Kızlar hani göbeğimizde koyu çizgi oluştu ya, o çizgi benim canımı çok yakıyo. Çizginin üstü boylu boyunca yanıyo sanki. Benim gibi sıkıntısı olan varmı? Neden acırki :18:
canım doğumuna nereden baksan 15 gün var,şimdiden karar vermene gerek yok bence.. bol bol dinlen meyve ye su iç...sezeryan olacak arkadaşlar benim gribim geçmeyecek gibi görünüyor öksürükte var genel anestezi tehlikeli yazıyor yardım edin sizce hangini olmalıyım
fark baya varmış,yalnız yanlışlık demeyelim de zaten doktorun bizlere verdiği kağıtta da +- bir rakam var.mesela benimki en son 3250 çıktı ama yanında+- 450 yazıyor,yani o gün doğsaydı 2800 de olabilirdi 3700 de olabilirdi...doktorlar bu aralığın tam ortasına göre söylüyor ama çoğu bebek öyle doğmuyor..bugün oğluşumu gördüm,çok özlemişim2900 çıktı kilomuz.biraz az mı ne?gerçi 3 haftada 750gr almışız.doğuma kadar 3000 geçer herhalde.sağlığımız yerinde Allah'a şükür...pazartesi günü bi arkadaşım doğum yaptı.2 hafta öncesi bebek 2600 demişler.1 hafta öncesi de başka dr. 3300 olmuş demiş.bebiş maşallah 3800gr doğdu.ölçümlerde bu kadar da yanlışlık olur muymuş anlamadım..doğumu da eylül 27-28 gibi olur dedi dr.muz..ben 1 ekim istiyorum ama bakalım dr. ikna edebilecekmiyim?
Kızlar hani göbeğimizde koyu çizgi oluştu ya, o çizgi benim canımı çok yakıyo. Çizginin üstü boylu boyunca yanıyo sanki. Benim gibi sıkıntısı olan varmı? Neden acırki :18:
eşim 5gündür grip.ben olmadım diye seviniyordum ama bugün burnum akıyor.sanırım benim de olmama yakın.geçmiş olsun sana dakızlar grip oldum doğumada az kaldı bu dönemde grip olan varmı.ıhlamur içiyorum ama inşallah geçer.gribim geçmeden doğurmam inşallah grip zaten yorgunluk veriyor.burnum akıyor ve hapşuruyorum sürekli
Allah kolaylık versin.Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğiniSancılarrr sancılarr sancılarr... Baya oluyo artık kızlar zamanımız az kaldı nişanımız geldi... Kesenin açılıp sancı sıklşması bekleniyor dualarınızı eksikk etmeyiinnn...
evet faceden verdim.adminle iletişime geçip.face den mi verdin siparişi canım?
bugün oğluşumu gördüm,çok özlemişim2900 çıktı kilomuz.biraz az mı ne?gerçi 3 haftada 750gr almışız.doğuma kadar 3000 geçer herhalde.sağlığımız yerinde Allah'a şükür...pazartesi günü bi arkadaşım doğum yaptı.2 hafta öncesi bebek 2600 demişler.1 hafta öncesi de başka dr. 3300 olmuş demiş.bebiş maşallah 3800gr doğdu.ölçümlerde bu kadar da yanlışlık olur muymuş anlamadım..doğumu da eylül 27-28 gibi olur dedi dr.muz..ben 1 ekim istiyorum ama bakalım dr. ikna edebilecekmiyim?
