korkma canım benim de arada oluyo düzenli mi değil mi sancılar ona bak bebeğinin hareketlerini kontrol et. benim tarihim seninkinden de ileri ben daha bugun hazırlıcam çantamıne kadar rahatım oooohh herkes 7 . ayda hazırladı ama ben uyuşuk işte.. he bi de kalk biraz dolaş iş yerin buna müsaitse eğer..
Gunaydin bebislileeerr
Biz de erken kalktik,mamamizi yedik,taze meyve suyumuzu ictik,haber okuduk,bir de sizlere selam verelim dedik...
Bacak agrisi olanlar,benim sol bacagim resmen ayriliyordu bu gece ama sanirim bunu dogurana kadar yasayacagiz,caresizKacis yok...
Glsssshhhh( nickini yanlis da yazmis olabilirim,anladin sen) artik cantani hazirla tatlim,gece bile olsa hazirla bence cunku bu bebik insanciklarinin saglari sollari belli olmaz,pat diye geliveriyolar minnaklar
dün kızımın bütün işi ve yerleşme işlerini hallettik,daha doğrusu annem sağolsunben çok bişey yapamadım..
çantamızı da tamamladık artık...bebeğime altüst patikli 3 takım eldiveni şapkasıyla beraber... bir penye bir peluş bir de antibakteriyel 3 battaniye kooydum.8li bebek bezi,emzik biberon,2 çift çorap ıslak mendil,kendime taç,1 gecelik 1 pijama koydum,çorap çamaşır atlet...
mama
ped-hasta bezi
kızıma aldığım yan yatış yastığı
terlik eklenecek
sizce eksik veya fazla var mı
dün kızımın bütün işi ve yerleşme işlerini hallettik,daha doğrusu annem sağolsunben çok bişey yapamadım..
çantamızı da tamamladık artık...bebeğime altüst patikli 3 takım eldiveni şapkasıyla beraber... bir penye bir peluş bir de antibakteriyel 3 battaniye kooydum.8li bebek bezi,emzik biberon,2 çift çorap ıslak mendil,kendime taç,1 gecelik 1 pijama koydum,çorap çamaşır atlet...
mama
ped-hasta bezi
terlik eklenecek
ya benim karnım baştan beri hiç yukarı çıkadığı için şuan anlayamıyorum düştü mü düşmedi mi.. 4 parmak benim baştan beri var zatenama eve gidicen sol ayağı sağ ayağın baş parmaklarına değdirme olayını denicem bakalım...
mama
ped-hasta bezi
terlik eklenecek
Kizlar ve sevcaniykcikim,dun sormustun ya bizim hastane ne istiyo cantaya diye,hepiciginize fikir olsun diye hastanemin istedigi malzemeleri yaziyorum,bakalim neler var listede
bebicik icin,
*penye battaniye 2 adet
*ic badi 3-4adet
*tulum. 4adet
*corap. 4 adet
*sapka. 4 adet
*eldiven. 4 adet
Annis icin,
Kisa kollu gecelik,
Kisisel hijyen esyalari (dis macunu,firca,terlik,tarak,vs..)
Genis ic camasiri
evet ya onlar en son girecek..inşallah unutmam..günaydın canım valla ben bunlara ek bide tarak ayna diş fırçası diş macunu birde sabun koydum
canpedin çeşitleri var marketlerde de gördüm,ped şeklinde olan var,mesane pedi diyor,yani çişi tutatn diğerini de tutar diyorum,bir de külot olanlar var,ben de bilmiyorum hangisini alayım,bir de hasta örtüsü var yatağa serilecek,onu almayı düşünüyorum,hem de bebeğe alt açma gibi o örtüyü sererim..bir de hastaneden ihtiyaç listesi varmış onu almadım bakayım bi ne istiyorlarben daha hazırlamadığım için yardımcı olmak yerine en fazla senden kopya çekebilirim:) şu hasta bezi olayını nasıl halletin canım? ben netten baktım canped vs gibi şeyler vardı onlarda 60' lı 40'lı filan oluyo? çok fazla gibi geldi bana? yada gerçekten o kadar çok hasta bezine mi ihtiyacımız olucak?:26: onu bilemedim..
cnm bebişe ağız bezi felan koydunmu bide zıbın lazım oluyomuş zıbında koydunmu
koca çantaya zorsıgdı herşey ben tulum 1 tane koydum ayaklı alt üstlerimiz var onun yerine birde çorap 2 tane koydum neden 4 demiş bunlar ya birde kendime terlik koymadım hastanenin havlu terlikleri var diye
kızlar bende griplilerdenim neler yapıyorsunuz çabuk iyileşmek için??? ballı limonlu ıhlamur içiyorum hep.
Kızlar cantanıza bol bol ıc camasırı ve elınıze gecen ne kadar pıjama altı varsa koyun.hastane hasta bezı verıyor.onuda 1-2 saatte bır degıstırıyosun hatta sargı bezı felan koyuyolar bezın ıcıne.benımde kızım yenı uyudu bende bır bakıyım dogran var mı dedım.
Sezaryende alt pijama giyilebiliyor mu?
5 tane kilot 2tane emzirme sütyeni koydum.Kızlar cantanıza bol bol ıc camasırı ve elınıze gecen ne kadar pıjama altı varsa koyun.hastane hasta bezı verıyor.onuda 1-2 saatte bır degıstırıyosun hatta sargı bezı felan koyuyolar bezın ıcıne.benımde kızım yenı uyudu bende bır bakıyım dogran var mı dedım.
Sezaryende alt pijama giyilebiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?