Heyecan var tabii ama inan bana eşimde daha çok var sanki o doğuracaksizlerinde şayet planlı olursa doğumlarınız bak görün eşlerinizi hergün odaya girip bakıyor o eksik mi bu eksik mi onu da mı alsak acaba bi panik bi heyecan sanki o sezaryan olacak daha önceden videoları izlerken bana kızan adam şimdi kendi izliyor özellikle de eşleriyle doğuma girenlerin videolarını izlemeye başladı
yaptırdım geldım canım ayyy ben kastım kendimi kadın dio sen ztn bunda böyleysen normal doguramassın dedi.ya bebegım kg almamıs ona uzuldum ben wermısım cunkü sımdı kendımı yemeye werıcem almam lasım ya bu arada 25 ine aldık sezeryan tarihimizi 12 gün kaldıııı ya
Merhaba Kızlarr
Bugün itibariyle 1 haftamız var ve hatta saat itibariyle bu saatte ben ameliyatta olacağım
Evde ufak tefek işlerimiz var bugün onları halleceğiz eşim uyandığında...birde oğluşumun odasına dolabı yaptırdığımız yere aynı modelde şifonyer siparişi vermiştik,,dolabımız yetmediği için, onu getirecekler bugün...
Karnımızın altı ağrıyor ve birazda belimiz ağrıyor...doktorumuzu aradım ,,perşembeleri mi karıştırdı bebeğiniz haftaya gelmesi lazım dediaşağı baskılar artarsa ve makat kısmına yayılırsa gelin dedi....neyse ki 1 saattir daha iyiyim
Hepinizi öptük oğlumla
yaptırdım geldım canım ayyy ben kastım kendimi kadın dio sen ztn bunda böyleysen normal doguramassın dedi.ya bebegım kg almamıs ona uzuldum ben wermısım cunkü sımdı kendımı yemeye werıcem almam lasım ya bu arada 25 ine aldık sezeryan tarihimizi 12 gün kaldıııı ya
oyy quencikkk tatlı köpecik
canım dünde sordum da gözünden kaçtı sanırım, vajinal ultrason ne için?
allah hayırlı doğumlar versin inşallah. asude sen sezeryan olcaktın, epidural mi genel mi? ben anca yeni başladım araştırmaya sezeryanı. iyileşme süreci epiduralde daha mı hızlı?
Yakında bebeklerimiz olacak.. Minnacık bebeklerimiz. Onları koruuyp kollayacağız. Büyüteceğiz... Sonra bir bakacağız kocaman olmuşlar. Benim de Queen'imin büyüdüğü gibi.. Eve ilk geldiği günden şimdiki zamanına kadar birkaç fotoğrafını koyuyorum. Şimdi neden böyle birşey yaptığımı merak edeceksiniz. Kızıma baktıkça nasıl da büyümüş diyorum ve yarın öbürgün oğlumun kocaman olacağını düşünüyorum... İnanılmaz birşey bu. Bir canlıyı büyütmek... Elimizdeki canlı ne olursa olsun, onu sevmek, ona bakmak ve her anına tanık olmak... Evine köpek alıp alıp sokağa atan insanları düşünüyorum da..!!! Yapmayın ne olur.. Evet kılı var, evet tüyü var. Peki bunu en baştan bilmiyor muydunuz? Çocuğuna karne hediyesi köpek alıp okul başlarken sokağa atanlar var. Benim kızım fotoğraflardan birinde göreceğiniz kazağını tam 20 aydır sahiplenmiş ve kimseye vermez. Şimdi ben kendimi alırsam onun elinden ne olacak?? Ne olursa olsun büyüttüğümüz canlıya iyi bakmamız ve ona tüm sevgimizi vermemiz gerekir... Unutmayın herşey sever. Bir çicek bile....Eki Görüntüle 509202 Eki Görüntüle 509215 Eki Görüntüle 509214 Eki Görüntüle 509213 Eki Görüntüle 509212 Eki Görüntüle 509211 Eki Görüntüle 509210 Eki Görüntüle 509209 Eki Görüntüle 509208 Eki Görüntüle 509207 Eki Görüntüle 509206 Eki Görüntüle 509205 Eki Görüntüle 509204 Eki Görüntüle 509203 Eki Görüntüle 509216
canım dünde sordum da gözünden kaçtı sanırım, vajinal ultrason ne için?
görmedim canım evet. ya benım plesenta asagıdaydı onu tam tıkıomu die ölçmek ıcın alttan baktı
iyiyim ilk 2-3 gun bıraz zordu.sunı sancı bıraz zor oldu dogumdan cıktım hala sancım vardı.iğrenc bısey sunı sancı.bellim agrıyor.oda normalmıs doktor az kalsın dogurmustun dedı.anlıycagın hem normal dogum agrıları hemde sezeryan sızısı var.bırde kızım hergun baska baska testler ıcın hastaneye gıdıyor.o yuzden gec ıylesmısım.sıze sunu soylıyım e normal ne sezeryan zor degıl.allah oyle bır cesaret verıyor kı benım gıbı korkak bırı.bıle normal dogum ıcın cırpındı eger kı kızımın kalp atısları 60 a kadar dusmeseydı dogurucaktım kısmet degılmıs..
