2012 Ekim Anneleri

Benimde bugun hafiften sancim var tam olarak cozemiyorum nasil olur gercegi ama 2 dk once tam vajinama agri girdi cikti bebiste oyle hareketli ki su kesesini patlatirmi bu kadar hareketle bilemiyorum odum kopuyor bisey olucak diye esimde yok evde

Canim dogurmadin insallah:))ben yeni dogum yapan elark a sordum nasil anlayacagim diye,belinden kasiklarina vuracak diyo....

Bize bak dogurma stresini gectikte emzirme stresine girdikbenden de bir tarif ben onumuzdeki hafta yapicam; sarimsagi tuzla dovup iki gogsune suruyosun yanmaya basladiktan bes dk sonra bekliyosun ve yikiyosun...

Herkese agrisiz sancisiz gun diliyorum,cok yemeyin sismeyelim

Bugun randevusu olanlardan guzel hbrler bekliyirum,erken erken dogurmayin sakin....

Bende 12 de gidicem,oglus napiyo bakalim,ayyy catima da bakar belki cok heyecanlandim,hem korkuyorum hem de bir an once yapsin da biliyim artik nasil oldugunu diyorum...

Ne cok yazdim kalkip kahvalti yapiimm,cok aciktik....

günaydın kızlar nasılsınız bugün?
bugün yine rüyamda doğuruyodum hemde normal doğum yapıyorum bianda doğuruyomuşum ne kolaymış diyorum hemende sütüm geliyomuş anneme hadi ver diyorum bebeğimi emzireyim falan

evet ben im sezaryan olcak kendi isteğim doğrultusunda tabi..ama benim bebeğim haftasına vgöre biraz da geriden geliyo..yani hem aşağıda hem geriden geliyo neye göre doğum tarihi verecek bilmiyorum

bebeğin ne kadar içerde kalırsa o kadar kardır gibi geliyo ama riskede atamaz sanırım doğum kanalında diye. bakalım kaçıncı haftana gün vericek. benimde bebeğim biraz iri 2 hafta önde. bende bununla avunuorum. erken doğacak olsada biraz daha büyük haftasından en azından diye.

güzel haberlerle dön canım inşallah. önceki doktorumuz son kontrolde nst için 36. haftada alıcam seni demişti. ama ona artık gidemiycem. bu cumartesi belki yeni doktorumuz alır bakalım nasıl olucak?
aynen canım ölüyorum sandım geceleri wc yede sürekli kalkıyorum. çok kötüydüm yaa. nolcak bilmiyorum. allah dayanma gücü versin. sancıda girince kasıklarıma tmm dedim doğuruyorum ben herlade. stresten bunaldım çok acısını eşimden çıkardım bide. o bana işte şöyle nefes la böyle sakinleş diyo, gecenin bi vakti bende onu fırçalıyorum. adam görevden gelmiş yorgun perişan, o halde bide ben üstüne ona bağrındım onada canım sıkıldı off ii değilim hiç...

yatınca çok zorlandım sorma ya evet işyerindede başladı,sürekli otur otur sanki karnımla gögüslerim ortada diyaframımı sıkıştırıo bi patlama oluyo o boşlukta gibi tuhaf bi his işte benim hiç bulantım olmamıştı. şimdilerde hafiften bulantılar baş dönmeleride başladı. allahım yardım etsin atlatalım şu günleri:26: ama iyice strese girdim ben bunaldım

bende bebeğimi aşağıda hissediyorum dünden beri ve aşırı hareketli yırtıp çıkcak gibi akşam babamıza resmen şov yaptı karnım dalga dalga hoşuma gidiyo bi o kadarda korkuyorumm bizimkide iri bende 37 38de gelse keşke diyorumm yoksa sezeryan gibi görünüyo doğumumuz

kızlar bebek şekerlerinizi hazırladınız mı?ben bi tane kampanyalı ürün buldum.yalnız karar veremedim gfiyatlarını tam bilemedigim için.30bebek şekeri sepet ve kapı süsü 65tl.havale+kargo ücreti de var nasıl sizce?uygun bulabilecegim internet sitesi biliyor musunuz

canım senin rüyan iyiymiş..ben kabus gördüm rüyamda beni sedyeye yatırmışlar ameliyata alıcaklar beni, hemşire elinde sonda ile gelmiş filan.diyorum onu takma istemiyorum şimdi. sonra belden iğne yapıolar, epidural sezeryan olcam güya. bianda diyorum ya siz ne yapıosunuz. ben sadece muayeneye gelmiştim nstye aılıcaklardı beni. sancım yok çok daha doğumuma var niye bebeğimi erkenden almaya çalışıosunuz diye ortalığı ayağı kaldırıyorum filan. hemşire sinirlenio filan. babam yanımda, ona bakıyorum baba diyorum beni burdan götür. sonra diyorum epiduralde oldum ya bu bebeğime zarar verirse filan. karnıma bakıyorum şeffaf böyle , bebeğimi görüyorum içerde. elimle karnımın üstünden başını avumucum içine alıyorum sakin ol kızım daha var filan diyorum ayy benim psikolojim iyice alt üst oldu

