cnm dun gıbı bıze guzel haberı verdıgın gun ne kadar çabuk gectıde doğum zamnın geldı
SELAM KIZLARRRR.......
birkaç gün giremedim eşim faturayı yatırmamış.aksam 2 saat boyunca sancım oldu ve soluğu acilde aldık...ebe içeride doğum pozisyonu alıyordu o yüzdendir dedi.eşimi görseniz bir panik bir panik ne yapıcam bilmiyorum...ebe çatı muayeneside yaptı ama hiç korkulacak gibi değilmiş.oğlumun kafası yukarıda ben kendimi normal doğuma şartladım inşallah döner... sizde ne var ne yok kızlar 4 bebeğimiz doğmuştu en son girdiğimde başka doğuran var mı?
doğum tarihleri alınmaya başlanmış,artık bundan sonra arka arkaya pırtlatacağızdesenize.herkes sezeryan oluyor,kendi isteğinizlemi yoksa öylemi gerekiyor.ben normal doğum yaptım ilk bebeğimde inşallah bunuda normal bekliyorum.2 hafta önce kontrole gittiğimde bebeğim henüz dönmemişti,önümüzdeki hafta içi tekrar kontrolüm var,çatı muanesi yapılacak yine nst ye gireceğim.inşallah bebeğim kafa geliştir ya,çok korkuyorum ben sezeryan olmak istemiyorum.çatır çatır doğurmak istiyorum...
ayyy o boyu hiç sevmiyorum işte.. makinayla alabiliyorsan helal olsun valla,ayakta alkışlarım..jiletle alsan şimdilik..ben çünkü o boy bile olsa gitmek istemem herhalde doktoruma..gerçi onlar ona bakmıyor da.. haftada bir olacağı için de dediğin gibi bu hafta olmazsa diğer hafta olacak..ya kızlar biraz özel bi soru olacak ama bişey sormak istiyorum kişsel bakım hakkında ben yarın dr gideceğim nst yede gireceğim ama kıllarım çıktı çıkmadı arası duruyorlar ağdaya gelmez makinaylada alsam haftaya yada ondan sonraki haafta bu durumda olacağım hani ben diyodum 36.haftada alırım sonrada doğumda ama yarın muayene gerekirsede böle ayıpmı olur ya
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - BEBEK ŞEKERİ kızlara bu siteden aynı paylaşımımdan gına gelmiştir ama yine paylaştım,ben buradan vereceğimkızlar benim bebek şekerlerim yok, bu saatten sonra da eminönüne gitmeye üşeniyorum, bildiğiniz bi site var mı ya da ümraniyede bunları satan var mı acaba
doğum tarihleri alınmaya başlanmış,artık bundan sonra arka arkaya pırtlatacağızdesenize.herkes sezeryan oluyor,kendi isteğinizlemi yoksa öylemi gerekiyor.ben normal doğum yaptım ilk bebeğimde inşallah bunuda normal bekliyorum.2 hafta önce kontrole gittiğimde bebeğim henüz dönmemişti,önümüzdeki hafta içi tekrar kontrolüm var,çatı muanesi yapılacak yine nst ye gireceğim.inşallah bebeğim kafa geliştir ya,çok korkuyorum ben sezeryan olmak istemiyorum.çatır çatır doğurmak istiyorum...
supermiş canım ben, çakmaktayım çarşıya yakın sayılır bı gıdıp bakım çarsıı durağının neresindeki
ayy insallah iyi olursun canim, valla bulanti falanda dedin bende tedirgin oldum simdi:26: neyse dogumda olsa bebisin icin sIkInti olmaz artik iyice gelistiler ama beklesin biraz daha kuzucukishalim için serum verdiler işte canım hastanede yatıığım sürece 14 tane falan yedim.muz, şeftali, ekmek kabuğu, peynir yiyorum,patateste haşladım ama nafile.2 güne tekrarlıyor.başka belirti mide bulantım başladı arada oluyor.inşallah ii olurum hayatım sağolasın bavulumuz kapının ardında bekliyoruz artık hayırlısı olsun
benim ilk bebeğim 4 kiloayyy o boyu hiç sevmiyorum işte.. makinayla alabiliyorsan helal olsun valla,ayakta alkışlarım..jiletle alsan şimdilik..ben çünkü o boy bile olsa gitmek istemem herhalde doktoruma..gerçi onlar ona bakmıyor da.. haftada bir olacağı için de dediğin gibi bu hafta olmazsa diğer hafta olacak..
