teyzoşlar biz geldik
günümüzü aldık 20 eylülde geliyoruz inşallah19u gece 12de yatış yapıcaz hastaneye
hem heyecanlandım hem tırstım
kemeraltına da gittim ,kapı süsümüzle bebek şekerlerimizi hallettik
canımfiyatı uygun baya bende arıyorum öyle burdada yok netten bulmaya çalışıyorum ama hangi siteden alacağımı bilemedim sen nerden buldun hangi sitede acaba ?
https://www.facebook.com/BebekSekerci
burdan canım siparişimi vewrdim bugün henüz ulaşmadı elime
Aynen canım cinsi boxer :=) Dişi :=)))))) Senin de oğlun pek inatmış.. Evine bağlı çıkmıyor demek haa :) Eşini de kıskanmış olabilir. Seni paylaşamadığı için anlaşamamıştır belki :) Bizim Quenni alk aldığımız gün 6.400 gr.dı :) Şimdi 26 kilo... Kıyamam ben ona pek masum. Çocuklarımıza hayvan sevgisi tabiki aşılayacağız. Hayvan sevecek, insan sevecek... Ne bulursa sevecek yaniBirde arkadaşlar bir tavsiyem... Korksanız bile çocukların yanında belli etmeyin kedi köpeğe karşı olan korkunuzu.. Çünkü sonra çocuklar önce korkuyor, sonra da düşman kesiliyorlar hayvanlara.. Aman dikkat edelim. Unutmayın size hiçbirşey yapmazlar o yavrucaklar... Kötüü davranmadığınız sürece :) Hele ki sokak köpekleri bile, o çocuklarla nasıl iyi anlaşıyorlar şaşıp kalıyorum.. Küçük olduklarını anlayıp, kendilerini sevmelerine izin veriyorlar resmen :)
maşallah size cnmm ben daha hiç girmedm nstye belki bu gidişimzzde girerim 35.hafta olucak bana sanki doktorum son zamanlarda umursamıyo gibi geldii geçiştiriyo gbi hareketleri var bu saatten sonrada doktor değişirmi bilemedim ama kızmaya başladım
https://www.facebook.com/BebekSekerci
burdan canım siparişimi vewrdim bugün henüz ulaşmadı elime
kızlar benim bebek şekerlerim yok, bu saatten sonra da eminönüne gitmeye üşeniyorum, bildiğiniz bi site var mı ya da ümraniyede bunları satan var mı acaba
supermiş canım ben, çakmaktayım çarşıya yakın sayılır bı gıdıp bakım çarsıı durağının neresindekiAaaaa kiz umraniyeden birini buldum,bende ordayim...carsiya yakinsan carsi duraginin arkasinda birkac sekerci var guzel seyler cikiyor...
kızlar bebek şekerlerinizi hazırladınız mı?ben bi tane kampanyalı ürün buldum.yalnız karar veremedim gfiyatlarını tam bilemedigim için.30bebek şekeri sepet ve kapı süsü 65tl.havale+kargo ücreti de var nasıl sizce?uygun bulabilecegim internet sitesi biliyor musunuz
tatlım zaten köpekler hamilelerle çocuklu kadınlara yaklaşmazmış bile öyle duymuştum gerçi beni pek sevmez hayvanlar korkuyorum ondan heralde sokaktaki köpek bile öyle dururken ben geçerken havlar hehee eşim hep diyor saldın gene dumanını anladı korktuğunu diye ama gerçekten hamileliğimden beri hiç yanaşan hayvancık yok
hastayım kızlar nezlem iice arttı, gece nefes alamadığımdan uyuyamadım, ishalim tekrar başladı karnım sanki aşağıya inmeye başladı acaba oğluşum erkenmi gelecekishal ve karnın aşağıya inmeye başlaması doğum belirtisi diyor nette hayırlısı olsun yapacak birşeyim kalmadı, dualarınızı bekliyorum.sağlıkla kalın inşallah
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al canım bak bu sayfayı önerebilirim sana benima rkadaşım yapıyo ben siparişimi vermiştim bugün geldiler fiyatlarda uygun...
Çınarın Şekerleri canım bu sayfada onların öbürü faceden girmiştim ben...
canim cok gecmis olsun, doktor ilac falan vermedi mi senin kullanabilecegin? ihlamur nanelimon falan ictin mi? bazi bitki caylari iyi geliyor. ishal ve karninin asagi inmesi disinda baska belirtin var mi? agrin kasilmalarin falan yoksa korkma canim, belki hasta oldugun icinde olabilir, bol bol dinlen bakalim bi kac gune nasil olucaksin? ona göre doktorunla bi görusursunuz,tekrar gecmis olsun canim.Allah sifalar versin.
ayyyy canım inş hayırlısıyla gelir bebeğin.bende 25 ıne gün aldım bakalım 12 gün kaldısağolun kızlar inşallah rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin
neden 20 eylül dedi doktor ,özel birgün müyoo dedim biz hep 20 eylüle odakladık kendimizi
38i doldurmuş olcaz problem yok tamam dedi , 3490 gr olmuşuz zaten şuan
nst'de sancımız çıkmadı , kan tahlillerimizi verdik ameliyat için
azracım genel anestezi olcak Allah'ın izniyle
dün gece heyecandan uyuyamamıştımiyice heyecan bastı vallahi
asudecim haftaya bugün miniklerimiz kucağımızda olcak inşallah
14112006 annemler burda ya canım fazla giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?