2012 Ekim Anneleri

gunaydin
kizlar aksam inanlimaz bi bel agrisi yasadim kimildayamadim aci dan cok rahatsiz ediciydi galiba tarif edemiyorm ama ilk defa boyle oldu
ve artik dogurmak istiyrommm dedittirdi :26:

Cadi kaygana asu,gene kaynanalar topiginde fink atiyosun di mi
Kimbilir ne yorumlar yaziyodur,mesela "kayinvaliden hakli,kadincagiz yorulmus ve gelini oldugun icin de tabii ki senden ayaklarini yikamani istemis,ne var bunda!"

Cadi kaygana asu,gene kaynanalar topiginde fink atiyosun di mi
Kimbilir ne yorumlar yaziyodur,mesela "kayinvaliden hakli,kadincagiz yorulmus ve gelini oldugun icin de tabii ki senden ayaklarini yikamani istemis,ne var bunda!"

bak bak bende sana cevap yazıyordum iloş kızım bak gör tanı bu anneni benim gibi çok kıymetli bir kaynanayı nasılda kötülüyor
iloşumm senin emzik kutun vardı dimi gel bakimm kaynanana

Günaydınlar herkese...
Dün iki katlı pazarı alt üst edip eve zor attım kendimi. Barbunyaları ayıklayamadım bile, bugün yapacak bir sürü işim var.
Ve bende herzaman ki tembellik had safhada. Üst komşum haftanın 7 günü süpürge açıyor. Acaba diyorum bende mi sorun var onda mı?:):):)

Şİmdi son bir kaç sayfaya baktım da hastane çantaları hakkında yazılanları okudum. Aklıma geldi, ben hep üzerime olabilecek iç çamaşırları aldım. Şimdi hastabezi büyük birşeyse o iç çamaşırlarının içine olmaz herhalde. Gören var mı nasıl bişey bu hasta bezleri?

Birde dün Dalin marka tek kullanımlık alt değiştirme aldım bebeğime. Ama o kadar büyük be kalın ki kendime yatak pedi almayı düşünmüyorum artık:)

Benim kardeşim sezaryen oldu, direk pijama giydi. Lastiği dikişe gelmesin yeter.

Pijamalarımızın altı aynı modelmiş.. Benimkiler de şuan bile giyiliyor ve normal zamanda da hiç rahatsız etmeden giyilebilecek belli ki. O tarz olursa sezeryan da giyilebilr ama dikişe gelecekler çok zor olur. Ona rağmen ben ilk etapta gecelik giyeceğim. Hem kirlenirse batarsa o kirlensin, hem de yeni doğumdan çıkmışım hemen giyinip yatayım hesabı :) Ama kendime gelir gelmez o cici pijamalarımı giyeceğim. Tabi kanama durumuma da bağlı...

ya benimde kafam karışık işte. hastanedende veriolarsa acab normal pedlerin gece kullanımı olan uzun olanalrdan filan alsak onlar yetmez mi? neyse bende marketlere de bakayım dikkat etmedim çünkü hiç. ped şeklinde bişi alırım herlade.bu haftasonu halledicem çantamı hazırlıycam çünkü. sabahtan beri sancılarım var. ama girip çıkma şeklinden ziyade sanki uzun süreli devam eidomuş ara vermiomuş gibi hissediorum tam adet sancısı gibi:26: off yarın olsun doktora gideyim hemen..

canım bende o dalinin alt açmalarından aldım çantaama, hastane veriyoruz gerek yok dedi ama ben yine de koydum..gerekirse kendi altımıza da serebiliriz bu dalinin alt açmasını..

hasta bezi ben almayı hiç düşünmedim...şahsen öyle bişey kullandığımı eşiminde görmesini istemem hastanede ki hemşireye sorduğumda da zaten çamaşırını giydireceğiz zaten dedi,, ped yeterli oluyor çok fazla olursa da bebek bezi konur ped şeklinde açılarak dedi..

merhaba kızlar uzun zamandır girmedim bi gelişmeleri anlatın yaa kimler doğurdu kimlerin ki yakın ? ben ne zaman doğuracammmmm:18::18:

bak bak bende sana cevap yazıyordum iloş kızım bak gör tanı bu anneni benim gibi çok kıymetli bir kaynanayı nasılda kötülüyor
iloşumm senin emzik kutun vardı dimi gel bakimm kaynanana

Camokaaaaa nerelerdesin:18:
Bu hatun kizlarimizdan oglusuna harem kuruyooo yaaa
Kaygana asuuu
İlosumun da kafasini karistiracak bak,goruyo musun!Su oglan analari fenaaaaaa
Yalan miii ayrica,oyle yorum yapmiyo musun

Camokaaaaa nerelerdesin:18:
Bu hatun kizlarimizdan oglusuna harem kuruyooo yaaa
Kaygana asuuu
İlosumun da kafasini karistiracak bak,goruyo musun!Su oglan analari fenaaaaaa
Yalan miii ayrica,oyle yorum yapmiyo musun

hehehee yirim sizin kızlarınızı ısıra ısıra yerim hemde

yorumlarımı genellikle empati yaparak yazıyorum şayet hormonlarım tavan yaptıysa ruh halim çok gıcıksa genellikle kaynanaları haklı buluyorum

Bende hastabezi almam ama hastanede ilk saatler için veriyorlar mı bilmiyorum işte, ebeye sormak aklıma gelmedi. Ben kendime uzun gece pedlerinden stokluyorum. Normalde de adet kanamam yoğun olurdu benim, doğumdan sonrada öyle olacağını sanıyorum. Ve devamlı çarşaf değiştirmektense yatakpedi sermeyi düşünüyorum. Oğlumun alt değiştirmelerine ortak olabilirim dediğim gibi:)

kızlar bu aralar herkes keni yazdığını kendi okuyo sanırım sıkıldım sanki burdan zaten dün uyarıda almıştım iptalmi etsem napsam:44:

Hmmm bundan sonra o gelinlerin arkasinda ben varim,sen hangisine yorum yapiyorsan karsindabeni bulacaksinn,acilin kayganalar,coyote geliyorr hehehehe

merhaba kızlar uzun zamandır girmedim bi gelişmeleri anlatın yaa kimler doğurdu kimlerin ki yakın ? ben ne zaman doğuracammmmm:18::18:

Merhaba hiracim,
Dogum listesi ilk sayfada olmasi lazim,ilk bebislerimiz coktan geldi...
Haftaya yogunluk var,asu benelse unuttugun arkidisim var mi hatirlamiyorum.
Valla sen ne zaman dogurucan onu Allah biliyor,sez mi normal mi?sez ise daha erken,normalse biraz daha gec...

ben pijamamı alalı 2 ay oluyor artık tayt gibi dar geliyor hastanede giymek için almıştım. üstüne 8 kilo alınca küçüldü gitti. birde kışlık almıştım ekim ortası serin olur diye ama 1 ekime gün verdi dr um birde antalyada yaşıyorum. artık gecelik giyerim bende. bu arada şaka maka haftaya herkes doğuruyor. hikayeleri dört gözle bekliyorum. bende bidahaki randevumda hastaneye gittiğimde hem anestezi şeklini sorayım hem de hangi eşyaları götürmem gerektiğini sorayım.

Bu arada benim bakirkoy grubumdan niye kimse yok yaa!
Artisttttt,sevcanykkkk,felisimmm,masummmm nerdesiniz?hic birinizi goremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…