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - BEBEK ŞEKERİ kızlara bu siteden aynı paylaşımımdan gına gelmiştir ama yine paylaştım,ben buradan vereceğim
benim yüksek ihtimal sez olacak,bebeğim iri çünkü.. ama yine de ne olacağı tam belli olmaz..bebeğimin pozisyonu normale uygun aslında..
bende normal doğum istiyorum nasipse inşallah , bebişimin kilosu normal şimdilik , % 90 normal doğurursun dedi doktorum ama tabii heran herşey değişebilir , hakkımızda hayırlısı olsun diyelim , 3-5 hatta 9-10 tane doğurduğuna göre eskiler diyorum o kadarda zor olmasa gerek , biraz sıkıcaz dişimizi artık
Carsida pamidor var onun arasi ya da bir sonraki ara canim...
benim ilk bebeğim 4 kilodoğmuştu...
bencede canım zaten normal doğum sancısı zor bebek çıkınca tüm sancılar sona eriyor ve rahat ediyorsun.
4 kg mu? hemde ilk doğum ? gerçekten bravo sanaben aslında bu epidural veya diğer uyuşturma yöntemlerinde bile kararsızım , eğerki çok çok dayanılmaz bir sancım olmazsa yaptırmayı düşünmüyorum ama olursada o an insanın gözü bişey görmez sanırım , direk kana karıştığı için bebeğe geçer die düşünüyorum azda olsa :26:
Canım son zamanlarda bir doğumda genel anestezinin bebeğe geçtiğini ve bebeğin küveze alındığını duydum. Yani risk kaçta kaç onu bilmiyorum.. Anestezi uzmanı ile ön görüşme şart.. Yalnız benim bildiğim de 4 cm.den sonra epidural falan yapılmıyor... Bana onun için dr.um kararını ver dedi. Benim bu omurga olayımı anestezi uzmanına sormam gerekiyor... Omurgadaki bazı problemlerde de epidurale uygun olunmuyormuş maalesef:Yani mecburen çatır çatır doğurmak zorunda kalabilirim
4 cm den sonra yapılmıyormu epidural ? bende en son 15 dk da yapılıyor die biliyorum , acaba hangisi?
link yazmistim sildim canim buyuk cocuklar icinmiskızcağızlarım son dakikada paçam tutuştu..bana birinden oto koltuğu gelmişti,güzel bişey ama demiştim ya lekeleri var,oto koltuğu kılıfı sormuştum size..tamam buldum ama bu sefer de kendi rengi mavi gri,ben üstüne pembe veya krem kılıf alsam alt taraf yani plastik kısmı yine mavi.. ve çarpmalardan kaynaklı çizikler var,o kadar dikkatle bakmamıştım.. bir de kemerleri çıkmıyor ve çok kirliymiş,sanki içime sinmedi..napsam ki yaaaa? yenisini mi alsam???ama maddi olarak ta bu ara sıkışığız malum. oto koltuğuna ayırmadık bir bütçe.. şöyleeee ne bileyim en fazla 120 130 kadar,hatta 80 90 tl ye hem arabada kullanabileceğim hem heryere de taşıyabileceğim bişey var mı? sanki geçenlerde bir arkadaş link paylaşmıştı 75 gibi bi fiyat hatırlıyorum... arada kaldım ben....
kızcağızlarım son dakikada paçam tutuştu..bana birinden oto koltuğu gelmişti,güzel bişey ama demiştim ya lekeleri var,oto koltuğu kılıfı sormuştum size..tamam buldum ama bu sefer de kendi rengi mavi gri,ben üstüne pembe veya krem kılıf alsam alt taraf yani plastik kısmı yine mavi.. ve çarpmalardan kaynaklı çizikler var,o kadar dikkatle bakmamıştım.. bir de kemerleri çıkmıyor ve çok kirliymiş,sanki içime sinmedi..napsam ki yaaaa? yenisini mi alsam???ama maddi olarak ta bu ara sıkışığız malum. oto koltuğuna ayırmadık bir bütçe.. şöyleeee ne bileyim en fazla 120 130 kadar,hatta 80 90 tl ye hem arabada kullanabileceğim hem heryere de taşıyabileceğim bişey var mı? sanki geçenlerde bir arkadaş link paylaşmıştı 75 gibi bi fiyat hatırlıyorum... arada kaldım ben....
hepside cok guzelmis
evet canım hem fiyatlaıda uçuk değil...bakalım cimeka beğenecekmi :26:
Hangi pamidor kız? Arabacılar sokağındaki mi yoksa diğeri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?