Benimde bugun hafiften sancim var tam olarak cozemiyorum nasil olur gercegi ama 2 dk once tam vajinama agri girdi cikti bebiste oyle hareketli ki su kesesini patlatirmi bu kadar hareketle bilemiyorum odum kopuyor bisey olucak diye esimde yok evde
evet ben im sezaryan olcak kendi isteğim doğrultusunda tabi..ama benim bebeğim haftasına vgöre biraz da geriden geliyo..yani hem aşağıda hem geriden geliyo neye göre doğum tarihi verecek bilmiyorum
canım bendede oldu geçen günlerde hatta acaba ölürmüyüm diyorum tövbe tövbe çok korkunç bir duygu genelde çok yediğimde mide iyice ciğerlere baskı yaptığı için oluyor şişirici karpuz kavun gibi wc yede seyrek çıkıyorsan benim gibi birde sinirlendiğimde maalum son günler iyice stres bastı bende 11:30 nst de olucam hayırlısı allahtan bütün muyenesi olan arkadaşlar hepiniz hayırlı haber
le dönün benim grip halen devam ediyor burnum tıkalı:2::2::2:
bende uzun bir süredir nefes darlığı yaşıyorum. önceden yatarken olurdu. şimdi iş yerinde otururken bile olmaya başladıçok zorluyo beni. bide mide bulantılarım olmaya başladı ilk aylardaki gibi. hayırlısıyla şu haftalar geçsede bebeklerimize kavuşsak.
bebeğin ne kadar içerde kalırsa o kadar kardır gibi geliyo ama riskede atamaz sanırım doğum kanalında diye. bakalım kaçıncı haftana gün vericek. benimde bebeğim biraz iri 2 hafta önde. bende bununla avunuorum. erken doğacak olsada biraz daha büyük haftasından en azından diye.
günaydınlar.....
günaydın kızlarnasılsınız bugün?
bugün yine rüyamda doğuruyodum hemde normal doğum yapıyorum bianda doğuruyomuşumne kolaymış diyorum hemende sütüm geliyomuş anneme hadi ver diyorum bebeğimi emzireyim falan
kızlar bebek şekerlerinizi hazırladınız mı?ben bi tane kampanyalı ürün buldum.yalnız karar veremedim gfiyatlarını tam bilemedigim için.30bebek şekeri sepet ve kapı süsü 65tl.havale+kargo ücreti de var nasıl sizce?uygun bulabilecegim internet sitesi biliyor musunuz
canım senin rüyan iyiymiş..ben kabus gördümrüyamda beni sedyeye yatırmışlar ameliyata alıcaklar beni, hemşire elinde sonda ile gelmiş filan.diyorum onu takma istemiyorum şimdi. sonra belden iğne yapıolar, epidural sezeryan olcam güya. bianda diyorum ya siz ne yapıosunuz. ben sadece muayeneye gelmiştim nstye aılıcaklardı beni. sancım yok çok daha doğumuma var niye bebeğimi erkenden almaya çalışıosunuz diye ortalığı ayağı kaldırıyorum filan. hemşire sinirlenio filan. babam yanımda, ona bakıyorum baba diyorum beni burdan götür. sonra diyorum epiduralde oldum ya bu bebeğime zarar verirse filan. karnıma bakıyorum şeffaf böyle , bebeğimi görüyorum içerde. elimle karnımın üstünden başını avumucum içine alıyorum sakin ol kızım daha var filan diyorum ayy benim psikolojim iyice alt üst oldu
canımfiyatı uygun baya bende arıyorum öyle burdada yok netten bulmaya çalışıyorum ama hangi siteden alacağımı bilemedim sen nerden buldun hangi sitede acaba ?kızlar bebek şekerlerinizi hazırladınız mı?ben bi tane kampanyalı ürün buldum.yalnız karar veremedim gfiyatlarını tam bilemedigim için.30bebek şekeri sepet ve kapı süsü 65tl.havale+kargo ücreti de var nasıl sizce?uygun bulabilecegim internet sitesi biliyor musunuz
canım işte aklımız hep doğurmakta olunca bazen kabus bazen güzel rüyalarla geçiyor işte geceler :)
canım senin rüyan iyiymiş..ben kabus gördümrüyamda beni sedyeye yatırmışlar ameliyata alıcaklar beni, hemşire elinde sonda ile gelmiş filan.diyorum onu takma istemiyorum şimdi. sonra belden iğne yapıolar, epidural sezeryan olcam güya. bianda diyorum ya siz ne yapıosunuz. ben sadece muayeneye gelmiştim nstye aılıcaklardı beni. sancım yok çok daha doğumuma var niye bebeğimi erkenden almaya çalışıosunuz diye ortalığı ayağı kaldırıyorum filan. hemşire sinirlenio filan. babam yanımda, ona bakıyorum baba diyorum beni burdan götür. sonra diyorum epiduralde oldum ya bu bebeğime zarar verirse filan. karnıma bakıyorum şeffaf böyle , bebeğimi görüyorum içerde. elimle karnımın üstünden başını avumucum içine alıyorum sakin ol kızım daha var filan diyorum ayy benim psikolojim iyice alt üst oldu
kızlar bebek şekerlerinizi hazırladınız mı?ben bi tane kampanyalı ürün buldum.yalnız karar veremedim gfiyatlarını tam bilemedigim için.30bebek şekeri sepet ve kapı süsü 65tl.havale+kargo ücreti de var nasıl sizce?uygun bulabilecegim internet sitesi biliyor musunuz
bende bebeğimi aşağıda hissediyorum dünden beri ve aşırı hareketli yırtıp çıkcak gibi akşam babamıza resmen şov yaptı karnım dalga dalga hoşuma gidiyo bi o kadarda korkuyorumm bizimkide iri bende 37 38de gelse keşke diyorumm yoksa sezeryan gibi görünüyo doğumumuz
Kontrolün ne zaman canım? bu sıkıntını söyle. gerçi ben aşağıya baskı yapması normaldir artık diye söylemedim doktoruma kendisi ultrasonda gördü ve sordu evet dedim. anladığım kadarıyla sen normal doğum istediğin için 37-38 de gelsin diyosun yoksa iri olur sezeryane alırlar büyük ihtimal. Kaçıncı haftandsın ve kaç kilo bebişin canım? bende normal istiyorum ama bakalım. erken olursa normal olur gibi geliyo. hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?