sanada hayırlı cumalar canım...aynen bende öyle yetısecekmı dıyorum ama bır yandanda ıyı oluyor oyalanıyorum zaman gecıyor..ben daha yatak almadım yaaaa off bırde fon perdesi kaldı..perdeye imç den bakacagım,mothercaede yatak ne kadardı acaba ??her bırı ayrı yerde yollarda dogurmam umarım
amın canım...bundan sonrada bir tane kız çocuk patlatalım senle,formulü varmı ya acaba
evet bende düşünüyorumdoktora sordum 4 kez sezaryen olabilirsin dedi...4. yü 38 haftalıkken almak kaydı ile dedi bu 2. hakkım ilk ameliyatımı sayarsam şayet,,bütün haklarımı kullanmak isityorum arkamdan ağlamasınlar
sanada hayırlı cumalar canım...aynen bende öyle yetısecekmı dıyorum ama bır yandanda ıyı oluyor oyalanıyorum zaman gecıyor..ben daha yatak almadım yaaaa off bırde fon perdesi kaldı..perdeye imç den bakacagım,mothercaede yatak ne kadardı acaba ??her bırı ayrı yerde yollarda dogurmam umarım
Bende kız istiyorum bende
Kız anneleri tüyo verin bizlere.
son günlerde yazdığım herşey kaynar oldu tabiki sizlere karşı sıkıldım demiyorum 8 aydır neler paylaştık burda ama acaba diğer arkadaşlar bendenmi sıkıldıda her yazdığımı görmezden geliyor :26:ben rahatsızlığım nedeniyle son 8 aydır hep evdeyim bu topikte olmasa ne yapardım düşünemiyorumama son 10 güne dönüp baktığımda bana kmse cvp vermiyor üzülüyor insan dışlanmış gibi?
Bebegin odasinda L koltugumuz var onun kiliflari yikanacak deri kismini kadinlara sildiricem hafta arasi cagiricam yine kayinvalidemlere nevresim yorgan falan ayarlayacam halilari yikamaya verdim bebek sekerlerimi bekliyorum siparis etmistim gecen hafta onlarda tamamlaninca rahatlayacam
İstikbaldeki yatak pahali mi geldi canim? Tam bizim yataga uyuyor. nevresimlerde bile sikinti oluyor 60x120 yaa bizimki kucuk tabi nevresimler genelde 70x140 ebatlarinda biraz buyuk geliyor
Mother care de daha pahali olabilir yataklar bak istersen de
Ben perde olarak uzeri winnie the pooh lu stor yaptirdim tac dan cok sirin oldu baska seceneklerde var tac da bak belki begenirsin tul olarak da var
Bebegin odasinda L koltugumuz var onun kiliflari yikanacak deri kismini kadinlara sildiricem hafta arasi cagiricam yine kayinvalidemlere nevresim yorgan falan ayarlayacam halilari yikamaya verdim bebek sekerlerimi bekliyorum siparis etmistim gecen hafta onlarda tamamlaninca rahatlayacam
İstikbaldeki yatak pahali mi geldi canim? Tam bizim yataga uyuyor. nevresimlerde bile sikinti oluyor 60x120 yaa bizimki kucuk tabi nevresimler genelde 70x140 ebatlarinda biraz buyuk geliyor
Mother care de daha pahali olabilir yataklar bak istersen de
Ben perde olarak uzeri winnie the pooh lu stor yaptirdim tac dan cok sirin oldu baska seceneklerde var tac da bak belki begenirsin tul olarak da var
kız bebek mi dedi birileri?ben de isterim ben deeeiki erkekten sonra bi prensesim olsun çok istiyorum ben de.bayılıyorum kız bebeklere
evet canım kız bebek dedım ben formulu var mı dedımben hep erkek cocuk ıstemısımdır çok şükür Allahım a verdı,tamamına erdırsın inşallah..şimdide kız istiyorum,varmı formul uygulayıp tutturan
canım perdeye englısh home da baktınmı hiç...annem ordan almış bana halısı ile uyumluymuş mavi puanlı halı perde de ona uygunmuş...iki yan kanat olarak almış annemde...bir bak istersen oraya sende
Bende yarına doktor randevusu aldım, tırsıyorum sancı falan çıkacak diye:)kızlar selam sabah doktordaydık raporumuzu aldık artık çalışmaya son :)
Bebeğim 2500 kilo olmuş suyu ii bebeğin eşi ii çok şükür.
birtek idrar yolları enfeksiyonu çıktı yine enfexia verdi doktor sizlerde varmı çıkan ilaç kullanmayı ne kadar cok istemesemde mecbur kullanıcam yine ya moralim bozuldu.
Benelse, doğum tarihin belli olmuş. Hakkınızda hayırlısı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu.güzeller hayırlı cumalar
temizlik yapıyoruz annemle, halılarım yıkamadan gelince sermemiştik ,onları falan seriyoruz
son hazırlıklar
canım yatak çok yüksek oldu istikbal yatağı koyunca seninde öyle oldu muhakkak,,ilk aylar için iyi alması kolay olacak bize ama 4. aydan sonra falan alt kata indiririz artık :44:
evet canım kız bebek dedım ben formulu var mı dedımben hep erkek cocuk ıstemısımdır çok şükür Allahım a verdı,tamamına erdırsın inşallah..şimdide kız istiyorum,varmı formul uygulayıp tutturan
kızlar selam sabah doktordaydık raporumuzu aldık artık çalışmaya son :)
Bebeğim 2500 kilo olmuş suyu ii bebeğin eşi ii çok şükür.
birtek idrar yolları enfeksiyonu çıktı yine enfexia verdi doktor sizlerde varmı çıkan ilaç kullanmayı ne kadar cok istemesemde mecbur kullanıcam yine ya moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?