Kızlar mqe'nin dün sancısı vardı, nişanıda gelmişti. Doğurdumu acaba???
Kızlar mqe'nin dün sancısı vardı, nişanıda gelmişti. Doğurdumu acaba???
kızlar bu aralar herkes keni yazdığını kendi okuyo sanırım sıkıldım sanki burdan zaten dün uyarıda almıştım iptalmi etsem napsam:44:
ayy dün onu okuyunca telaş yapmadım değil, bende 5 gün önde idi sadece.
Heyecandan buraya girebileceğini sanmıyorum artık doğurduktan birkaç gün sonra haber verebilir herhalde.
İnşallah sağlıkla bebeğini dünyaya getirir.
Evet belki de dogurmustur,insallah girer de yazar.
Güzel anneler sizlere bişey soracağım.
Ben aslında deli yatmam ama dün gece soluma yatarken karnım yatağa değecek şekilde meyilli yatmışım oğlum uyandırdı beni. sanırım dirseği battı soluma. Yani döndüğüm gibi dirseği battı ve hareket ettirdi bende uyandım. Bişey olmamıştır, canı acımamıştır dimi minnakımın? Sizlerede oluyomu bu gibi durumlar? Çok piimpirikliyim.
kızlar bu aralar herkes keni yazdığını kendi okuyo sanırım sıkıldım sanki burdan zaten dün uyarıda almıştım iptalmi etsem napsam:44:
cnmm bende soluma yatınca altımda kıpırdanıyo çocukum o yüzden sağımda daha çok yatıyorum zatende sağda daha rahatım ben soluma dönünce nefes alamıyorum gibi oluyo yatağı görsenz curcuna 2 kat yastık bacak aramda yastık sırtımda yastık kocamı atabilirm heran yataktan yastıklarım yüzünden
bu arada ben size geçen hafta başıma geleni anlatayım. annemde kalıyordum. ayağımda düz terlik vardı kapının eşiğine adım atmamla beraber ayağımın altındaki paspas kaydı ama nasıl kayıyor durduramıyorum. evin bir odasının kapısı bu . balerinler gibi bacağım ayrıldı gitti. kapının koluna tutunarak zor durdum bir dizimi yere çarptım. yani kapının koluna tutunmasam dizimi siper etmesem tam balerinlerin bacağı gibi açılcaktı bacağım. nasıl bağırıyorum nasıl korktum. birde bebişin boynunda 2 kordon var zaten çok korktum. kalktım ayağa hemen yattım bacaklarımı yükseğe koyduk altına minder koyupta. bebiş çılgınlar gibi hareket ediyordu oda korktu belkide hissettide. sonra bacak aramadaki kemik acıdı belim incinmiş bileğim dizim incinmiş. ertesi gün dr a gittim baktı çok şükür iyi bişey yok dedi. ama ben vucudumun bu kadar esneyebileceğini bilmezdim çok fena hem komik hem çok korkunç birisi bedduamı etti nedir bacaklarını caaart diye ayırırım falanmı dedi biri
Gecmis olsun balerinaaa
Saka bir yana Allahtan bisey olmamis canim,aman dikkat edelim su sayili gunlerde...
belki yeni bir doğum şekli icat edecektim. fırt diye balerin metodu
tünaydınnnnnn
hayırlı cumalar güzel annelerrrrr tatlı yavruşlarrrrrrrr
jakobi bende antalyadayım canım sen hangi hastaneye gidiyosun?
ben bu aydan itibaren eğitim araştırmaya başladım doğumumu orda yapıcam küvez durumundan dolayı ordan başka biyere güvenemiyorum
cimeeekaaaaaa
vitale deyim ben baştan beri değiştirmedim arada bir başka dr larada gittim ama sonra dr umu değiştirmekten vazgeçtim. Ali fuat beyin hastasıyım. tabi senin ikiz olunca üniverstede olması daha iyi olur. minişleri sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?