2012 Ekim Anneleri

maşallah oğluna hakkımızda ne hayırlıysa o olsun tabi. benimde kayınvalidem farketmiş karnımın aşağıda olduğunu ama söylememiş korkmıyım diye. bu arada günlerimiz aynı sanırım seninle aynı gidiyoruz sanki. 34+1 im bugün. çarşamba benimde kontrolüm var. her hafta kontrole gidip nst ye giriyorum artık. oğlum dayanamıcak gelicek gibi erkenden.

Kollarim ve bacaklarim coooook agriyooo yaaa neden kii?

benimde bacaklarım çok ağrıyo. benim ödemim çok fazla olduğu için ondan ağrıyo diye düşünüyorum. çok gerilio karıncalanıo bacaklarım ellerim. birde bacağımda kramplar oluo benim ara ara. magnezyum vermişti doktor. o çok önemliymiş. düzenli onu kullan rahat edersin demişti ama yokki düzenli kullanacak kişi.

herkese merhabalar... iş yerimizde son 1.5 günümüz çok şükür bitiyo artık kızımızın gelmesini beklicez. çok pis fena heyecanlanıyorum yaa hergün kızımla konuşuyorum kolaycacık gelicek kızımm annesini hiç üzmiceeeek uy uy uyyy az önce benim hastanede doğum yapanların raporlarını inceledim de 2 tane falan normal doğum gördüm yahu hepsi sezeryan bakalım artık neyse kaderimizde onu yaşıcaz. allah sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinnn

evet cnm günlerimiz aynı bende 34+1im bugünn hakkımızda hayırlısı canm oğluşlarımız sağ salim gelirler inşallah

siteyi beğendim canım aradığım kapı süsünüde buldum şekerlerde güzel

Gunaydin arkadaslar
Bende bugun anneme gidiyorum cts donucem ptz de doktor kontrolumuz var gunler yaklastikca stresimiz artiyor hakkimizda hayirlisi olsun

benim kızım 22. haftadan beri 6 gün geriden geliyo..hi,ç değişiklik yok..keşke benimkide önde gidiyo falan olsaydı ama nerdeeeee o yüzden yavaş yavaş doğsada dışarda büyütsem demeye başladım..bakalım cumartesiyi iple çekiyorum.bir an önce belli olsun doğm tarihim diye

Ben kullaniyorum hem magnezyum hem kalsiyum
Bana misin demiyor..gecsin bu gunler artiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkk,ühühüüüü...

kağan kocatepenin epidural sezeryanını izledim şimdi kızlar ayy ne ağladım yaaaa çok güzeldi ipek bebeğin doğumu

Merhaba Kızlarr

Bugün itibariyle 1 haftamız var ve hatta saat itibariyle bu saatte ben ameliyatta olacağım

Evde ufak tefek işlerimiz var bugün onları halleceğiz eşim uyandığında...birde oğluşumun odasına dolabı yaptırdığımız yere aynı modelde şifonyer siparişi vermiştik,,dolabımız yetmediği için, onu getirecekler bugün...

Karnımızın altı ağrıyor ve birazda belimiz ağrıyor...doktorumuzu aradım ,,perşembeleri mi karıştırdı bebeğiniz haftaya gelmesi lazım dedi aşağı baskılar artarsa ve makat kısmına yayılırsa gelin dedi....neyse ki 1 saattir daha iyiyim

Hepinizi öptük oğlumla

günaydın kızlar sıkıntıdan patlıyorum evde ben... eşim yalnız çıkmamı istemiyor kayınvalidem lerle kalıyoruz evimiz bitsede çıksak gitsek artık hiç ama hiç rahat değilim, doğumdan sonra nasıl olacak bilmem depresyona giriyorum heralde... Allahtan yarın eşim izinli bir haftadır evden hiç çıkmıyorum iyice bunaldım artık, Tr de hiçkimsem yok, ailem Fransada annem biletlerini alıyorlarmış inşallah ekimin 20sinde geliyorlar yanımıza çok özledim onları...
Bebeğimde gelse artık onunla oyalanırım, Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize..

Asude, senin yerine kendimi koyuyorum da,..
1 hafta, nasıl heyecan yaparım, nasıl geçer günlerim düşünemiyorum bile.
Allah hayırlısını versin. Yorma kendini.
Ben yorulunca da oğlumu aşağıya baskı yapar gibi hissediyorum.
Sanki diyorum oğlumda kendini bırakmış yorgunluktan:)

Nefes darlığından bahsedilmiş. Bu hafta bende çok arttı.
Şu an bile darlanıyorum. Gece derseniz uyuyasıya kadar canım çıkıyor.
Kapı pencere açıp nefes alma ihtiyacı hissediyorum.

Heyecan var tabii ama inan bana eşimde daha çok var sanki o doğuracak sizlerinde şayet planlı olursa doğumlarınız bak görün eşlerinizi hergün odaya girip bakıyor o eksik mi bu eksik mi onu da mı alsak acaba bi panik bi heyecan sanki o sezaryan olacak daha önceden videoları izlerken bana kızan adam şimdi kendi izliyor özellikle de eşleriyle doğuma girenlerin videolarını izlemeye başladı

bir kaç ay önceki fotolarıma bakıyorumda karnım ne kadar buyuk diye düşünerek poz vermiştim. halbuki göbüş o zamanlar ufacıkmış. bendede nefes darlıgı var gece ne tarafa döneceğimi bilemiyorum.

ne güzel canım az kalmış. benim ekim 4. ama ben 24 ünde ayrılmayı düşünüyorum..dayanamayacağm çok sıkıldım.ğluşumda maşşallah çok hareketli karnmı deliyor

evet çok şükür az kaldıda neler çektik bu esnada ben güya ağustos sonu ayrılcaktım (35.haftamda) ama dedim bu kadar çalıştın ha gayret
37.haftaya ne kaldı bu gün yarın diye diye geldik bu güne
kuzuna maşallah
benim prensesimde çok hareketli yerleri dar ama maşallahları var

hayırlı haberlerle dön cnmm vajinal ultrasonu yaptırdınmı sen

yaptırdım geldım canım ayyy ben kastım kendimi kadın dio sen ztn bunda böyleysen normal doguramassın dedi. ya bebegım kg almamıs ona uzuldum ben wermısım cunkü sımdı kendımı yemeye werıcem almam lasım ya bu arada 25 ine aldık sezeryan tarihimizi 12 gün kaldıııı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…