Sancılarrr sancılarr sancılarr... Baya oluyo artık kızlar zamanımız az kaldı nişanımız geldi... Kesenin açılıp sancı sıklşması bekleniyor dualarınızı eksikk etmeyiinnn...
olmazmı :) beklediğim an yaklaştı kızımı kucağıma almak için sabırsızlanıorummmmmmmm :)
Arabaya sabitlemek istiyorum ben...sllanan ana kucağı aldım ama arabaya kesin ihtiyac umarım guvenlidir
canım geçmiş olsun bende gribim hala allah yardım etsin:2:hastayım kızlar nezlem iice arttı, gece nefes alamadığımdan uyuyamadım, ishalim tekrar başladı karnım sanki aşağıya inmeye başladı acaba oğluşum erkenmi gelecekishal ve karnın aşağıya inmeye başlaması doğum belirtisi diyor nette hayırlısı olsun yapacak birşeyim kalmadı, dualarınızı bekliyorum.sağlıkla kalın inşallah
allah kurtarsın canımsağolun arkdşlar nişan dedikleri kanama başladı akıntıyla beraber... bekliorum sancılarım hep var... doğm olucak aama ne zaman oluck bilmiorum tek bldiğim çok yknda olduğu :)
aynen bizde öyleyiz:)hatta eşimin daha ömnden gidiyor göbeği
Sancılarrr sancılarr sancılarr... Baya oluyo artık kızlar zamanımız az kaldı nişanımız geldi... Kesenin açılıp sancı sıklşması bekleniyor dualarınızı eksikk etmeyiinnn...
sezeryan olacak arkadaşlar benim gribim geçmeyecek gibi görünüyor öksürükte var genel anestezi tehlikeli yazıyor yardım edin sizce hangini olmalıyım
iyi akşamlar kızlar
napıyonuz
bugün 10 dk da 3 tane sağlam sancı geldi doğuruyorum sandım:18:
iyice ağırlaştım ben ya kemiklerim ayrılıyo sanki
gecmis olsun aazzrraacim ya hala gecmedi mi grip:26: eger gecmezse ve genel anestezi tehlikeliyse doktorun zaten baska bir yöntem uygular belki epidural yada spinal hangisi uygunsa. Hayirlisi,senin ve bebisin icin sagliklisi neyse o olsun insallahsezeryan olacak arkadaşlar benim gribim geçmeyecek gibi görünüyor öksürükte var genel anestezi tehlikeli yazıyor yardım edin sizce hangini olmalıyım
bugün oğluşumu gördüm,çok özlemişim2900 çıktı kilomuz.biraz az mı ne?gerçi 3 haftada 750gr almışız.doğuma kadar 3000 geçer herhalde.sağlığımız yerinde Allah'a şükür...pazartesi günü bi arkadaşım doğum yaptı.2 hafta öncesi bebek 2600 demişler.1 hafta öncesi de başka dr. 3300 olmuş demiş.bebiş maşallah 3800gr doğdu.ölçümlerde bu kadar da yanlışlık olur muymuş anlamadım..doğumu da eylül 27-28 gibi olur dedi dr.muz..ben 1 ekim istiyorum ama bakalım dr. ikna edebilecekmiyim?
iyi akşamlar kızlar
napıyonuz
bugün 10 dk da 3 tane sağlam sancı geldi doğuruyorum sandım:18:
iyice ağırlaştım ben ya kemiklerim ayrılıyo sanki
Kızlar hani göbeğimizde koyu çizgi oluştu ya, o çizgi benim canımı çok yakıyo. Çizginin üstü boylu boyunca yanıyo sanki. Benim gibi sıkıntısı olan varmı? Neden acırki :18:
cnm pazar günü hastahaneye gittim acile kanamam başladı çatım açılmış sancılarımda var ama sıklaşmıyo bebek aşağıda sıklaşınca sancıların gel dedi doktorum kese patlayıp doğm olucak :)
Neden kimse bana cevap vermemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?