ben de tanıdık bildik bir site değil ama kapıda ödeme sistemine güvendim...siteyi beğendim canım aradığım kapı süsünüde buldum şekerlerde güzel
kim doğurdu kız?? benim bildiğim en son tuğçe...günaydın annişler sanırım bir kişi daha doğum yapmış patır patır dökülüyomuz ne:))))
kızlar müge anlıyı izliyomusunuz koca adam nasıl ağlıyoo annesini bulduuu ben burda mahvoldum allah kmseyi anasız babasız bırakmasın
ben de tanıdık bildik bir site değil ama kapıda ödeme sistemine güvendim...
kim doğurdu kız?? benim bildiğim en son tuğçe...
ya yavrum izlemeyin öyle programları,iyi de olsa kötü de olsa bebek duygu değişimlerinizden etkileniyor..
Allah razı olsun canım Amin inş. hepimize hayırlı doğumlar versin Rabbim
Epidural olacağım canım...hiç tereddüt yaşamadım zaten çünkü doktorum hep epidurale yöneltti bizi...eşimin doğuma girmesine onay verdi ve çok iyi olacağını söyledi..ne olursa olsun sonrasında ki evre epiduralde uyuşukluk sayesinde daha hafifi geçiyormuş...hep söylediği bişey var tek istediğim senden biraz cesaret diyor...bende eşim yanımda olduğu sürece o cesarete sahibim dedim...
35. haftada kontrole gittiğimde anestezi uzm. ile görüştürdü bizi doktorumuz ve tahliller istedi ilk önce alerjik anestezi testi çok şükür güzel çıktı sonuçlarepidurale manimiz olmadığını söyledi...
epiduralde iyileşme süreccini bende sordum kendisine ve tabii birde şu bazı yerlerde okuduğum dokunma hissini sordum hissedermiyim diye...
doğumdan sonra en fazla 8 saat yatarsın sonrasında zaten kendin yatmak istemezsin dedi...ilk 5 saatteki yoğun acıyı zaten uyuşukluk sayesinde belden aşağında hissetmeyeceksin dedi..ağrı pompası illa ki oluyor epidural de dedii...spinal olanların ki hemen çıkarılıyormuş..o yüzden ikisi bambaşka yöntemler dedi...ağrı pompası sayesinde omurilikten ağrı kesici verilecek acın 0 a indirilecek dedi...peki yatakta oturup kucağıma alabilirmiyim dedim tabii ki dedii...
en çok merak ettiğim dokunma hissiydi..acı yokmuş ama dokunulduğunu hissediyormuşuz doğru mu dedim...çok rahatsız olduğunu hissedersem kombine yaparız onu da hissetmezsin dedi...bunu kendinine korku haline sakın getirme dedi..bebek çıktığında zaten onu izlemekten farketmeyeceksin dedi..yani epidural her yönden benim aklıma daha çok yattı
Ayy yerim onu ben o ne guzeldir o maasallah disi galiba cok tatli boxer olabilir mi cinsi? Benimde iran kirmasi bir oglum var kocaman 7 kilo artik kucagima alirken zorlaniyorum ne yazik ki annemde kaliyor. Esimle aralari hic iyi olmadi eee kediler sahibinden cok evine duskun olurlar bizim eve bir kac kere misafirlige geldi ama hep bir yerlerde saklandi rahat edemedi8 senedir bizimle 3 aylikti aldigimda onda emegim cok fazla resmen annelik ettim ama iste kedi nihayetinde kopek gibi sahibine duskun olmuyor. Hic sikak yuzu gormedi kisirlastirdik asilarida eksiksiz senede 3 kerede tras olur o yuzden icim rahat kizimin onunla oynacagi gunleri hayal ediyorum hayvan sevgisini asilayacaz insaallah ona sonucta onlarda Allahin yarattigi can zalimlik olmaz cok gunah
aminnndokunma hissi ameliyat esnasındaki müdahale yani değil mi doktorların dokunduğu esnadaki sarsıntı. his kaybı vs.. değil :S iyi anlattında sen ben de sıkıntı var bocaladım resmen
ama o esnada ne yaptıklarını biliyoruz ya ben bunu kaldıramam diye düşünüyorum o yüzden genel benim için daha mı uygundur ne dersiniz asu hanımcım? bilgilerinizi paylaşınızgeneldede iyileşme süreci uzuyor ama değil mi kız ben napıcam
ne yapıcan biliyonmu canım yatcan kakcan yatcan kalkcan epidural olacan
şaka bi yana sen kendini nasıl rahat istersen öyle olsun doğumun...
dokunma dediğim bebek çıktıktan sonra ki dikme kısmıbebek çıkınca onu görünce zaten his mis kalmaz ona bakmaktan korkma canım
kız doktoruna sorsana bunları endişelerimizi en iyi giderecek kişi doktorlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?