2012 Ekim Anneleri

Benim eşim gündüz telefonla arayınca kızıyor:)
Panik yapıyor. Bende ya mesaj atıyorum ya da e-posta.
Planlı, plansız bizden daha panik oldukları kesin.

Benim eşim girmeyecek doğuma, maalesef.
Israrda edemiyorum çünkü mitral kapak bozukluğu var, doğum esnasından çarpıntısının tutması %99:)
Birde arkadaşı anlatmış biraz, adam sadece doktorların ayakları var kamerada demiş, kan tutmuş.
Zavallım hepten cesaret edemiyor.
Oysa isterdim yanımda olsun.

Ben vajinal muayenelerde önce doktordan müsade istiyorum. Kegel egzersizi yaparak kaslarımı kontol ediyorum. Yani önce kasıp sonra gevşetiyorum. Doktora "tamam" diyorum. O da giriyor:)
Hakkınızda hayırlısı olsun, sizinde az kalmış.

allah hayırlı doğumlar versin inşallah. asude sen sezeryan olcaktın, epidural mi genel mi? ben anca yeni başladım araştırmaya sezeryanı. iyileşme süreci epiduralde daha mı hızlı?

canım dünde sordum da gözünden kaçtı sanırım, vajinal ultrason ne için?

aah ah vajinal ultrason falan bende korkardım sonra bebek olmayınca 2 senedir aşılama tedavisiydi tüp bebekti derken hegün vajinal ultrason oldugum zamanlar oldu korku falan kalmadı tabii

kızlar müge anlıyı izliyomusunuz koca adam nasıl ağlıyoo annesini bulduuu ben burda mahvoldum allah kmseyi anasız babasız bırakmasın

allah hayırlı doğumlar versin inşallah. asude sen sezeryan olcaktın, epidural mi genel mi? ben anca yeni başladım araştırmaya sezeryanı. iyileşme süreci epiduralde daha mı hızlı?

Allah razı olsun canım Amin inş. hepimize hayırlı doğumlar versin Rabbim

Epidural olacağım canım...hiç tereddüt yaşamadım zaten çünkü doktorum hep epidurale yöneltti bizi...eşimin doğuma girmesine onay verdi ve çok iyi olacağını söyledi..ne olursa olsun sonrasında ki evre epiduralde uyuşukluk sayesinde daha hafifi geçiyormuş...hep söylediği bişey var tek istediğim senden biraz cesaret diyor...bende eşim yanımda olduğu sürece o cesarete sahibim dedim...

35. haftada kontrole gittiğimde anestezi uzm. ile görüştürdü bizi doktorumuz ve tahliller istedi ilk önce alerjik anestezi testi çok şükür güzel çıktı sonuçlar epidurale manimiz olmadığını söyledi...

epiduralde iyileşme süreccini bende sordum kendisine ve tabii birde şu bazı yerlerde okuduğum dokunma hissini sordum hissedermiyim diye...

doğumdan sonra en fazla 8 saat yatarsın sonrasında zaten kendin yatmak istemezsin dedi...ilk 5 saatteki yoğun acıyı zaten uyuşukluk sayesinde belden aşağında hissetmeyeceksin dedi..ağrı pompası illa ki oluyor epidural de dedii...spinal olanların ki hemen çıkarılıyormuş..o yüzden ikisi bambaşka yöntemler dedi...ağrı pompası sayesinde omurilikten ağrı kesici verilecek acın 0 a indirilecek dedi...peki yatakta oturup kucağıma alabilirmiyim dedim tabii ki dedii...

en çok merak ettiğim dokunma hissiydi..acı yokmuş ama dokunulduğunu hissediyormuşuz doğru mu dedim...çok rahatsız olduğunu hissedersem kombine yaparız onu da hissetmezsin dedi...bunu kendinine korku haline sakın getirme dedi..bebek çıktığında zaten onu izlemekten farketmeyeceksin dedi..yani epidural her yönden benim aklıma daha çok yattı

