2012 Ekim Anneleri

Gunaydin bebislileeerr
Biz de erken kalktik,mamamizi yedik,taze meyve suyumuzu ictik,haber okuduk,bir de sizlere selam verelim dedik...
Bacak agrisi olanlar,benim sol bacagim resmen ayriliyordu bu gece ama sanirim bunu dogurana kadar yasayacagiz,caresizKacis yok...
Glsssshhhh( nickini yanlis da yazmis olabilirim,anladin sen) artik cantani hazirla tatlim,gece bile olsa hazirla bence cunku bu bebik insanciklarinin saglari sollari belli olmaz,pat diye geliveriyolar minnaklar

çok düzenli değil sanırım, yada çok farkına varamadım?? bugün dediğin gibi düzenli mi girio sancı nedir bi takip edeyim haklısın. bebişimin hareketleri önceki günlere göre biraz daha yavaşladı muhtemelen yeri daralmaya başladı diye düşünüyorum:26: yarın doktora bi gidelim hayırlısı ile. ne olup bittiğini o bize söyler inşallah.. çanta için sen geç kalmışsın:) 35 ten sonra hazırlayın kapı arkasında dursun diyorlar her ihtimale karşı. gerçi benim bugüne dek tüm kontorllerimde herşey yolundaydı, erken doğum riskim filan olmadığı için bende o yüzden çanta olayını ötelemiştim. ama işte sancılar filan başlayınca tırsmaya başladım bende:18:

günaydın canım afiyet olsun ohh yarasın bebişine:) bacak ağrıları bendede var. ağırlıklı olarak uyuşma karıncalanma gibi oluyo. hani huysuz bacak sendromu vardır ya öyle bişi. doğuma kadar böyle gitcek belli oldu. çantamı hazırlıycam tatlım dediğin gibi ne zaman ne yapıcakları belli olmaz bu miniklerin. belki sancı sancı derken 40 haftayı görücez belkide bir iki hafta içinde pat diye gelivericekler..biz hazırlığımızı yapalımda dımı:)

Son düzenleme:
dün kızımın bütün işi ve yerleşme işlerini hallettik,daha doğrusu annem sağolsun ben çok bişey yapamadım..
çantamızı da tamamladık artık...bebeğime altüst patikli 3 takım eldiveni şapkasıyla beraber... bir penye bir peluş bir de antibakteriyel 3 battaniye kooydum.8li bebek bezi,emzik biberon,2 çift çorap ıslak mendil,kendime taç,1 gecelik 1 pijama koydum,çorap çamaşır atlet...

mama
ped-hasta bezi
kızıma aldığım yan yatış yastığı
terlik eklenecek

sizce eksik veya fazla var mı

günaydın canım valla ben bunlara ek bide tarak ayna diş fırçası diş macunu birde sabun koydum

Günaydın kızlar

Karnımız acıkmasa hiç uyanacağı yok oğlumun 3 gündür geceleri benimle beraber uyuyor,,dönmekten bir hal olmuyoruz neyse ki

Annemlerin ve kayınvalidemlerin hac tarihleri kesinleşmiş 18 eylül günü gidiyorlar...Aslında diyanetle gitselerdi belki 26 eylül gibi gidebilirlerdi ama özel gittikleri için erken gidiyorlar yoğunluğa kalmamak için...Maalesef torunlarını görmeden gidecekler
Bunda da bir hayır vardır diyorum, 5 yıldır çıkmayan hac hem annemlere hem kayınvalidemlere bu yıl çıktı...Nasip artık geldiklerinde görürler diyorum

Şimdi oğlumla kahvaltı hazırlarız sonrada babamızı kaldırırız karnımızı doyurup dışarı çıkacağız...son eksiklerimiz var onları almamız lazım

Hepinizi öpüyoruz oğlumla

ben daha hazırlamadığım için yardımcı olmak yerine en fazla senden kopya çekebilirim:) şu hasta bezi olayını nasıl halletin canım? ben netten baktım canped vs gibi şeyler vardı onlarda 60' lı 40'lı filan oluyo? çok fazla gibi geldi bana? yada gerçekten o kadar çok hasta bezine mi ihtiyacımız olucak?:26: onu bilemedim..

