin yaa tombik bide bak bole bole ov diyo göstererek tmm dr cum dedim bende :)
hayatımmm sağlıkla gelsin benimde belli oldu kısmetse aynı gün seninle :))) 21 eylül Allahtan hayırlısı ben çok heyecanlanıyorum ama aklıma geldikçe kalbim çarpıyor buarada ekim anneleri bende dahil eylül annesi oluyor :))) benim dr ile yaptığım konuşmada 21 değil 24 olsun terazi olsun bide çarşamba olmasın kuzey güney var dr nin bana bakışlarını görecektiniz :)))
canım benimde 21 eylül:)))aynen bende senin gibi heyecanlıyım allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah amin...bende dr a 28 olsun terazi olsun dedim dr um riske gireriz diyo yazık adamda şaştı kaldı:)))
tosun86 başın sağolsun benim de ağzım doluyor doluyor ama lanet olsun susuyorum....
benimde cuma günü son günüm umarım benimde 8+5 13 haftamda sorun çıkmaz ...memura tembihledim ama herşey mem e bağlı galiba...
Tugceserdar meleğine sevgiler Alllah onunla mutlu bir ömür versin sana inşallah....
sonunda defnoşumun odası bitti,kendimi iyi hissedersem yarın fotograflayıp eklerim.. acaba doğum cantamda eksik var mı diye düşünüyorum..
artist cim;
bizim hastanenin verdiği doğum cantasında olması gerekenleri yazarmısın canım...
ay 8 gunmu var yanı ay cok heyecanlı ya sezeryanmı olucak cnm tarıh bellı
herkese merhaba..
bugün benim için çok zor bir gün..kuzenim şemdinlide şehit düştü....cenazeye bile gidemedim. gitmeye kalksam otobüsle 20 saat burdan. eşim il dışında görevde.. tek başımayım.. çok zormuşbu acı. allah kimseye yaşatmasın.. mekanını cennet etsin..
herkese merhaba..
bugün benim için çok zor bir gün..kuzenim şemdinlide şehit düştü....cenazeye bile gidemedim. gitmeye kalksam otobüsle 20 saat burdan. eşim il dışında görevde.. tek başımayım.. çok zormuşbu acı. allah kimseye yaşatmasın.. mekanını cennet etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?