2012 Ekim Anneleri

günaydınlar....bugün doktoru konrolümüz war bizimde,nst ye grıcem ya heyecanlıyım yine.korkuom sen doguruon derseler die beni aksama kadar görmessenz doguruo olabilirim kıslarr

Büyük kızımın doğumundan sonra kızım sütüm olduğu halde emmek istemedim Göğüsüm şişti ve ateşim çıktı doktora gittiğimde doktor bebek süt içmediğinden iltihaplanmış dedi. Ne yapılması gerektiğini sorunca bitkisel bir çözüm verdi...
Beyaz kelem lahanasını dolaba koyuyorsun sonra bir yaprağını alıyorsun ve bir su bardağı yardımıyla yufka açara gibi kelemi eziyorsun ve göğsünün ucu dışarda kalacak şekilde geriye kalan yerlere kelemi yerleştiriyorsun bunu bir iki kere yapınca göğüs rahatlıyor yada süzme yoğurt da aynı etkiyi yapıyor, faydası kimyasal ilaç yok ve süt azalmıyor.
Buda benden küçük bir tavsiye... birde şunu söylemek istiyorum bitki çayı içmeyi sevenler piyasada satılan rezene poşet çayı (ben lipton içiyorum) rezene ve nane içeriyor, ve ikisi bir araya gelince süt azaltıyor, bilginiz olsun, papatya içmenizi tavsiye ederim , çünkü bebişiniz sakinleşir...:)
Umarım işinize yarar :)

günaydınlar....bugün doktoru konrolümüz war bizimde,nst ye grıcem ya heyecanlıyım yine.korkuom sen doguruon derseler die beni aksama kadar görmessenz doguruo olabilirim kıslarr

hayırlı haberlerle dön cnmm vajinal ultrasonu yaptırdınmı sen

teşekkürler canım..ama benim gördüğüm birçok kişide aynen bu oldu..inşallah gerek kalmaz...

kızlar nasıl yaaa benim neden 5+8 olmuyor... ben müdür yardımcısına sordum yaz tatiline gelen haftalar eklenmiyor dedi... yol gösterin bana ne yapmalıyım nasıl 5+8 13 yapabilirimmmmm
canım daha önce de defalarca dediğim gibi bu uygulama yerel malesef.. yani işi bilen memur ve müdür aktarmaz,çünkü madde gayet açık,ama işi bilmeyen aktarır,şimdi dua ediyorum müdürümüz umarım bilmiyordur..ben memurumuza sordum hayır aktarılmıcak dedi..sonra memurumuzun tayini çıktı gitti..yeni memur yok şimdilik..doktor doğum raporunda 13 hafta olarak veriyormuş tarihi,yani şu tarihte başlayabilir göreve diye yazarken 13 hafta üzerinden hesaplıyor.ama buna bakarak müdür bunun 2 haftası yaza geliyor deyip inebiliyormuş haftaları..

teşekkürler ikbal...naneyi duymuştum,hatta sütten keserken de nane kullanılıyor...

Sabah-i serifleriniz hayrolsun tum annisler...
İyi bir gece gecirdiniz mi?biz gene agrilar sizilar,kusmalar vs...
Bugun bizim haftadonumumuz,kizim bir haftayi daha geride birakiyorDun gece babasi elini koydu,nasil vuruyo babaya nasil vuruyo,yaramaz...
Simdi mama yiyelim biraz da,tombiklesin biraz dahaSizinkiler nasil,hepsinin o tombik yanaklarini opuyorum.kuzu bunlar kuzuuuu....
Minataha hayirlisi olsun hakkinizda canim.
Opuyoruuuuz

herkese günaydınlar
tosun 86 kuzenin için çok üzüldüm mekanı cennet olsun allah geride kalanlara sabır versin
bu aradaa öğretmen arkadaşlar geçen hafta bebeğim kilo almadığı ve aşağı erken indiği için doktorum 36. haftada beni izne ayırdı.okulda müdür yar. yaza gelen 3 haftayı aktarmak istedi ama ilçe böyle birşey mümkün değil diyerek geri gönderdi.umarım sizin ilçelker sorun çıkarmaz

herkeslere günaydın.... annem dün geldi.. hemen işlere başlamak istiyor..sabah kahvaltımızı yaptık eşimi uğurladım.annem direk ütülere girişti,bense internetteyim... ne ayıp di mi ama yapacak işim yok şu an tek başıma.. çünkü kızın eşyaları heryerde..onların yerleşmesi gerek önce..

