günaydın cnm başın sağolsun çok zor bi durumm mekanı cennet olsun kuzeninin
haftaya çarşamba cnm kontrolüm söylüycem baya baskı yapıyo ve dikkat ediyorum ağaıda gibi karnım anneme söyledm o bile farketti evet aşağıda dedi normal doğum istiyorum fakat heray bi aksilik çıkıyo o yüzden bazende diyorum bunca aksilik varken acaba kendimide bebeğimide riske atmasammıki önceki ay şeker çıktı bebeğin kilosu suyu fazla çıktı 1 ay diyet yaptım suyu normale döndü kilosu biraz daha fazla dedi doktor geçen hafta yani 33+0da 2.350 gr dı oğlum bu kezde başı biraz büyük çıktı kesn konuşmak için erken ama normal doğumu zorlayabilir dedi bekleyelm dedi doktor o yüzden erken gelsn istiyorum haktan hayırlısı tabii kötü bir normal doğum geçirmektense sezeryanı terch ederm
Kollarim ve bacaklarim coooook agriyooo yaaa neden kii?
maşallah oğlunahakkımızda ne hayırlıysa o olsun tabi. benimde kayınvalidem farketmiş karnımın aşağıda olduğunu ama söylememiş korkmıyım diye. bu arada günlerimiz aynı sanırım seninle aynı gidiyoruz sanki. 34+1 im bugün. çarşamba benimde kontrolüm var. her hafta kontrole gidip nst ye giriyorum artık. oğlum dayanamıcak gelicek gibi erkenden.
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - BEBEK ŞEKERİ
ben buradan halledeceğim..
kızlar dün yatakta eşime arkadan sarıldım,tabi arada koca göbeğimi dayadım sırtına,bebeğim hareket etmeye başladı,ama ne hareketlerresmen babasının sırtına sırtına tekme attı.eşim de uyandı tabi.. hem hoşuna gitti hem de anaaaaa şuna bak diye bize söylendi eeee hergece benim mi uykularım bölüncek kötüyüm ben kötüyüm..
benim kızım 22. haftadan beri 6 gün geriden geliyo..hi,ç değişiklik yok..keşke benimkide önde gidiyo falan olsaydı ama nerdeeeee o yüzden yavaş yavaş doğsada dışarda büyütsem demeye başladım..bakalım cumartesiyi iple çekiyorum.bir an önce belli olsun doğm tarihim diyebebeğin ne kadar içerde kalırsa o kadar kardır gibi geliyo ama riskede atamaz sanırım doğum kanalında diye. bakalım kaçıncı haftana gün vericek. benimde bebeğim biraz iri 2 hafta önde. bende bununla avunuorum. erken doğacak olsada biraz daha büyük haftasından en azından diye.
benimde bacaklarım çok ağrıyo. benim ödemim çok fazla olduğu için ondan ağrıyo diye düşünüyorum. çok gerilio karıncalanıo bacaklarım ellerim. birde bacağımda kramplar oluo benim ara ara. magnezyum vermişti doktor. o çok önemliymiş. düzenli onu kullan rahat edersin demişti ama yokki düzenli kullanacak kişi.
biz gene işe geldikk
son 3
Asude, senin yerine kendimi koyuyorum da,..
1 hafta, nasıl heyecan yaparım, nasıl geçer günlerim düşünemiyorum bile.
Allah hayırlısını versin. Yorma kendini.
Ben yorulunca da oğlumu aşağıya baskı yapar gibi hissediyorum.
Sanki diyorum oğlumda kendini bırakmış yorgunluktan:)
Nefes darlığından bahsedilmiş. Bu hafta bende çok arttı.
Şu an bile darlanıyorum. Gece derseniz uyuyasıya kadar canım çıkıyor.
Kapı pencere açıp nefes alma ihtiyacı hissediyorum.
ne güzel canım az kalmış. benim ekim 4. ama ben 24 ünde ayrılmayı düşünüyorum..dayanamayacağm çok sıkıldım.ğluşumda maşşallah çok hareketli karnmı deliyor
hayırlı haberlerle dön cnmm vajinal ultrasonu yaptırdınmı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?