2012 Ekim Anneleri

Kızlar mqe'nin dün sancısı vardı, nişanıda gelmişti. Doğurdumu acaba???

ayy dün onu okuyunca telaş yapmadım değil, bende 5 gün önde idi sadece.
Heyecandan buraya girebileceğini sanmıyorum artık doğurduktan birkaç gün sonra haber verebilir herhalde.
İnşallah sağlıkla bebeğini dünyaya getirir.

Güzel anneler sizlere bişey soracağım.
Ben aslında deli yatmam ama dün gece soluma yatarken karnım yatağa değecek şekilde meyilli yatmışım oğlum uyandırdı beni. sanırım dirseği battı soluma. Yani döndüğüm gibi dirseği battı ve hareket ettirdi bende uyandım. Bişey olmamıştır, canı acımamıştır dimi minnakımın? Sizlerede oluyomu bu gibi durumlar? Çok piimpirikliyim.

kızlar bu aralar herkes keni yazdığını kendi okuyo sanırım sıkıldım sanki burdan zaten dün uyarıda almıştım iptalmi etsem napsam:44:

Canim ne sikilmasi,onca sey paylastik simdiye kadar olur mu boyle...bana da oluyo bazen yazdigimi kimse gormemis gibi ya da bir suru sey okuyorum tlf dan yazdigim icin sadece bir iki tanesine cvp yazabiliyorum...

İnşallah canım, Allah yardımcısı olsun. Demek günü gelmeden doğuruyor. Bu saatten sonra tetikte olmamız lazım demekki.

Kizlarmerhaba giremedim birkac gundur neler oldu kimler dogurdu kimler yakin zamanda doguracak?? Off daha benim cok var sabirsixlaniyorum gerci bir yandan da hicbirsey tamam degil,i ne diye sabirsizlaniyorsam:))) artik onumuzdeki hafta evimde oturup cicileri yikayacagim bu sart oldu bana:) bu h.sonu da mobilyasini siparis veriyoruz, besigini aliyoruz geriye birsey kalmayacak neyseki:)) ayyy icim kipir kir ah bi de suyum azalmasaaa

cnmm bende soluma yatınca altımda kıpırdanıyo çocukum o yüzden sağımda daha çok yatıyorum zatende sağda daha rahatım ben soluma dönünce nefes alamıyorum gibi oluyo yatağı görsenz curcuna 2 kat yastık bacak aramda yastık sırtımda yastık kocamı atabilirm heran yataktan yastıklarım yüzünden

kızlar bu aralar herkes keni yazdığını kendi okuyo sanırım sıkıldım sanki burdan zaten dün uyarıda almıştım iptalmi etsem napsam:44:

Vallahi canim sıkıldım derken gercekten buradan ve paylasim sekillerinden sıkıldıysan bisey diyemem senin bilecegin bisey,sonucta bugune kadar bir suru sey paylastik,uzucu.. ama bu lafin eger bizlere bir tepki manasindaysa uzgunum ama herkesin basina gelen bisey,bazen sorular arada kayniyor,hepimize oluyor yani,o zaman hepimiz cekip gidelim!

Ben attım bile kocamı yataktan ayrı yatıyoruz Aynen dediğin gibi yatıyorum bende heryerim yastık. Öyle bile çok zor yatması ama az kaldı dayanıcam artık.

bu arada ben size geçen hafta başıma geleni anlatayım. annemde kalıyordum. ayağımda düz terlik vardı kapının eşiğine adım atmamla beraber ayağımın altındaki paspas kaydı ama nasıl kayıyor durduramıyorum. evin bir odasının kapısı bu . balerinler gibi bacağım ayrıldı gitti. kapının koluna tutunarak zor durdum bir dizimi yere çarptım. yani kapının koluna tutunmasam dizimi siper etmesem tam balerinlerin bacağı gibi açılcaktı bacağım. nasıl bağırıyorum nasıl korktum. birde bebişin boynunda 2 kordon var zaten çok korktum. kalktım ayağa hemen yattım bacaklarımı yükseğe koyduk altına minder koyupta. bebiş çılgınlar gibi hareket ediyordu oda korktu belkide hissettide. sonra bacak aramadaki kemik acıdı belim incinmiş bileğim dizim incinmiş. ertesi gün dr a gittim baktı çok şükür iyi bişey yok dedi. ama ben vucudumun bu kadar esneyebileceğini bilmezdim çok fena hem komik hem çok korkunç birisi bedduamı etti nedir bacaklarını caaart diye ayırırım falanmı dedi biri

Gecmis olsun balerinaaa
Saka bir yana Allahtan bisey olmamis canim,aman dikkat edelim su sayili gunlerde...

Anneler hani sormuşsunuz ya göbeğimizin düştüğünü nerden anlarız diye. Eğer şeklinden anlayamıyorsanız şöyle bi yaklaşım getireyim. Ayağa kalktığınızda idrar torbanıza baskı varsa böyle doluluk gibi, hafif eğilme ihtiyacınızda oluyosa bebişiniz kanalda demektir. Yani en azından bana göre bu, kişiden kişiye değişirmi bilmem ama doktorumda sordu bunu aşağıya baskı varmı diye. Yürürken birden kalıyodum ben adım atamıyodum baskı yüzünden mesela:18:

belki yeni bir doğum şekli icat edecektim. fırt diye balerin metodu

heheeeheee hopp hopp hopp vee bebeğimiz jakobiden fırt diye çıkıp anneannesinin kucağına fırlayıveriyor

şaka bi yana dikkat et canım neyse ki ucuz atlatmışsın...

tünaydınnnnnn
hayırlı cumalar güzel annelerrrrr tatlı yavruşlarrrrrrrr

jakobi bende antalyadayım canım sen hangi hastaneye gidiyosun?
ben bu aydan itibaren eğitim araştırmaya başladım doğumumu orda yapıcam küvez durumundan dolayı ordan başka biyere güvenemiyorum

vitale deyim ben baştan beri değiştirmedim arada bir başka dr larada gittim ama sonra dr umu değiştirmekten vazgeçtim. Ali fuat beyin hastasıyım. tabi senin ikiz olunca üniverstede olması daha iyi olur. minişleri sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

herkese selamlar,hayırlı cumalar,dun gıremedım temızlık vardı amma yazmıssınız bır gecmıse bakayım bakım gelıyorum hemen

anladım canım
bende ali fuata çok gittim senelerrr önce bucaktaydı o zaman hatta ameliyatımı yapmıştı
neyse hepimiz hakkında hayırlısı olsun

vitalede doğum fiyatı da çok uygunmuş 2 ay önce arkadaşım orda yaptı doğumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…