2012 Ekim Anneleri

SELAM KIZLARRRR.......

birkaç gün giremedim eşim faturayı yatırmamış.aksam 2 saat boyunca sancım oldu ve soluğu acilde aldık...ebe içeride doğum pozisyonu alıyordu o yüzdendir dedi.eşimi görseniz bir panik bir panik ne yapıcam bilmiyorum...ebe çatı muayeneside yaptı ama hiç korkulacak gibi değilmiş.oğlumun kafası yukarıda ben kendimi normal doğuma şartladım inşallah döner... sizde ne var ne yok kızlar 4 bebeğimiz doğmuştu en son girdiğimde başka doğuran var mı?

hayırlısı olsuntatlım bitti valla sizin bakalım bende yarın gideceğim dr ne diyecek sıkılldım artık doğurmak istiyorum bende canım senin dr kimdi

ya kızlar biraz özel bi soru olacak ama bişey sormak istiyorum kişsel bakım hakkında ben yarın dr gideceğim nst yede gireceğim ama kıllarım çıktı çıkmadı arası duruyorlar ağdaya gelmez makinaylada alsam haftaya yada ondan sonraki haafta bu durumda olacağım hani ben diyodum 36.haftada alırım sonrada doğumda ama yarın muayene gerekirsede böle ayıpmı olur ya

tatlım zaten köpekler hamilelerle çocuklu kadınlara yaklaşmazmış bile öyle duymuştum gerçi beni pek sevmez hayvanlar korkuyorum ondan heralde sokaktaki köpek bile öyle dururken ben geçerken havlar hehee eşim hep diyor saldın gene dumanını anladı korktuğunu diye ama gerçekten hamileliğimden beri hiç yanaşan hayvancık yok

kızlar benim bebek şekerlerim yok, bu saatten sonra da eminönüne gitmeye üşeniyorum, bildiğiniz bi site var mı ya da ümraniyede bunları satan var mı acaba

Canim su an nst olmamasi normal bence ben ilk kez 10 gun once girdim,bugunde ikinci oldu,,benim dr da mesel sanci cikmadikca 38+0 lara kadar cati muayenesine gerek yok diyor zaten musait degilse de sezerynai 38+0 dan sonra alicam,sancin yoksa bakmiyorum diyor,

İlgilenmiyor derken mesela benimki hep cok kisa bakiyor zaten,olcuyor kilosunu suyunu soyluyor var mi bir rahatsizligin diyor,bisey sorunca ilgileniyor,seninkinin ters gunune denk gelmissindir belki ya da son haftalarda bakicagi seyler kisitli oldugu icin belki cok takilmiyordur,bu saatten sonra degisim zor olacaktir ama yine de guvenmen cok onemli huzurlu bir dogum icin,ona gore karar ver,hicbir sey icin gec degil bence...

kızlar benim bebek şekerlerim yok, bu saatten sonra da eminönüne gitmeye üşeniyorum, bildiğiniz bi site var mı ya da ümraniyede bunları satan var mı acaba

Aaaaa kiz umraniyeden birini buldum,bende ordayim...carsiya yakinsan carsi duraginin arkasinda birkac sekerci var guzel seyler cikiyor...

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al canım bak bu sayfayı önerebilirim sana benima rkadaşım yapıyo ben siparişimi vermiştim bugün geldiler fiyatlarda uygun...

hastayım kızlar nezlem iice arttı, gece nefes alamadığımdan uyuyamadım, ishalim tekrar başladı karnım sanki aşağıya inmeye başladı acaba oğluşum erkenmi gelecek ishal ve karnın aşağıya inmeye başlaması doğum belirtisi diyor nette hayırlısı olsun yapacak birşeyim kalmadı, dualarınızı bekliyorum.sağlıkla kalın inşallah

Ahh canım aahhhh... Bu dediğin okadar doğru ki. Benim kızım da hamile olduğumu anladığından beri ( yani aylardır ) pek yanaşmıyor yanıma... Yani gelip kafasını koyuyor kucağıma, kendini sevdiriyor tabi de... Önceden sevindiği zaman üstüme atlardı. Şimdi bakıyorum olduğu yerde zıplıyor. Hiç bana bulaşmıyor. Tabi bu çok iyi birşey aslında. Anlaması ve ona göre davranması. Ben okadar özledim ki kızımı anlatamam. Önceden onu alır tuvalete çıkarırdım. Oda tuvaletini yapınca aferin dediğimde yine sevinir üstüme atlardı :) Şimdi eşime diyorum.. Sen çocuğa bakarsın ben Queen i gezdiririm biraz diye. Çok özledim onu gezdirmeyi.. Deli gibi boğuşup oynamayı... Yerlerde yuvarlanmayı Çocuk büyüyünce onunla nasıl oynayacaklar acabaaaa Çok merak ediyorum yaaa Benim kızım bebekleri de çok seviyor. Nerde görse hemen koklyor yavaş yavaş ve hiç rahatsız etmiyor.. Evdekine neler yapacak acabaaaa İki çocuğum var benim :)

canim cok gecmis olsun, doktor ilac falan vermedi mi senin kullanabilecegin? ihlamur nanelimon falan ictin mi? bazi bitki caylari iyi geliyor. ishal ve karninin asagi inmesi disinda baska belirtin var mi? agrin kasilmalarin falan yoksa korkma canim, belki hasta oldugun icinde olabilir, bol bol dinlen bakalim bi kac gune nasil olucaksin? ona göre doktorunla bi görusursunuz,tekrar gecmis olsun canim.Allah sifalar versin.

ishalim için serum verdiler işte canım hastanede yatıığım sürece 14 tane falan yedim.muz, şeftali, ekmek kabuğu, peynir yiyorum,patateste haşladım ama nafile.2 güne tekrarlıyor.başka belirti mide bulantım başladı arada oluyor.inşallah ii olurum hayatım sağolasın bavulumuz kapının ardında bekliyoruz artık hayırlısı olsun

ayyyy canım inş hayırlısıyla gelir bebeğin.bende 25 ıne gün aldım bakalım 12 gün kaldı

doğum tarihleri alınmaya başlanmış,artık bundan sonra arka arkaya pırtlatacağızdesenize.herkes sezeryan oluyor,kendi isteğinizlemi yoksa öylemi gerekiyor.ben normal doğum yaptım ilk bebeğimde inşallah bunuda normal bekliyorum.2 hafta önce kontrole gittiğimde bebeğim henüz dönmemişti,önümüzdeki hafta içi tekrar kontrolüm var,çatı muanesi yapılacak yine nst ye gireceğim.inşallah bebeğim kafa geliştir ya,çok korkuyorum ben sezeryan olmak istemiyorum.çatır çatır doğurmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…