valla bu işleri yapan memur söyledi.Ayrıca bana verdiği raporda ayın 21inde ibaresi geçiyor.acaba o şekilde mi yaptı bilmiyorum ki.internetten de baktı tabi ben yine de rapor alcam 21inde zaten kontrolüm var

bugün rahat 1 gece geçirdik biz oğlumla gece sadece 2 kere uyandık ve hiççç rahatsız olmadık keşke her gecemiz böyle olsaa biz mamalarımızı yedik geldikk şimdi tv izliyoruz

günaydın...
benimde bebeğim erken inmiş doğum kanalında yani çok aşağıda dedi doktorum. ben bugün 34+1 im. doktorum 36 dan sonra heran doğum olabilir kendine dikkat et, yorma sakın kendini dedi. sana erken doğumdan bahsettimi?

Günaydın Kızlarrrrrr..... Dün evimi temizlettim perdeler yıkandı herşey hazır ve nazır durumda c.tesi günü kont var bakalım doktorumuz nediyecek kız çocuğum için:)

bana genelde 37. haftalarda aşapı iniyor ama senin ki 1 hafta 10 gün erken inmiş dedi.evde yat dinlen riske atmayalım dedi.normalde nst ye her hafta giriyordum bu hafta 3 günde bir girdim.sanırım erken doğumdan şüpheleniyor zaten cumartesi kontrolde doğum tarihimi belilrleyecek...

canım başınız sağolsun..allah sabır versin..mekanı cenent olsun inşallah ki zaten cennet..diycek başka hiç bişi yok insan bi dolu şey söylemek istiyor ama susuyor benimde eşim polis. önceki günde karakolda canlı bomba olayı olunca elim ayağım birbirine dolandı. allah hepsini korusun..

Son düzenleme:
kızlar günaydın...
gece hiç uyuyamadm nefesim daraldı sürekli. nefes alamıyodum boğulcak gibi oldum sürekli. yattım olmadı kalktım olmadı. eşimde görevdeydi gece 1 gibi geldi. onu görünce başladım ağlamaya..sinirlerimde bozuldu kıvran debelen zar zor uyumuşum. işe gelmek hiç istemedim. haftaya izne ayrılıcam zaten 37 olmadan bir hafta öncesinden çıkıcam. artık durmak istemiyorum. zor geliyo çok
nefes problemi var mı benim gibi yaşayan? ne yapıcağımı bilemedimbide ara ara adet olcakmışım gibi sancılar girio kasıklarıma. korkuyorumda. bu haftaya kadar geldik ama doktorumuzu ve hastanemizi değiştirmek zorunda kaldık. cumartesi yeni doktora randevumuz var. inşallah ii bir doktordur son haftalarda yeni bir doktorla nasıl olacak hiç bilmiyorum, çok tedirginim dua edin..

benim kontolüm 33+6 daydı o zaman söyledi erken doğum riskin var diye. benim nerdeyse 4 hafta önce inmiş demek bebişim. zaten çokta baskı yapıyor ayaktayken çıkacak sanıyorum heran. bende miadımı doldurmak istiyodum ama gelicek sanırım erkenden. 38 olaydım bari küçük daha. sen sezeryan olucaksın sanırım.

canım bendede oldu geçen günlerde hatta acaba ölürmüyüm diyorum tövbe tövbe çok korkunç bir duygu genelde çok yediğimde mide iyice ciğerlere baskı yaptığı için oluyor şişirici karpuz kavun gibi wc yede seyrek çıkıyorsan benim gibi birde sinirlendiğimde maalum son günler iyice stres bastı bende 11:30 nst de olucam hayırlısı allahtan bütün muyenesi olan arkadaşlar hepiniz hayırlı haber
le dönün benim grip halen devam ediyor burnum tıkalı:2::2::2:

evet ben im sezaryan olcak kendi isteğim doğrultusunda tabi..ama benim bebeğim haftasına vgöre biraz da geriden geliyo..yani hem aşağıda hem geriden geliyo neye göre doğum tarihi verecek bilmiyorum

bende uzun bir süredir nefes darlığı yaşıyorum. önceden yatarken olurdu. şimdi iş yerinde otururken bile olmaya başladı çok zorluyo beni. bide mide bulantılarım olmaya başladı ilk aylardaki gibi. hayırlısıyla şu haftalar geçsede bebeklerimize kavuşsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…