Arkadaşlar merhaba herkese.. Sabah kızımın hareketlerini hissetmediğimi farkettim, panik halinde dr da buldum kendimi.. cok şükür iyiymiş kızım ama 32 haftalıkken doğum pozisyonunu almıstı ama bugünkü muayenede yeniden ters döndüğü ortaya cıktı..Aranızda bu durumda olan var mı? Normal doğum çok istiyorum ama böyle devam ederse imkansız gibi gözüküyor..
allah razı olsun,çok beğendim,biri sadece mavisi varmış..sanırım şu babyhope z-104ü alacağım. teşekkür ederim canım...
Sancılarrr sancılarr sancılarr... Baya oluyo artık kızlar zamanımız az kaldı nişanımız geldi... Kesenin açılıp sancı sıklşması bekleniyor dualarınızı eksikk etmeyiinnn...
allah razı olsun,çok beğendim,biri sadece mavisi varmış..sanırım şu babyhope z-104ü alacağım. teşekkür ederim canım...
canim allah kurtarsin bir avazda insallah
Sancılarrr sancılarr sancılarr... Baya oluyo artık kızlar zamanımız az kaldı nişanımız geldi... Kesenin açılıp sancı sıklşması bekleniyor dualarınızı eksikk etmeyiinnn...
nasıl yaniiiii doğumamı gidiyorsun nişan nasıl geldi nasıl anladın nişan olduğunu sancıylamı geldi ay heycan yaptım yaaaa
cnm pazar günü hastahaneye gittim acile kanamam başladı çatım açılmış sancılarımda var ama sıklaşmıyo bebek aşağıda sıklaşınca sancıların gel dedi doktorum kese patlayıp doğm olucak :)
canım 36ya kadar bebek sürekli pozisyon değiştirir zaten 36dan sonrası zordur.37den sonra dönme ihtimali ise %3 müş sadece..Neden kimse bana cevap vermemiş
aaaaaaaaSancılarrr sancılarr sancılarr... Baya oluyo artık kızlar zamanımız az kaldı nişanımız geldi... Kesenin açılıp sancı sıklşması bekleniyor dualarınızı eksikk etmeyiinnn...
Cnm bende almadım daha güvenli olurmu bu acaba?
neee şoklardayımmmm perşembe bugün sen pazardan beri bekliyomusunnnnn ALLAH TEZ ZAMANDA KURTARSIN CANIM YA
bu arada heycan yapmıyomusun ben bile heycanlandım birden :)))))
arabanız varsa zaten zorundasın oto koltuğu almaya..ben bu babyhope u sevdim çünkü hem oto koltuığu hem de heryere taşıyabileceğim birşey..biz arabaya sabitlemeyeceğiz..bebek arabamız yok ve evde de artı bir anakucağı salıncak hamağımız yok. yani bebeğim uyumadığı zamanlarda veya gezmeye gittiğimizde hep kucakta da duramaz..bu tam aradığım şey..
canım 36ya kadar bebek sürekli pozisyon değiştirir zaten 36dan sonrası zordur.37den sonra dönme ihtimali ise %3 müş sadece..
aaaaaaaasen doğuruyon mu?hadi bakalım kolay doğumlar inşallah...ne zaman nişanın geldi?noldu da başlıyor doğum??
arabanız varsa zaten zorundasın oto koltuğu almaya..ben bu babyhope u sevdim çünkü hem oto koltuığu hem de heryere taşıyabileceğim birşey..biz arabaya sabitlemeyeceğiz..bebek arabamız yok ve evde de artı bir anakucağı salıncak hamağımız yok. yani bebeğim uyumadığı zamanlarda veya gezmeye gittiğimizde hep kucakta da duramaz..bu tam aradığım şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?