2012 Ekim Anneleri

Sancılarrr sancılarr sancılarr... Baya oluyo artık kızlar zamanımız az kaldı nişanımız geldi... Kesenin açılıp sancı sıklşması bekleniyor dualarınızı eksikk etmeyiinnn...

Ayyy nasıl bir heyecan bu böyle.... Benim de doğurasım geldi Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim...

Arabaya sabitlemek istiyorum ben...sllanan ana kucağı aldım ama arabaya kesin ihtiyac umarım guvenlidir

bence o veya bu al oto koltuğunu.bu da çok uygunmuş...hastaneden çıkarken bile daha güvenliymiş.ben hemen kullanılmaz,bebeğimi kucağımda getiririm diyordum ama arkadaşlarla konuşunca içini destekleyince 1 günlük bebeğin bile orada rahat edeceğini öğrendim.

sanırım 1 yıl sonra değiştireceğiz veya 1.5 falan.. büyüklere geçeceğiz gibi...

canım geçmiş olsun bende gribim hala allah yardım etsin:2:
sağolun arkdşlar nişan dedikleri kanama başladı akıntıyla beraber... bekliorum sancılarım hep var... doğm olucak aama ne zaman oluck bilmiorum tek bldiğim çok yknda olduğu :)
allah kurtarsın canım

Sancılarrr sancılarr sancılarr... Baya oluyo artık kızlar zamanımız az kaldı nişanımız geldi... Kesenin açılıp sancı sıklşması bekleniyor dualarınızı eksikk etmeyiinnn...

Nasıl yanii?Seninle aynı bdt'miz. Aman Allah'ım bu kadar yakın mı yani Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtarsın.

sezeryan olacak arkadaşlar benim gribim geçmeyecek gibi görünüyor öksürükte var genel anestezi tehlikeli yazıyor yardım edin sizce hangini olmalıyım

iyi akşamlar kızlar
napıyonuz
bugün 10 dk da 3 tane sağlam sancı geldi doğuruyorum sandım:18:

iyice ağırlaştım ben ya kemiklerim ayrılıyo sanki

bugün oğluşumu gördüm,çok özlemişim 2900 çıktı kilomuz.biraz az mı ne?gerçi 3 haftada 750gr almışız.doğuma kadar 3000 geçer herhalde.sağlığımız yerinde Allah'a şükür...pazartesi günü bi arkadaşım doğum yaptı.2 hafta öncesi bebek 2600 demişler.1 hafta öncesi de başka dr. 3300 olmuş demiş.bebiş maşallah 3800gr doğdu.ölçümlerde bu kadar da yanlışlık olur muymuş anlamadım..doğumu da eylül 27-28 gibi olur dedi dr.muz..ben 1 ekim istiyorum ama bakalım dr. ikna edebilecekmiyim?​

sezeryan olacak arkadaşlar benim gribim geçmeyecek gibi görünüyor öksürükte var genel anestezi tehlikeli yazıyor yardım edin sizce hangini olmalıyım

canım bende de çok fena öksürük var.dr.m bugün dahiliyeye gönderdi beni.antibiyotik kullancam maalesef.doğum öncesi bu öksürüğün geçmesi lazım dedi dr.geçmezse iğne vurulacakmışım..inşallah doğuma kadar atlatırız.öksürürken karnım ağrıyo artık

iyi akşamlar kızlar
napıyonuz

ben de bugün kontrolden dönüşte biraz alışveriş yapalım,bişeyler yiyelim dedim.ama artık yürümekte bile zorlanıyorum yaa.hatta kasadaki kadın senin doğumun gelmiş sen hala niye geziyosun dedi bana

gecmis olsun aazzrraacim ya hala gecmedi mi grip:26: eger gecmezse ve genel anestezi tehlikeliyse doktorun zaten baska bir yöntem uygular belki epidural yada spinal hangisi uygunsa. Hayirlisi,senin ve bebisin icin sagliklisi neyse o olsun insallah

maaşallah canım bebişine,senin de ikinci doğumdu değil mi?ilk sezeryandı galiba buda öyle olacak.hayırlısı olsun.

saturn bdt ler aynı ikimizin..ben normal bekliyorum,benimki kız bebek ve kız bebekler 10 gün erken doğar diyorlar,bende eylül 27 gibi sancılanmayı bekliyorum
ilk kızım gününde doğmuştu..hatta sancım yoktu,suni sancıyla doğdu,çok zordu bununda öyle olmasından korkuyorum,inşallah kendi sancımla doğar...

iyi akşamlar kızlar
napıyonuz

valla seninle aynı durumdayım
ağrım var oturmak işkence oldu iş yerinde
magnezyum verdi doktor o da ishal yaptı
erken gelcek bebiş diye aklım çıkıyor
iri bir bebek de değil
yarın sabah kontrolüm var bakalım ne dicek doktor
kasılmam kesildi magnezyumla ama
sızlama var aşağı tarafımda
belki istirahat veririm demişti doktor
azıcık daha çalışsam ii olurdu
ama napalım

Kızlar hani göbeğimizde koyu çizgi oluştu ya, o çizgi benim canımı çok yakıyo. Çizginin üstü boylu boyunca yanıyo sanki. Benim gibi sıkıntısı olan varmı? Neden acırki :18:

Nasil ya evde mi bekliyorsun ayy ben dayanamammm alin yatirin beni hastaneye derim:))))

Neden kimse bana cevap vermemiş

Canim benimki 31 de basasagi dondu hep ayni,ama 37 e kadar dogum pozisyonuna girebiliyor diye biliyorum,dr um bana soluna yatmaya calis uzin sure dik otirma demisti,bilmem faydasi olur mu....

kızlar grip oldum doğumada az kaldı bu dönemde grip olan varmı.ıhlamur içiyorum ama inşallah geçer.gribim geçmeden doğurmam inşallah grip zaten yorgunluk veriyor.burnum akıyor ve hapşuruyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…