2012 Ekim Anneleri

ya canım şu çatı muayenesi vajinal muayeneden çok mu farklı bişeyy. uff çok tedirginim o konuda :18:

bende normal doğum istiyorum nasipse inşallah , bebişimin kilosu normal şimdilik , % 90 normal doğurursun dedi doktorum ama tabii heran herşey değişebilir , hakkımızda hayırlısı olsun diyelim , 3-5 hatta 9-10 tane doğurduğuna göre eskiler diyorum o kadarda zor olmasa gerek , biraz sıkıcaz dişimizi artık

ayyy o boyu hiç sevmiyorum işte.. makinayla alabiliyorsan helal olsun valla,ayakta alkışlarım..jiletle alsan şimdilik..ben çünkü o boy bile olsa gitmek istemem herhalde doktoruma..gerçi onlar ona bakmıyor da.. haftada bir olacağı için de dediğin gibi bu hafta olmazsa diğer hafta olacak..
kızlar benim bebek şekerlerim yok, bu saatten sonra da eminönüne gitmeye üşeniyorum, bildiğiniz bi site var mı ya da ümraniyede bunları satan var mı acaba
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - BEBEK ŞEKERİ kızlara bu siteden aynı paylaşımımdan gına gelmiştir ama yine paylaştım,ben buradan vereceğim

benim yüksek ihtimal sez olacak,bebeğim iri çünkü.. ama yine de ne olacağı tam belli olmaz..bebeğimin pozisyonu normale uygun aslında..

ayy insallah iyi olursun canim, valla bulanti falanda dedin bende tedirgin oldum simdi:26: neyse dogumda olsa bebisin icin sIkInti olmaz artik iyice gelistiler ama beklesin biraz daha kuzucuk

benim ilk bebeğim 4 kilo doğmuştu...

bencede canım zaten normal doğum sancısı zor bebek çıkınca tüm sancılar sona eriyor ve rahat ediyorsun.

cimeka senin bu siteyi ekledim bende sık kullanılanlara , akşam eşimle beraber bakarız , fiyatlarda iyi geldi bana kapı süsleri filan , benim daha önce baktıklarım daha pahalıydı , saol şekerim

benim ilk bebeğim 4 kilo doğmuştu...

bencede canım zaten normal doğum sancısı zor bebek çıkınca tüm sancılar sona eriyor ve rahat ediyorsun.

4 kg mu? hemde ilk doğum ? gerçekten bravo sana ben aslında bu epidural veya diğer uyuşturma yöntemlerinde bile kararsızım , eğerki çok çok dayanılmaz bir sancım olmazsa yaptırmayı düşünmüyorum ama olursada o an insanın gözü bişey görmez sanırım , direk kana karıştığı için bebeğe geçer die düşünüyorum azda olsa :26:

Canım son zamanlarda bir doğumda genel anestezinin bebeğe geçtiğini ve bebeğin küveze alındığını duydum. Yani risk kaçta kaç onu bilmiyorum.. Anestezi uzmanı ile ön görüşme şart.. Yalnız benim bildiğim de 4 cm.den sonra epidural falan yapılmıyor... Bana onun için dr.um kararını ver dedi. Benim bu omurga olayımı anestezi uzmanına sormam gerekiyor... Omurgadaki bazı problemlerde de epidurale uygun olunmuyormuş maalesef :Yani mecburen çatır çatır doğurmak zorunda kalabilirim

4 cm den sonra yapılmıyormu epidural ? bende en son 15 dk da yapılıyor die biliyorum , acaba hangisi?

kızcağızlarım son dakikada paçam tutuştu..bana birinden oto koltuğu gelmişti,güzel bişey ama demiştim ya lekeleri var,oto koltuğu kılıfı sormuştum size..tamam buldum ama bu sefer de kendi rengi mavi gri,ben üstüne pembe veya krem kılıf alsam alt taraf yani plastik kısmı yine mavi.. ve çarpmalardan kaynaklı çizikler var,o kadar dikkatle bakmamıştım.. bir de kemerleri çıkmıyor ve çok kirliymiş,sanki içime sinmedi..napsam ki yaaaa? yenisini mi alsam???ama maddi olarak ta bu ara sıkışığız malum. oto koltuğuna ayırmadık bir bütçe.. şöyleeee ne bileyim en fazla 120 130 kadar,hatta 80 90 tl ye hem arabada kullanabileceğim hem heryere de taşıyabileceğim bişey var mı? sanki geçenlerde bir arkadaş link paylaşmıştı 75 gibi bi fiyat hatırlıyorum... arada kaldım ben....

link yazmistim sildim canim buyuk cocuklar icinmis

Son düzenleme:

balım bunlara bi bak bakalım

Papetto | trendyol.com

BABYHOPE ANA KUCAĞI OTO KOLTUĞU SALINCAK BEŞİK GittiGidiyor'da 63481971

Babyhope Z-104 Oto koltuğu 0-13 KG & Ana Kucağı GittiGidiyor'da 62573243

BEZ BEBEK LÜX OTO KOLTUĞU ANA KUCAĞI %50 İNDİRİM GittiGidiyor'da 62674555

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…