e sende anlatıyorsun işte ne güzel şu an sen daha yakınımdasın 9 ay araştırmışsın bilgilisin, kontrolüm pazartesi pazartesi onada sorcam sonrada bilgilerinizi pekiştircem
cevapların için sağol arkadaşım
Merhaba Kızlarr
Bugün itibariyle 1 haftamız var ve hatta saat itibariyle bu saatte ben ameliyatta olacağım
Evde ufak tefek işlerimiz var bugün onları halleceğiz eşim uyandığında...birde oğluşumun odasına dolabı yaptırdığımız yere aynı modelde şifonyer siparişi vermiştik,,dolabımız yetmediği için, onu getirecekler bugün...
Karnımızın altı ağrıyor ve birazda belimiz ağrıyor...doktorumuzu aradım ,,perşembeleri mi karıştırdı bebeğiniz haftaya gelmesi lazım dediaşağı baskılar artarsa ve makat kısmına yayılırsa gelin dedi....neyse ki 1 saattir daha iyiyim
Hepinizi öptük oğlumla
kızlar geldim şimdi nst ye girdim çok şükür iyi sorun yok dedi artık 3 günde 1 girecekmişim nasıl gidip gelicem bilmiyorum doğum yaklaştı zamanı nezaman olur acaba dedim sürpriz bir kanama olmassa 1 ekime kadar durabilir sıkıntı olmaz dedi pazartesi yine nst var yine konuşuruz çok önemli değil tarih dedigel bide bana sor neolacaksa olsun dedim içimden yüzüne karşı ayrıca sondayı ameliyat sırasında taksalar dedim eğer genel anestezi olursa olmaz epudural yada spinal olursa olur dedi aradaki fark dedim aynı ikiside belden dedi madem niye adı değişikki:26:3 gün sonra yine yollardayım eşimde gündüz vardiyası kızımda okula başlıyor babanesi onu götürür bende nstye çok sıkılıyorum hatta boğuluyorum allahım hayırlısıyla alsam bebeğimi kucağıma artık ne yapalım 1 ekim olursa tam 17 gün kaldı ne kaldı dimi
Oglusimu gorduk simdi ise gidiyoruz...masallah hersey yolunda suyu,durusu iyi kafa asagida yine donemez artik herhalde
Ntd de sanci cikmayinca catiya bakmadi,ben kendimi hazirlamistim muayene olacaktim ama
Son 3,5 gun calisiyorum,haftaya persembe yine kontrole
maşallah size cnmm ben daha hiç girmedm nstye belki bu gidişimzzde girerim 35.hafta olucak bana sanki doktorum son zamanlarda umursamıyo gibi geldii geçiştiriyo gbi hareketleri var bu saatten sonrada doktor değişirmi bilemedim ama kızmaya başladım
Cok gec kalmis senin doktorun ben ilk 26. haftamda girmistim gerci benim erken dogum riskim vardi ama
Bende henüz hiç girmedim bence Dr sorun görünce sokuyor nstye sancı yada sorun yoksa 37 de 38 de sokuyor sanırım
maşallah size cnmm ben daha hiç girmedm nstye belki bu gidişimzzde girerim 35.hafta olucak bana sanki doktorum son zamanlarda umursamıyo gibi geldii geçiştiriyo gbi hareketleri var bu saatten sonrada doktor değişirmi bilemedim ama kızmaya başladım
iloşş söyle kızım şu annen olcak coyotee hanıma nasılmış iyimiymiş
Benim gittiğim hastanede 36. Hafta itibariyle Dr girmeden nst ye giriyorsun:)
Aradiginiz ilos su an yaramazlikla mesgul,lutfen daha sonra tekrar deneyin!
Canim iyiyiz cok sukur,bugun ne giysem izleyip oturuyorum,kizim zip zip zipliyoo,sen nasilsin oglus nasil,haftaya bugun kucakta olacak hayirlisiyla pamuk
teyzoşlar biz geldik
günümüzü aldık 20 eylülde geliyoruz inşallah19u gece 12de yatış yapıcaz hastaneye
hem heyecanlandım hem tırstım
kemeraltına da gittim ,kapı süsümüzle bebek şekerlerimizi hallettik
teyzoşlar biz geldik
günümüzü aldık 20 eylülde geliyoruz inşallah19u gece 12de yatış yapıcaz hastaneye
hem heyecanlandım hem tırstım
kemeraltına da gittim ,kapı süsümüzle bebek şekerlerimizi hallettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?