2012 Ekim Anneleri

ne kadarmış sezaryan fiyatı canım memnun kalmışmı hizmetten hemşirelerden falan. bir de çocuk dr u meselaesi var hangi dr a götürmeliki bebişleri kontrol için

ne kadarmış sezaryan fiyatı canım memnun kalmışmı hizmetten hemşirelerden falan. bir de çocuk dr u meselaesi var hangi dr a götürmeliki bebişleri kontrol için

ssk ları yoktu onların 1200 lira vermişler özel olarak ssk lı ne kadar olur bilmiyorum
valla hiç hastane hakkında detaya girmedim canım telefonla görüşmüştük zaten
ben kararımı eğitim araştırma hastanesinde kesinleştirdiğimden başka hastane araştırması yapmıyorum

bebişleride medikal parka götürürüm heraldehem yakınım oraya hemde güveniyorum doktorlarına

Sorduk onu,hemsire dedi ki kusuyo ya da kirleniyo,bir de kucuk bir biberon koyabilirsiniz dedi,ben sut sagma makinesini de koyucam,hasta bezini onlar veriyomus,bu arada ben iki canta yaptim,biri minnakin,biri benim

oyyy yerım o minnak iloşun çantasını tatilemi çıkıyorsunuz ana kız

Kizlar nasilsiniz? Cumaniz mubarek olsun dogum yapicak bir arkadas vardi ondan haber var mi?:26:

kızlar arkadasım oğluşuma babyhopeden fotodakı anakucagını almıs evde kullanırken salıncağa takılıyor,dışarı çıkarken salıncaktan çıkarıp bebeği taşıyabiliyormussun acaba hastaneden getirirken kullanabilir miyim sizce ??

güzelmiş kullanışlı olur bence. zaten 6 ay için ikisine ayrı ayrı para ödeyeceğine 2 sini birden halletmiş olursun

oyy gecmis olsun canim aman cok dikkat etmek lazim, bende bi kac kez böyle kazalar atlattim insan daha bi tedirgin oluyor valla
bana hep oluyor soluma yatinca yatagi ittiriyor sanki
bence kullanabilirsin canim, cok hos ve kullanisli birseye benziyor, iyi gunlerde kullansin bebis

asudeD kiz asu haremmi kuruyosun topikteki kizlardan ogluna hahahahha.

Merhaba Arkadaslar Hepinize Hayirli Cumalar Diliyorum.
Cok sukur yine haftasonuna geldik gunler yetmiyor valla hazirliklar doguma kadar yetisecek diye panik oluyorum zamaninda gelsin bebisler insaallah

asudeeee canım ne guzel az kaldı pırtlamana darısı bıze.. benım pırtlamama daha 15 gun var sankı cok uzun gıbı gelıyor bana odasına baktıkca içim gidiyor Allah sağlıkla,uzun ömurle kullanmayı nasıp etsın inşallah cümlemize amin...senın dogumunda kaç haftalık olmuş oluyorsun ??

Canim ne sikilmasi,onca sey paylastik simdiye kadar olur mu boyle...bana da oluyo bazen yazdigimi kimse gormemis gibi ya da bir suru sey okuyorum tlf dan yazdigim icin sadece bir iki tanesine cvp yazabiliyorum...

son günlerde yazdığım herşey kaynar oldu tabiki sizlere karşı sıkıldım demiyorum 8 aydır neler paylaştık burda ama acaba diğer arkadaşlar bendenmi sıkıldıda her yazdığımı görmezden geliyor :26:ben rahatsızlığım nedeniyle son 8 aydır hep evdeyim bu topikte olmasa ne yapardım düşünemiyorumama son 10 güne dönüp baktığımda bana kmse cvp vermiyor üzülüyor insan dışlanmış gibi?

canım pazartesi gittiğimizde 39+2 çıktık, ölçümlerimiz hep 2 hafta önden gidiyordu zaten,,mühim şikayetlerim olmadığı için 1 hafta daha dursun dedi doktorum...

hayrılısıyla inş. hepimiz sağlıkla alalım kuzularımızı

Merhaba Arkadaslar Hepinize Hayirli Cumalar Diliyorum.
Cok sukur yine haftasonuna geldik gunler yetmiyor valla hazirliklar doguma kadar yetisecek diye panik oluyorum zamaninda gelsin bebisler insaallah

sanada hayırlı cumalar canım...aynen bende öyle yetısecekmı dıyorum ama bır yandanda ıyı oluyor oyalanıyorum zaman gecıyor..ben daha yatak almadım yaaaa off bırde fon perdesi kaldı..perdeye imç den bakacagım,mothercaede yatak ne kadardı acaba ??her bırı ayrı yerde yollarda dogurmam umarım

buradaki kişi sayısıda iyice azaldı ya ondandır bence kimsenin ard niyeti oldugunu düşünmüyorum. sanırım çoğu kişi doğum yaklaşınca annesinin evine falan gitti nete giremiyorlar. yoksa bu kadarcık kişi olmazdı kalabalık lurduk ya da nete iş yerinden giriyorlardı artık doğum iznine ayrılınca evden internete giremiyor olanlarda olabilir.

amın canım...bundan sonrada bir tane kız çocuk patlatalım senle,formulü varmı ya acaba

kızlar bi kaç gündür bakamadım internete tlf hattında sorun vardı herkes iyidir umarım. bugün acayip derecede oğlumda bi hareket var ki bende şaştım. kasılmalar çok ağrı var karnımda nasıl olduğumu bende bilmiyorum yani. yakında doğurdum dersem şaşırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…