2012 Ekim Anneleri

Hayırlı akşamlar herkeze kızlar forumda hasta olan ark çok gecmis olsun ne olur dikkat edelim :S soğuma gidecek olan ark dualarım seninle canim. Biz bugün oğlumun teyzesiyle odasını tamamen yerleştirdik yarın tül ve halimiz gelecek ins off o kadar yoruldum ki kalça kemiklerim ayrılıyor sanki artık bitsin ya islerim tamamen çok zevkli ama yorucu

sezeryan olacak arkadaşlar benim gribim geçmeyecek gibi görünüyor öksürükte var genel anestezi tehlikeli yazıyor yardım edin sizce hangini olmalıyım
canım doğumuna nereden baksan 15 gün var,şimdiden karar vermene gerek yok bence.. bol bol dinlen meyve ye su iç...
fark baya varmış,yalnız yanlışlık demeyelim de zaten doktorun bizlere verdiği kağıtta da +- bir rakam var.mesela benimki en son 3250 çıktı ama yanında+- 450 yazıyor,yani o gün doğsaydı 2800 de olabilirdi 3700 de olabilirdi...doktorlar bu aralığın tam ortasına göre söylüyor ama çoğu bebek öyle doğmuyor..
Kızlar hani göbeğimizde koyu çizgi oluştu ya, o çizgi benim canımı çok yakıyo. Çizginin üstü boylu boyunca yanıyo sanki. Benim gibi sıkıntısı olan varmı? Neden acırki :18:

hiç duymadım böyle birşey. tam o ince çizgi boydan boya acıyor yani,öyle mi??çizgiyle alakası olacağını sanmıyorum...

kızlar grip oldum doğumada az kaldı bu dönemde grip olan varmı.ıhlamur içiyorum ama inşallah geçer.gribim geçmeden doğurmam inşallah grip zaten yorgunluk veriyor.burnum akıyor ve hapşuruyorum sürekli
eşim 5gündür grip.ben olmadım diye seviniyordum ama bugün burnum akıyor.sanırım benim de olmama yakın.geçmiş olsun sana da

Sancılarrr sancılarr sancılarr... Baya oluyo artık kızlar zamanımız az kaldı nişanımız geldi... Kesenin açılıp sancı sıklşması bekleniyor dualarınızı eksikk etmeyiinnn...
Allah kolaylık versin.Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini
face den mi verdin siparişi canım?
evet faceden verdim.adminle iletişime geçip.

Kızlar hani göbeğimizde koyu çizgi oluştu ya, o çizgi benim canımı çok yakıyo. Çizginin üstü boylu boyunca yanıyo sanki. Benim gibi sıkıntısı olan varmı? Neden acırki :18:

cnm tek bıldıgım o cızgı yolun sonuna geldımmı doğum geldı demekmış

bana amelıyathanede 3 kg cıkmaz dedı dr da 2800 falan demıştı 3500 gr cıktı 38.haftada gercekten yanılma payı olabiliyo

kızlar grip oldum doğumada az kaldı bu dönemde grip olan varmı.ıhlamur içiyorum ama inşallah geçer.gribim geçmeden doğurmam inşallah grip zaten yorgunluk veriyor.burnum akıyor ve hapşuruyorum sürekli

gecmis olsun aazzrraacim ya hala gecmedi mi grip:26: eger gecmezse ve genel anestezi tehlikeliyse doktorun zaten baska bir yöntem uygular belki epidural yada spinal hangisi uygunsa. Hayirlisi,senin ve bebisin icin sagliklisi neyse o olsun insallah

kızlar sizlerede geçmiş olsun daha var belki iyileşirim ama doktorum hangi yöntemi istersin diye kendi sordu bende bilemedim pazartesi yine sorar karar verip kendimi alıştırmam lazım bitki çayı yapıp içtim şimdi sesimde kısıldıben kendimi genele ayarlamıştım ama acil bir durum için karar vermeliyim

kızlar karnınız aşağı düştümü.bnmkisi hala tepede ağzıma gircek gibi.ama artık dayanılcak gibi değil kaburgalarım acı içinde mide desen felaket.kaçıncı haftada iner bu göbekler aşağı.yürümek uyumak iş yapmak eğilmek eziyet canım acıyor.

canım siparişi nasıl veriyoruz ? facedenmi vermek gerekiyor:44:
canım 2.eklediğim sayfada telefon numarası var arkadaşımın adı elif ben bircanın yakınıyım dersen yardımcı olur baya sana...
ben aldım pembe olanını süper...
allah razı olsun,çok beğendim,biri sadece mavisi varmış..sanırım şu babyhope z-104ü alacağım. teşekkür ederim canım...

canım bende onu aldım çok güzel bi ürün tavsiye ederim...

maaşallah canım bebişine,senin de ikinci doğumdu değil mi?ilk sezeryandı galiba buda öyle olacak.hayırlısı olsun.

evet canım ikinci benim de.ben de oğlumda 40+4e kadar beklemiştim suni sancı da denedik ama gelmedi paşam.sezeryan olduk.çok istemiştim normal doğumu ama olmadı.aslında ikinciyi normal yaptıran dr.lar varmış ama bizim dr. pek yanaşmıyo.bu saatten sonra dr. değiştirmeyi de gözüm almadı.ikinci doğumlar daha kolay olurmuş.inşallah sen de kolaycacık kavuşursun meleğine...

karnımın indiğini nasıl anlarımki. google dan arama yaptım hamile göbek resimlerine baktım anlamadım. oturunca bacaklarıma değiyo inmişmi nerden bilcem?

genel istiyorsan doğuma kadar iyileşirsin bence.inşallah sorun olmaz.dr.na söylemedin mi hasta olduğunu?o seni yönlendirirdi belki...

karnımın indiğini nasıl anlarımki. google dan arama yaptım hamile göbek resimlerine baktım anlamadım. oturunca bacaklarıma değiyo inmişmi nerden bilcem?

bi yöntem vardı, burdan okumuştum.şöyleydi sanırım; yere desteksiz oturuyosun.sol ayağının topuğunu sağ ayağının parmaklarına değdiremezsen karnın inmiş,doğum yakın demekmiş.bi de göğsün altından parmakla ölçülüyodu galiba.4 parmak mıydı neydi?kızlar yazmıştı burda

cnm tek bıldıgım o cızgı yolun sonuna geldımmı doğum geldı demekmış
çizginin bitiş yeri göbeğin üstündemi altındamı. çizgim yukarı doğru biraz daha yükselmiş sanki

inmemiş o zaman özellikle göğsümün altında 4 parmak koycek yer oluşmamış henüz. ama hareketleri azaldı vurdumu sert vuruyo ama eskisi kadar sık değil

Balım Hayırlı olsun canım gözün aydın inşallah aksaklıklar bitmiştir şimdi bebeğinin tadını çıkarıyosundur .

Bebeğimize hoşgeldin diyor, sağlık ve mutluluk diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…