2012 Ekim Anneleri

Benelse asudeD anammm ayni gun gelicek bebisleriniz insallah ne guzel... heycanla sizden haber beklicez Kolay, rahat ve agrisiz sizisiz dogumlariniz olsun. amin

hadi hayırlısı canım allah kurtarsın sende kendi isteğinlemi sezeryan oluyosun?genelmi epiduralmi spinalmi?

canım ben değiştiriyorum mecburi olarak. inşallah hayırlısı olur. ama dediğin gibi benim son iki randevumda gayet geçiştirdi doktorum. kızım yüzünü göstermedi bize hiç. doktorda sağolsun bu son iki muayenede hiç zorlamadı yüzünü göstermek içinde. sorularımızada mıy mıy cevap verdi. anlamadık ne oldu? bide ben normal doğum filan diyincede çocuk 4e yakın olucak bu gidişle zor olur normal filand edi güldü dalga geçer gibi. canım sıkıldı benimde. adam doçent bide..sinir oldum ama.

ben de tanıdık bildik bir site değil ama kapıda ödeme sistemine güvendim...

öyle yapacaz artık canım çünkü burda yok öyle bi civil de var onlarıda ben beğenmedim dura dura solmuş hep süsler sepetler ee şkerelerde ne zamandandır kimbilir yani

Benelseeeeeee asuyla ayni gun heee
İkinize de dua edicez o gun,merak edicez,Allahimmmm,pamucuklariniza kavusucaksiniz insallah,ne guzeeeel

hadi gözünüz aydın canım

asudeyle senden güzel doğum hikayelerinizi dört gözle beklicez canım
bizimde günümüz belli olsaydı bi :)

bizimkide son 2 kontroldür iplemiyo pek önceki kontrolde hadi sorun çıktı o daha önemli diye ultrasonda oyalanmadığını düşündük bu gidişimizdede adam oturmadı bile ultrason cihazının başına ayakta durdu bi kaç biyerini ölçtü baktı kilo iyi suyuda yolunda 4 boyutluyu açtı yüzünü görmemizle kapatması bir oldu doğru düzgün göremdk oğlumu eşimde kızdı geçiştiriyo bu bizi diye

sağolun kızlar inşallah rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin

neden 20 eylül dedi doktor ,özel birgün mü yoo dedim biz hep 20 eylüle odakladık kendimizi

38i doldurmuş olcaz problem yok tamam dedi , 3490 gr olmuşuz zaten şuan

nst'de sancımız çıkmadı , kan tahlillerimizi verdik ameliyat için

azracım genel anestezi olcak Allah'ın izniyle

dün gece heyecandan uyuyamamıştım iyice heyecan bastı vallahi

asudecim haftaya bugün miniklerimiz kucağımızda olcak inşallah

14112006 annemler burda ya canım fazla giremiyorum

merhaba arkadaslar topiği en basından beri takip ediyorum ama 2.kez yazıyorum...benım onnemlı bır sorunum var .kocaelinde oturuyorum esimin tayini çıktı istanbula.36.haftadayız tasındık falan ama doktor konusunda cok kararsızım.cumartesi gunu bilge hastanesi cengiz bey için randevu aldım bır arkasın tavsiyesiyle. 4.leventteyim oerebileceginiz bi doktor ve hastna var mı yada cengiz beye giden varsa nasıl bur doktor tavsiye edermisiniz!! panik hakındeyim acil bi durum olursa ne yaparım diyeee...

dualarımız asude ve seninle canım hepimiz ayrı şehirlerde olsakta gönüller bir olsun dualarda buluşalım hepimiz allah yar ve yardımcımız olsun bizleri habersiz bırakmayın sakınsanırım sondanın acısına katlanıp genel anestezi olucam bende

ya darısı başımıza artıkkkkk sizkleri gördükçe heycan yapıyorummmmm keşke bizde bilebilsek nezaman doğcağınıııı

kızlar uyarı alınca ne oluyo uyarı aldınız msjı geldiide

cnm ne olduğunu bilmiyorumda demin o malum sitenin linkini verdn ya ondan aldın sanırım uyarıyı çünkü o ara biri vardı bizm sayfada elif diye profiline baktım mesajı şikayet ediyor yazıyodu bende ordan anladım

ohooo bize daha çok var cnm herkes gder biz bakii bayram arası pırtlatcaz bebişleri kimsenin ruhu duymucakk

:)) valla ksımet diyelim canım bence ne zaman ne olcağı belli olmaz 36. haftayı tamamlayalımda ondan sonra artık nezaman isterlerse gelsin bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…