Sezaryende alt pijama giyilebiliyor mu?
Cadi kaygana asu,gene kaynanalar topiginde fink atiyosun di mi
Kimbilir ne yorumlar yaziyodur,mesela "kayinvaliden hakli,kadincagiz yorulmus ve gelini oldugun icin de tabii ki senden ayaklarini yikamani istemis,ne var bunda!"
cnm pijamana bağlı ben aldım1 takım beli yarı lastikli yarı ipli ve tam bel geçen giydim şuan bile göbüşümün üstüne çıkıyo ve lastikli olmadığı için ayarlanabilir sıklığı öyle bişise giyilir ben koydum çantama serin olur giyerim diye
canpedin çeşitleri var marketlerde de gördüm,ped şeklinde olan var,mesane pedi diyor,yani çişi tutatn diğerini de tutar diyorum,bir de külot olanlar var,ben de bilmiyorum hangisini alayım,bir de hasta örtüsü var yatağa serilecek,onu almayı düşünüyorum,hem de bebeğe alt açma gibi o örtüyü sererim..bir de hastaneden ihtiyaç listesi varmış onu almadım bakayım bi ne istiyorlar
Günaydınlar herkese...
Dün iki katlı pazarı alt üst edip eve zor attım kendimi. Barbunyaları ayıklayamadım bile, bugün yapacak bir sürü işim var.
Ve bende herzaman ki tembellik had safhada. Üst komşum haftanın 7 günü süpürge açıyor. Acaba diyorum bende mi sorun var onda mı?:):):)
Şİmdi son bir kaç sayfaya baktım da hastane çantaları hakkında yazılanları okudum. Aklıma geldi, ben hep üzerime olabilecek iç çamaşırları aldım. Şimdi hastabezi büyük birşeyse o iç çamaşırlarının içine olmaz herhalde. Gören var mı nasıl bişey bu hasta bezleri?
Birde dün Dalin marka tek kullanımlık alt değiştirme aldım bebeğime. Ama o kadar büyük be kalın ki kendime yatak pedi almayı düşünmüyorum artık:)
Benim kardeşim sezaryen oldu, direk pijama giydi. Lastiği dikişe gelmesin yeter.
bak bak bende sana cevap yazıyordumiloş kızım bak gör tanı bu anneni benim gibi çok kıymetli bir kaynanayı nasılda kötülüyor
iloşumm senin emzik kutun vardı dimigel bakimm kaynanana
Camokaaaaa nerelerdesin:18:
Bu hatun kizlarimizdan oglusuna harem kuruyooo yaaa
Kaygana asuuu
İlosumun da kafasini karistiracak bak,goruyo musun!Su oglan analari fenaaaaaa
Yalan miii ayrica,oyle yorum yapmiyo musun
canım bende o dalinin alt açmalarından aldım çantaama, hastane veriyoruz gerek yok dedi ama ben yine de koydum..gerekirse kendi altımıza da serebiliriz bu dalinin alt açmasını..
hasta bezi ben almayı hiç düşünmedim...şahsen öyle bişey kullandığımı eşiminde görmesini istememhastanede ki hemşireye sorduğumda da zaten çamaşırını giydireceğiz zaten dedi,, ped yeterli oluyor çok fazla olursa da bebek bezi konur ped şeklinde açılarak dedi..
hehehee yirim sizin kızlarınızıısıra ısıra yerim hemde
yorumlarımı genellikle empati yaparak yazıyorumşayet hormonlarım tavan yaptıysa ruh halim çok gıcıksa genellikle kaynanaları haklı buluyorum
Hmmm bundan sonra o gelinlerin arkasinda ben varim,sen hangisine yorum yapiyorsan karsindabeni bulacaksinn,acilin kayganalar,coyote geliyorrhehehehe
merhaba kızlar uzun zamandır girmedim bi gelişmeleri anlatın yaa kimler doğurdu kimlerin ki yakın ? ben ne zaman doğuracammmmm:18::18:
iki güne kalmaz banlanırızkızz doğurdum diye yazamam da ban yersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?