canım gayet uygun görünüyoo ben gitti gidiyordan baktım hep beğenemedim o yüzden burda biyere yaptırmaya karar verdm 50 tanesi 50 tl sepeti kapı süsü 100ü bulucak hatta geçicek bizimkinin

popolarımız baya açıkta kalıyo bizimm bende hep doğuruyorum rüyamda ama birtürlü hatırlamıyorum kalkınca nası gördüğümü inşallah rüyalarımızdaki gibi kolay olur doğumlarımız

canımfiyatı uygun baya bende arıyorum öyle burdada yok netten bulmaya çalışıyorum ama hangi siteden alacağımı bilemedim sen nerden buldun hangi sitede acaba ?
canım işte aklımız hep doğurmakta olunca bazen kabus bazen güzel rüyalarla geçiyor işte geceler :)
bilinçaltı görüyoruz hep bunları
bide karnımda gaz sancısı bile olsa doğuruyommu acaba diyorum artık düşün

Nefes darligindan bahsedilmis ve aynisi bende de var Karabasan gibi mubarek biri gogusumun ustune oturuyormus gibi. Benim oglum halaaaa dik durdugu ve kafasi tam gogus kafesimin alti oldugu icin gunduzleri yemeklerden sonrada nefes alamama durumu yasiyorum. Dr um bu kontrolde dedi zaten sen istesende normal dogum yapamazsin diye. Dik basli oglum olacak benim Sezeryan videolarinda hep kafadan cikiyor ama benim gibi ters olanlarin ayaklardan cikiyor, Nasil olacak acaba cok merak ediyorum. :44:

günaydın arkadaşlar 2 gündür fırsatım olmadı,giremedim..geçmişide fazla okuyamadım.
TUGCESERDAR bebeğini gördüm maaşallahALLAHIM esirgesin...çok tatlı kuzu.
bende kızımın okuluna gidip geliyorum uyum haftası olduğu için yanında oluyorum.bu sabah hastalandı mide bulantısı ishal olmuş okula gidemedik şurup vardı içirdim şimdi uyuyor,bişeyde yemiyor patates haşladım biraz yedi.ALLAHIM şifa versin yavruma.içim acıyor ya aman çocuklar hasta olmasında tek ben olayım annelik içgüdüsü galiba.
miniğimde içimde oynayıp duruyor,yavrum.geceleri iyice zorluyor artık beni,uyku problemim var.doğum için önce çantayı tek yapmıştım ama ayırdım bebeğe ayrı bir çanta hazırladım.alt açmasını,1tanede çarşafını koydum,2 battaniye,2 tane hastane çıkışı,2 tane kısa kollu çıtçıtlı,1 tane uzun kollu çıtçıtlı,2 tane patikli tulum,1 tane pijama takımı,3 tane çorap,2 tane ağız t.mendili,1 tane beyaz tülbent koydum biraz çoğalttım kıyafetlerini.

ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - BEBEK ŞEKERİ

ben buradan halledeceğim..

kızlar dün yatakta eşime arkadan sarıldım,tabi arada koca göbeğimi dayadım sırtına,bebeğim hareket etmeye başladı,ama ne hareketler resmen babasının sırtına sırtına tekme attı.eşim de uyandı tabi.. hem hoşuna gitti hem de anaaaaa şuna bak diye bize söylendi eeee hergece benim mi uykularım bölüncek kötüyüm ben kötüyüm..

Kontrolün ne zaman canım? bu sıkıntını söyle. gerçi ben aşağıya baskı yapması normaldir artık diye söylemedim doktoruma kendisi ultrasonda gördü ve sordu evet dedim. anladığım kadarıyla sen normal doğum istediğin için 37-38 de gelsin diyosun yoksa iri olur sezeryane alırlar büyük ihtimal. Kaçıncı haftandsın ve kaç kilo bebişin canım? bende normal istiyorum ama bakalım. erken olursa normal olur gibi geliyo. hayırlısı olsun.

haftaya çarşamba cnm kontrolüm söylüycem baya baskı yapıyo ve dikkat ediyorum ağaıda gibi karnım anneme söyledm o bile farketti evet aşağıda dedi normal doğum istiyorum fakat heray bi aksilik çıkıyo o yüzden bazende diyorum bunca aksilik varken acaba kendimide bebeğimide riske atmasammıki önceki ay şeker çıktı bebeğin kilosu suyu fazla çıktı 1 ay diyet yaptım suyu normale döndü kilosu biraz daha fazla dedi doktor geçen hafta yani 33+0da 2.350 gr dı oğlum bu kezde başı biraz büyük çıktı kesn konuşmak için erken ama normal doğumu zorlayabilir dedi bekleyelm dedi doktor o yüzden erken gelsn istiyorum haktan hayırlısı tabii kötü bir normal doğum geçirmektense sezeryanı terch ederm

dünden beri yoksun ortalarda nere gittinn dğum tarihin bugün belli olcaktı sanırım güzel haberlerni bekliyoruz cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…