kızlar grip oldum doğumada az kaldı bu dönemde grip olan varmı.ıhlamur içiyorum ama inşallah geçer.gribim geçmeden doğurmam inşallah grip zaten yorgunluk veriyor.burnum akıyor ve hapşuruyorum sürekli
gecmis olsun aazzrraacim ya hala gecmedi mi grip:26: eger gecmezse ve genel anestezi tehlikeliyse doktorun zaten baska bir yöntem uygular belki epidural yada spinal hangisi uygunsa. Hayirlisi,senin ve bebisin icin sagliklisi neyse o olsun insallah
canım bende de çok fena öksürük var.dr.m bugün dahiliyeye gönderdi beni.antibiyotik kullancam maalesef.doğum öncesi bu öksürüğün geçmesi lazım dedi dr.geçmezse iğne vurulacakmışım..inşallah doğuma kadar atlatırız.öksürürken karnım ağrıyo artık
ben de bugün kontrolden dönüşte biraz alışveriş yapalım,bişeyler yiyelim dedim.ama artık yürümekte bile zorlanıyorum yaa.hatta kasadaki kadın senin doğumun gelmiş sen hala niye geziyosun dedi bana
canım 2.eklediğim sayfada telefon numarası var arkadaşımın adı elif ben bircanın yakınıyım dersen yardımcı olur baya sana...canım siparişi nasıl veriyoruz ? facedenmi vermek gerekiyor:44:
ben aldım pembe olanını süper...
allah razı olsun,çok beğendim,biri sadece mavisi varmış..sanırım şu babyhope z-104ü alacağım. teşekkür ederim canım...
maaşallah canım bebişine,senin de ikinci doğumdu değil mi?ilk sezeryandı galiba buda öyle olacak.hayırlısı olsun.
saturn bdt ler aynı ikimizin..ben normal bekliyorum,benimki kız bebek ve kız bebekler 10 gün erken doğar diyorlar,bende eylül 27 gibi sancılanmayı bekliyorum
ilk kızım gününde doğmuştu..hatta sancım yoktu,suni sancıyla doğdu,çok zordu bununda öyle olmasından korkuyorum,inşallah kendi sancımla doğar...
kızlar sizlerede geçmiş olsun daha var belki iyileşirim ama doktorum hangi yöntemi istersin diye kendi sordu bende bilemedim pazartesi yine sorar karar verip kendimi alıştırmam lazımbitki çayı yapıp içtim şimdi sesimde kısıldı ben kendimi genele ayarlamıştım ama acil bir durum için karar vermeliyim
karnımın indiğini nasıl anlarımki. google dan arama yaptım hamile göbek resimlerine baktım anlamadım. oturunca bacaklarıma değiyo inmişmi nerden bilcem?
çizginin bitiş yeri göbeğin üstündemi altındamı. çizgim yukarı doğru biraz daha yükselmiş sankicnm tek bıldıgım o cızgı yolun sonuna geldımmı doğum geldı demekmış
bi yöntem vardı, burdan okumuştum.şöyleydi sanırım; yere desteksiz oturuyosun.sol ayağının topuğunu sağ ayağının parmaklarına değdiremezsen karnın inmiş,doğum yakın demekmiş.bi de göğsün altından parmakla ölçülüyodu galiba.4 parmak mıydı neydi?kızlar yazmıştı burda
Gunaydin Anneler dogum yapali 6 gun olucak sizlere tavsiyem epitural dogum tercih etmeyin benim bebegim risk altina virdigi icin epigural sezaryan denendii fakat bel kemigim darligindan olmadi genel anaztezi uygulandiii fakat epitural denemezinden sonra acayip bel agrisi cekiyorum inanin sezaryan dikislerim bileee sizlAMIYOR ACIMIYORR zaten hemen ayaklandim 70.kilo ile dogum yaptim.suan 64 dustum bebeginizin battaniyesi agiz siilme mendili cit cit badii ve alt boll boll.olsunnnnnnn birde gogus ucu cikartisi kesinlikle wee alin ayrica gogus ucu mayan arkadaslar sutunuzu saginca makine cikartiyor kuzummm cokkk erken dogdugu icin sarilik oldu 1 gece hst yagtik isik tedavisi uygulNdi simdi hem emziriyofum hemde mama takviyesi yapiyorum dogar dogmaz emzik biberon vsrmeyin emzik ilk etapta cigerlere su toplamasina neden oluyormus eger bebeginiz emmez ise sutunuz gelmezse sutunuzu veya mamayi kasik yada şIrInga ile verin cunku biberon anne memesini tanimasini guclendirip emme refleksi ini yok ediyormus benden simdilik bu kadar opuyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?