2012 Ekim Anneleri

canım perdeye englısh home da baktınmı hiç...annem ordan almış bana halısı ile uyumluymuş mavi puanlı halı perde de ona uygunmuş...iki yan kanat olarak almış annemde...bir bak istersen oraya sende

amın canım...bundan sonrada bir tane kız çocuk patlatalım senle,formulü varmı ya acaba

evet bende düşünüyorum doktora sordum 4 kez sezaryen olabilirsin dedi...4. yü 38 haftalıkken almak kaydı ile dedi bu 2. hakkım ilk ameliyatımı sayarsam şayet,,bütün haklarımı kullanmak isityorum arkamdan ağlamasınlar

Bende kız istiyorum bende
Kız anneleri tüyo verin bizlere.

Bebegin odasinda L koltugumuz var onun kiliflari yikanacak deri kismini kadinlara sildiricem hafta arasi cagiricam yine kayinvalidemlere nevresim yorgan falan ayarlayacam halilari yikamaya verdim bebek sekerlerimi bekliyorum siparis etmistim gecen hafta onlarda tamamlaninca rahatlayacam

İstikbaldeki yatak pahali mi geldi canim? Tam bizim yataga uyuyor. nevresimlerde bile sikinti oluyor 60x120 yaa bizimki kucuk tabi nevresimler genelde 70x140 ebatlarinda biraz buyuk geliyor
Mother care de daha pahali olabilir yataklar bak istersen de
Ben perde olarak uzeri winnie the pooh lu stor yaptirdim tac dan cok sirin oldu baska seceneklerde var tac da bak belki begenirsin tul olarak da var

canım ne zaman doğumun??? benim doktorum doğum hakkında hiçbirşey söylemedi salı günü tekrar kontrolüm var çarşamba akşamı 2 saat boyunca sancım oldu burda acile gittik bebeğimin kafası hala doğum kanalına girmemiş... bal zencefil limon tarifin için teşekkürler senden başka kimse takmamış zaten hiç cevap yazan yok...

canım yatak çok yüksek oldu istikbal yatağı koyunca seninde öyle oldu muhakkak,,ilk aylar için iyi alması kolay olacak bize ama 4. aydan sonra falan alt kata indiririz artık :44:

kız bebek mi dedi birileri?ben de isterim ben deeeiki erkekten sonra bi prensesim olsun çok istiyorum ben de.bayılıyorum kız bebeklere

yooo ıstıkbale daha bakmadım daha dogrusu hıcbıryere bakmadım.idaşı tavsıye etmışlerdı..sadece yatas a baktım 60*120 ebatına 400 tl den baslıyordu yuh dedım,sankı buyuk adam yatagı satıyor bana,biride sankı ıkeayı tavsıye etmıstı visco ve sert sungermiş..

migreni olan anneler epidural hakkında ne düşünüyosunuz?masumiyet senin de migrenin vardı sanırım.epidural düşünüyo musun sen?bebişimi ilk gören ben olmak istiyorum ama sonradan baş ağrıları çok oluymuş diye korkuyorum.bebişimle ilk günlerim baş ağrısıyla geçsin de istemiyorum

kız bebek mi dedi birileri?ben de isterim ben deeeiki erkekten sonra bi prensesim olsun çok istiyorum ben de.bayılıyorum kız bebeklere

evet canım kız bebek dedım ben formulu var mı dedım ben hep erkek cocuk ıstemısımdır çok şükür Allahım a verdı,tamamına erdırsın inşallah..şimdide kız istiyorum,varmı formul uygulayıp tutturan

aslında ben bi formül duymuştum.ama ne kadar doğrudur bilmem.Rabbim bilir tabii..yumurtlamadan 3 gün önce falan ilişki olursa kız olma ihtimali daha fazla olurmuş.yumurtlama gününe denk gelmeyecekmiş yani.aklımızda bulunsun lazım olur belki

canım perdeye englısh home da baktınmı hiç...annem ordan almış bana halısı ile uyumluymuş mavi puanlı halı perde de ona uygunmuş...iki yan kanat olarak almış annemde...bir bak istersen oraya sende

Allah Allah, ben niye görmedim English Home da perde. Hatta 2 gün önce gittiğimde perdelere tüllere baktım, klasik şeyler vardı. bebek-çocuk odasına göre yoktu. Bana yine English Home yolları gözüktü anlaşılan:)
Başka bir şubesine gideyim bari.

kızlar selam sabah doktordaydık raporumuzu aldık artık çalışmaya son :)

Bebeğim 2500 kilo olmuş suyu ii bebeğin eşi ii çok şükür.

birtek idrar yolları enfeksiyonu çıktı yine enfexia verdi doktor sizlerde varmı çıkan ilaç kullanmayı ne kadar cok istemesemde mecbur kullanıcam yine ya moralim bozuldu.

güzeller hayırlı cumalar

temizlik yapıyoruz annemle, halılarım yıkamadan gelince sermemiştik ,onları falan seriyoruz

son hazırlıklar

güzeller hayırlı cumalar

temizlik yapıyoruz annemle, halılarım yıkamadan gelince sermemiştik ,onları falan seriyoruz

son hazırlıklar

Bende yarına doktor randevusu aldım, tırsıyorum sancı falan çıkacak diye:)
Enfeksiyorn önemli ama ilaçlarını kullanmalısın, erken doğum yapmamak için.

güzeller hayırlı cumalar

son hazırlıklar
Benelse, doğum tarihin belli olmuş. Hakkınızda hayırlısı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu.

canım yatak çok yüksek oldu istikbal yatağı koyunca seninde öyle oldu muhakkak,,ilk aylar için iyi alması kolay olacak bize ama 4. aydan sonra falan alt kata indiririz artık :44:

Evet canim epey yukseldi yatak dedigin gibi 6. Aya birakamayacaz herhalde bebek hareketli olursa assagiya indirirler babiskolar benim uyku setim cok guzel olmadi buyuk geldi karyolama kenar korumalar seninki de set miydi?

Aynen bende hep oğlum olsun istedim çok şükür Allah'ıma verdi sağlıklıda olursa daha ne olsun. İkinciside sağlıklı olmakla beraber kız olursa ne güzel olur. Bende araları çok olmasın istiyorum ama bunalıma girerim herhalde peşpeşe yaparsam. Çok ara verincede çok bölünüyo hayatın gibi geliyo. Bakalım nasıl olucak...

cnm maşallah bebeğine ayrıca enfeksiyon çoğumuzda var ve ben kmle konuştuysam geçmiyo diyolar erken doğum riski yarattığı için tehlikeli ama geçmeyincede yapılcak bişey yok bendede var her tahlilde bol bakteri lökosit çıkıyo alıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…