2012 Ekim Anneleri

Bende hic uyuyamaadim yaaa aksam ictigim sutlu kahvemi boyle yaptiki. Bebis cildirdi tekmeleye tekmeleye disari cikicakti karnimdan. Sagima yatiyorum cirpiniyo soluma yatiyorum cirpiniyo napcagimi sastim. Dua okudum korktum neden cok hareket etti diye bir de karnimdan tuhaf gurultu sesleri geldi sanki sular yer degistiriyor gibi bu gece cok uzundu coook

günaydın herkese..ve hayırlı cumalar..haftanın son iş günü.. yarın yeni doktorumuzla tanışıcaz..yeni hastanemizle..inşallah herşey ii olur kızlar..dua edin..bu gece daha ii uyudum ben çok şükür. ii dediğim sadece iki kere wc ye kalktım önceki gecem kötüydü. bi iyi bi kötü gidiyoruz bakalım:) kızlar akşam evde çok sancım oldu. adet olcakmışım gibi. kasıklarıma girip durdu sancı. sabah kalktım yine var. şuanda oturduğum yerde hafif hafif vuruyo sancı? yalancı doğum sancıları mı ki acaba?:26: erkenden inşallah gelmez bebeğim. daha çantamızı hazırlamadık çünkü:26: izne çıkmayı bekliyorum..off korktum

kızlar bende griplilerdenim neler yapıyorsunuz çabuk iyileşmek için??? ballı limonlu ıhlamur içiyorum hep.

korkma canım benim de arada oluyo düzenli mi değil mi sancılar ona bak bebeğinin hareketlerini kontrol et. benim tarihim seninkinden de ileri ben daha bugun hazırlıcam çantamı ne kadar rahatım oooohh herkes 7 . ayda hazırladı ama ben uyuşuk işte.. he bi de kalk biraz dolaş iş yerin buna müsaitse eğer..

benim karnım çok yukarıda,ve kızımın sırtı olduğu gibi dışarı yaslanmış durumda.öyle itiyor ki sırtımı çıkacak sanki karnımdan..kaburgalarımla ilgili bi sıkıntım yok,yani henüz yok:44:
ben aldım pembe olanını süper...

canım bende onu aldım çok güzel bi ürün tavsiye ederim...
alan birinin olduğunu bilmek çok güzel..teşekkür ederim,şimdi daha çok içime sindi. sen nereden ne kadara aldın öğrenebilir miyim?
karnımın indiğini nasıl anlarımki. google dan arama yaptım hamile göbek resimlerine baktım anlamadım. oturunca bacaklarıma değiyo inmişmi nerden bilcem?

4 parmaktan bahsediyorlardı. hatta anlamadım ben,sordum cevap ta veren olmadı.. gerçekten anlamadım ya.

bu arada kızlar o çizgi yukarıya çıktıkça doğum yaklaşmış diye bişey yok. 4.5 aydan beri o çizgi tam iki göğsümün arasına kadar uzanmış duruyor..neredeyse boynuma gelecektakılmayın çizgiye mizgiye....

herkese günaydın..kızlar ben bu aralar çok güzel uyuyorum ya1 kere wcye kalkıyorum. o bahsettiğim vajinamdaki,bacağımın kökündeki dizlerimdeki ağrı yok.. kızım ben uykudayken hareket etmiyor kesinlikle. gözümü açar açmaz uyanıyor..sıkıntım arada bir mide yanması ve otururken bel ve sırt ağrısı..

ya benim karnım baştan beri hiç yukarı çıkadığı için şuan anlayamıyorum düştü mü düşmedi mi.. 4 parmak benim baştan beri var zaten ama eve gidicen sol ayağı sağ ayağın baş parmaklarına değdirme olayını denicem bakalım...

cnmm 4 parmak olayı ayaktaykenn elini göğsünle karnın arasına koyuyosun eğer 4 parmağın zor sığıyosa daha yukarda ama 4 parmak rahat sığıyosa hatta 5 bile sığıyosa bebek aşağıya inmiş demekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…