ayak başparmağı değdirmeyi denedim yapabiliyorum ama zor kaldırıyom bacağımı zor oldu. leğen kemiğim ağrıyor. gece yan yatınca leğen kemiklerime baskı oldu heralde. gece boyu dayak yidim yahu. karnıma karnıma hemde hiçmi acıman yok evladım annene

Kizlar ve sevcaniykcikim,dun sormustun ya bizim hastane ne istiyo cantaya diye,hepiciginize fikir olsun diye hastanemin istedigi malzemeleri yaziyorum,bakalim neler var listede
bebicik icin,
*penye battaniye 2 adet
*ic badi 3-4adet
*tulum. 4adet
*corap. 4 adet
*sapka. 4 adet
*eldiven. 4 adet

Annis icin,
Kisa kollu gecelik,
Kisisel hijyen esyalari (dis macunu,firca,terlik,tarak,vs..)
Genis ic camasiri

cnm bebişe ağız bezi felan koydunmu bide zıbın lazım oluyomuş zıbında koydunmu

koca çantaya zorsıgdı herşey ben tulum 1 tane koydum ayaklı alt üstlerimiz var onun yerine birde çorap 2 tane koydum neden 4 demiş bunlar ya birde kendime terlik koymadım hastanenin havlu terlikleri var diye

günaydın canım valla ben bunlara ek bide tarak ayna diş fırçası diş macunu birde sabun koydum
evet ya onlar en son girecek..inşallah unutmam..
canpedin çeşitleri var marketlerde de gördüm,ped şeklinde olan var,mesane pedi diyor,yani çişi tutatn diğerini de tutar diyorum,bir de külot olanlar var,ben de bilmiyorum hangisini alayım,bir de hasta örtüsü var yatağa serilecek,onu almayı düşünüyorum,hem de bebeğe alt açma gibi o örtüyü sererim..bir de hastaneden ihtiyaç listesi varmış onu almadım bakayım bi ne istiyorlar
cnm bebişe ağız bezi felan koydunmu bide zıbın lazım oluyomuş zıbında koydunmu

3 zıbın ve bolca ağız mendili de koydum,yazmamışım

koca çantaya zorsıgdı herşey ben tulum 1 tane koydum ayaklı alt üstlerimiz var onun yerine birde çorap 2 tane koydum neden 4 demiş bunlar ya birde kendime terlik koymadım hastanenin havlu terlikleri var diye

Sorduk onu,hemsire dedi ki kusuyo ya da kirleniyo,bir de kucuk bir biberon koyabilirsiniz dedi,ben sut sagma makinesini de koyucam,hasta bezini onlar veriyomus,bu arada ben iki canta yaptim,biri minnakin,biri benim

kızlar bende griplilerdenim neler yapıyorsunuz çabuk iyileşmek için??? ballı limonlu ıhlamur içiyorum hep.

zencefil bal limon 1 er çay kaşığı karıştır su ekle iç canım benim haftasını geçti sesim çok kötü çıkıyo ayrıca vicks sürebilirsin dedi doktorum 2 gün göğsüme sürdüm iyi geldi akşamda sürecektim üşendim birde yeni duş almıştımçok kötü kokuyo sonra şimdide ıhlamur yaptım limon skıp içicem gel sanada 1 fincan dökeyim

Kızlar cantanıza bol bol ıc camasırı ve elınıze gecen ne kadar pıjama altı varsa koyun.hastane hasta bezı verıyor.onuda 1-2 saatte bır degıstırıyosun hatta sargı bezı felan koyuyolar bezın ıcıne.benımde kızım yenı uyudu bende bır bakıyım dogran var mı dedım.

günaydın kzlar bütün gece ameliyathanedeydim rüyamda ben genele hazırlamıştım kendimi diğerlerini hiççç düşünmemiştim nezormuş karar vermek doktor bana bırakırsa yandım yani inşallah iyileşirimde genel olur görmem hiç bişeyyi :44:yada görsemiydimki:26fffffffffffff

Sezaryende alt pijama giyilebiliyor mu?

cnm pijamana bağlı ben aldım1 takım beli yarı lastikli yarı ipli ve tam bel geçen giydim şuan bile göbüşümün üstüne çıkıyo ve lastikli olmadığı için ayarlanabilir sıklığı öyle bişise giyilir ben koydum çantama serin olur giyerim diye

5 tane kilot 2tane emzirme sütyeni koydum.

yüksek belli giyilir bence. yani sez dikişine denk gelmiyorsa giyilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…