Ayy yerim onu ben o ne guzeldir o maasallah disi galiba cok tatli boxer olabilir mi cinsi? Benimde iran kirmasi bir oglum var kocaman 7 kilo artik kucagima alirken zorlaniyorum ne yazik ki annemde kaliyor. Esimle aralari hic iyi olmadi eee kediler sahibinden cok evine duskun olurlar bizim eve bir kac kere misafirlige geldi ama hep bir yerlerde saklandi rahat edemedi 8 senedir bizimle 3 aylikti aldigimda onda emegim cok fazla resmen annelik ettim ama iste kedi nihayetinde kopek gibi sahibine duskun olmuyor. Hic sikak yuzu gormedi kisirlastirdik asilarida eksiksiz senede 3 kerede tras olur o yuzden icim rahat kizimin onunla oynacagi gunleri hayal ediyorum hayvan sevgisini asilayacaz insaallah ona sonucta onlarda Allahin yarattigi can zalimlik olmaz cok gunah

Allah güzel kızına hayırlı ömür versin hayırlı evlat olsun inşallah günlerimizde aynıymış bakıyorum şimdi benim miniğimde karnımda o boylardamı acaba die düşünüyorum :44:

siteyi beğendim canım aradığım kapı süsünüde buldum şekerlerde güzel
ben de tanıdık bildik bir site değil ama kapıda ödeme sistemine güvendim...
günaydın annişler sanırım bir kişi daha doğum yapmış patır patır dökülüyomuz ne:))))
kim doğurdu kız?? benim bildiğim en son tuğçe...
kızlar müge anlıyı izliyomusunuz koca adam nasıl ağlıyoo annesini bulduuu ben burda mahvoldum allah kmseyi anasız babasız bırakmasın

ya yavrum izlemeyin öyle programları,iyi de olsa kötü de olsa bebek duygu değişimlerinizden etkileniyor..

Gulcan87 dogum yapmis 9 eylulde acile almislar ayrinti vermedi face de yazmis

aminnn dokunma hissi ameliyat esnasındaki müdahale yani değil mi doktorların dokunduğu esnadaki sarsıntı. his kaybı vs.. değil :S iyi anlattında sen ben de sıkıntı var bocaladım resmen
ama o esnada ne yaptıklarını biliyoruz ya ben bunu kaldıramam diye düşünüyorum o yüzden genel benim için daha mı uygundur ne dersiniz asu hanımcım? bilgilerinizi paylaşınız geneldede iyileşme süreci uzuyor ama değil mi kız ben napıcam

Merhaba kizlar nasilsini? bebisler nasil?, giremiyorum bu aralar pek esim izinli, internette takildigimiz yok geziyoruz kizlar yine dogum olmus gerci artik sasirmamak lazim

Aynen canım cinsi boxer :=) Dişi :=)))))) Senin de oğlun pek inatmış.. Evine bağlı çıkmıyor demek haa :) Eşini de kıskanmış olabilir. Seni paylaşamadığı için anlaşamamıştır belki :) Bizim Quenni alk aldığımız gün 6.400 gr.dı :) Şimdi 26 kilo... Kıyamam ben ona pek masum. Çocuklarımıza hayvan sevgisi tabiki aşılayacağız. Hayvan sevecek, insan sevecek... Ne bulursa sevecek yani Birde arkadaşlar bir tavsiyem... Korksanız bile çocukların yanında belli etmeyin kedi köpeğe karşı olan korkunuzu.. Çünkü sonra çocuklar önce korkuyor, sonra da düşman kesiliyorlar hayvanlara.. Aman dikkat edelim. Unutmayın size hiçbirşey yapmazlar o yavrucaklar... Kötüü davranmadığınız sürece :) Hele ki sokak köpekleri bile, o çocuklarla nasıl iyi anlaşıyorlar şaşıp kalıyorum.. Küçük olduklarını anlayıp, kendilerini sevmelerine izin veriyorlar resmen :)

ne yapıcan biliyonmu canım yatcan kakcan yatcan kalkcan epidural olacan

şaka bi yana sen kendini nasıl rahat istersen öyle olsun doğumun...

dokunma dediğim bebek çıktıktan sonra ki dikme kısmı bebek çıkınca onu görünce zaten his mis kalmaz ona bakmaktan korkma canım
kız doktoruna sorsana bunları endişelerimizi en iyi giderecek kişi doktorlarımız

e sende anlatıyorsun işte ne güzel şu an sen daha yakınımdasın 9 ay araştırmışsın bilgilisin, kontrolüm pazartesi pazartesi onada sorcam sonrada bilgilerinizi pekiştircem
cevapların için sağol arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…